off off cok mu takıyorum ne eşime cok kızgınız cok hemde bugün onun doğum günü saat kaç oldu 1 kere aramadı ve üstüne telide kapalı iş yerindede değil görevli cıkıacaklardı ama teli kapamazdı hiç gurbetteyim kimseyi tanımıyorum kızım var allah korusun bana bişey olsa arayacak tek 1 kişi yok görüştüğüm dün de aynısını yaptı dedimki bana bişey olsa artık son günlere yaklaştık dedim taksi cağır git diyor sinirlerimi tepeme çıkartıyor naparım bişey olsa diye düşünüyorym hep tek olsam neyse kızımı kime emanet edeceğim 10 gün önce tanıştığım komsumamı İstanbul gibi bir yerde ama insan bu kadarda gamsız olmaz dün ark numarasını yaz ver bişey olursa arayacağım birisi olsun dedim onunda yazmadı bende onun için kalktım pasta yaptım börek çörek yaptım beyimiz sabah 8den beri hiç aramadı inş kötü bişey yoktur tek dileğim o yoksa sinirler tepemde ......
Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Tesekkur ederim canimbenimkide karistirir hakli olaraktan bide isin komik yani her unuttugunda bahanesi senin 2 dogum gunun var hangisini hatirliycam der :)) kimlikteki yanlis diyorum gercegi 14 martta kutluyorduk 28 nisan da degil diyorum oda bahanesi yine hazir resmi gitmek lazim ne yaziyorsa odur :)))
ah cnm geçmiş olsun tansiyon önemli aman dikkat et dr git ne yapabilirlerse yaparlar evde düşmüyorsa 1 kere benimde başıma geldi acile gittik 18 çıkmış o zman hamile değildim ama dr hamilesin diye sordu ilk önemli dedi hatta o zaman olma ihtimalim bile vardıda kalmamışım o ay Allahtan insan korkuyor ayaklarını dik yat demiştiDünden beri tansiyonum düşmedi düşmüyoda limon falan ne bulduysam yedim banamısın demiyo
bide üstüne basur oluyorum galiba 2 gündür aciyo bugünde şişlik var gibi geldi inş olmaz hemen düzelir bu yaşıma kadar hiç başıma gelmedi nasıl bişey onu bile bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kiamam yaaaa iyiki dogdun anne iyi ki dogdun anne benide dogur artik anne.....Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
bitanem walla bizlerden de goruyosun doguma kadar bi cok ihtiacimizi kapatioruz istersen pasta falan all bilemedimm...bugün bir bebiş daha dünyaya geliyor. eşimin yeni iş arkadaşının karısı doğum yapıcak. henüz bayanla tanışmışlığım yok. bu akşam hastaneye ziyarete gidicez. hastaneye doğum hediyesi ne alıp gidebilirim hani tanımıyorum da bir konuşmuşluğumuz yok. fikirlerinize ihtiyacım var. işine yarayacak ufak birşey almak istiyorum.
ayyy super yaaa inanmiorum bu kadar cabuk mu veriolar kucagina o zaman hersey yolunda ve cogu gitti azi kalmis durumda....allahim nasildir dimi burusuk elleri off kiskandim...allahim sifalar wersin.....Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Hareketler iyice degisti minigin,artık ne kadar büyüdügünün farkına varıyorum..
Aksam sürekli oynadı,sol tarafıma resim yapıyor galiba diyordum esime,uzunca uyutmadı :)
Daha gergin göbegim,alttanda kaburgalarımdada cok baskı var..
Kızlar bebis oynadıgında altta batma olması normal mi?
Bi kere olmasa digerinde canım yanıyor..
