canım bugun morhıpoda dagının ındırımı vardı orda vardı gecelık turu bıseyler.. bı bak ıstersen..
bır de bu kıtap ınternette 50 tl ya gelıor sen kaca aldın acaba?
aramıza hoşgeldın canım.. takıntılarda yarışırız valla..
sancı konusunda benım oturunca yada ayakta fena ama yatınca gectı sımdı.. hareketlenmeye de basladı.. çok şukur.. azcık yat bakalım belkı gecer :44:
benim de bebişimin hemen hemen herşeyi hazır (yıkanmayı bekliyorlar ) bir biberon-emzik, perde ile ateşölçer kaldı. biberon için aventin yenidoğan başlangıç setini alıcam ama hesap kesim tarihini bekliyorum.
artık kendime gecelik, çamaşır alacağım. dün şöyle bir baktım da 6lı saten çeyiz setimin pijaması var, bir de yine kv. önden düğmeli bi pijama takımı almıştı daha önceden ama benim aklımda 2 soru var. ilki ikisi de ekru rengi. kanama fazla olursa ya da çamaşırdan taşarsa kirlenir, ikincisi de uzun kollu terletir mi diye düşünüyorum. zaten gecelik daha rahat olurmuş diye gecelikte alıcam ama lohusa diyince fiyatlar çok yüksek, acaba önden düğmeli normal penye gecelik mi alsam diyorum????
son olarak bebek bakımı ile ilgili kitap okuyor musunuz? ben bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap aldım. bir tane daha var ama ismini unuttum şimdi. bu 2 kitap da ansiklopedi gibi çok kalın gözüm korktu birazcık ama adını verdiğim kitap güzele benziyor okuduğum kadarıyla tavsiye edebilirim.
Canim benim gecelige oyle 80 90 lira verecek gucum yoktu. Sans burda bi market var lcw urunu logusa geligi bandanasiyla birlikte 20 liraya buldum lcw sitesinde 30 lira fiyati uzerinde bebek resmi var geceligin benim hosuma gitti :) ucuz bisey olsun dersen lcw sitesinden bakabilirsin :)benim de bebişimin hemen hemen herşeyi hazır (yıkanmayı bekliyorlar ) bir biberon-emzik, perde ile ateşölçer kaldı. biberon için aventin yenidoğan başlangıç setini alıcam ama hesap kesim tarihini bekliyorum.
artık kendime gecelik, çamaşır alacağım. dün şöyle bir baktım da 6lı saten çeyiz setimin pijaması var, bir de yine kv. önden düğmeli bi pijama takımı almıştı daha önceden ama benim aklımda 2 soru var. ilki ikisi de ekru rengi. kanama fazla olursa ya da çamaşırdan taşarsa kirlenir, ikincisi de uzun kollu terletir mi diye düşünüyorum. zaten gecelik daha rahat olurmuş diye gecelikte alıcam ama lohusa diyince fiyatlar çok yüksek, acaba önden düğmeli normal penye gecelik mi alsam diyorum????
son olarak bebek bakımı ile ilgili kitap okuyor musunuz? ben bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap aldım. bir tane daha var ama ismini unuttum şimdi. bu 2 kitap da ansiklopedi gibi çok kalın gözüm korktu birazcık ama adını verdiğim kitap güzele benziyor okuduğum kadarıyla tavsiye edebilirim.
doğumdan önce gelirler, sonrasında da kalırlar 40 ı falan bahanesiyle heralde. bilemiyorum ki.
sigara içen insan geliyorsa evde içmesin mümkünse canım balkona postala, çok zararlı evde içilmesi.
canim yatincada gecmedi aksam ustu ondan cok korktum bakalim simdi ne zaman geccek artik oynasada oynamasada korkar oldum...hani kipirdayinca huzur buluodum....ama simdi kizim oyna ama az az oyna asalara kacmadan oyna die yalvariom resmen......
Sagol canim öncelikle yurtdisindayim fiyatlar urunler turkiyeyle ayni olmayabilir.nerden kaca aldinn tatlimmm ii gunlerde kullansinnn...
Galaxy telinde ani albumu var onumu diyorsun?niye benim konum acilmamis....telefondan album olustrmayi bilen war mi die..al bunada takiliom deli oluommmm tek bilen yok milyon insan icinde....
Bebeğin hıçkırığını hissediyorsun,her anne hisseder bunuKizlar bise sorcam gun icinde karnimda hatta bebegumin kafasinin olduugu yerde genelde bole ritmik,dakikalar suren, sanki kalp atisi ama degil (cunku kalp atisina gore yavas baya) bole tiktiklar hissediyorum..suzdede oluyomu?oncr damar atusi dedim ama gun icinde ozelikle bisiler yedikten sonra oluyo geciyo acaba bebegimmi hickiriyooo
Bebeğin hıçkırığını hissediyorsun,her anne hisseder bunu
bu arada canim ben yigenimden park besik aldim yikanmayan parcalari ilik bi su yaptim ligene icine zararsiz det. ve sirke doktum 2 su sildim istersen bebis ustune kusup yikancak hala getiirene dek bole yap hem herparcayi silebilrsin bolece.cunku ne kadar kapiteli olursa olsun yikandikca ozellgi kaciio..
amin canim masallah ben de gec yatma kismina cozum bulamiorum midem yanio fala bi kacio uykum hak getire..sonrada butun gun uyku modundayim...
