2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim sakin ol bosver koysunlar. Kimse nazmi diyemez merak etme. Benim ananemde o kadar toruna koyduramadi anneme baski yapti dedemin adini koyduk. Dedem vefat etti cocuga kimse adiyla.hitap edemedi bi sure hatta dusundugumuz baska isim vardi oyle seslendik kabullenene kadar. Simdi nazmi demek onlar icinde garip gelecek sen hep yagiz diye sev yanlarinda esinle arani bozma kendinide uzme.

sağol canım inşallah kabul eder koymaz ama koyarsa da senin dediğin gibi hep yağız diye seslenip öyle seveceğim.. gerçekten eşim normalde çok anlayışlı o kadar ilgili bir adam ki hep onunla evli olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum kavga etmek istemiyorum kalbini kırmakta ama çokta sinirlendim iki arada bir derede kaldım kızlar iyi ki varsınız

Son düzenleme:

Kirma canim o zaman sonra uzuluyosun bende cok kiriyorum adam nasil sabrediyo bilmiyorum:) ikinizinde bebegi o emin ol derdi seni uzmek degilde ailesi ile ilgilidir.. ama sunu de sticera sadece yagiz basilsin nazmi icin bahane bulun soran olursa kimlikte yazacak falan dersiniz bastan anlasinlar:)

kasıklarda hareket oluyor bendede hatta kasığında altında minik minik atımlar oturuken pozisyonumu değiştirmem gerekiyor yada bacaklarımı dahada aralamam.genital bölgedeki batmaları bende yaşadım bugun bildiğin sanki rahim ağzına bıçak giriyor gibisancılı fazla surmedi Allahtan bir yerlerde genital dudaklara kan basıncı oluyor genişliyor diye okumuştum öyle bişi olabilirmi acaba?

yok canım baştan amcasından vazgeçirdim şimdi babasına takmış adam babası hayatta niye ben takıyorum ki çocuğuma ama çok dellendim görür o gününü

2. İsim olarak belki olabilir ama bende şahsen hayatta olan birinin adını koymak istemezdim Allahtan kaynatamın adıni kaynım oğluna koydu bende rahatladım ama adamın yanında çocuğa ismiyle hitap etmek çok zor insan tuhaf oluyo.,. Benim babam rahmetli oldu oğluma 2. İsim olarak babamın adını koyduk kaynatamla babam teyze çocuklar o babanın adını. Koyun isterseniz demişti Allah razı olsun bizde koyduk ama biz bile oğluma ilk ismiyle hitap edip alper diyoruz. Arada bir alper ali deriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Söylediklerini deniycem. Canım umarım başlamadan geçer

canim wallaaa haklisin bu konuda iki isimde hep buyukler istedigini soyluo ama bnm kuzende ayni seyi yasio o kendi istedi ismi soluo kaynana kaynata kendi istedgini dio...sende onlar nazmi dedikce sen yagiz annecim gel dersin acaip sinir oluolar bi kere nazmi demio derler.....sende yagiz demiolar dicen ama hoyyy zor bi donem....sakin ollll

geçmiş olsun bende geçen haftasonu tanıştım kendisiyle int. yaptığım araştırmalara göre basur pazartesi hemen doktora gittim melhem verdi ama bi faydasını görmedim hatta aksine bi haftadır gittikçe artıyo gibi bütün huzurum kaçtı bi haftadır. hiç kabızda olmadım ama neden kaynaknaklandığını anlamadım. daha ne kadar ilerleyecek doğuma etkisi ne olacak hiç bi fikrim yok

Benide korkutuyo bende daha önce yaşamadım hiç pc gelsin netten araştırcam... bende kabız değildim ama 3 4 gündür tuvaletede çıkmadım gelicek diye ödüm kopuyo dua ediyom resmen gelmesin diye:)

tuvalete çıkmayarak iyi yapmıyosun ama sonra gitmemek seni kabız yapıcak daha çok tetikliycek. bende de tuvalet fobisi oluşuyo ama yinede gidiyorum

yok canım baştan amcasından vazgeçirdim şimdi babasına takmış adam babası hayatta niye ben takıyorum ki çocuğuma ama çok dellendim görür o gününü

Söylediklerini deniycem. Canım umarım başlamadan geçer

çok karbonat ıcme ama.. kanı fazla ınceltır aman.. çarpıntı yapmasın..

sakin ol canım bulursunuz bı orta yolu.. bu ısım konusuna bende cok taktım.. ama en sonunda "ne ıstersen koyabılırsın aıleden ısımler harıc" dedım beklıyorum.. daha bellı degıl bakalım..

merhaba kızlar.. bebek hareketlerindeki azalmadan bahsetmiştim hemen hemen 2 gün hiç oynamadı ama şimdi çok şükür eski hareketlerimize kavuştuk. nette okudum bu haftalarda hareketler azalıyormuş umarım öyledir.

