2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ofertacim senim kaynin hasta degilmiydi kayinpederin oglunu unutup torununum isim telasinami dustu pes yani
Bu arada bebisine masallah pek bi tombis olacak ....imsallah sekerinde normale doner bir an evvel..

sorma canım ya sanırım benimle kafasını dağıtıyor bu şekilde banada ilginç geldi.

anım evde dinlen bol bol bebişinede maşallah .dediğin gibi o ayaklar o kadar tatlı olurki doyamazsın sevmeye ben hala 4 yaşındaki oğlumun ayaklarını severim düşün yani.

Aynen ya..oysa o kadar yorgun hissetmeme ragmen,simdiden uykusuzluk basladi..

Oferta şimdi okudum senin dünki kontrolünü, maşallah oğluna kocaman olmuş bizimki anası babası gibi minyon olacak sanırım. Valla her yemeği zorla yiyorum diyebilirim, kızım için kızım için deyip yiyorum yoksa oturup yemek yeme işi hiç bana göre değil gerçekten. 2 ay önce canım çeşitli yemekler istiyordu ama şimdi yemek görünce tiksinti geliyor resmen, inşallah bebeğim benim gibi iştahsız olmaz.

diyet sonuç vermediği için 3 gündür insülin yapmaya başladım
sabah 8 öğle 6 akşam 4 doz yapıyorum.
sabah 8 doz insüline rağmen 193 çıktı tokluk şekerim çok üzülüyorum, insüline başlıcam diye çok üzülmüştüm zaten bide işe yaramadığını görmek çok üzücü..
aç kalkıyorum valla sofradan öğle ve akşam 140 altında çıkarmayı başarıyorum yemeklerden 2-2.5 saat sonra elma ile yoğurt yada süt tüketiyorum ara öğün olarak.
sizler neler yapıyorsunuz benim yanlışlarım var mı birileriyle konuşmaya ihtiyacım var

Gunaydin kizlar. Herkes gece uykusuna hasret ben de sabah uykusuna Gece misil misil uyuyorum sabah altida hortluyorum piff. Sonra gun bitsin diye evde dolaniyorum. Temizlige sardim bu aralar. Şu deterjan askima yesil sabun da eklendi. Hergun banyo yapip saatlerce sabunlanmak istiyorum :)) Tertemiz bi cocugum olacak bu gidisle. Oyle ki bulasiklari elimde yikiyorum evi dip kose temizlitmyorum dun camasirlari da elimde yikasam mi diye dusunuyordum. Valla sapittim. Sonumuz hayrolsun insallah.

Kontrolden gelen anneler masallah bebislere ilk gunlerdeki gibi sorunlarimiz olmuyor artik sona yaklasiyoruz. Bu arada ben spinal sezeryan olmustum kizimda hic agri duymadim. Sadece ayaklarimin ustune uzun sure oturamadim. Onun etkisi mi bilemiyorum tabi. Merak ettigim ikinci dogumu da spinal yapsam sorun yasar miyim:/

günaydın kızlar
geçen gün kahvaltıdan sonra iç çamaşırıma baktım göl olmuştu
apar topar dr a gittik,alttan muayene ettiler,açık yok,suyu iyi dediler,idrar kaçırmış olabilirsin dediler
ev gittik,kontrol ettik,idrar gibiydi,sonraki iki gün bu kadar fazla olmadı ama sürekli bi akıntı var şeffaf,idrar kaçırma olabilir mi,suyum geliyor diye de korkuyorum
pazartesi yine gitcez,bi idrar tahlili yaptırayım
siz de böyle şeyler yaşayan var mı

bende de evi iyice bıraktım bebek gelince çok yorucu gnler başlayacak diye düşünüp iyice tembelleştim:) bu da bana kilo olarak geri dönüyor tabii:)

Sen yine kontrolleri yaptır tabii..
Bende lavaboda tam bitiriyorum işimi kalkıyorum,kendiliğinden devam ediyor,tutma gb bir imkan yokHep de o çamaşırı çekince oluyor
Az da olsa ara ara da olsa oluyor canım..Galiba kaçırıyoruz
Bende kaçırmak ne demek tutamazsın ancak öyle kaçar diye düşünüyordum ama baskıdan sanırım tutulası gb değil

evet cnm,aynen mis gibi diyorum tuvaleti yaptım,ellerimi sabunluyorum içeri gidiyorum bi bakyorum,yine bi ıslaklık
hımmm,inş su değildir tek korkum o,Allah korusun bebişlerimizi
pazartesi bi gideli bakalım,bi de ben crinone :/8lik jel kullanıyorum,acaba etkisi var mıdır

ben zaten artik okumuorum hic hikaye malesef....ama muhabbet esnasinda konusulmus bu da ordan okudum...peki normal epidurall sureci nasil canim istedigin icin bilgi sahibisindir dimi...ne kadar sanci cekiosun hani o igne ne zamqn wuruluo vee dikis atiolar yine dimi...suni sanci weriolar mi en ufak biside...

