sinirimden delirmek üzereyim o sinyali aldı telefonu kapattım akşam konuşalım lütfen dedim ama yok gergin bir akşam beni bekler kesin kardeşi var o koysun asıl derdim şimdi nazmi koyarsak onların ailesi nazmi diye seslenicek tutup yağız demezler oğluma bende herkesi yağız diye düzelticem o zamanda saygısızlık gibi algılanıcak çünkü ben herkesten yağız diye seslenmesini rica edicem dua edin kızlar bana çok sinirlenip de bu akşam erken doğurmıyım
Canim sakin ol bosver koysunlar. Kimse nazmi diyemez merak etme. Benim ananemde o kadar toruna koyduramadi anneme baski yapti dedemin adini koyduk. Dedem vefat etti cocuga kimse adiyla.hitap edemedi bi sure hatta dusundugumuz baska isim vardi oyle seslendik kabullenene kadar. Simdi nazmi demek onlar icinde garip gelecek sen hep yagiz diye sev yanlarinda esinle arani bozma kendinide uzme.
sağol canım inşallah kabul eder koymaz ama koyarsa da senin dediğin gibi hep yağız diye seslenip öyle seveceğim.. gerçekten eşim normalde çok anlayışlı o kadar ilgili bir adam ki hep onunla evli olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum kavga etmek istemiyorum kalbini kırmakta ama çokta sinirlendim iki arada bir derede kaldım kızlar iyi ki varsınız
Kasıklarımda kücük oynasmalar oluyor :) Ama o batma dedigim bildigin malum yerimde oluyor..
Allah'tan cok takılan biri degilim agrılara,sancılara,cünkü biliyorum tabi ki olacak kolay mı bi beden yetisiyor..
Batma dedigim gb bildigin altta,malum yerime batıyor :)
Aksam ilk defa normal mi diye düsündüm iste..ittiriyor gb aksamdan beri :)
Tabi ben yine 'aferin annem benim,aferin kızıma,bir kii bir kiii spora devam ' diyorum..
Gaza mı geldi cocuk nedir :))))
gecmiş olsun canım.. basur için (ben yıllardır cekıyorum) ya proctoloc sür ya karbonatlı su iç ya da zeytınyagını bı pamuga dök pamuğu oraya tık. uzun bı sure pamuk orda kalsın.. bunlar rahatlatır.. ayaklarını tavan dık yat.. dolaşım sıstemın bozulmuş.. hergun kan ılacı ıcıyosan kanın koyulasmış olabılır bu hem tansıyon yapar hem basuru tetıkler..
pipili resimler dıyorum arkadasım :)))
oooh gule gule kullansın mınık kuzu :)
Saol canım söylediklerini bu akşam deniycem umarım başlamadan geçer
ayy cok kızardım herhalde.. dusunmek bıle ıstemıyorum.. nazmi kimin adı? hatırası mı varmış? ne alaka yani?
yok canım baştan amcasından vazgeçirdim şimdi babasına takmış adam babası hayatta niye ben takıyorum ki çocuğuma ama çok dellendim görür o gününü
gecmiş olsun canım.. basur için (ben yıllardır cekıyorum) ya proctoloc sür ya karbonatlı su iç ya da zeytınyagını bı pamuga dök pamuğu oraya tık. uzun bı sure pamuk orda kalsın.. bunlar rahatlatır.. ayaklarını tavan dık yat.. dolaşım sıstemın bozulmuş.. hergun kan ılacı ıcıyosan kanın koyulasmış olabılır bu hem tansıyon yapar hem basuru tetıkler..
pipili resimler dıyorum arkadasım :)))
oooh gule gule kullansın mınık kuzu :)
ayy cok kızardım herhalde.. dusunmek bıle ıstemıyorum.. nazmi kimin adı? hatırası mı varmış? ne alaka yani?
sinirimden delirmek üzereyim o sinyali aldı telefonu kapattım akşam konuşalım lütfen dedim ama yok gergin bir akşam beni bekler kesin kardeşi var o koysun asıl derdim şimdi nazmi koyarsak onların ailesi nazmi diye seslenicek tutup yağız demezler oğluma bende herkesi yağız diye düzelticem o zamanda saygısızlık gibi algılanıcak çünkü ben herkesten yağız diye seslenmesini rica edicem dua edin kızlar bana çok sinirlenip de bu akşam erken doğurmıyım
Dünden beri tansiyonum düşmedi düşmüyoda limon falan ne bulduysam yedim banamısın demiyo
bide üstüne basur oluyorum galiba 2 gündür aciyo bugünde şişlik var gibi geldi inş olmaz hemen düzelir bu yaşıma kadar hiç başıma gelmedi nasıl bişey onu bile bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun bende geçen haftasonu tanıştım kendisiyle int. yaptığım araştırmalara göre basur pazartesi hemen doktora gittim melhem verdi ama bi faydasını görmedim hatta aksine bi haftadır gittikçe artıyo gibi bütün huzurum kaçtı bi haftadır. hiç kabızda olmadım ama neden kaynaknaklandığını anlamadım. daha ne kadar ilerleyecek doğuma etkisi ne olacak hiç bi fikrim yok
Benide korkutuyo bende daha önce yaşamadım hiç pc gelsin netten araştırcam... bende kabız değildim ama 3 4 gündür tuvaletede çıkmadım gelicek diye ödüm kopuyo dua ediyom resmen gelmesin diye:)
yok canım baştan amcasından vazgeçirdim şimdi babasına takmış adam babası hayatta niye ben takıyorum ki çocuğuma ama çok dellendim görür o gününü
Söylediklerini deniycem. Canım umarım başlamadan geçer
merhaba kızlar.. bebek hareketlerindeki azalmadan bahsetmiştim hemen hemen 2 gün hiç oynamadı ama şimdi çok şükür eski hareketlerimize kavuştuk. nette okudum bu haftalarda hareketler azalıyormuş umarım öyledir.