Bendede azaldı yaw..belirgin net keskin kısa ve ara ara hareketlerini hissediyorum.. Endişeleniyorum ama bu dogumun yaklaştığına delaletmiş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ohoo yaslanmak ne demek :) Daha yeni büyüyoruz :) Cocuklarımızla cocuk olacaz insallah :) Herseye yeniden baslıyoruz :)
Bebeklerimizle buyucez insallah en guzelide onlarla oyun oynuycaz cocukla cocuk olucaz....bide ayni cicileri giyicem ben bebegimle

nice mutlu yaşların olsun canım bu sene en güzel hediyen güzel bebişin olacak inşallah
Cok tesekkur ederim canim bebisim yillarca ugrastigim tedavilere ragmen gelmedi... dedigim gibi bosverdigim anda hopp kondu karnima ve bana kocaman hediye oldu minigim

ay canm iyiki söyledin sirkeyinin nazara karsi etkisinin buyuk oldugunu biliyordum ama hristiyan ulkesinde yasadigim icin öyle seyleride unutmusum :))
ilk isim yabancilar magazasina yani bizim esyalarin satildigi turden magazaya gittigimde sirke almak olucak evimide bol bol sirkeyle silicem ins...

Bizdede vardi öyle bir cift hemde eltimdi bu :)) ben artik onlar gelmeden ve gider gitmez felak ve nas suresini okuyorum sukur hic kavga etmiyoruz...
dua buyuk etki böyle seylerde

canm zaman tani onlarda hassas dönemlerinde biz anne oluyorsak onlarda baba oluyor evin yuku ugrasi gideri sorumlulugu cogu erkeklerin ustunde...
benim esim 4-5 aylarimda beni deli etti ne umursadi ne guleryuz gösterdi saatlerce agladigimi biliyorum...hep dua ettim Allahim dusmanlarimi sevindirme karnimdaki bebegim icin aramizin duzelmesine yardim et dedim...
ama sukur 5. aydan sonra ne olduysa artik baba olmayami alisti ne bana cok iyi davraniyor cok dusunuyor gece yarisi sirtim aciyo diye kaldirsam ses etmeden masaj yapar... yeterki zaman tani olayi buyutme kimseye anlatmadan insallah esinde seni anliycaktir.

Sen dogdun ben hala dogamadim anne :)) sarki cikar bile bundan cok sagol canim hepberaber bebislerimizle nice yillara insallah

Bende telden girdiğim için göremiyorum malesef yoksa kopyalardım.laptop bugün formata gitti

Cok tesekkur ederim canm nice yillarimizi bebislerimizle kutlamak nasip olur insallah esimde mart ayi gelince ee nisandakini kutlariz diyor nisandaki gelince mart ne oluyor diyor hep Eskiden ikisini kutlardi adam simdi 1 tanesini bile kutlasa sasiyorum
Bu arada bende telden giriyorum cogu zaman ama herseyi net göruyorum... kk de en altta full site diyo onu secince ayni pc deki göruntusunu veriyor yani bu smileyler olsun bebislerin kac gunu kalmis ne kadar buyumus diye yazan kismi olsun hepsi cikiyor bende

bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş şaşırdım 1950 gr olmuş.daha 15 gün önce 1050 gr dı.şekerimi kontrol altına almazsan hızla kilo alımı artarmış işin ilginci ben birbuçuk aydır kendim hiç kilo almıyorum.yarın şeker için dahiliye doktoruma gideceğim insülün dozları yeterli olmayabilir dedi doktorum.strese bağlı olarakta yükselirmiş ee bu hafta yaşadıklarımı düşününce bu kadar yükselmesi normal dedi.ayın 25inde tekrar çağırdı hem 32.hafta raporunu alacağım hemde kontrol olacak.nst ye bağladılar hiç bişey çıkmadı.bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi önemliymiş.

ayy bu büyüklerin isim takıntısı beni çok geriyor benimde kayınpederim bugün mesaj atmış kafasındaki isimleri.biz karar verdik vazgeçmeyeceğizde demiştim üstelik.hala bana mesajla isim yolluyor ne diyeyim sanki hiç derdi kalmamış başka.
herkes iyidir umarım geçmiş çok birikmiş okuyamadım önemli bir şey kaçırmadım dimi.biri özet geçse bana

Ayy ne guzelmis ayiptir sormasi hickirik sesi nasil cikiyordu dogduktan sonraki bebekler gibimi yoksa incecik bir sesmiydi cahilim bu ultrasyon konularinda simdiye kadar 1 kere girdigim icin sanirim

çok tempolu pıt pıt pıt kalp atışı duyuluyor. aralarda 5 sn bir gibi gup diye bir ses duyuluuyor çok belli olmuyor tonu. ama ben zaten hıçkırırsa hissediyorum, karnımı sarsıyor.

kızlar benim de bu aralar kalp atışlarım çok yüksek stresli günler geçiriyorum. annem aort damarından anjiyo oldu daha sonra kan pıhtısı atmış ameliyat esnasında bacağı şişti ayağa bile kalkıp yürüyemedi. biz de onu özel hastaneye götürdük ve salı gününden beri hastanede yatıyor pazartesi çıkaracaz demiş doktor ama bakalım benimde moralim çok bozuk kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor bir telefon çalsa sanki kötü bir haber alacakmışım gibi korkuyorum çok yoruldum arık inş bu zamanlar geçer de biran önce de bebeğimi sağ salim kucağıma alırım.

çok geçmiş olsun stres yapma bebeğinide düşün inşallah anneciğin biran önce iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…