al caım kopyaladımben kac haftalik aylik olmusum falan bi kopya yapistir yaparsiniz mi beee merak ediommm bu ay hic soramadim derdimiz basimizdan askin di hepimizin....
ben kac haftalik aylik olmusum falan bi kopya yapistir yaparsiniz mi beee merak ediommm bu ay hic soramadim derdimiz basimizdan askin di hepimizin....
ben kac haftalik aylik olmusum falan bi kopya yapistir yaparsiniz mi beee merak ediommm bu ay hic soramadim derdimiz basimizdan askin di hepimizin....
Canim ben izmir yolundaki carefoursadaki lcwden aldim. L beden aldim ben. M da göğüslerim firlicakdi sanki :/ L bexen daha rahat denemedende alma derim ben. On düğmeleri tamda emzirmek icin hemde fiyati uygun.kizlar bu lcw daki geceligi netten mi aldiniz magazada da warmidor acaba...netteki cogu sey orda magazada olmuyorrr sonraaaaa....bide normal gecelik seceneginde elinizde gordunuz mu dugmeleri aciliomu .....ucuz mus almak istiom pisman olurmuyum kac beden alcaz.....
dondurmaya gelince arastiriodum da kalorisi dusuk tatlilara hem sut acisindan hemde kalori acisindan cok hafifmis paylasmak istedim yaninda su da tuketin haaaa kizarim sonra....
al caım kopyaladım
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-05-2014
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bende telden girdiğim için göremiyorum malesef yoksa kopyalardım.laptop bugün formata gitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünden beri tansiyonum düşmedi düşmüyoda limon falan ne bulduysam yedim banamısın demiyo
bide üstüne basur oluyorum galiba 2 gündür aciyo bugünde şişlik var gibi geldi inş olmaz hemen düzelir bu yaşıma kadar hiç başıma gelmedi nasıl bişey onu bile bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar üç gündür başımdan geçenleri anlatayım annemlerdeydim iki gündür bebeğim çok hareketsizdi orda bir doktora gittim bebeğim ters duruyor bacakları kapalı duruyor ve bana bu çocuk %99 kız dedi 30 haftaya kadar erkek olan çocuğum kız olmuştu :) ne dayanarak böyle diyorsunuz dedim pipi göremiyorum kız gibi gördüm dedi ama benim elimde pipili resimlerim var dedim gerçi diyor 20 çi yada 25 haftada doktorunuz ne demişse doğrudur o zaman çocuk hareketli amniyon sıvısı daha fazladır daha net anlaşılır dedi kafamı karma karışık edip attı anlıyacağınız sizce başka bir doktorada gideyimmi yoksa bu pipili resimlere inanmaya devammı edeyim
Selam hanimlar geçmişi fazla okuyamadim. Bedevii arkadaşım Allah seni bebeginden hic ayirmasin canim. Allah anali babali buyutsun insallah :)
Bende bebegimin hicbirseyi yok derken annem hesabima bir miktar para yatirmis sagolsun. Carsiya ciktim ufak tefek ihtiyaclarini aldim kizimin oyyyy cok mutluyum :) Gecen haftasonuda birkac birsey aldik esimle. Eksiklerim bitmedi ama bunada şükür . Su meshur lcw lohusa geceliginden bende aldim. Gercekten güzelmiş en azindan kullanışlı. Sadece 2, 2,5 saar disaridaydim ama belim ayaklarim kopuyor agridan. Eve geldim simdi cay demledim kendime 40 yilda bir icerim aslinda ama canim cekti. :) Birseyler yaptim yanina cabucak ayaklar havada yatiyorum su an :) Bizden bu kadar operiz sizi :)
sinirim tepeme çıktı resmen sevgili kocam bebeğimiz için yapacağımız bir şekerler kavanozlar için sticker çalışması yaptırmış bana gönderdi biz bebeğin ismini yağız koyacağız biliyorsunuz başına gitmiş nazmi yağız yazdırmış sadece yağız istiyorum diye kaçkere söyledim kimlikte yağızı öne yazdırız herkes yağız der okulda falan diyo benim ailemde yağız diyecekler şimdi onlarda nazmi derlerse off istemiyorum sıkı bir kavga çıkartasım var sonra diyorum sakin ol sağlıklı olsunda ne farkeder ama yok çok sinirlendim yaa
cnm alttakini kopyaladım
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)
Bir örnek taçlar çok güzel fikir ben de ilgileneyim o konuyla hemenn:))takı yastığını iyi ki hatırlattın canım, dış kılıfı hazır da içine yastık yapılacak :)) onu yaptırırım. lohusa tacını kızımınki ile takım kendim yaptım, bir arkadaşım da keçeden hazırlayıp hediye etti ikisini de götürmeyi düşünüyorum. süsleri daha tam bitirmediğim için yazmadım ama çoğu şeyi kendim yaptım. bir ara paylaşırım isterseniz.
