Maşallah işlerin hiç bitmiyor nice yıllara!benim de oğlum mayıs doğumlu dün keçe aldım arabalı magnet yapcam 3 yaş için çok sevecek
Yorulmuşum ama başka dükkanlara da girdim bi de arabayla gittim otopark yakın iyi oldu önceden ne alacağını bilirsen hiç zorlanmazsın ben napcağımı bilmiyodum orda karar verdim beyaz keçenin üstüne bebek figürü ve mavi kurdela mıknatıs aldım büyük oğlum içün de kırmızı sarı mavi keçe aldım 30 tl falan harcadım 30 kişilik düşündüm ben sadece yakınlara vericem diğerlerine çikolata tutarım
Eki Görüntüle 1030066
Eki Görüntüle 1030067
Umarım yüklenmişlerdir. Yatak çok güzel, İster tekerlekli iister sabit halde kullanılıyor, kaldırmak isteyince bu katlanıp kaldırılıyor.
Beni şuan tek düşündüren fiyatı 900 Tl acaba abartı mı.Ne kadar süre kullanırız ki bilemiyorum
Ne kadar da büyümüş inanamadım maaşallahhhh:))
sağlıkla kucağınıza alın inş.
bu hormanlar beni mahvediyor ne görsem ne okusam başlıyorum ağlamaya şunu okudum çok beğendim sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 1030314
Teşekkür ederim canımm :) İlk fotoğrafları biliyorsun,hiç böyle olmayacakmış gb geliyordu :) Ne güzel şimdii :)
Demir'in yeni yaşıda mutlu sağlıklı olsun inşallah,kardeşiyle,annesi babasıyla uzun uzun ömrü,sağlıklı zamanları,bol bol güzel anıları olsunn
Amiiinn,cümlemizz inşallahh
Beni de ağlattın :) Annemde yanımda o da ezile büzüle okuyabildii :)
Üstelik bugün ütüledim kıyyafetleri ev miss gb kokuyor :)
Ve hep ettiğim duadır o..
Sağol canım amin.
Beni her gören aşağı inmiş, her an doğuracaksın vs.... Günümü aydınlatan yorumlar başladı yine:)
Hiç kilo almamışsın sadece karın çıkmış diyorlar. Aslında karın öyle bir çıkmış ki, aldığım kilolar arada kayboluyor herhalde:)
Eki Görüntüle 1030458
Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...
Oyy maşallaahhÇok tatlı görünüyor :)
Bence de sadece göbeğin çıkmış tabii sen biliyorsun vücudunu ama yanın,belin fln hiç öyle kilolu durmuyorsun ki :) Sadece ggöbiş var..
Kaç yaşındaydı senin oğlun benimki üç olacak daha o da küçük ben de seninle aynı kaygıları yaşıyorum şaşıracak baya bebek gelinceKendi kendime iş çıkarıyorum işte:) Sanırım kardeşi gelince yaşanacak olan cümbüşten etkilenmemesi konusuna biraz takılıyorum.
Sezeryan tarihi mi verdi dr?slm kızlar ben geldim.en son dr muayenesinden sonra yazamadm sizlere.çok şükür bende bebeğiimde iyiyiz.herşey yolunda gidiyor.20 nisanda bebeğimi kucağıma alablirmişim.hayırlrsı artık.umarım hepiniz iyisinizdir.sağlıkla kalın inş.sizleri çok özledim doğrusu ama işte net yok evimde giremiyorum
Kiloluyum diye anlatmıştın daha önce kaç kilosun şimdi sanki sen zayıfsın da göbek var sadece gibi çıkmışEki Görüntüle 1030458
Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...
Eki Görüntüle 1030458
ay ne guzel gobekmaşallah hakikaten hem anne hem hamile olmak bir tık daha zor oluyor.benim kızım 8 yaşında kendi bi çok şeyi yapıyor çok sukur bazen nazlandığıda oluyor tabii kırmamaya çalışıyorum bende.okula giderken çantasını taşıyorum seviniyor..
bugun mutfakta lavobada çok vakit geçirdim bişeyler ayıkladım tencere yıkadım vs.öne doğru kollarımı uzatmak ve göbeğimi lavobaya dayamamak için baya çaba sarf etmişim oturunca anladımkurek kemiklerimin ağrısından oy oyy ne zor.
Kaç yaşındaydı senin oğlun benimki üç olacak daha o da küçük ben de seninle aynı kaygıları yaşıyorum şaşıracak baya bebek gelince
Sezeryan tarihi mi verdi dr?
Kiloluyum diye anlatmıştın daha önce kaç kilosun şimdi sanki sen zayıfsın da göbek var sadece gibi çıkmış
Eki Görüntüle 1030458
merhaba arkadaşlar....
dün doppler yaptırdım tekrardan...sonuçlarım normal çıktı,bebeğin kilosu da 1551 kg gibi çıktı... doppler de suyum az çıktı sadece.... seviyesi 5 çıktı.....
doktorum da bol su iç pazartesi tekrar bakalım suyuna,sonra da iki haftada bir kontrole devam ederiz dedi
açlık şekerim de 119 çıktı...100 ün üstünde çıkmasını istemiyoruz dedi doktorum...
şimdi bebeği beslemek için iyi beslenmem,şekerimin çıkmaması için de dikkatli beslenmem lazım... :)
bi de doktorum coraspin başlattı bebeğin daha iyi beslenmesi için...internetten biraz araştırdım da son aylarda pek tavsiye edilmiyor..doktorum bir zararı olmaz faydası olur,36. haftaya kadar kullanıcaz dedi
arada kaldım
son aylarda coraspin kullanan var mı?
Oğlum 30 Mart'ta üç yaşında olacak kısmetse. Kuzum o benim, aynı kaygıları yaşıyorum senle. İki çocuğu olan bir anne bulup sormak istediğim çok şey var ama henüz bulamadım...
Şuan 73 kiloyum. 1.68 boyum. Evlenmeden önce 45-46, evlenirken 52 kiloydum. Ikıncı kez hamıle kalmadan once 58-59 kıloydum. O yuzden bu hallerım fena halde kılolu tabıı. Kafama hıc takmıyorum ama. Kızımı dogurup buyutup, acele etmeden vereceğım kılolarımı hem de daha düzenli spor yapacagım.
Eki Görüntüle 1030458
Yuhmaşallah ikiz gibi :) belkide zayıfdan oyüzden bu kadar bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?