2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Iyi aksamlar kizlar.
hastane çikisini 1 tane 10 lu,2 tanede 5 li almayi düşünuyorum.
2 tane 10 lu fazla olur diye.

siz kaç tane aldiniz, kaçli aldiniz?

Aynen öyle valla kendi başimizayız ama bir yandanda iyi sinir eden karısan yok biz burda acısıyla tatlısıyla mayıs anneleri olarak yetiyoruz birbirimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makinede canım genelde makinelerin bebek programı yada yeni alınan camaşırlar için programı oluyo onda

Kizlar bugun esimin kuzeni dogum yapmis.kanuni sultan suleyman hastanesinde,9 ay 10.gununde normal dogum...gece 5 te dogum olmus, aksam 5 te taburcu olmus...12 satte cikmislar.bizim hastane 1 gece kalicaksiniz dedi..herneyse.

Kuzenin annesini aradim goz aydinligina.simdi kendi evimizden cikiyoruz.kizimin evinde bulusucaz dedi.nasil yani hastanede degilmiydin dedim, hayir hic gitmedim.gitmiycemde dedi.eve gidicez dedi..
cok sasirdim.kizim oyle istedi dedi, esiyle birlikte halledip oyle eve geleceklermis dedi, bizde saygi duyduk dedi...ayrica annesi yaninda olan zor dogum yaparmis dedi.. :)
bende saygi duydum ama sasirdim acikcasi.kesinlikle annemi isterim.yanimda olsun.oncesindede sonrasindada ..
aksam haltedip esime soyledim.o da ayni kandan ya ..bende istemiyorum yanimizda kimseyi.dogum yaptiktan sonra haber veririz gelirler dedi...cok uzuldum.ben annemi isterim dedim hayir haber vermiycem dedi, dedigim dediktir uyuz..simdi bide bana bu konuda onu ikna ettirmem dusuyor, ne hakla buna o karar veriyorsa...cok kizginim,

Canım Peluş battaniye ve hırkayı çıkarken sararız diye götüreceğiz. Penye battaniyelere kirlenir belki kusar falan diye iki tane götürüyoruz bebeğimde silerlerse artık bebek havlusu götürüyoruz bi tane ona silerler

makinaya atmak istemiyorum elimde ılık sabunlu suda yıkamayı düşünüyorum bizdede abiden kalanlar var onları zaten yıkayıp kaldırmıştım bidaha yıkamaya gerek yoktur heralde

Makinada yıkadık canım 30 derecede

oncelikle tansiyonu cikan arkadaslar gecmis olsun......gecende okudum bisi yazmamisim sanirim....az kaldi dayanalim sikalim disler kii ben de sikcak diste kalmadi ha hayyy.....
..
benimde erken doğum riskim var her ihtimale karşı hazır olmakta fayda var, bebişin kıyafetlerini de hazırlamak için içim içimi yiyor ama kim elde yıkayacak tek tek ütüleyecek gözüm yemiyor ya
bitanem benim de risikom war hersey hazir zor oldu ama bitti...fakt anlayamadigim nie elde....

aha ettiniz 2 aminn canim ya...hayirlisi olsunn.

bende koyayım bitane penye doğru söylüyosun canım kusar falan lazım olur yanımızda bulunsun

Kızlar benim ilk gebeliğimde 26. Haftada karnım niye sert diye hastaneye gitmiştim ara ara hep saatlerce sert oluyodu rahatsız edici bi sertlik. Meğerse sancıymış. Nedenini de doktorum bilemedi ama ben tvden öğrendim korunmasız ilişki bazılarının sancılarını tetiklermiş o gece hadtanede kaldım iğne vurdular falan açıklığa baktılar yoktu çok şükür

aynen canim yaaaaacok haklisin....

makinaya atsam benim makinada bebek programı yok makina fazla hırpalar yeni yeni giydiremeden eskimesin kıyafetleri bebişimin oyüzden elimde yıkayım diyorum, inş bende bitirebilirim

makinaya atsam benim makinada bebek programı yok makina fazla hırpalar yeni yeni giydiremeden eskimesin kıyafetleri bebişimin oyüzden elimde yıkayım diyorum, inş bende bitirebilirim

canim baska kisa programda olur bebe prg. sart degil ki bunun bi sonu yokkk elde yikamak cozum degil mahwolursun tatlimmmm yyaaaa baska bi program sec bence...

Benim epidural gozum yemiyor ama kismet dogumda ne olacagi belli olmaz belki belirlenen tarihten once gelmeye kalkarsa belki sezaryene bile gerek kalmadzn normal yapmak zorundavkalirim :)ben doguma sans isi gozuyle bakiyorum :) hakkimiZDA HAYIRLISI OLSUN

valla ben yanımda isterim annemi sonuçta annemiz her halimizden anlar eşinin böyle düşünmeside çok tuhaf ,ben doğuruyorum sonuçta o anki psikoloji farklı annemi yanımda istemem en doğal hakkım eşimin karışmasına müsaade etmem

Kızlar bugün yüksek tansiyon çıktı bende doktor ilac tedavisine başladı anne ve bebek için çok riskli çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı

geçmiş olsun canım dikkat et lütfen tansiyon önemli gerçekten.az kaldı 2 ay dayanacağız artık.

canim baska kisa programda olur bebe prg. sart degil ki bunun bi sonu yokkk elde yikamak cozum degil mahwolursun tatlimmmm yyaaaa baska bi program sec bence...

bilmiyorumki bu gidişle öyle olacak galiba eğilip kalkmak sıkıntı zaten olmadı dediğin gibi makinada yıkıycam artık ,ama makinada eski gibi çıkar sanki ben öbür oğlumunkileride hep elimde yıkadım

Kim ne derse desin herkes annesini ister yanında ben annem gelmesse ağlarım bile.... doğumu yapıcak olan sensin eşin değil o ne derse desin sen sancın başlayınca ararsın anneni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…