Ofertacim senim kaynin hasta degilmiydi kayinpederin oglunu unutup torununum isim telasinami dustu pes yani
Bu arada bebisine masallah pek bi tombis olacak ....imsallah sekerinde normale doner bir an evvel..
Günaydın anneler,
Dün doktora gittik, bebişin suyu artmiş birazcık,boynuna kordon dolanmış yavrumun, ani hareketlerden kaçınmak gerekiyormuş. Artık çalışamaz raporumu verdi erken biraz ama olsun işe gidersen doğurursun dedi, 2 haftadır evde olmama rağmen bebiş yukarı çıkmamış. 30+2 de 1590 gr Rengin hanım, bizimkinin boyunu söylemiyor doktor bir türlü. Şebelek kızım yine ayaklarıyls yüzünü kapamıştı, ayakları o kadar tatlı ve minik ki yiyeceğim onları doğurunca. Tüm anneler bebeklerinden iyi haberler alırlar, zamanında bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah....
günaydın uykusuz gece geçiren ve sabahları uykuya hasret kalan annelere güzel sağlıklı mutlı bi hafta sonu geçirelim inşkarnımız büyüdüğü için uyku pozusyanu alamıyorum buda beni uykusuz birakıyo sabahları başım ağrıyo,geceleri ateşler basıyo hayırlısıyla atlatalım bu günleri inş
Oferta şimdi okudum senin dünki kontrolünü, maşallah oğluna kocaman olmuş bizimki anası babası gibi minyon olacak sanırım. Valla her yemeği zorla yiyorum diyebilirim, kızım için kızım için deyip yiyorum yoksa oturup yemek yeme işi hiç bana göre değil gerçekten. 2 ay önce canım çeşitli yemekler istiyordu ama şimdi yemek görünce tiksinti geliyor resmen, inşallah bebeğim benim gibi iştahsız olmaz.sorma canım ya sanırım benimle kafasını dağıtıyor bu şekilde banada ilginç geldi.
anım evde dinlen bol bol bebişinede maşallah .dediğin gibi o ayaklar o kadar tatlı olurki doyamazsın sevmeye ben hala 4 yaşındaki oğlumun ayaklarını severim düşün yani.
Gunaydin kizlar. Herkes gece uykusuna hasret ben de sabah uykusunaGece misil misil uyuyorum sabah altida hortluyorum piff. Sonra gun bitsin diye evde dolaniyorum. Temizlige sardim bu aralar. Şu deterjan askima yesil sabun da eklendi. Hergun banyo yapip saatlerce sabunlanmak istiyorum :)) Tertemiz bi cocugum olacak bu gidisle. Oyle ki bulasiklari elimde yikiyorum evi dip kose temizlitmyorum dun camasirlari da elimde yikasam mi diye dusunuyordum. Valla sapittim. Sonumuz hayrolsun insallah.
Kontrolden gelen anneler masallah bebislere ilk gunlerdeki gibi sorunlarimiz olmuyor artik sona yaklasiyoruz. Bu arada ben spinal sezeryan olmustum kizimda hic agri duymadim. Sadece ayaklarimin ustune uzun sure oturamadim. Onun etkisi mi bilemiyorum tabi. Merak ettigim ikinci dogumu da spinal yapsam sorun yasar miyim:/
günaydın kızlar
geçen gün kahvaltıdan sonra iç çamaşırıma baktım göl olmuştu
apar topar dr a gittik,alttan muayene ettiler,açık yok,suyu iyi dediler,idrar kaçırmış olabilirsin dediler
ev gittik,kontrol ettik,idrar gibiydi,sonraki iki gün bu kadar fazla olmadı ama sürekli bi akıntı var şeffaf,idrar kaçırma olabilir mi,suyum geliyor diye de korkuyorum
pazartesi yine gitcez,bi idrar tahlili yaptırayım
siz de böyle şeyler yaşayan var mı
Sen yine kontrolleri yaptır tabii..
Bende lavaboda tam bitiriyorum işimi kalkıyorum,kendiliğinden devam ediyor,tutma gb bir imkan yokHep de o çamaşırı çekince oluyor
Az da olsa ara ara da olsa oluyor canım..Galiba kaçırıyoruz
Bende kaçırmak ne demek tutamazsın ancak öyle kaçar diye düşünüyordum ama baskıdan sanırım tutulası gb değil
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin..
O kişiden kişiye değişiyo canım . Şunu düşün mesela normal doğum yapanların bile kimi çok acı çekiyo kimi hemen doğuruyo
Sezeryan olanların kimi hemen toparlanıyo kimide günlerce yatıyo kendine gelemiyo...