Acamadim
benim de bebişimin hemen hemen herşeyi hazır (yıkanmayı bekliyorlar ) bir biberon-emzik, perde ile ateşölçer kaldı. biberon için aventin yenidoğan başlangıç setini alıcam ama hesap kesim tarihini bekliyorum.
Kizlar bise sorcam gun icinde karnimda hatta bebegumin kafasinin olduugu yerde genelde bole ritmik,dakikalar suren, sanki kalp atisi ama degil (cunku kalp atisina gore yavas baya) bole tiktiklar hissediyorum..suzdede oluyomu?oncr damar atusi dedim ama gun icinde ozelikle bisiler yedikten sonra oluyo geciyo acaba bebegimmi hickiriyooo
İstanbula geldigimden beri dün ilk kez avm ye gittim on dakika yürüdüm kasılma başladı sonra tam kasiklarimin arasina biri vurur gibi oldu ayni seyi iki kez yasadim korkudan eve geri geldik sabahta kanama oldu tekrar 31. Haftadayım hala kanama falan cok korkuyorum herkes erkenden dogurursun diyor. Doktor nst ye falan soktu ufak kasılmalar var ama dogum baslatmaz dedi.
Daha hic brsey almadik cikipta alamam herhalde doktor yat dedi dünya gozuyle kizimi bi gorebilsem...
Kizlar bise sorcam gun icinde karnimda hatta bebegumin kafasinin olduugu yerde genelde bole ritmik,dakikalar suren, sanki kalp atisi ama degil (cunku kalp atisina gore yavas baya) bole tiktiklar hissediyorum..suzdede oluyomu?oncr damar atusi dedim ama gun icinde ozelikle bisiler yedikten sonra oluyo geciyo acaba bebegimmi hickiriyooo
Bende gecen hafta korkuyordum artık yatmaya,sürekli uykusuzdum..Bu hafta değişti :) Zaten her hafta ayrı bir süpriz..İnşallah gecer seninde canım..
Diğer konuyla ilgilide bir bilgim yok..
Biberon chicco aldık bizde,bayan bir tane 30 ml lik küçük bir biberon önerdi hem ilk zamanları için hemde su içmeye başladığında bu çok işinizi görür dedi,bitanede büyük aldım bunuda çok küçük almanıza gerek yok zaten ayarlıcaksınız ml olarak dedi,
zamanla sadece ucunu değiştirirsiniz dedi..
Geceliğimi bende normal penye bir gecelik aldım,önden düğmeli ve göğüs altında ipi var,L beden aldım,şimdi bile çok şirin oluyor :)
Kitap olarakta şuan elimdeki bitince Ayşe Öner'in kitabını almayı düşünüyorum,senin dediğinide araştırayım
Bana da uzun zamandır günde 3-4 kez oluyor..Hıçkırıklar :) Çok şirin..
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et..
Benim çok şükür bir sorunum yok ama hiçbirşey alamadım desem yeri var,kısmetli kızçe,o kadar çok hediye geldi ki şimdiden..Elimi uzatsam annem ya da eşim ondan çok var diyor,diyorum ki ama benimde hevesim var :) Ama almıyorum yine napayım..
İyi olalımda hepimiz birlikte alışveriş yaparız kızçelerle :)
Geçen bir kız cocugu gördüm daha minicik bıcır bıcır konuşmaya çalışıyor,askıyla elbiseyi üstüne tutmuş annesine baak diyordu
Zaten bizden istedikleri ne ki,süt ve ilgi :) Çok ihtiyaçlarını internetten halledebilirsin..Anneciğinde yanında zaten çok şükür yardımcı olur illa dışardan alınacaklara..
Zamanında kavuşacaksın kuzucuğuna,cümlemiz inşallah..
Galaxy telinde ani albumu var onumu diyorsun?
Sagol canim öncelikle yurtdisindayim fiyatlar urunler turkiyeyle ayni olmayabilir.
pinkorblue diye bir sitede 250 tl ye aldik. Ayni sekilde ebaydede satiliyor dunyanin heryerine gönderim yapan saticilar mevcut.
ya dua edıyorum Rabbım ne eylersen guzel eylersın bızımkını de guzellerden eyle dıye..
anne butun gun cıldırmıs gıbı ev supuruyo aksam akadar!! sabah 9 da baslıyor oglen 2 ye kadar! yemın edıyorum ya!!
gecen gun cocuklardan bırıne arka arkaya delı gıbı "Allah belanı versın " dedı.. benım de nasıl takıntım vardır o cumleye .. ne dılıme alabılırım ne duymaya tahammul edebılırım.. tv de duysam kanal degıstırırım o kadar!!