Arkadaşlar üç gündür başımdan geçenleri anlatayım annemlerdeydim iki gündür bebeğim çok hareketsizdi orda bir doktora gittim bebeğim ters duruyor bacakları kapalı duruyor ve bana bu çocuk %99 kız dedi 30 haftaya kadar erkek olan çocuğum kız olmuştu :) ne dayanarak böyle diyorsunuz dedim pipi göremiyorum kız gibi gördüm dedi ama benim elimde pipili resimlerim var dedim gerçi diyor 20 çi yada 25 haftada doktorunuz ne demişse doğrudur o zaman çocuk hareketli amniyon sıvısı daha fazladır daha net anlaşılır dedi kafamı karma karışık edip attı anlıyacağınız sizce başka bir doktorada gideyimmi yoksa bu pipili resimlere inanmaya devammı edeyim
ah cnm geçmiş olsun tansiyon önemli aman dikkat et dr git ne yapabilirlerse yaparlar evde düşmüyorsa 1 kere benimde başıma geldi acile gittik 18 çıkmış o zman hamile değildim ama dr hamilesin diye sordu ilk önemli dedi hatta o zaman olma ihtimalim bile vardıda kalmamışım o ay Allahtan insan korkuyor ayaklarını dik yat demişti
basur bendede son1 ayda fena şişliler gittikçe büyüyor hergün bugün geçer diye ertiliyorum normal doğum istiyodum ama gözüm korkıuyor çünkü bu iletti normal doğum sonrası yaşadım doğumda patlar diye felan okudum ne kadar doğru bilmiyorumda korkuyorum haftaya randevumda soracağım tel açmaya utandım açıkçası(
Ben bulasiklarimi bile deterjanin icine sirke koyup yikiyorum piril piril oluyolar hemde hijyenik :)
cook tesekkurler canimmmutlu yıllarrr bebişinle beraber inşallahh
bedevi,,, çok çok çok mutlu oldumm en kısa zamanda bebişini alıp evinize gidersiniz inşallah canım
aynen oyle .. kimlerin nelerine katlanıyoruz Allah aşkına.. ufacık mınıgımızın 2 tekmesıne mı katlanamıcaz..
cok sukur benım esımın aılesınde oyle bısey yok ama benım babamın aılesınde cok vardı.. annem hamıle kaldıgımı bıle soylemedı onlara.. gorusmedıgımız halde uzaktan uzaga bıle yerler bızı.. fenadırlar.. hepsı evlenıp boşandı kuzenlerımın.. bı ara bız de neredeyse bosanıyorduk annem resmen onlardan bıldı! :S ben aslında oyle dusunmesem de yıne de annemın ıcı rahat etsıın dıye ses etmıyorum.. buyuduk artık o kadar degıldır dıyorum herkes ısınde gucunde.. neyse canım .. önlemımızı alalım da :)) Allah buyuktur :) ben arkadas ortamından cekınıyorum bıraz.. eşimi çok sevıyorum Allah a sukurler olsun kı gercekten sessız sakın etlıye sutluye karısmayan bı esım var .. "azcık huysuz olsada "ama ses yukseltmez el kaldırmaz ıckı yok sıgara yok ne verırsen onu yıyen bırıdır.. ıyı de anlasırız.. o yuzden ınsan ıcıne ne zaman cıksak eve donunce ıllakı bı tartısıyoruz.. artık nazara bagladım bende napım... bu kadarı tesaduf olamaz dıye dusunuyorum.. insanoğlu imrense bıle göz degermiş
yalnız ne ıcımde kalmıssa artık .. uzamısta uzamıs
Evet canım tansiyon çok tehlikeli önceki hamileliğimdede çektiğim için tecrübeliyim artık hastaneye gitsemde sadece tahlil falan yapıp yolluyolar ilaç falan vermiyolar müdahele etmeleri için 16 nin üstünde olmasıni bekliyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünden beri tansiyonum düşmedi düşmüyoda limon falan ne bulduysam yedim banamısın demiyo
bide üstüne basur oluyorum galiba 2 gündür aciyo bugünde şişlik var gibi geldi inş olmaz hemen düzelir bu yaşıma kadar hiç başıma gelmedi nasıl bişey onu bile bilmiyorum.
icinde biriktirmisin 1 kg werdin sayemde tatlim iste fena mi...hep ayni dertler biraz sekil degismisss halde napalim allah bizim yuwalarimizi korusunda.insanlari ne hali warsa gorsun....
Ben gectigimiz aylarda kendimi iyi hissetmiyorum diye acile gitmistik canım,tansiyonum düsmüs,ayaklarınızı yüksekte tutup uzanın demislerdi..
O zamanda,her kontrolde kendi doktorumda düsmesi degil ama cıkması önemli demislerdi,her zamanda der doktorum,bunu sana bırakıyorum tansiyonunu takip et,yükselirse gel diyor..
Sen deneyimli annelerimizdensin ama istersen bi kontrole git,düsmüyorsa..
cnm ben analamadımda tansiyonum çıktığına dilim uylaştı geçer geçer dedi sonra ark konuştuk oda senin tansiyonun çıkmıştır dedi baş ağrım felan başladı daha gece gittik bana kalsa tansiyon felan bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?