2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar doğum, bebek bakımı ve emzirme eğitimlerine gideceğiz. daha önce katılan var mı neler anlatılıyor nasıl oluyor çok merak ediyorum.

Icanm masallah bebeklereimize oncelikle..altta batma demissin ya kasiklarimi kastettinn?bnmde oyle arada kasiklarimda agri gibi bisiler oluyo bebegim oynarken.kizlar bide bise sorcam hastaneden cikarken bebeklerinizi tasimak icin ne dusunuyosunuz

ayyy canim yaaa bendeee bi pc bulcam bu gidisle 1 saat oturcam basinda....ama pc de de album yapmayi bilmiorum ben ...... ewet canim ama cok guzel bi gorunusu war yaaa burda bolee degil ayrica hem fiyatli hem de az oyuncakli falannnn....

benım de batıyor canım alttan.. bole cekıcle cıvı cakıyolar gıbı oluyo.. BAZENN adet sancısı gıbı oluyo ozellıkle sag tarafımdan .. bı korku alıyor ıcımı sonra hemen "dur gunes napıosun kendıne gel sakin ol!! " dıyorum, gecıyor

artık olacak boyle seyler.. dr ların dedıgı gıbı; NORMAL

Aynen cnm dr lar hele benmki her seye NORMAL diyolar yaa siniroluyorum sanki biz mahsus yapiyoruz cok.merakliyizda hic soyek iyi kibar bi doktora denk gelmedimya ona yaniyorum yasadigim yer kucuk olunca fazla secenegim yok

hic koku yapmiyor....silerken kokuyo sadece ellerim falan ama sonra hemen gecio balkonun warsa biraz balkonda birak nemi gider kokusuda gider......bebeginn esyalarini yikamak icin almistim ben hacisakir bebis icin.....onu ligende biraz erittim hani kopurttum sonrada sirke doktum su ilik elim dayancagi kadar.....bebegin bi cok disardan gelen seyini sirkeli su ile sildim ben...yikanmayanlari yani.....hatta ewi de misafirden sonra silerim arada vileda kowasina dokerim ohhh silerim....nie dersen nazara buyuye mikroba bakteriyeee herseye ii geldigini duymustum....yaparim arada bende...kimine gore sacma ama napimm......

Aynen cnm dr lar hele benmki her seye NORMAL diyolar yaa siniroluyorum sanki biz mahsus yapiyoruz cok.merakliyizda hic soyek iyi kibar bi doktora denk gelmedimya ona yaniyorum yasadigim yer kucuk olunca fazla secenegim yok

boşver sıkma canını.. nasılsa gececek bu gunler :) bebişini kucagına alacagın gunu dusun.. kokusunu koca yanaklarını yumusacık tenını dusun :)ben butun agrılarımı unuttum mesela suan

Icanm masallah bebeklereimize oncelikle..altta batma demissin ya kasiklarimi kastettinn?bnmde oyle arada kasiklarimda agri gibi bisiler oluyo bebegim oynarken.kizlar bide bise sorcam hastaneden cikarken bebeklerinizi tasimak icin ne dusunuyosunuz
Kasıklarımda kücük oynasmalar oluyor :) Ama o batma dedigim bildigin malum yerimde oluyor..

Allah'tan cok takılan biri degilim agrılara,sancılara,cünkü biliyorum tabi ki olacak kolay mı bi beden yetisiyor..
Batma dedigim gb bildigin altta,malum yerime batıyor :)
Aksam ilk defa normal mi diye düsündüm iste..ittiriyor gb aksamdan beri :)
Tabi ben yine 'aferin annem benim,aferin kızıma,bir kii bir kiii spora devam ' diyorum..
Gaza mı geldi cocuk nedir :))))

sirke iyidir arkadasım.. hem hıjyenıktır hem de nazara ıyıdır.. ben hala utu suyuna bır ıkı damla karıstırırım.. kokarsa koksun mılletın pıs gozu gıtsın dıye "amuda kalkıp evı yala" deseler yalarım ben.. korkarım kem gozden .. fena bı illettir..

ben de "napıon len sıpa, ne duydun yıne" dıyorum

napcan bole bole alıscaz .. onemlı olan beynı yonetmek.. cogu zaman cok agrım oluyor.. ben kendıme "acı yok rocky acı yok!!" deyıp guluyorum.. sonra bır ıkı kufur edıyorum :))

gecmese de gecıyor ıste kendımce :)