Bebeklerimizle buyucez insallah en guzelide onlarla oyun oynuycaz cocukla cocuk olucaz....bide ayni cicileri giyicem ben bebegimleOhoo yaslanmak ne demek :) Daha yeni büyüyoruz :) Cocuklarımızla cocuk olacaz insallah :) Herseye yeniden baslıyoruz :)
Cok tesekkur ederim canim bebisim yillarca ugrastigim tedavilere ragmen gelmedi... dedigim gibi bosverdigim anda hopp kondu karnima ve bana kocaman hediye oldu minigimnice mutlu yaşların olsun canım bu sene en güzel hediyen güzel bebişin olacak inşallah
ay canm iyiki söyledin sirkeyinin nazara karsi etkisinin buyuk oldugunu biliyordum ama hristiyan ulkesinde yasadigim icin öyle seyleride unutmusum :))hic koku yapmiyor....silerken kokuyo sadece ellerim falan ama sonra hemen gecio balkonun warsa biraz balkonda birak nemi gider kokusuda gider......bebeginn esyalarini yikamak icin almistim ben hacisakir bebis icin.....onu ligende biraz erittim hani kopurttum sonrada sirke doktum su ilik elim dayancagi kadar.....bebegin bi cok disardan gelen seyini sirkeli su ile sildim ben...yikanmayanlari yani.....hatta ewi de misafirden sonra silerim arada vileda kowasina dokerim ohhh silerim....nie dersen nazara buyuye mikroba bakteriyeee herseye ii geldigini duymustum....yaparim arada bende...kimine gore sacma ama napimm......
Bizdede vardi öyle bir cift hemde eltimdi bu :)) ben artik onlar gelmeden ve gider gitmez felak ve nas suresini okuyorum sukur hic kavga etmiyoruz...haha sen çok yaşa emi evi yalarım diyosun gerçekten allah kem gözden korusun ben de çok inanıyorum dikkat ettim görüştüğümüz bir çift vardı ne zaman gelseler yada gitseler biz eşimle kavga etmeye başlıyoruz artık allahtan görüşmüyoruz Allah bizi fitne fesat düşünen insanlardan uzak tutsun...
canm zaman tani onlarda hassas dönemlerinde biz anne oluyorsak onlarda baba oluyor evin yuku ugrasi gideri sorumlulugu cogu erkeklerin ustunde...off off cok mu takıyorum ne eşime cok kızgınız cok hemde bugün onun doğum günü saat kaç oldu 1 kere aramadı ve üstüne telide kapalı iş yerindede değil görevli cıkıacaklardı ama teli kapamazdı hiç gurbetteyim kimseyi tanımıyorum kızım var allah korusun bana bişey olsa arayacak tek 1 kişi yok görüştüğüm dün de aynısını yaptı dedimki bana bişey olsa artık son günlere yaklaştık dedim taksi cağır git diyor sinirlerimi tepeme çıkartıyor naparım bişey olsa diye düşünüyorym hep tek olsam neyse kızımı kime emanet edeceğim 10 gün önce tanıştığım komsumamı İstanbul gibi bir yerde ama insan bu kadarda gamsız olmaz dün ark numarasını yaz ver bişey olursa arayacağım birisi olsun dedim onunda yazmadı bende onun için kalktım pasta yaptım börek çörek yaptım beyimiz sabah 8den beri hiç aramadı inş kötü bişey yoktur tek dileğim o yoksa sinirler tepemde ......
kiamam yaaaa iyiki dogdun anne iyi ki dogdun anne benide dogur artik anne.....
bitanem walla bizlerden de goruyosun doguma kadar bi cok ihtiacimizi kapatioruz istersen pasta falan all bilemedimm...
ayyy super yaaa inanmiorum bu kadar cabuk mu veriolar kucagina o zaman hersey yolunda ve cogu gitti azi kalmis durumda....allahim nasildir dimi burusuk elleri off kiskandim...allahim sifalar wersin.....
wallahi hersey normal diolar drlar biz anormaliz heralde...bakim ne dicek bende accam agzimi artik bu cikcak kendiliginden gibi dawranio canimi yakio asadan oldigunda...yani yaksinda sebep ne nnereye kadar...
Cok tesekkur ederim canm nice yillarimizi bebislerimizle kutlamak nasip olur insallahBende telden girdiğim için göremiyorum malesef yoksa kopyalardım.laptop bugün formata gitti
Ayy ne guzelmisayiptir sormasi hickirik sesi nasil cikiyordu dogduktan sonraki bebekler gibimi yoksa incecik bir sesmiydi cahilim bu ultrasyon konularinda simdiye kadar 1 kere girdigim icin sanirim
kızlar benim de bu aralar kalp atışlarım çok yüksek stresli günler geçiriyorum. annem aort damarından anjiyo oldu daha sonra kan pıhtısı atmış ameliyat esnasında bacağı şişti ayağa bile kalkıp yürüyemedi. biz de onu özel hastaneye götürdük ve salı gününden beri hastanede yatıyor pazartesi çıkaracaz demiş doktor ama bakalım benimde moralim çok bozuk kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor bir telefon çalsa sanki kötü bir haber alacakmışım gibi korkuyorum çok yoruldum arık inş bu zamanlar geçer de biran önce de bebeğimi sağ salim kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?