Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
ay bencede doğsunda doğmayınca doğmuyo. başka bi arkadaşımda 42.haftasında doğum yaptı sezeryanla bekle bekle gelmedi. bendede öyle olursa hazirana sarkar bende çatlarım vallahiHimmee dogsun o zaman artık 41 hafta ne demek ya bebek iyi beklemis...mesela benim tarih mayis görünüyor ama ben nisan annesi olacağımi düşünüyorum
canım çıkma madem internetten beğen markaları istediklerini yaz. eşin falan gitsin alsın. senin bebiş pek aceleci yorma kendini madem napcanİstanbula geldigimden beri dün ilk kez avm ye gittim on dakika yürüdüm kasılma başladı sonra tam kasiklarimin arasina biri vurur gibi oldu ayni seyi iki kez yasadim korkudan eve geri geldik sabahta kanama oldu tekrar 31. Haftadayım hala kanama falan cok korkuyorum herkes erkenden dogurursun diyor. Doktor nst ye falan soktu ufak kasılmalar var ama dogum baslatmaz dedi.
Daha hic brsey almadik cikipta alamam herhalde doktor yat dedi dünya gozuyle kizimi bi gorebilsem...
evet canım muhtemelen öyledir bende günlük hissediyorum onu kesinKizlar bise sorcam gun icinde karnimda hatta bebegumin kafasinin olduugu yerde genelde bole ritmik,dakikalar suren, sanki kalp atisi ama degil (cunku kalp atisina gore yavas baya) bole tiktiklar hissediyorum..suzdede oluyomu?oncr damar atusi dedim ama gun icinde ozelikle bisiler yedikten sonra oluyo geciyo acaba bebegimmi hickiriyooo
cnm bende ufaktan hazırladım çantamı ama ayrıntılı değil bebişinkiler yoğunlukta çünkü ben daha gecel,k pijama olayını haledemedim bu hafta olmadı haftaya bitircem bende buğün defter kalem kolanya vır zıvır bakacağım süsleyeceğim hastaneye gelenlerede 1 paket çikolata alırız kimse gelmez zaten arkadaş duş almak zorunda kaldım doğumda cok terlemişim dedi bende havlu felan koysam mı acaba dedim bende cok terlemiştim ama devlette öyle duş sansım yoktu fotlarda hortlak gibi çıkmışım saç baş yapış yapış fotografcıtyla ne kadara anlaştıngünaydın arkadaşlar,
Doğum çantasını sormuştum ama sadece bir arkadaştan cevap geldi, teşekkür ediyorum kendisine..
Ben kendi doğum çantamı hazırladım, ne olur ne olmaz diye.. hareketlerimiz kısıtlanmaya başladı zaten belim ayrı bir dert.. hazırda dursun dedim.
Bebeğiminkini de hazırlıyorum bir hafta içinde bitmiş olur herhalde.
İçerik olarak bitirip de paylaşan olursa sevinirim ne eksik ne fazla görmüş olurum.
Benim kendi çantama koyduklarım:
2 tane önden açılan lohusa pijama takımı ( biri 3 lü takım sabahlığı var )
1 tane çok uzun olmayan yarım kollu gecelik ( serum vs için kolaylık olsun )
1 tane pike takımı ( hastanenin verdiğini kullanmak istemiyorum )
1 tane havlu
1 paket ıslak mendil ( komilininkini aldım, ayrıca kendi temizliğim için unibaby ıslak havlu koyacam )
1 paket peçete
1 şişe kolonyağı ( gelecekler için )
kendi hazırladığım anı defteri ve kalemleri
2 tane alt iç çamaşırı ( lohusa için )
4 çift çorap ( 2 si yarım, 2 si tam bilek)
1 küçük şişe sıvı sabun
ilave edeceklerim:
hasta bezi ( şu iç çamaşırı şeklinde olandan istiyorum )
lizöz ya da şal ( üşürsem diye ama pek zannetmiyorum )
1 tane polar örtü (kendim için)
fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
göğüs ucu kremi
makyaj malzemesi ( malum fotoğrafçı ile anlaştık :)) )
tarak, fırça
canım çıkma madem internetten beğen markaları istediklerini yaz. eşin falan gitsin alsın. senin bebiş pek aceleci yorma kendini madem napcan
aynen canım aynen bende gece çamaşır değiştiriyorum su gibi olu vallahi. ya yaz annesi olsaydık napardık:18:geceleri çok fazla terlemeye başladım, özellikle göğüslerim su içinde kalıyor terden, ne yapacağımı şaşırdım. sizde durumlar nasıl?
herşey var gibi canım sadece emzirme sütyeni yada alteti göremedim sanırım almıcaksın ondan. en azından normal atlet koy 2 3 tane çok terlersin çünkü.günaydın arkadaşlar,
Doğum çantasını sormuştum ama sadece bir arkadaştan cevap geldi, teşekkür ediyorum kendisine..
Ben kendi doğum çantamı hazırladım, ne olur ne olmaz diye.. hareketlerimiz kısıtlanmaya başladı zaten belim ayrı bir dert.. hazırda dursun dedim.
