2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benimki şekerden büyümüş o kadar doktor tedbir almalısın diye fırça attı tamam kilolu doğar iyide sonra kan değerlerinde sorun olabiliyormuş bugün doktora gideceğim şekerim için.

canım ben bir aydır insülün yapıyorum benim dozlarımda 4-4-4 bide yatmadan önce 8 ünite.ama benimde şekerim 160-170 lerde geziyor sürekli üstelik diyette yapıyorum beraberinde.buna rağmen düşmüyor bugün tekrar doktorumla konuşacağım çünkü bebek 15 gün ilerden gidiyor daha şimdiden 1950 gr olmuş.bu kadar kilo alımına rağmen ben birbuçuk aydır hiç kilo almadım karnım küçücük henüz hamile bile olduğumu farketmeyenler var etrafımda özellikle bol giyince.dediğin gibi hem diyet hem insülün düşmeyince çok üzülüyor insan birde stres çok etkiliyor rahat olmammız şart.doktordan dönünce söylediklerini paylaşırım az kaldı allah yardımcımız olsun hepimizin.

ohhh ne güzel benim ev pislik içinde birazdan başlıcam ufak ufak temizliğe birde dağlar gibi ütüm var.ben hala bebeğin odasını toparlayamadım bugün belki beşik bakmaya gideriz eşimle artık hastane çantamıda yavaş yavaş hazırlamak istiyorum ama eksiklerim çok bir liste yapsam iyi olacak.az kaldı heyecanda arttı iyicene.

Çamaşır dayanmıyor :)
Amin,iyi olsunlar yeter ki
Jelle alakası var mıdır bilemiyorum,hiç bilgim yok:26: Ben hiçbişy kullanmıyorum mesela,oluyor..

slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak

Bendende 1 sayabilirsin..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

,

keçe magnet bebek şekeri

lohusa tacı

siparişler alınır isteğe göre farklı modeller hazırlanır özelden mesajla ulaşabilrsiniz

kızlar selam şimdi geldim dr dan

nst ye gırdık bekledıgım gıbı cıkmadı.. bebegın kalp atıslarını dınledıler sadece.. ben bıraz strese gırdım.. cunku makıne ıkıde bır cok yuksek dıye sınyal verıp durdu 177 yı falan da gorduk 123 u de .. benım tansıyonum da nst den once 10a 6 yken nstden sonra 13 e 8 oldu.. halbukı 20 dk boyunca yattım.. orada daha ıyı anladım stresın ınsan saglıgına nasıl zarar verdıgnı.. sız hıc strese gırmeyın.. gayte normalmış o arada seyretmesı.. ben cok yukseldı dıye strese gırdım ıste.. cahıllık..

neyse.. :) bu ay tam 820 gr almısız 2kg olmusuz.. gerıden gelıyoduk smdı haftasıyla uyumluyuz.. cok sukur Allah ıma saglıgımızda yerınde..
boyumuz da 37 cm dı 43 olmus.. hayılrısıyla guzel gıtmısız bu ay..

bızden haberler boyle..:) 32+0 dayız.. calısır raporu da aldık..
5 hafta daha sabır..

bır de gebelık egıtımıne randevu aldım..
normal dogum
beslenme
bebek bakımı banyosu
gebelık egzersizleri
nefes egzersızlerı
dogum sancısıyla basa cıkma yontemlerı
anne sutunun önemi ve emzırme yontemleri hakkında bılgı verılecekmıs.. 12 den 5 e kadar..

bakalım onları da yazarım sıze :)

Maşallah bebişine
Tansiyon o kadar ince bi çizgiki ölçerken bile sitres yapıp şimdi kesin yüksektir diye düşünsen mutlaka yüksek çıkıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah bebişe benimde minik kızım 1 hafta geriden geliyor