anladim hayatimmmm cok uzun ve yipratici bi surec olmus senin icinde....gelen giden ew isi bebek we agri bulanti hooy allah yardimcimiz olsun...

ayni ya uuufff acima yanmiom korkutuo icimi yaaa o etkilio beniii acaba mi acaba mi die....saol biraz rahatladim simdi...

slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak

Sancıyı biraz çekiyomuşsun belirli bi açılmaya gelmeden yapılmıyomuş.kimi 2 cm kimi 5 cm diyo gcen kardeşimin arkadaşi doğum yapti 6 cm olunca yapmışlar. Doktorumla konuşmadım henüz çevrrden bunları duydum suni sancıyı bilmiyorum ama suni sancıdansa sezeryan tercih ederim...bide sezeryan olursam epidural istemem tamamen uyutsunlar bişey görmim duymim:) ben doğumdan korktuğum ve yaşadığım kötü tecrübeden dolayı epidural normal istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardım etsin çok zor şeker gerçi bende tansiyon çekiyorum ama en çok şekerden korkmuştum cünkü tatlı ve ekmek bağımlısıyım resmen:)
Yat dinlen canım kendine ve bebeğine çok dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım o anestezi uzmanı ile ilgilide bi durum. Herkes aynı olacak değil. Ama baş ağrısı oluyormuş oyüzden çok sıvı almak ve doğumdan sonra bol kahve içmek iyi geliyormuş.ona bakarsan bazıları da normal doğumda çok yırtığı oluyor bazılarının hiç olmuyor. Yada bazıları sezeryandan sonra hemen ayaklanıyor bazıları haftalarca kalkamıyor. Kişinin yapısı, doktoru, ağrı eşiği hepsi birer faktör. Bence bu doğum konusunda kişilerin yorumlarını okuyup değerlendirme.

Son düzenleme:

canım nerde bu pijama dünyası hala alamadım bende

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: 1901408_668677636512322_1369407463_n.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 50.5 KB (Kilobyte)
İçi dolgulu arkası mıknatıslı istenilen renk ve çeşitte yapılır isimde yaılabilir

Resmin ismi: 1911672_668677419845677_1904324987_n.jpg
Büyüklüğü: 50.5 KB (Kilobyte)
İçi dolgulu arkası mıknatıslı istenilen renk ve çeşitte yapılır isimde yaılabilir

Resmin ismi: 1621720_668488843197868_885091132_n.jpg
Büyüklüğü: 48.0 KB (Kilobyte)
Keçe kapı süsü istenilen renk ve temada yapılır

Resmin ismi: 1911859_666340196746066_1388700697_n.jpg
Büyüklüğü: 38.0 KB (Kilobyte)
Keçe kapı süsü istenilen renk ve temada yapılır, fiyat için özelden mesaj atabilirsiniz

Resmin ismi: 1654487_671148492931903_258164812_n.jpg
Büyüklüğü: 33.4 KB (Kilobyte)
Alt kısma isim yazılacaktır asla tutkal kullanılmadı tamamen dikiştir.

Resmin ismi: 1656115_671148516265234_1044165468_n.jpg
Büyüklüğü: 32.4 KB (Kilobyte)

Resmin ismi: 1798461_667684133278339_1348134901_n.jpg
Büyüklüğü: 59.0 KB (Kilobyte)
Dolgu malzeme ile şişirilmiştir. İstenilen Renk ve temada hazırlanır. Kesinlikle tutkal kullanılmaz tamamen dikiştir.

Resmin ismi: 1800346_667682523278500_747108883_n.jpg
Büyüklüğü: 43.0 KB (Kilobyte)

Resmin ismi: 1661944_665382140175205_936903248_n.jpg
Büyüklüğü: 21.1 KB (Kilobyte)
İstenilen renk ve temada hazırlanır

Resmin ismi: 1239698_668187343228018_964654469_n.jpg
Büyüklüğü: 54.8 KB (Kilobyte)
KEÇE MAGNET DOĞUMGÜNLERİ İÇİN HAZIRLANIR YAŞ VE İSİM YAZILIR

Günaydın benimde annem geldi çantamızı hazırladık kıyafetler yıkandı ütülendi bi iç çamaşırı çorap falan koyacağım bugün alışverişe çıkacağız. Birde hastane için tek kişilik nevresim takımı alacağım.şimdide annecim ev süpürüyor sağolsun bende toz alacağım kalkabilirsem. Alt tarafta ağrım var biraz. Herkese güzel haftasonları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…