anliorum hayatim......zaten ben okadar sezaryen istiom ya dik kafali die kiziolar falan burda da normal hayatimda da naz falan yapamam kimselere bi kocisss destekcim.....insallah her ne sekil olursa olsun hicbirimiz kimseye mahkum olmayalim...zaten biz MAYİS ANNELERİ AİLE KOCA CEWRE HER TURLU KONUDA AYNİYİZ COK DENK GELMİSİZZZ....KOCALARİMİZ GENELDE İİ AMA AGRESİF AİLELERİMİZ KENDİLERİ İSTEMEDİKCE YANİMİZDA YOK...CEWREMİZ COK BİLMİS SADECE UYUZ EDEN TİPLER....GORUSMEİ HİC BİRAKMAYALİM İSTESEK BU KADAR AYNİ MUZDARİBİ Bİ ARAYA TOPLAYAMAYİZ....aaaa bugun hic yazmadigim nerden belli...dosedim aplahin slmini wermeden.....
Elde mi yıkıyosunuz kızlar walla ben dalin sıvı deterjan aldım atcam makinaya. Biraz önce abisinden kalan giysileri çıkardım dağ gibi çamaşır oldu hayatta yıkayamam elimde ütü işi de zor da bi başlayınca biter hemen inş
3 tane battaniye koymuşsun ben bitane kalın kadife battaniye koydum şimdi seni görünce tereddüt ettim üşürmü acaba diye,bide hırka koymuşsun ben yelek koymayı düşünüyorum ama penyemi koysam yünmü karar veremedim , birde aklıma gelmişken yazayım bebişi silmek için bir yumuşak bez atın çantanıza bebeği silmek içinbenim ilk doğumumda çantama kv ısrarıyla koyduğum kundak bezine silmişlerdi bebeğin kanlı üstünü
Iyi aksamlar kizlar.
hastane çikisini 1 tane 10 lu,2 tanede 5 li almayi düşünuyorum.
2 tane 10 lu fazla olur diye.
siz kaç tane aldiniz, kaçli aldiniz?
Elde mi yıkıyosunuz kızlar walla ben dalin sıvı deterjan aldım atcam makinaya. Biraz önce abisinden kalan giysileri çıkardım dağ gibi çamaşır oldu hayatta yıkayamam elimde ütü işi de zor da bi başlayınca biter hemen inş
bitanem benim de risikom war hersey hazir zor oldu ama bitti...fakt anlayamadigim nie elde....benimde erken doğum riskim var her ihtimale karşı hazır olmakta fayda var, bebişin kıyafetlerini de hazırlamak için içim içimi yiyor ama kim elde yıkayacak tek tek ütüleyecek gözüm yemiyor ya
Kızlar ben ilkinde epidural sezaryan oldum bilmiyorum ondan mı ben de bel ağrısı oldu hakketten fıtık da oldu ama ben cesaret edebilirsem yine epidural düşünüyorum genel anestezi de anne ve bebek için iyi olmayabiliyomuş yurt dışında yapmıyolarmış diye okudum biyerde. Araştırmak lazım hangisini gönül isterse o olcak artık
Canım Peluş battaniye ve hırkayı çıkarken sararız diye götüreceğiz. Penye battaniyelere kirlenir belki kusar falan diye iki tane götürüyoruz bebeğimde silerlerse artık bebek havlusu götürüyoruz bi tane ona silerler
Eskiden gerçekten daha kolaymış şimdiki gibi yok bu diktor bana göre değil yok hastane böyle hastalık falan gıkları çikmiyomuş evde ebe hallediyomuş işi bu arada bende evde doğmuşum:) simdiki zamanda hamilelik bile zor hastalığımız ve korkularımız çok fazla ama endişesiz ne olursa olsun düşüncesiylede oturamam bi köşede:) hamileliğin zorlugunuda güzelliğinide yaşıyorum
oncelikle tansiyonu cikan arkadaslar gecmis olsun......gecende okudum bisi yazmamisim sanirim....az kaldi dayanalim sikalim disler kii ben de sikcak diste kalmadi ha hayyy.....