En güzeli :) Görüyorum yazdıklarınıda gülümsetiyorsun ara ara benide :)
Gercekten icimde minicik ayaklarını hayal edince,dokunabilecegim günü düsündükce deger diyorum herseyine :)
Amaan ne yapalım,1-1 bucuk ay daha dürtülecez :))

aynen hayatim al benden de o kadar zaten esimin ailesinde bu tarz buyulr uflemeler cok wardir cok korkarim bende onlardan biri gelip gittimi butun ew 2 kg sirke yer

Ben bulasiklarimi bile deterjanin icine sirke koyup yikiyorum piril piril oluyolar hemde hijyenik :)

aynen oyle .. kimlerin nelerine katlanıyoruz Allah aşkına.. ufacık mınıgımızın 2 tekmesıne mı katlanamıcaz..

aynen hayatim al benden de o kadar zaten esimin ailesinde bu tarz buyulr uflemeler cok wardir cok korkarim bende onlardan biri gelip gittimi butun ew 2 kg sirke yer

cok sukur benım esımın aılesınde oyle bısey yok ama benım babamın aılesınde cok vardı.. annem hamıle kaldıgımı bıle soylemedı onlara.. gorusmedıgımız halde uzaktan uzaga bıle yerler bızı.. fenadırlar.. hepsı evlenıp boşandı kuzenlerımın.. bı ara bız de neredeyse bosanıyorduk annem resmen onlardan bıldı! :S ben aslında oyle dusunmesem de yıne de annemın ıcı rahat etsıın dıye ses etmıyorum.. buyuduk artık o kadar degıldır dıyorum herkes ısınde gucunde.. neyse canım .. önlemımızı alalım da :)) Allah buyuktur :) ben arkadas ortamından cekınıyorum bıraz.. eşimi çok sevıyorum Allah a sukurler olsun kı gercekten sessız sakın etlıye sutluye karısmayan bı esım var .. "azcık huysuz olsada " ama ses yukseltmez el kaldırmaz ıckı yok sıgara yok ne verırsen onu yıyen bırıdır.. ıyı de anlasırız.. o yuzden ınsan ıcıne ne zaman cıksak eve donunce ıllakı bı tartısıyoruz.. artık nazara bagladım bende napım... bu kadarı tesaduf olamaz dıye dusunuyorum.. insanoğlu imrense bıle göz degermiş

yalnız ne ıcımde kalmıssa artık .. uzamısta uzamıs

haha sen çok yaşa emi evi yalarım diyosun gerçekten allah kem gözden korusun ben de çok inanıyorum dikkat ettim görüştüğümüz bir çift vardı ne zaman gelseler yada gitseler biz eşimle kavga etmeye başlıyoruz artık allahtan görüşmüyoruz Allah bizi fitne fesat düşünen insanlardan uzak tutsun...

off off cok mu takıyorum ne eşime cok kızgınız cok hemde bugün onun doğum günü saat kaç oldu 1 kere aramadı ve üstüne telide kapalı iş yerindede değil görevli cıkıacaklardı ama teli kapamazdı hiç gurbetteyim kimseyi tanımıyorum kızım var allah korusun bana bişey olsa arayacak tek 1 kişi yok görüştüğüm dün de aynısını yaptı dedimki bana bişey olsa artık son günlere yaklaştık dedim taksi cağır git diyor sinirlerimi tepeme çıkartıyor naparım bişey olsa diye düşünüyorym hep tek olsam neyse kızımı kime emanet edeceğim 10 gün önce tanıştığım komsumamı İstanbul gibi bir yerde ama insan bu kadarda gamsız olmaz dün ark numarasını yaz ver bişey olursa arayacağım birisi olsun dedim onunda yazmadı bende onun için kalktım pasta yaptım börek çörek yaptım beyimiz sabah 8den beri hiç aramadı inş kötü bişey yoktur tek dileğim o yoksa sinirler tepemde ......

Kizlar nazardan bahsedilmis aynen bend ecok korkarim Allah korusun..gecen tvde bi doktor diyoki sol elinizi avcunuz yukari gelecek sekilde kaldirin sag avucunuzlada karninizi oksayin bu esnadada felak nasr surelerini okuyon nazara karsi diyo tum gebelere hemde bebege bizim enerjimiz geciyomus iyi oluyomus yani.Allaha emanetler bebeklermiz ve biz

Aminnn arkadaşım.. Allah evimizi ailemizi yavrularımızı kem gözden nazar beladan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…