2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hay Allah ya.. belkı babalık psıkolojısıne gırmıstır.. unutma o da senın gıbı ınsan onun da duyguları var ve senın kadar rahat bı sekılde ıfade edemıyor olabılır (mahalle baskısı= sen erkeksın durumu)

sen yıne sakın ol kaprıse gırme hemen.. baktın cok sıktı bu durum çemkir hemen.. içine atma.. büyümesin ..

Bugun benim dogum gunum en merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...

Doğum günün kutlu olsun canım

Çok sevindim canım en kısa zamanda evede getirirsin miniğini doya doya öper koklarsın inş

Benimde 2 doğum günüm var kimlikte 6. Ay normalde 1 nisan onunda hep bahanesi daha doğum günün gelmediki 6. Aya daha var der tabi 1 hafta surat yaparım daha doğrusu yapardım simdi alıştım artık doğum günüme 1 hafta kala başlıyorum yaklaşıyo diye işlemeye:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünden beri tansiyonum düşmedi düşmüyoda limon falan ne bulduysam yedim banamısın demiyo
bide üstüne basur oluyorum galiba 2 gündür aciyo bugünde şişlik var gibi geldi inş olmaz hemen düzelir bu yaşıma kadar hiç başıma gelmedi nasıl bişey onu bile bilmiyorum

Arkadaşlar üç gündür başımdan geçenleri anlatayım annemlerdeydim iki gündür bebeğim çok hareketsizdi orda bir doktora gittim bebeğim ters duruyor bacakları kapalı duruyor ve bana bu çocuk %99 kız dedi 30 haftaya kadar erkek olan çocuğum kız olmuştu :) ne dayanarak böyle diyorsunuz dedim pipi göremiyorum kız gibi gördüm dedi ama benim elimde pipili resimlerim var dedim gerçi diyor 20 çi yada 25 haftada doktorunuz ne demişse doğrudur o zaman çocuk hareketli amniyon sıvısı daha fazladır daha net anlaşılır dedi kafamı karma karışık edip attı anlıyacağınız sizce başka bir doktorada gideyimmi yoksa bu pipili resimlere inanmaya devammı edeyim

ah cnm geçmiş olsun tansiyon önemli aman dikkat et dr git ne yapabilirlerse yaparlar evde düşmüyorsa 1 kere benimde başıma geldi acile gittik 18 çıkmış o zman hamile değildim ama dr hamilesin diye sordu ilk önemli dedi hatta o zaman olma ihtimalim bile vardıda kalmamışım o ay Allahtan insan korkuyor ayaklarını dik yat demişti
basur bendede son1 ayda fena şişliler gittikçe büyüyor hergün bugün geçer diye ertiliyorum normal doğum istiyodum ama gözüm korkıuyor çünkü bu iletti normal doğum sonrası yaşadım doğumda patlar diye felan okudum ne kadar doğru bilmiyorumda korkuyorum haftaya randevumda soracağım tel açmaya utandım açıkçası (

Bugun benim dogum gunum en merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
kiamam yaaaa iyiki dogdun anne iyi ki dogdun anne benide dogur artik anne.....
bitanem walla bizlerden de goruyosun doguma kadar bi cok ihtiacimizi kapatioruz istersen pasta falan all bilemedimm...
ayyy super yaaa inanmiorum bu kadar cabuk mu veriolar kucagina o zaman hersey yolunda ve cogu gitti azi kalmis durumda....allahim nasildir dimi burusuk elleri off kiskandim...allahim sifalar wersin.....

wallahi hersey normal diolar drlar biz anormaliz heralde...bakim ne dicek bende accam agzimi artik bu cikcak kendiliginden gibi dawranio canimi yakio asadan oldigunda...yani yaksinda sebep ne nnereye kadar...

doktordakide ne cesaret yani %99 kız demiş resmen.. valla bence o pipişli resimler yeterde artar bile ama benim kafam rahat olsun diyosan git bi doktora önceki ultrasyonlarıda al yanına göster kafan rahatlar :)