..
bitanem benim de risikom war hersey hazir zor oldu ama bitti...fakt anlayamadigim nie elde....
aha ettiniz 2 aminn canim ya...hayirlisi olsunn.
makinaya atsam benim makinada bebek programı yok makina fazla hırpalar yeni yeni giydiremeden eskimesin kıyafetleri bebişimin oyüzden elimde yıkayım diyorum, inş bende bitirebilirim
Benim epidural gozum yemiyor ama kismet dogumda ne olacagi belli olmaz belki belirlenen tarihten once gelmeye kalkarsa belki sezaryene bile gerek kalmadzn normal yapmak zorundavkalirim :)ben doguma sans isi gozuyle bakiyorum :) hakkimiZDA HAYIRLISI OLSUNKızlar ben ilkinde epidural sezaryan oldum bilmiyorum ondan mı ben de bel ağrısı oldu hakketten fıtık da oldu ama ben cesaret edebilirsem yine epidural düşünüyorum genel anestezi de anne ve bebek için iyi olmayabiliyomuş yurt dışında yapmıyolarmış diye okudum biyerde. Araştırmak lazım hangisini gönül isterse o olcak artık
Kizlar bugun esimin kuzeni dogum yapmis.kanuni sultan suleyman hastanesinde,9 ay 10.gununde normal dogum...gece 5 te dogum olmus, aksam 5 te taburcu olmus...12 satte cikmislar.bizim hastane 1 gece kalicaksiniz dedi..herneyse.
Kuzenin annesini aradim goz aydinligina.simdi kendi evimizden cikiyoruz.kizimin evinde bulusucaz dedi.nasil yani hastanede degilmiydin dedim, hayir hic gitmedim.gitmiycemde dedi.eve gidicez dedi..
cok sasirdim.kizim oyle istedi dedi, esiyle birlikte halledip oyle eve geleceklermis dedi, bizde saygi duyduk dedi...ayrica annesi yaninda olan zor dogum yaparmis dedi.. :)
bende saygi duydum ama sasirdim acikcasi.kesinlikle annemi isterim.yanimda olsun.oncesindede sonrasindada ..
aksam haltedip esime soyledim.o da ayni kandan ya ..bende istemiyorum yanimizda kimseyi.dogum yaptiktan sonra haber veririz gelirler dedi...cok uzuldum.ben annemi isterim dedim hayir haber vermiycem dedi, dedigim dediktir uyuz..simdi bide bana bu konuda onu ikna ettirmem dusuyor, ne hakla buna o karar veriyorsa...cok kizginim,
Kızlar bugün yüksek tansiyon çıktı bende doktor ilac tedavisine başladı anne ve bebek için çok riskli çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı
canim baska kisa programda olur bebe prg. sart degil ki bunun bi sonu yokkk elde yikamak cozum degil mahwolursun tatlimmmm yyaaaa baska bi program sec bence...
Kizlar bugun esimin kuzeni dogum yapmis.kanuni sultan suleyman hastanesinde,9 ay 10.gununde normal dogum...gece 5 te dogum olmus, aksam 5 te taburcu olmus...12 satte cikmislar.bizim hastane 1 gece kalicaksiniz dedi..herneyse.
Kuzenin annesini aradim goz aydinligina.simdi kendi evimizden cikiyoruz.kizimin evinde bulusucaz dedi.nasil yani hastanede degilmiydin dedim, hayir hic gitmedim.gitmiycemde dedi.eve gidicez dedi..
cok sasirdim.kizim oyle istedi dedi, esiyle birlikte halledip oyle eve geleceklermis dedi, bizde saygi duyduk dedi...ayrica annesi yaninda olan zor dogum yaparmis dedi.. :)
bende saygi duydum ama sasirdim acikcasi.kesinlikle annemi isterim.yanimda olsun.oncesindede sonrasindada ..
aksam haltedip esime soyledim.o da ayni kandan ya ..bende istemiyorum yanimizda kimseyi.dogum yaptiktan sonra haber veririz gelirler dedi...cok uzuldum.ben annemi isterim dedim hayir haber vermiycem dedi, dedigim dediktir uyuz..simdi bide bana bu konuda onu ikna ettirmem dusuyor, ne hakla buna o karar veriyorsa...cok kizginim,
bende koyayım bitane penye doğru söylüyosun canım kusar falan lazım olur yanımızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?