Oferta şimdi okudum senin dünki kontrolünü, maşallah oğluna kocaman olmuş bizimki anası babası gibi minyon olacak sanırım. Valla her yemeği zorla yiyorum diyebilirim, kızım için kızım için deyip yiyorum yoksa oturup yemek yeme işi hiç bana göre değil gerçekten. 2 ay önce canım çeşitli yemekler istiyordu ama şimdi yemek görünce tiksinti geliyor resmen, inşallah bebeğim benim gibi iştahsız olmaz.
diyet sonuç vermediği için 3 gündür insülin yapmaya başladım
sabah 8 öğle 6 akşam 4 doz yapıyorum.
sabah 8 doz insüline rağmen 193 çıktı tokluk şekerim çok üzülüyorum, insüline başlıcam diye çok üzülmüştüm zaten bide işe yaramadığını görmek çok üzücü..
aç kalkıyorum valla sofradan öğle ve akşam 140 altında çıkarmayı başarıyorum yemeklerden 2-2.5 saat sonra elma ile yoğurt yada süt tüketiyorum ara öğün olarak.
sizler neler yapıyorsunuz benim yanlışlarım var mı birileriyle konuşmaya ihtiyacım var
Günaydın benimde annem geldi çantamızı hazırladık kıyafetler yıkandı ütülendi bi iç çamaşırı çorap falan koyacağım bugün alışverişe çıkacağız. Birde hastane için tek kişilik nevresim takımı alacağım.şimdide annecim ev süpürüyor sağolsun bende toz alacağım kalkabilirsem. Alt tarafta ağrım var biraz. Herkese güzel haftasonları
evet cnm,aynen mis gibi diyorum tuvaleti yaptım,ellerimi sabunluyorum içeri gidiyorum bi bakyorum,yine bi ıslaklık
hımmm,inş su değildir tek korkum o,Allah korusun bebişlerimizi
pazartesi bi gideli bakalım,bi de ben crinone :/8lik jel kullanıyorum,acaba etkisi var mıdır
slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak
kızlar selam şimdi geldim dr dan
nst ye gırdık bekledıgım gıbı cıkmadı.. bebegın kalp atıslarını dınledıler sadece.. ben bıraz strese gırdım.. cunku makıne ıkıde bır cok yuksek dıye sınyal verıp durdu 177 yı falan da gorduk 123 u de .. benım tansıyonum da nst den once 10a 6 yken nstden sonra 13 e 8 oldu.. halbukı 20 dk boyunca yattım.. orada daha ıyı anladım stresın ınsan saglıgına nasıl zarar verdıgnı.. sız hıc strese gırmeyın.. gayte normalmış o arada seyretmesı.. ben cok yukseldı dıye strese gırdım ıste.. cahıllık..
neyse.. :) bu ay tam 820 gr almısız 2kg olmusuz.. gerıden gelıyoduk smdı haftasıyla uyumluyuz.. cok sukur Allah ıma saglıgımızda yerınde..
boyumuz da 37 cm dı 43 olmus.. hayılrısıyla guzel gıtmısız bu ay..
bızden haberler boyle..:) 32+0 dayız.. calısır raporu da aldık..
5 hafta daha sabır..
bır de gebelık egıtımıne randevu aldım..
normal dogum
beslenme
bebek bakımı banyosu
gebelık egzersizleri
nefes egzersızlerı
dogum sancısıyla basa cıkma yontemlerı
anne sutunun önemi ve emzırme yontemleri hakkında bılgı verılecekmıs.. 12 den 5 e kadar..
