Cok tesekkur ederim canm 1 yas daha yaslandim :)
Cok tesekkur ederim canm 1 yas daha yaslandim :)
Hareketler iyice degisti minigin,artık ne kadar büyüdügünün farkına varıyorum..
Aksam sürekli oynadı,sol tarafıma resim yapıyor galiba diyordum esime,uzunca uyutmadı :)
Daha gergin göbegim,alttanda kaburgalarımdada cok baskı var..
Kızlar bebis oynadıgında altta batma olması normal mi?
Bi kere olmasa digerinde canım yanıyor..
Kızlar oglumu gorduk bu aksam...Bize gulumsedi tam ultrasonda bakarken :) benim bebeğim biraz kucukmus, 1870 grmıs. 33+0 için biraz dusuk... 40. Haftasını doldurursa maksimum 3250 dogar dedi. Minik bir oglan annesi olacagım snrm. Bir daha 3 hafta sonra gel dedi. Yani 36 da. Bir de NST yi sordum, bakmamız sart degil dogumun beklenen haftalarına kdr dedi. Bir seyden suphelenirsek bakılabilir veya imkan var nasılsa denip bakılabilir dedi :)
Oglumun kucuk oldugunu duyunca hemen aksam tıka basa yedim ama maalesef midemde durmadı gene
Bir de benim doktorum anlayacagınız üzere rahat bir doktor, sen hasta değil, gebesin der hep. Ama bu haftalardan itibaren her gun düzenli tansıyon ölceceksin, not alacaksın dedi, bilginiz olsun. Bir de gunun aynı saatinde olcmek onemliymiş
Herkese tatlı rüyalar, umarım bu gece hepimiz misss gibi uykular cekeriz
Bende o albumu yapmayi bilmiyorum ögrenmek istiyorum ekleyenlere sorucas artik
bende bebisimin hazirliklarini cicilerini dogumunu dogduktan sonraki anini hepsini eklemeyi istiyorum ay ne tatli olur öyle
aslinda bizim buraya göre fiyati normalde tl ye cevirince biraz tuzluya dönusuyor tl bayagida dususte ne zamandir sanirim oyuzden...
Hareketler iyice degisti minigin,artık ne kadar büyüdügünün farkına varıyorum..
Aksam sürekli oynadı,sol tarafıma resim yapıyor galiba diyordum esime,uzunca uyutmadı :)
Daha gergin göbegim,alttanda kaburgalarımdada cok baskı var..
Kızlar bebis oynadıgında altta batma olması normal mi?
Bi kere olmasa digerinde canım yanıyor..
benım de batıyor canım alttan.. bole cekıcle cıvı cakıyolar gıbı oluyo.. BAZENN adet sancısı gıbı oluyo ozellıkle sag tarafımdan .. bı korku alıyor ıcımı sonra hemen "dur gunes napıosun kendıne gel sakin ol!! " dıyorum, gecıyor
artık olacak boyle seyler.. dr ların dedıgı gıbı; NORMAL
Aynen cnm dr lar hele benmki her seye NORMAL diyolar yaa siniroluyorum sanki biz mahsus yapiyoruz cok.merakliyizdahic soyek iyi kibar bi doktora denk gelmedimya ona yaniyorum yasadigim yer kucuk olunca fazla secenegim yok
Kasıklarımda kücük oynasmalar oluyor :) Ama o batma dedigim bildigin malum yerimde oluyor..Icanm masallah bebeklereimize oncelikle..altta batma demissin ya kasiklarimi kastettinn?bnmde oyle arada kasiklarimda agri gibi bisiler oluyo bebegim oynarken.kizlar bide bise sorcam hastaneden cikarken bebeklerinizi tasimak icin ne dusunuyosunuz
benım de batıyor canım alttan.. bole cekıcle cıvı cakıyolar gıbı oluyo.. BAZENN adet sancısı gıbı oluyo ozellıkle sag tarafımdan .. bı korku alıyor ıcımı sonra hemen "dur gunes napıosun kendıne gel sakin ol!! " dıyorum, gecıyor
artık olacak boyle seyler.. dr ların dedıgı gıbı; NORMAL
hic koku yapmiyor....silerken kokuyo sadece ellerim falan ama sonra hemen gecio balkonun warsa biraz balkonda birak nemi gider kokusuda gider......bebeginn esyalarini yikamak icin almistim ben hacisakir bebis icin.....onu ligende biraz erittim hani kopurttum sonrada sirke doktum su ilik elim dayancagi kadar.....bebegin bi cok disardan gelen seyini sirkeli su ile sildim ben...yikanmayanlari yani.....hatta ewi de misafirden sonra silerim arada vileda kowasina dokerim ohhh silerim....nie dersen nazara buyuye mikroba bakteriyeee herseye ii geldigini duymustum....yaparim arada bende...kimine gore sacma ama napimm......
