2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kendi kendime iş çıkarıyorum işte:) Sanırım kardeşi gelince yaşanacak olan cümbüşten etkilenmemesi konusuna biraz takılıyorum.

bu hormanlar beni mahvediyor ne görsem ne okusam başlıyorum ağlamaya şunu okudum çok beğendim sizinle de paylaşayım dedim

slm kızlar ben geldim.en son dr muayenesinden sonra yazamadm sizlere.çok şükür bende bebeğiimde iyiyiz.herşey yolunda gidiyor.20 nisanda bebeğimi kucağıma alablirmişim.hayırlrsı artık.umarım hepiniz iyisinizdir.sağlıkla kalın inş.sizleri çok özledim doğrusu ama işte net yok evimde giremiyorum

canım biz beyaz olanından aldık internet sitesinden, 8-9 günde geldi, 629 liraya aldık. ebatları 70 e 130 hemde. aynı marka nın bir boy küçüğünü mağazada 680 demişlerdi. yerimiz müsait değil, şimdilik bu beşikle 1-2 yıl idare eder diyoruz ama bilmiyorum ki nekadar kullanabilir.

Ne kadar da büyümüş inanamadım maaşallahhhh:))

Teşekkür ederim canımm :) İlk fotoğrafları biliyorsun,hiç böyle olmayacakmış gb geliyordu :) Ne güzel şimdii :)
Demir'in yeni yaşıda mutlu sağlıklı olsun inşallah,kardeşiyle,annesi babasıyla uzun uzun ömrü,sağlıklı zamanları,bol bol güzel anıları olsunn

sağlıkla kucağınıza alın inş.

Amiiinn,cümlemizz inşallahh

bu hormanlar beni mahvediyor ne görsem ne okusam başlıyorum ağlamaya şunu okudum çok beğendim sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 1030314

Beni de ağlattın :) Annemde yanımda o da ezile büzüle okuyabildii :)
Üstelik bugün ütüledim kıyyafetleri ev miss gb kokuyor :)
Ve hep ettiğim duadır o..

Sağol canım amin.
Beni her gören aşağı inmiş, her an doğuracaksın vs.... Günümü aydınlatan yorumlar başladı yine:)
Hiç kilo almamışsın sadece karın çıkmış diyorlar. Aslında karın öyle bir çıkmış ki, aldığım kilolar arada kayboluyor herhalde:)

Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...

Son düzenleme:

8,5 kilo aldım bende ama neremde bilmiyorum :) Hiç değişen birşey yok ki..
Bana da göğüslerin büyümemiş diyorlar,aslında karnımdan küçük görünüyor yoksa ben biliyorum yani ne kadar büyüdüler :)
Seninde vücuduna dağılmammış demek ki kiloların..
O gün aydınlatanlarda ne diyelim eksik olmasınlar :) iyi ki okuyup öğrenebiliyoruz,fikir edinebiliyoruz,sizlerle de çok sey öğrendim..
yoksa öyle kötü konuşuyorlar ki öyle keskin ki fikirleri doğum şekilleri hakkında,hesapta uyarıyorlar..çok tuhaf..
Herşeyide biliyorlar fikirlerince,komikler :)

Oyy maşallaahh Çok tatlı görünüyor :)
Bence de sadece göbeğin çıkmış tabii sen biliyorsun vücudunu ama yanın,belin fln hiç öyle kilolu durmuyorsun ki :) Sadece ggöbiş var..

Oyy maşallaahh Çok tatlı görünüyor :)
Bence de sadece göbeğin çıkmış tabii sen biliyorsun vücudunu ama yanın,belin fln hiç öyle kilolu durmuyorsun ki :) Sadece ggöbiş var..

Teşekkür ederim cnm:)
Benim her daim kilo aldığım tek bir yerim var, basen-bacak- popo bölgesi. Dolayısıyla şimdi de aynı yolda ilerliyorum.
Geçen sefer emzirirken çok almıştım, resmen insanlıktan çıkmıştım, umarım bu kez öyle olmaz.

Kendi kendime iş çıkarıyorum işte:) Sanırım kardeşi gelince yaşanacak olan cümbüşten etkilenmemesi konusuna biraz takılıyorum.
Kaç yaşındaydı senin oğlun benimki üç olacak daha o da küçük ben de seninle aynı kaygıları yaşıyorum şaşıracak baya bebek gelince

Sezeryan tarihi mi verdi dr?
Kiloluyum diye anlatmıştın daha önce kaç kilosun şimdi sanki sen zayıfsın da göbek var sadece gibi çıkmış

ay ne guzel gobek maşallah hakikaten hem anne hem hamile olmak bir tık daha zor oluyor.benim kızım 8 yaşında kendi bi çok şeyi yapıyor çok sukur bazen nazlandığıda oluyor tabii kırmamaya çalışıyorum bende.okula giderken çantasını taşıyorum seviniyor..
bugun mutfakta lavobada çok vakit geçirdim bişeyler ayıkladım tencere yıkadım vs.öne doğru kollarımı uzatmak ve göbeğimi lavobaya dayamamak için baya çaba sarf etmişim oturunca anladımkurek kemiklerimin ağrısından oy oyy ne zor.

Evet ben de lavaboya eğilip bişeyler yıkıyorum ayıklıyorum sonra bir bakıyorum ki benden bağımsız bir şekilde uzayan göbeğim sırılsıklam olmuş hissetmiyorum bile:)

Oğlum 30 Mart'ta üç yaşında olacak kısmetse. Kuzum o benim, aynı kaygıları yaşıyorum senle. İki çocuğu olan bir anne bulup sormak istediğim çok şey var ama henüz bulamadım...

Şuan 73 kiloyum. 1.68 boyum. Evlenmeden önce 45-46, evlenirken 52 kiloydum. Ikıncı kez hamıle kalmadan once 58-59 kıloydum. O yuzden bu hallerım fena halde kılolu tabıı. Kafama hıc takmıyorum ama. Kızımı dogurup buyutup, acele etmeden vereceğım kılolarımı hem de daha düzenli spor yapacagım.

Yuh maşallah ikiz gibi :) belkide zayıfdan oyüzden bu kadar bellidir

Ben kullanıyorum ama bu hafta sonu keseceğiz. Daha öncede clexan iğne vuruluyordum omyüzden trombositlerim çok düştü yani kanın pıhtılaşmıyor o yüzden doğumda risk yaratabiliyor. O yüzden bu hafta kesecek dr.

Hmmm o zaman ben seni başkasıyla karıştırdım zayıfmışsın ben de 168 boyundayım iki hamilelğime de 65le başladım
Senin oğluş da küçükmüş kıyamam kuzucuk bunlar ya.. Veririz inş cnm kiloları insan korkuyo tabi biraz

ya arkadaşlar ben buraya foto ekleyemiyorum sizle nasıl ekliyorsunuz sürekli hata veriyor

o nasıl göbişşşş çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…