Arkadaslar iyi gunler sizinle birsey paylasmak istiyorum bir site buldum bebek sekeri malzemeleri satiyor fiyat çok uygun
ben aldım kendim yapicam ogluma sizde hobi olarak ve evde cok canim sıkılıyor diyenler iste site
birmax.com

Arkadaslar iyi gunler sizinle birsey paylasmak istiyorum bir site buldum bebek sekeri malzemeleri satiyor fiyat çok uygun
ben aldım kendim yapicam ogluma sizde hobi olarak ve evde cok canim sıkılıyor diyenler iste site
birmax.com

gerçekten ne kadar da uygunmuş malzemeler ama hep pembe bebek yada mavi bebek ben bebişimin cinsiyetini öğrenmedim doğumda sürpriz olucak o yüzden bi türlü unisex bişiler bulamıyorum kendim yapıcam keçeden. bebek arabası figürü kesip

Mrb kizlar sabhtan beri kivraniyorum resmen. Evin icinde bi asagi bi yukari karnim okadar gergin ki semsert nefes aldirmiyor..bide ustune sıksık gelen sertlesmeler kasilmalar yavrumun hareketleride az sanirim kabiz oldum gaz da var icimde afedersiniz..kuru kayisi yeidm fayda etmedi kizlar farkettimki idrara sıkısik olmak yada buyuk abdeste cikamamak kasilmalari dahada tetikliyo dikkatli olmak lazim

30+1 deyiz, bizde bugün nst ye bağlandık, sancı çıktı, ciğer geliştirici iğne verdi dr., erken doğum riski varmış

hiç içimden geçmiyor erken doğacağı ama yinede korkuyorum ya erken olursa,
erken doğmazsa boşunamı yaptırmış olacağız iğneyi,
kendi kendine büyümesi varken ilaçla ciğerlerinin büyütülmesi sağlıklı birşeymi arkadaşlar

offf, ne zor anne olmak hayırlısıyla hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı inş.

Canm oncelikle strese girme bebegin daha cok etkikenir..birde nst ye tutin kontrolunmu vardida girdin kasilma oldugunu anlamismiydin? Bnde sertlesme cok oluyo doktor normal diyo nstye sokmuyo belki bendede sanci vardir..ciger gelistirici ignenin zarari olacagini sqnmiyorum olsa dojtor o riski goze almazdi magnrzyum kullan falanderdi ben diger sayfalarda cok okudum erken.dogum tehlikesiyle ciger gelistiruci igne vurulup 40 haftada dogum yapan arkadaslari bi skntilarida yoktu istersen sayfalari bi karistir rahatalrsin

Haklisin canim o iyi olsunda netten aliriz artik hersey tam olmaz ama dogduktan sonra babasi kosturacak biraz ben kesin bi eksik birakirim:))

:)) Boşver kalsın eksiklerde nolcak, hem sürekli bişeyler almak daha eğlenceli olur

:))) bende tam tersi iyice tembelleştim sadece koltukta uzanayım miskin miskin bu günlerin keyfini çıkarayım istiyorum :))

Maşallah canım bak üzülüyordun minyon olacak diye. Ne güzel boyu posu iyice artmış..
Gebelik eğitimine nerede gideceksin? Bende gitmek istiyorum bizim hastanenin de varmış ama daha sormadım.

Ya sorma sıkıntı .. Eşimin teyzesiyle annesi bizde şuanda .. Devamlı aglayan ınsanlar..verdiler negatifi!! Sabahtan beri yıldım yaaa kimbilir tansiyonum kaç.. Sinir tepemde aldım telefonu kaçtım içeri başım ağrıdı sinirlerim bozuldu çarpıntım tuttu imdat ya 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar hastane çantalarınızı tamamladınızmı ben bi kısmını hazırladım kendi pijama gecelik vs,bebeğin kıyafetlerini daha yıkamadım onlarıda yıkayıp koyucam bezini battaniyesini falan koydum yavaş yavaş aklıma geldikçe koyuyorum çantaya

Hastanenin var canım central hospital.. 28 martta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…