Cam ise götürme, plastik kadehli olanlardansa götür cnm. Benım ılk dogumda hastane bır set getırmıstı ama sadece odada ılk bulunanlara yetecek kadardı.çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler, ben de hazırladım ama dediğin gibi sağma makinemi koymadım. hastanede profesyonel veriyorlarmış diye duydum. terlik, göğüs kalkanı gibi şeyler kaldı bende de. bir de ben süslerin çoğunu götürmeyi düşünmüyorum hastaneye ailemiz dışında gelen olmaz diye düşündüm.bebek şekerlerini eve gelenlere veririm. sadece süslü çikolatalardan alacağım bir de kapı süsümüzü götürürüz heralde. lohusa şerbeti takımı ve şerbeti de aldım ama onları götürüp götürmemekte kararsızım:26:
Benım de dune dek durumum aynıydı, Allah yardım edıyr bır nıyet edınce ıkı gunde oluyor, sıkılma canım.Ayy ben daha hiç bir şey hazırlamadım
Tabıı dırekt mınık bır valiz zaten:)ben daha hıcbısey hazırlamadımkııı.. sız hazırladıkca ben korkuyorum valla..!! hastane cantası degıl masallah hastane valızı olacak gıbı duruyor..
:18:
Kımse olmayınca cok zor cnm, Allah yardımcın olsun. Ben hastaneye 80 seker yapıyorum, fazlası eve gelenler ıcın gerı gelıyor zaten.kızlar ben bebek şekeri konusunda çok kararsız durumdayım napacağımı bilmiyorum bizde 1 akşamda kalsam hastaneye gelen giden çok oluyor ablamlardan ve kuzenlerimden biliyorum bayağı kalabalık bir sülaleyiz hastaneye bebek kurabiyesi düşünüyorum aynı zamanda eşimle hastaneye gelecekler için bebek şekeri düşünüyoruz annemle ve kayınvalidemle konuştuk hastaneye kaçtane yapalım diye 50 dediler düşünün insanlar o rakamı mevlüt için yaptırıyo bizim mevlüt rahat 150 kişiyi bulacak zaten evde yapamayacağız o sebeple hastane çantamı daha hazırlamadım haftaya doğum iznine çıkacağım annem dedeme bakıyordu şimdi yoğun bakımda dedem annem gelemicek yardıma kayınvalidem çalışıyor ablamın çocukları küçük diğeri bu hafta taşınıyor yeni eve yerleşme durumları oturduğum semtte hiç arkadaşım yok ben herşeye nasıl yetişeceğim yaa
Allah ayırmasın canım çok duygulandım....Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Ben de bıberon temızlıgı ıcın bıle urunlerını kullanıyordum. Babam kımyager, yıllarca buyuk bır deerjan fırmasında calsıp sonra yıne kendı bılınen bır fırmayı kurdu. Icerıgıne baktı; normal deterjandan en ufak bır farkı yok kızım dedı sok oldum!?? Bunu bıberon yıkama deterjanı ıcın dedı.Hımm evet bende ondan aldım çok hoş kokuyor umarım alerji yapmaz. Ama hipoalerjenik ve dermatoloji tarafından test edilmiştir yazıyor.
