2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İş yerinde yeni bir sabah yeniden ve ben güne maillerimden önce buraya bakarak başlıyorum :)

Kızlar her birinizin yazdıklarını alıntılayamadım ama hepsini okudum birer birer...Bebeğimin düşük kilosu ile ilgili bir çok pozitif yorum ve tavsiye yazmışsınız..Çook teşekkür ederim. Gerçekten iyi ki varsınız....

Ben de güne nerdeyse yarım kalıp kasar peyniri ile merhaba dedim hehehe tımışkı gibi olurum 40 a kdr hrlde :)

Günaydın canlar,

İşe gelmekten nefret ediyorum artık, bi haftayı yedim sayılır ama sonrası ne olur bilemiyorum...haftaya kontrolde belki çalışamaz raporu alırım 2 hafta yanıma kar kalır...bitkinlik, ağrılar, iş yerindeki aşırı stres çok yıprattı beni...iş yerindeki benle evdeki ben aynı insanlar değiliz sanki(

Sizler iyisiniz, herşey yolundadır inşallah...

Bugun benim dogum gunum en merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...

Mutlu yıllar, bebişinle tüm ailenle çok sağlıklı huzurlu ve mutlu yeni bir yaş dilerim

Son düzenleme:
Himm ee dogsun o zaman artık 41 hafta ne demek ya bebek iyi beklemis...mesela benim tarih mayis görünüyor ama ben nisan annesi olacağımi düşünüyorum
ay bencede doğsunda doğmayınca doğmuyo. başka bi arkadaşımda 42.haftasında doğum yaptı sezeryanla bekle bekle gelmedi. bendede öyle olursa hazirana sarkar bende çatlarım vallahi

canlarım günaydınlar
merak eden varsa arkadaşımın dün akşam 8 e doğru bebiği dünyaya geldi allah a şükür. sabah 10da msj atmıştı sancı odasındayım diye. 10 saat sürmüş neredeyse. ayy nasıl dayandı nasıl oldu çok merak ediyorum :18:

canım çıkma madem internetten beğen markaları istediklerini yaz. eşin falan gitsin alsın. senin bebiş pek aceleci yorma kendini madem napcan

geceleri çok fazla terlemeye başladım, özellikle göğüslerim su içinde kalıyor terden, ne yapacağımı şaşırdım. sizde durumlar nasıl?

günaydın arkadaşlar,

Doğum çantasını sormuştum ama sadece bir arkadaştan cevap geldi, teşekkür ediyorum kendisine..

Ben kendi doğum çantamı hazırladım, ne olur ne olmaz diye.. hareketlerimiz kısıtlanmaya başladı zaten belim ayrı bir dert.. hazırda dursun dedim.

Bebeğiminkini de hazırlıyorum bir hafta içinde bitmiş olur herhalde.

İçerik olarak bitirip de paylaşan olursa sevinirim ne eksik ne fazla görmüş olurum.

Benim kendi çantama koyduklarım:

2 tane önden açılan lohusa pijama takımı ( biri 3 lü takım sabahlığı var )
1 tane çok uzun olmayan yarım kollu gecelik ( serum vs için kolaylık olsun )
1 tane pike takımı ( hastanenin verdiğini kullanmak istemiyorum )
1 tane havlu
1 paket ıslak mendil ( komilininkini aldım, ayrıca kendi temizliğim için unibaby ıslak havlu koyacam )
1 paket peçete
1 şişe kolonyağı ( gelecekler için )
kendi hazırladığım anı defteri ve kalemleri
2 tane alt iç çamaşırı ( lohusa için )
4 çift çorap ( 2 si yarım, 2 si tam bilek)
1 küçük şişe sıvı sabun

ilave edeceklerim:
hasta bezi ( şu iç çamaşırı şeklinde olandan istiyorum )
lizöz ya da şal ( üşürsem diye ama pek zannetmiyorum )
1 tane polar örtü (kendim için)
fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
göğüs ucu kremi
makyaj malzemesi ( malum fotoğrafçı ile anlaştık :)) )
tarak, fırça

Son düzenleme:
evet canım muhtemelen öyledir bende günlük hissediyorum onu kesin

cnm bende ufaktan hazırladım çantamı ama ayrıntılı değil bebişinkiler yoğunlukta çünkü ben daha gecel,k pijama olayını haledemedim bu hafta olmadı haftaya bitircem bende buğün defter kalem kolanya vır zıvır bakacağım süsleyeceğim hastaneye gelenlerede 1 paket çikolata alırız kimse gelmez zaten arkadaş duş almak zorunda kaldım doğumda cok terlemişim dedi bende havlu felan koysam mı acaba dedim bende cok terlemiştim ama devlette öyle duş sansım yoktu fotlarda hortlak gibi çıkmışım saç baş yapış yapış fotografcıtyla ne kadara anlaştın

yaptığım bebek şekerleri. tanesi 1tl. isteyen mesaj atabilir.

Eklentiler

• $P190613_14.34.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
canım çıkma madem internetten beğen markaları istediklerini yaz. eşin falan gitsin alsın. senin bebiş pek aceleci yorma kendini madem napcan

Biz alisveris icin bu ayin 15ini bekliyoduk hatta esim bugun gelecek kismetse:) ama artik internetten alicaz ikamet ettigimiz yer kucuk bi ilce orda hic birsey yok. Evet ya benim kiz aceleci cikti gercekten :) babasina cekmis:)

herşey var gibi canım sadece emzirme sütyeni yada alteti göremedim sanırım almıcaksın ondan. en azından normal atlet koy 2 3 tane çok terlersin çünkü.

herşey var gibi canım sadece emzirme sütyeni yada alteti göremedim sanırım almıcaksın ondan. en azından normal atlet koy 2 3 tane çok terlersin çünkü.

o konuda kararsızım canım, kimisi emzirme sütyeni iyi değil diyor, kimisi atleti iyi değil diyor bilemedim :44:

en kötü ihtimalle askısı çıkan sütyenlerimden koyarım ya da straplez sütyeni koyarım kolaylık olsun diye,
göğüs pedini yazmamışım 6 tane de göğüs pedi koydum.

duşu orada alamam ben canım eve gelince alırım, koyduğum havlu el yüz için.. ıslak mendille silerim kendimi artık 1 gün idare edecez

Benim ablam doğuma girip resim çekmişti. İçinde çok güzel fotolar vardı. Zaten birkaç güzel özel kare yetiyor. Düğün, nişan resimlerini düşünün; ne kadar bakılıyor ki. Çerçevelenecek 1-2 tane olsa yeter bence. O yuzden resim çekecek bir yakınınız varsa (bu işe istekli, hevesli, yetenekli biri:) gerek yok diye düşünüyorum cnm.

Hayırlı olsun cnm. küçük bedenlerde kıyafet alınmış oluyor ve hediye de geliyor. İstersen 1 yaş civarı için bir kıyafet(body,tulum, ve ya pantalon vb) alabilirsin, bana o şekilde gelenler olmuştu memnun olmuştum.

bide normal ped koysaydın çıkarken falan takarsın nolur nolmaz

nette lcw lohusa pijama diye bakmıştım canım. Kırmızı stokta yok kalmamış sadece pembe varmış canım. Ben mağazadanda pembesini almıştım kırmızı göremeyince.
Kizlar ankarad oturaniniz vars ben ayni geceligi batikent gimsadan 20 liraya aldim bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…