Epiduralde böyle kişiye göre değişiyo.. benim yengem epidural sezeryan oldu teyzemse epidural normal doğum yaptı ikiside bir zorluk görmedi. Bende egidural normal düşünuyorum umarım bende zorluk yaşamambu arada nette zor hikayeler haricinde çok güzel epidural hikayeleride var onlarıda oku bence
Düşünme öyle şeyler rahat o ne can çekişmesi bu aralar benimkide gece uyutmuyo yıkıyo ortalığı sanki
Bunu bende merak ediyorum:)
anladim hayatimmmm cok uzun ve yipratici bi surec olmus senin icinde....gelen giden ew isi bebek we agri bulanti hooy allah yardimcimiz olsun...Canim ben bel agrisi degil ama bas agrisi cok cektim dogumdan sonra 15 gun falan surdu uzerine 15 gunde bulanti ve kusma yasadim. O yuzden genel anestezi dusunuyorum henuz doktorla konusmadim bakalim ne diyecek :) su an 2. Hamileligim bel agrisi hic yasamadim
Yer degisimi canim hic kotu dusunme bendede oluyor o zamanlarda soluna yat bacaklarini kendine cek kolaylastiriyo biraz canin yanacak ama vuruyo ya yeter ben ertesi gun dr a gittigimde dönmüs bu dedi dr:) hissediyosun zaten sagli sollu vuruyo yan duruo o ara sanirim:))
ben zaten artik okumuorum hic hikaye malesef....ama muhabbet esnasinda konusulmus bu da ordan okudum...peki normal epidurall sureci nasil canim istedigin icin bilgi sahibisindir dimi...ne kadar sanci cekiosun hani o igne ne zamqn wuruluo vee dikis atiolar yine dimi...suni sanci weriolar mi en ufak biside...
Allah yardım etsin çok zor şeker gerçi bende tansiyon çekiyorum ama en çok şekerden korkmuştum cünkü tatlı ve ekmek bağımlısıyım resmen:)diyet sonuç vermediği için 3 gündür insülin yapmaya başladım
sabah 8 öğle 6 akşam 4 doz yapıyorum.
sabah 8 doz insüline rağmen 193 çıktı tokluk şekerim çok üzülüyorum, insüline başlıcam diye çok üzülmüştüm zaten bide işe yaramadığını görmek çok üzücü..
aç kalkıyorum valla sofradan öğle ve akşam 140 altında çıkarmayı başarıyorum yemeklerden 2-2.5 saat sonra elma ile yoğurt yada süt tüketiyorum ara öğün olarak.
sizler neler yapıyorsunuz benim yanlışlarım var mı birileriyle konuşmaya ihtiyacım var
Yat dinlen canım kendine ve bebeğine çok dikkat etGünaydın anneler,
Dün doktora gittik, bebişin suyu artmiş birazcık,boynuna kordon dolanmış yavrumun, ani hareketlerden kaçınmak gerekiyormuş. Artık çalışamaz raporumu verdi erken biraz ama olsun işe gidersen doğurursun dedi, 2 haftadır evde olmama rağmen bebiş yukarı çıkmamış. 30+2 de 1590 gr Rengin hanım, bizimkinin boyunu söylemiyor doktor bir türlü. Şebelek kızım yine ayaklarıyls yüzünü kapamıştı, ayakları o kadar tatlı ve minik ki yiyeceğim onları doğurunca. Tüm anneler bebeklerinden iyi haberler alırlar, zamanında bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah....
slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak
siki siki sallayalim kalcayi ooo oooo.....
OHhh napionuz bakim sessiz ortalik...kocis koltukta uyuya kaldi bende ellemedim sonra hadi yataga dio....hos ben sizi orayada goturuom ama amann kipirdamaya halim yok.....15 i yani simdi dogum gunu kocisin...artik yarin bisiler yapariz ufak bi plan yaptim....cunku 1 senedir disarda bisi yapmadik nerdese firsat bu firsat....hey gidin gunler eskiden olsa ......
Bu arada bisi okudum kizlar bu epiduralde cok fazla bel agrisi cekiomussun sonraaa yillarca hatta2.dogumda 9 ay tavan yapiomus bel ve bas agrisi.hatta fitik olusabiliomus belde.bu ark.fitik olmus igne yan etki yapti demis dr.......yani ben sezaryen olimde nasil olursa olsun hesabindayim....fakat bole bisi warsaaaa ki yasayan ark.yazmis baska topikte ozaman narkoz almak daha mantikli bikere kuscam ayilirken bitcek....
Baska bilgisi olan var mi bu konuda kizlar.....
ankara da yaşayan ve hala gecelik pijama işini halletmemiş olanlar pijama dünyası var kızılayda hem çeşit çok hemde indirim var ben 90 tl lik lohusa pijama ve 60 tl lik geclik beğenmiştim bunlar etiket fiyatlarıyda kasada ikisine 55 tl ödedikresmen 3 te 1 fiyatına geldi gayette kaliteli kumaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?