Cok keyıflı ve eglencelı oluyor herseyden once. Oyuncak bebeklerın altını ustunu degıstırtmıslerdı bıze.kızlar doğum, bebek bakımı ve emzirme eğitimlerine gideceğiz. daha önce katılan var mı neler anlatılıyor nasıl oluyor çok merak ediyorum.
Bence erkektır ama ıcını rahat etmeyecek gbı haklı olarak; ya ılk kontrolde sorun yenıden ya da br daha gorunun ıstersenız.Arkadaşlar üç gündür başımdan geçenleri anlatayım annemlerdeydim iki gündür bebeğim çok hareketsizdi orda bir doktora gittim bebeğim ters duruyor bacakları kapalı duruyor ve bana bu çocuk %99 kız dedi 30 haftaya kadar erkek olan çocuğum kız olmuştu :) ne dayanarak böyle diyorsunuz dedim pipi göremiyorum kız gibi gördüm dedi ama benim elimde pipili resimlerim var dedim gerçi diyor 20 çi yada 25 haftada doktorunuz ne demişse doğrudur o zaman çocuk hareketli amniyon sıvısı daha fazladır daha net anlaşılır dedi kafamı karma karışık edip attı anlıyacağınız sizce başka bir doktorada gideyimmi yoksa bu pipili resimlere inanmaya devammı edeyim
Canim ben izmir yolundaki carefoursadaki lcwden aldim. L beden aldim ben. M da göğüslerim firlicakdi sanki :/ L bexen daha rahat denemedende alma derim ben. On düğmeleri tamda emzirmek icin hemde fiyati uygun.
sinirim tepeme çıktı resmen sevgili kocam bebeğimiz için yapacağımız bir şekerler kavanozlar için sticker çalışması yaptırmış bana gönderdi biz bebeğin ismini yağız koyacağız biliyorsunuz başına gitmiş nazmi yağız yazdırmış sadece yağız istiyorum diye kaçkere söyledim kimlikte yağızı öne yazdırız herkes yağız der okulda falan diyo benim ailemde yağız diyecekler şimdi onlarda nazmi derlerse off istemiyorum sıkı bir kavga çıkartasım var sonra diyorum sakin ol sağlıklı olsunda ne farkeder ama yok çok sinirlendim yaa
gecmiş olsun canım.. basur için (ben yıllardır cekıyorum) ya proctoloc sür ya karbonatlı su iç ya da zeytınyagını bı pamuga dök pamuğu oraya tık. uzun bı sure pamuk orda kalsın.. bunlar rahatlatır.. ayaklarını tavan dık yat.. dolaşım sıstemın bozulmuş.. hergun kan ılacı ıcıyosan kanın koyulasmış olabılır bu hem tansıyon yapar hem basuru tetıkler..
pipili resimler dıyorum arkadasım :)))
oooh gule gule kullansın mınık kuzu :)
ayy cok kızardım herhalde.. dusunmek bıle ıstemıyorum.. nazmi kimin adı? hatırası mı varmış? ne alaka yani?
canim sen sakin olda yani konusmadan boleee yapmasiii tabi sinir bozucu bi supriz olmus....eger bastan ole konussaniz bu kadar gerilmezdin sende....yinede sakin ol....
kizlar bu lcw daki geceligi netten mi aldiniz magazada da warmidor acaba...netteki cogu sey orda magazada olmuyorrr sonraaaaa....bide normal gecelik seceneginde elinizde gordunuz mu dugmeleri aciliomu .....ucuz mus almak istiom pisman olurmuyum kac beden alcaz.....
dondurmaya gelince arastiriodum da kalorisi dusuk tatlilara hem sut acisindan hemde kalori acisindan cok hafifmis paylasmak istedim yaninda su da tuketin haaaa kizarim sonra....
yok canım baştan amcasından vazgeçirdim şimdi babasına takmış adam babası hayatta niye ben takıyorum ki çocuğuma ama çok dellendim görür o gününü
Magazada var canim ama sadece pembe rengi var
Ay bu da benden hiccc affetmez olsun sakin ol tatlim sagliklarinizi dusun....haklisin sag adam banada garip gelio fakat....bazi insanlar icin onemli bu konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?