bakalım onları da yazarım sıze :)
maşallah bebişe benimde minik kızım 1 hafta geriden geliyorkızlar selam şimdi geldim dr dan
nst ye gırdık bekledıgım gıbı cıkmadı.. bebegın kalp atıslarını dınledıler sadece.. ben bıraz strese gırdım.. cunku makıne ıkıde bır cok yuksek dıye sınyal verıp durdu 177 yı falan da gorduk 123 u de .. benım tansıyonum da nst den once 10a 6 yken nstden sonra 13 e 8 oldu.. halbukı 20 dk boyunca yattım.. orada daha ıyı anladım stresın ınsan saglıgına nasıl zarar verdıgnı.. sız hıc strese gırmeyın.. gayte normalmış o arada seyretmesı.. ben cok yukseldı dıye strese gırdım ıste.. cahıllık..
neyse.. :) bu ay tam 820 gr almısız 2kg olmusuz.. gerıden gelıyoduk smdı haftasıyla uyumluyuz.. cok sukur Allah ıma saglıgımızda yerınde..
5 hafta daha sabır..
normal dogum
beslenme
bebek bakımı banyosu
gebelık egzersizleri
nefes egzersızlerı
anne sutunun önemi ve emzırme yontemleri hakkında bılgı verılecekmıs.. 12 den 5 e kadar..
Arkadaslar iyi gunler sizinle birsey paylasmak istiyorum bir site buldum bebek sekeri malzemeleri satiyor fiyat çok uygun
ben aldım kendim yapicam ogluma sizde hobi olarak ve evde cok canim sıkılıyor diyenler iste site
birmax.com
Çamaşır dayanmıyor :)
Amin,iyi olsunlar yeter ki
Jelle alakası var mıdır bilemiyorum,hiç bilgim yok:26: Ben hiçbişy kullanmıyorum mesela,oluyor..
cnm aynen,psikolojim bozuldu
Allah korusun suyu mu acaba diyorum sürekli endişeliyim
Allah ım inş sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder
30+1 deyiz, bizde bugün nst ye bağlandık, sancı çıktı, ciğer geliştirici iğne verdi dr., erken doğum riski varmış
hiç içimden geçmiyor erken doğacağı ama yinede korkuyorum ya erken olursa,
erken doğmazsa boşunamı yaptırmış olacağız iğneyi,
kendi kendine büyümesi varken ilaçla ciğerlerinin büyütülmesi sağlıklı birşeymi arkadaşlar(
offf, ne zor anne olmakhayırlısıyla hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı inş.
Haklisin canim o iyi olsunda netten aliriz artik hersey tam olmaz ama dogduktan sonra babasi kosturacak biraz ben kesin bi eksik birakirim:))
Gunaydin kizlar. Herkes gece uykusuna hasret ben de sabah uykusunaGece misil misil uyuyorum sabah altida hortluyorum piff. Sonra gun bitsin diye evde dolaniyorum. Temizlige sardim bu aralar. Şu deterjan askima yesil sabun da eklendi. Hergun banyo yapip saatlerce sabunlanmak istiyorum :)) Tertemiz bi cocugum olacak bu gidisle. Oyle ki bulasiklari elimde yikiyorum evi dip kose temizlitmyorum dun camasirlari da elimde yikasam mi diye dusunuyordum. Valla sapittim. Sonumuz hayrolsun insallah
kızlar selam şimdi geldim dr dan
5 hafta daha sabır..
normal dogum
beslenme
bebek bakımı banyosu
gebelık egzersizleri
nefes egzersızlerı
Maşallah bebişine
Tansiyon o kadar ince bi çizgiki ölçerken bile sitres yapıp şimdi kesin yüksektir diye düşünsen mutlaka yüksek çıkıyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah bebişe benimde minik kızım 1 hafta geriden geliyor
:)) Boşver kalsın eksiklerde nolcak, hem sürekli bişeyler almak daha eğlenceli olur
:))) bende tam tersi iyice tembelleştim sadece koltukta uzanayım miskin miskin bu günlerin keyfini çıkarayım istiyorum :))
Maşallah canım bak üzülüyordun minyon olacak diye. Ne güzel boyu posu iyice artmış..
Gebelik eğitimine nerede gideceksin? Bende gitmek istiyorum bizim hastanenin de varmış ama daha sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?