aksama baba gelıyor 5 ten snra devamlı aglamaya baslayan cocuklar, 8 de gelen babayla bıraz daha yırtıyolar bıyerlerını.. yazık adamcagız onları susturana kadar canı cıkıyor..
anne de zaten psıkolojı kalmamıs..
bılmıyorum yaa .. Allah yardımcımız olsun.. vallahı cok zor..
oo süper vallahi bende daha iç çamaşırı işini bitiremedim. Emzirme sütyeni alt çamaşır falan kaldı. Bakalım artık bi zaman halletcez. Aldıklarını paylaşırsan sevinirmm çok merak ettim
Hımmm iki isimde çok güzel karar veremedim vallahi. Ipek daha hassas bi çocuk derense daha güçlü gibime geldi. Artık seçim senin
Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun ben daha yeni gördüm maalesef, iyi haberlerini en kısa zaman da almayı umut ediyorum.
Canım benim koltuk altım resmen simsiyah kömür sürülmüş gibi, valla utanıyorum bile aynada bakmaya.
Canım bebişinin güzel haberlerine çok sevindim, Allah yarın da bana öyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Bakalım biz doğumu konuşur muyuz, merak ediyorum gerçekten. Kilosu felan da çok iyi maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım benim de eltime herşey alınır yapılır, ben eşimden araba isteyince çalış al denir bana. Her zaman o benden daha üst nokta da benim eşekliğimden ama herşey kafa sallarsan olacağı bu zaten. Eşimi çok sevdiğim için katlanıyorum.
Arel çok güzel bir isim, abimlerde bebişlerine bu ismi vereceklerdi.
Canım çok güze iyi günlerde güle güle giyin, rengi de süpermiş
Canını sıkma bebeğinin çıplak kalacak hali yok alır babası kendini toparlayınca inşallah.
Doktorum 2 saatte bir 15 dakika uzanmak gerektiğini söylüyor canım bilgin olsun, yoksa bebek çok sıkışıyormuş içerde.
Onlar yıkanıyor yaa, abimde benileriniz almıştı ondan biliyorum.
Kaynananan da fenaymış anacım, benimki arada arar ben hastayım der kapatır. Onu da iş istemeyelim diye yapıyor, aman kendine hayrı yok zaten bana ne hayrı olsun. Sürekli bizden iş bekliyor zaten bu halde gidip iş yapsam yok demez, sen de sallama he he de sonra da ay sesin gitti anne duymamıyorum deyip kapat
Bize de haber ver Allah bir avazda kurtasın inşallah...
Canım bu arada o bebek süsüne bayıldım ellerine sağlık.
Ben mustela sipariş verdim canım.
Teşekküür ederiö canım. Güzel haberler al inşallah biz de merakla bekliyoruz...Cok tesekkur ederim :)) ilerde kirlenecegini dusunmemistim aslinda tozu vardir diye sadece 1 kere yikarim diye dusunmustum ama bunun kusmasi var altina yapmasi var tabi
hayirli olsun canim Bebek dogunca dikkat etmek lazim surekli kirletmememsi icin cok yikayinca cabuk yumusuyormus ama kumasi bende yikiycam...
heralde o oyuncaklarida fileye katip yikarsam bisiy olmaz
Aynen canm zaten kumasi naylon ve cok ince bir kumas sert durmasi icin ilaclamislar sankim bebisin sirti acimasin diye halinin ustune direkte sermem altina battaniye katip öyle ustune katarim bu haliyi sirti aciycak gibi o incecik seyde
Bendede kasilmalar baslamis desene kasilmalar acitmiyormus zaten sadece karnini hoop bu yana hoop öbur yana göturuyor... ama götururken asiri göturuyorki rahatsiz oluyorum artik bazende bebis totosunu dayiyor o daha fena oluyorEsinin yorumuna cok guldum cok bilmisler gibi söylemis bide
yeri daraliyor aslinda yer acamiyor garibim bebis
Neva ismi gercekten cok guzel ve kapi susunuz hazir olanlardan kat ve kat daha guzel olmusgule gule kullanmak nasip olsun insallah...
Canim korkutma kendini Hersey Allahin elinde bebek ister 25 haftalik ister 35 haftalik dogsun Allah isteyince ömur de verir.... gerisi bos...
Kendini korkutmaman icin söyliyim bide kuzenimin arkadasi 26. haftasinda dogum yapti bebisi baya bi kuvezde kaldiktan sonra cikardilar Allahin mucizesi iste... hastaneden cikinca hediyemizi alip görmeye gittigimizde 3-4 aylikti sanirim yeni dogmus gibiydi ama masallah suan sapasaglam yasitlarina göre kucuk biraz sadece...
Ay ne heyecanli darisi basimiza cogu o ani dusununce korkuyor napicam cok acirmi diye ben tam tersi valla gram aci dusunmuyorum sadece bebisimi kucagima alicagim o cekicegim guzel sancilari dusunuyorumcok rahatim yani Cahillik sagolsun dogurmaya calisinca anlarim hanyayi konyayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?