2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım bugun morhıpoda dagının ındırımı vardı orda vardı gecelık turu bıseyler.. bı bak ıstersen..

bır de bu kıtap ınternette 50 tl ya gelıor sen kaca aldın acaba?

kitabın üstünde 52,50 TL etiketi var ama ben d&r internet sitesinden 30 küsura aldım.

canim yatincada gecmedi aksam ustu ondan cok korktum bakalim simdi ne zaman geccek artik oynasada oynamasada korkar oldum...hani kipirdayinca huzur buluodum....ama simdi kizim oyna ama az az oyna asalara kacmadan oyna die yalvariom resmen......

slm canım bebişinin kıyafetleri hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah. benimde herşey hazır yıkadım ütüledim çantasına yerleştirdim. biberon setini bende öyle düşünüyorum. geceliğe gelince sen bilirsin ama saten çok sıcak olabilir sonuçta yorucu bir süreçten geçeceksin ister istemez terleyeceksin. o da üzerine yapışır. normal önden düğmeli gecelik al. ben öyle yaptım bir tane evde vardı bir tane daha aldım iki tane de alt eşofman aldım yeterli diye düşünüyorum.

niye benim konum acilmamis....telefondan album olustrmayi bilen war mi die..al bunada takiliom deli oluommmm tek bilen yok milyon insan icinde....

Canim benim gecelige oyle 80 90 lira verecek gucum yoktu. Sans burda bi market var lcw urunu logusa geligi bandanasiyla birlikte 20 liraya buldum lcw sitesinde 30 lira fiyati uzerinde bebek resmi var geceligin benim hosuma gitti :) ucuz bisey olsun dersen lcw sitesinden bakabilirsin :)

doğumdan önce gelirler, sonrasında da kalırlar 40 ı falan bahanesiyle heralde. bilemiyorum ki.
sigara içen insan geliyorsa evde içmesin mümkünse canım balkona postala, çok zararlı evde içilmesi.

Evet cok zararli canim.gerci balkondada icse uzerine siniyo sonrada iceri girip bebegi öpecek ondan gorumcem bir sure gec gelecek evimize.

canim yatincada gecmedi aksam ustu ondan cok korktum bakalim simdi ne zaman geccek artik oynasada oynamasada korkar oldum...hani kipirdayinca huzur buluodum....ama simdi kizim oyna ama az az oyna asalara kacmadan oyna die yalvariom resmen......

:)) kıyamam

hayırlısıyla gececek bugunler..

nerden kaca aldinn tatlimmm ii gunlerde kullansinnn...
Sagol canim öncelikle yurtdisindayim fiyatlar urunler turkiyeyle ayni olmayabilir.
pinkorblue diye bir sitede 250 tl ye aldik. Ayni sekilde ebaydede satiliyor dunyanin heryerine gönderim yapan saticilar mevcut.

Kizlar bise sorcam gun icinde karnimda hatta bebegumin kafasinin olduugu yerde genelde bole ritmik,dakikalar suren, sanki kalp atisi ama degil (cunku kalp atisina gore yavas baya) bole tiktiklar hissediyorum..suzdede oluyomu?oncr damar atusi dedim ama gun icinde ozelikle bisiler yedikten sonra oluyo geciyo acaba bebegimmi hickiriyooo

Bebeğin hıçkırığını hissediyorsun,her anne hisseder bunu

Bebeğin hıçkırığını hissediyorsun,her anne hisseder bunu

Ilk gebeligim canm karar veremedim basta korktum tiktik surekli sonra burdankizlara danismak istedim neyseki hickirikmis oyy yerim onun hickirigini bennnn Rabbim ne buyuksunn ne mucizeler insallah jepimiz kucaklariz zamaninda bebeklermizi saglikla

Bende gecen hafta korkuyordum artık yatmaya,sürekli uykusuzdum..Bu hafta değişti :) Zaten her hafta ayrı bir süpriz..İnşallah gecer seninde canım..
Diğer konuyla ilgilide bir bilgim yok..

Biberon chicco aldık bizde,bayan bir tane 30 ml lik küçük bir biberon önerdi hem ilk zamanları için hemde su içmeye başladığında bu çok işinizi görür dedi,bitanede büyük aldım bunuda çok küçük almanıza gerek yok zaten ayarlıcaksınız ml olarak dedi,zamanla sadece ucunu değiştirirsiniz dedi..
Geceliğimi bende normal penye bir gecelik aldım,önden düğmeli ve göğüs altında ipi var,L beden aldım,şimdi bile çok şirin oluyor :)
Kitap olarakta şuan elimdeki bitince Ayşe Öner'in kitabını almayı düşünüyorum,senin dediğinide araştırayım

Bana da uzun zamandır günde 3-4 kez oluyor..Hıçkırıklar :) Çok şirin..