Bebeğiminkini de hazırlıyorum bir hafta içinde bitmiş olur herhalde.
İçerik olarak bitirip de paylaşan olursa sevinirim ne eksik ne fazla görmüş olurum.
Benim kendi çantama koyduklarım:
2 tane önden açılan lohusa pijama takımı ( biri 3 lü takım sabahlığı var )
1 tane çok uzun olmayan yarım kollu gecelik ( serum vs için kolaylık olsun )
1 tane pike takımı ( hastanenin verdiğini kullanmak istemiyorum )
1 tane havlu
1 paket ıslak mendil ( komilininkini aldım, ayrıca kendi temizliğim için unibaby ıslak havlu koyacam )
1 paket peçete
1 şişe kolonyağı ( gelecekler için )
kendi hazırladığım anı defteri ve kalemleri
2 tane alt iç çamaşırı ( lohusa için )
4 çift çorap ( 2 si yarım, 2 si tam bilek)
1 küçük şişe sıvı sabun
ilave edeceklerim:
hasta bezi ( şu iç çamaşırı şeklinde olandan istiyorum )
lizöz ya da şal ( üşürsem diye ama pek zannetmiyorum )
1 tane polar örtü (kendim için)
fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
göğüs ucu kremi
makyaj malzemesi ( malum fotoğrafçı ile anlaştık :)) )
tarak, fırça
ınsallah guzel huylu ıyı ahlaklı terbıyelı cocuklar yetıstırebılırım.. korkmuyorum degıl.. hayırlısını versın Allah..
herşey var gibi canım sadece emzirme sütyeni yada alteti göremedim sanırım almıcaksın ondan. en azından normal atlet koy 2 3 tane çok terlersin çünkü.
cnm bende ufaktan hazırladım çantamı ama ayrıntılı değil bebişinkiler yoğunlukta çünkü ben daha gecel,k pijama olayını haledemedim bu hafta olmadı haftaya bitircem bende buğün defter kalem kolanya vır zıvır bakacağım süsleyeceğim hastaneye gelenlerede 1 paket çikolata alırız kimse gelmez zaten arkadaş duş almak zorunda kaldım doğumda cok terlemişim dedi bende havlu felan koysam mı acaba dedim bende cok terlemiştim ama devlette öyle duş sansım yoktu fotlarda hortlak gibi çıkmışım saç baş yapış yapış fotografcıtyla ne kadara anlaştın
Benim ablam doğuma girip resim çekmişti. İçinde çok güzel fotolar vardı. Zaten birkaç güzel özel kare yetiyor. Düğün, nişan resimlerini düşünün; ne kadar bakılıyor ki. Çerçevelenecek 1-2 tane olsa yeter bence. O yuzden resim çekecek bir yakınınız varsa (bu işe istekli, hevesli, yetenekli biri:) gerek yok diye düşünüyorum cnm.kızlar dün komsuma bebek görmeye gittim 10 günlük oldu minnacık yaa maşşalah o sırada fotoğrafçısı geldi albümü getirmiş cok hoşuma gitti maddi acıdan cok iyi durumda değiliz kredi felan çekeceğiz doğum için 450 olur en son dedi doğum zamanı bide ertesi gün geliyormuş eşimde sen bilirsin içinde kalmasın diyor kızımda cok kötü fotolarım hiç güzel olmamıştı bizim çektiklerimiz cok kararsızım cok 450 da cok para o parayı kızım için harcam neler alınır off offf ne yapsam ki bilemedi siz ne yapacaksınız foto konusunu
bugün bir bebiş daha dünyaya geliyor. eşimin yeni iş arkadaşının karısı doğum yapıcak. henüz bayanla tanışmışlığım yok. bu akşam hastaneye ziyarete gidicez. hastaneye doğum hediyesi ne alıp gidebilirim hani tanımıyorum da bir konuşmuşluğumuz yok. fikirlerinize ihtiyacım var. işine yarayacak ufak birşey almak istiyorum.
bide normal ped koysaydın çıkarken falan takarsın nolur nolmazo konuda kararsızım canım, kimisi emzirme sütyeni iyi değil diyor, kimisi atleti iyi değil diyor bilemedim :44:
en kötü ihtimalle askısı çıkan sütyenlerimden koyarım ya da straplez sütyeni koyarım kolaylık olsun diye,
göğüs pedini yazmamışım 6 tane de göğüs pedi koydum.
Evet canim benim aldigim bundan :)dün bi arkadaş Eki Görüntüle 1022255 facede paylaşmış fikir olsun cok hoşuma gitti en kısa sürede lcw gideceğim alırım belki beğenirsem fiyatta uygun düşünürseniz fiyat 29 lira
Kizlar ankarad oturaniniz vars ben ayni geceligi batikent gimsadan 20 liraya aldim bilginiz olsunnette lcw lohusa pijama diye bakmıştım canım. Kırmızı stokta yok kalmamış sadece pembe varmış canım. Ben mağazadanda pembesini almıştım kırmızı göremeyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?