Evet canım tansiyon çok tehlikeli önceki hamileliğimdede çektiğim için tecrübeliyim artık hastaneye gitsemde sadece tahlil falan yapıp yolluyolar ilaç falan vermiyolar müdahele etmeleri için 16 nin üstünde olmasıni bekliyolar

mutlu yıllarrr bebişinle beraber inşallahh

bedevi,,, çok çok çok mutlu oldumm en kısa zamanda bebişini alıp evinize gidersiniz inşallah canım
cook tesekkurler canimm
hep beraber bebislerimizle eslerimizle mutlu ömurler yasariz insallahh

icinde biriktirmisin 1 kg werdin sayemde tatlim iste fena mi...hep ayni dertler biraz sekil degismisss halde napalim allah bizim yuwalarimizi korusunda.insanlari ne hali warsa gorsun....

Selam hanimlar geçmişi fazla okuyamadim. Bedevii arkadaşım Allah seni bebeginden hic ayirmasin canim. Allah anali babali buyutsun insallah :)

Bende bebegimin hicbirseyi yok derken annem hesabima bir miktar para yatirmis sagolsun. Carsiya ciktim ufak tefek ihtiyaclarini aldim kizimin oyyyy cok mutluyum :) Gecen haftasonuda birkac birsey aldik esimle. Eksiklerim bitmedi ama bunada şükür . Su meshur lcw lohusa geceliginden bende aldim. Gercekten güzelmiş en azindan kullanışlı. Sadece 2, 2,5 saar disaridaydim ama belim ayaklarim kopuyor agridan. Eve geldim simdi cay demledim kendime 40 yilda bir icerim aslinda ama canim cekti. :) Birseyler yaptim yanina cabucak ayaklar havada yatiyorum su an :) Bizden bu kadar operiz sizi :)

cnm ben analamadımda tansiyonum çıktığına dilim uylaştı geçer geçer dedi sonra ark konuştuk oda senin tansiyonun çıkmıştır dedi baş ağrım felan başladı daha gece gittik bana kalsa tansiyon felan bilmiyodum

Ben gectigimiz aylarda kendimi iyi hissetmiyorum diye acile gitmistik canım,tansiyonum düsmüs,ayaklarınızı yüksekte tutup uzanın demislerdi..
O zamanda,her kontrolde kendi doktorumda düsmesi degil ama cıkması önemli demislerdi,her zamanda der doktorum,bunu sana bırakıyorum tansiyonunu takip et,yükselirse gel diyor..
Sen deneyimli annelerimizdensin ama istersen bi kontrole git,düsmüyorsa..

Güzel anne adayları
Sağ salim kavuşmak nasip etsin Rabbim.
Bebek şekeri, kapı süsü vs ihtiyaçlarınız için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.

kizlar bu lcw daki geceligi netten mi aldiniz magazada da warmidor acaba...netteki cogu sey orda magazada olmuyorrr sonraaaaa....bide normal gecelik seceneginde elinizde gordunuz mu dugmeleri aciliomu .....ucuz mus almak istiom pisman olurmuyum kac beden alcaz.....
dondurmaya gelince arastiriodum da kalorisi dusuk tatlilara hem sut acisindan hemde kalori acisindan cok hafifmis paylasmak istedim yaninda su da tuketin haaaa kizarim sonra....

gecende arkadas atmis buraya ama ben acamadim yaaa beceriksizimmm bakmak istedim ama goremedim....nasil bakalim cesitlere

ben kac haftalik aylik olmusum falan bi kopya yapistir yaparsiniz mi beee merak ediommm bu ay hic soramadim derdimiz basimizdan askin di hepimizin....

Saolun kızlar
Hergün mutlaka ölçüp takip ediyorum doktorum beni görür görmez tansiyon nasıl diyo:) bu günde bikaç kere ölçtüm düşmezde çıkmaya devam ederse bize acil yolu gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…