Geçmiş olsun canım,aman dikkat et..
Benim çok şükür bir sorunum yok ama hiçbirşey alamadım desem yeri var,kısmetli kızçe,o kadar çok hediye geldi ki şimdiden..Elimi uzatsam annem ya da eşim ondan çok var diyor,diyorum ki ama benimde hevesim var :) Ama almıyorum yine napayım..
İyi olalımda hepimiz birlikte alışveriş yaparız kızçelerle :)
Geçen bir kız cocugu gördüm daha minicik bıcır bıcır konuşmaya çalışıyor,askıyla elbiseyi üstüne tutmuş annesine baak diyordu
Zaten bizden istedikleri ne ki,süt ve ilgi :) Çok ihtiyaçlarını internetten halledebilirsin..Anneciğinde yanında zaten çok şükür yardımcı olur illa dışardan alınacaklara..
Zamanında kavuşacaksın kuzucuğuna,cümlemiz inşallah..

evet cnm o hıçkırık işteee.bazen elektrik çarpması gbi oluo bnde bazen de çok ii hssediorum hıçkırık olduğunu

Sagolasin canim valla dogsunlarda bi bende kizima elbise begendiririm:)) insallah canim zamaninda aliriz yavrularimizi kucagimiza.

bugün komşuya oturmaya gttik 5 yaşındak oğlum beni sinir etti, mızmızlık inatçılık rahat vermeme delirdim resmen sinirden oturup ağladım. İkinci gelince hangisine yeticem bilmiyorum, inşallah allah yüzüme bakarda sakin huzurlu mutlu bir bebek olur yoksa halim duman...

Galaxy telinde ani albumu var onumu diyorsun?

Sagol canim öncelikle yurtdisindayim fiyatlar urunler turkiyeyle ayni olmayabilir.
pinkorblue diye bir sitede 250 tl ye aldik. Ayni sekilde ebaydede satiliyor dunyanin heryerine gönderim yapan saticilar mevcut.

yok tatlim burda kk kulubunde album olusturaimda gostereim bende herseimi size diorummm ama yapamiorum tel de pc de ki gibi secekler yok....
ufff baya tuzlumus gule gule kullansinnn.....burda avm lerin hepsine baktik en ucuzu 110 tl di.ama senin ki kadar gosterisli degiller...

Zor ama ne bileyim canım bu tür durumları yönetmek anne-babanın görevi... Çocuğun güdümünde kalırsa olayların bu hale gelmesi kaçınılmaz, sonuçta onlar sadece çocuk. Benim gördüğüm kadarıyla iletişim eksikliği olan, hiç kural konulmayan, ebeveynleri ile oyun oynayamayan, enerjisini atamayan, temiz hava almayan her çocuk böyle bir psikolojiye giriyor. Vallahi bebeklik dönemindeki emzirme, gaz vs sorunları bitiyor ama kişilik gelişiminde ömür boyu etkisi olan daha önemli süreçler başlıyor bu sefer...
Mesela dün bahsettiğim çocuk, scooterını birkaç kez üzerime sürüp ayağıma çıkmıştı. Bir Demir'i ezmeye çalışıyor, bir bana doğru sürüyor...Dedesi getirmiş oyun odasına öyleee bakıyor, sanki çocukla hiç ilgisi yokmuş gibi... Hamileyim üstelik görünüyor, ayağım bir takılsa düşsem al başına belayı kardeşim ama 3-5 kereden sonra baktım dedesi hiç müdahale etmiyor. Tam oğlumun üzerine doğru sürüyordu ki Demir'in arkası dönük direkt yere yapışacak vurunca; koşup yakaladım scooter'i ve çocugu sakin ama kararlı bir ses tonuya uyardım; başkalarına zarar verebilirsin bu şekilde, istediğin oyunu oyna ama bizim üzerimize doğru sürme bu son olsun dedim. İki dk sonra çocuk bööö diye sesler çıkararak oynamak istemiyorum dedi çıktı odadan. Dedesi de biz bugune kadar hiç yapma demedik de ondan, gücüne gitti herhalde diyor. Hiç umursamadım, bakmadım duymamazlıktan geldim polimiğe girmemek için. İçimden; iyi yapmıssınız şımarık, kendinden başka hiçbir canlıyı umursamayan bencil bir canlı yetiştirmişsiniz dedim. Yarın birgün bu çocuk kedilerin kuyruğunu kestiğinde de, sınıftaki arkadaşının kafasına taş atıp yardığında da; yapma demedik gücenir dersiniz artık... Şimdi yukarda yine sinir krizleri geçiriyor, çığlık çığlıkbağırıp yerlere atıyor kendini; saati başladı...... Yazık çok yazık(

Ebebekte tek kullanımlık yuksek bel, tul gibi kagıttan ıncecık lohusa kulotları vardı. 3 paket 10 tl isi yanılmıyorsam, ben onlardan aldım... Birkaç çift te normal kullandıklarımdan götüreceğim. Sütyen ise dediğim gibi bana göre mukemmel bir şey buldum ama bir tane aldım. Önden açılıyor, askılar yapışkan bant ayarlı. Paylaşırım en kısa zamanda tabii ki inşallah

Bugun şeker etiketlerini Deren olarak bastırdım. Sipariş verdim daha doğrusu, bana sorsan hala işte budur diyeceğim ismi bulamadım ama o hiçbir zaman olmayacak anladım ki....

Teşekküür ederiö canım. Güzel haberler al inşallah biz de merakla bekliyoruz...

kızlar iyi akşamlar...
bacım bugün (benim ısrarlarıma dayanamayıp) dr a gitti ... cumartesi ondaydım ve kahvaltıda oturamadı resmen sandalyeden zıpladı zıpldı kalktı, bebeğn aşağı doğru yaptığı baslkılar annesini mahvetti ... bebek hala tersmiş, nts ye falan sokmamış dr 1800 kg olmuş birde idrar istemiş dr yarın alıcakmış sonucu bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…