Kasıklarımda kücük oynasmalar oluyor :) Ama o batma dedigim bildigin malum yerimde oluyor..
Allah'tan cok takılan biri degilim agrılara,sancılara,cünkü biliyorum tabi ki olacak kolay mı bi beden yetisiyor..
Batma dedigim gb bildigin altta,malum yerime batıyor :)
Aksam ilk defa normal mi diye düsündüm iste..ittiriyor gb aksamdan beri :)
Tabi ben yine 'aferin annem benim,aferin kızıma,bir kii bir kiii spora devam ' diyorum..
Gaza mı geldi cocuk nedir :))))
ben de "napıon len sıpa, ne duydun yıne" dıyorum
napcan bole bole alıscaz .. onemlı olan beynı yonetmek.. cogu zaman cok agrım oluyor.. ben kendıme "acı yok rocky acı yok!!" deyıp guluyorum.. sonra bır ıkı kufur edıyorum :))
gecmese de gecıyor ıste kendımce :)
sirke iyidir arkadasım.. hem hıjyenıktır hem de nazara ıyıdır.. ben hala utu suyuna bır ıkı damla karıstırırım.. kokarsa koksun mılletın pıs gozu gıtsın dıye "amuda kalkıp evı yala" deseler yalarım ben.. korkarım kem gozden .. fena bı illettir..
hic koku yapmiyor....silerken kokuyo sadece ellerim falan ama sonra hemen gecio balkonun warsa biraz balkonda birak nemi gider kokusuda gider......bebeginn esyalarini yikamak icin almistim ben hacisakir bebis icin.....onu ligende biraz erittim hani kopurttum sonrada sirke doktum su ilik elim dayancagi kadar.....bebegin bi cok disardan gelen seyini sirkeli su ile sildim ben...yikanmayanlari yani.....hatta ewi de misafirden sonra silerim arada vileda kowasina dokerim ohhh silerim....nie dersen nazara buyuye mikroba bakteriyeee herseye ii geldigini duymustum....yaparim arada bende...kimine gore sacma ama napimm......
En güzeli :) Görüyorum yazdıklarınıda gülümsetiyorsun ara ara benide :)
Gercekten icimde minicik ayaklarını hayal edince,dokunabilecegim günü düsündükce deger diyorum herseyine :)
Amaan ne yapalım,1-1 bucuk ay daha dürtülecez :))
aynen hayatim al benden de o kadar zaten esimin ailesinde bu tarz buyulr uflemeler cok wardir cok korkarim bende onlardan biri gelip gittimi butun ew 2 kg sirke yer
sirke iyidir arkadasım.. hem hıjyenıktır hem de nazara ıyıdır.. ben hala utu suyuna bır ıkı damla karıstırırım.. kokarsa koksun mılletın pıs gozu gıtsın dıye "amuda kalkıp evı yala" deseler yalarım ben.. korkarım kem gozden .. fena bı illettir..
haha sen çok yaşa emi evi yalarım diyosun gerçekten allah kem gözden korusun ben de çok inanıyorum dikkat ettim görüştüğümüz bir çift vardı ne zaman gelseler yada gitseler biz eşimle kavga etmeye başlıyoruz artık allahtan görüşmüyoruz Allah bizi fitne fesat düşünen insanlardan uzak tutsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?