2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canımmm

cok sevındım kargonun bulunmasınaa!!
hadı gozun aydın :):)

Ohh ne güzel yapıyorsun sinirlenip kendine ve miniğine zarar vereceğine keyiflenip onların aklını alıyorsun, inşallah hepimiz becerebiliriz bunu :)

Bende cipsi uzun zamandır yemiyordum valla. Sevgili kocamdanda izin(!) çıkınca saldırıvedim gari bencede abartmamak kaydıyla belli aralıklarla yiyip içmek lazım vlla, nefsi köreltmek gerek birazda. Mutlu bebişler için mutlu anneler lazım dimi ama :)))

Canım benim vala kusura bakma düşünmeden yazdım hemen :) ama cidden aşırı derecede kasmamak lazım sonuçta hergün yediğimiz içtiğimiz şeyler değil ki.. Arada nadir de olsa tadımlık yiyip gözünü doyurmalı insan yoksa iyice uhde kalıyor insanın içinde ya

Bu arada bu söylediklerim sigara için hiiiiiç geçerli değil tabiki. Tuuu kaka sigara!

Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin

Ohhhh gelmez mi yaa, cips de aynı etkiyi bende yaptı ohhhhh sefamızolsunnnnnn

HANDRAKE cnm bsşınız saolsun, allah geride kalanlara sabır versin inşallah..

Amin allah razı olsun.

Aynen bende agirlasmadan yapayim dedim bitti cok sukur tesekkur ederiz

Eyyyy onuda sen dedin ne olacak şimdik:18:

yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...

Son düzenleme:
yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...

Biz kendisi ile arada karşılaşıp hasret giderdik malesef. Ama tamamen kavuşmayı düşünmüyorum Allah'ın izni ile. Yine haftada bir karşılaşırız bana yeter.

Eyyyy onuda sen dedin ne olacak şimdik:18:

ay bacım hıc bılmıyorum.. yavrumun yanında da evde de ıcmem lakin işe gidince içerim .. işten gelınce dusumu alır dısımı fırcalar oyle sarılırım yavruma.. napım bırakmak ıstemıyorum.. yanı o benım ıcın keyıftı.. ole "yat sıgara kalk sıgara " bı ınsan degılım ama yemekten sonra kahvedır, arkadas ortamında muhabbettır.. offf öyle ozledımkı .. o keyfı ozledım .. ama yavrum 1 yasını doldurana kadar emerse ınsallah o zamana kadar ıcmeyecegım Allahın ıznıyle.. sonra kısmet artık :)

Biz kendisi ile arada karşılaşıp hasret giderdik malesef. Ama tamamen kavuşmayı düşünmüyorum Allah'ın izni ile. Yine haftada bir karşılaşırız bana yeter.

HADI YAAA!! bak helal olsun ben ona cesaret edemedım ıste!! hamıle oldugumu 3 haftalıkken ogrendıgım gun son sıgaramı ıctım.. paketın kalanını eşim bitirdi.. o da bıraktı.. yanı bız o gun bugundur ıcmıyoruz.. ama sunu solım ole haftada bırle bırakamazsın ..
ha şöyle de bırsey var..; dr lar cok sıkmayın kendınızı gunde 2-3 tane ıcebılırsınız dıyolar.. ama yok.. ben kıyamıyorum yaa.. "sankı zaten dogru duzgun oksıjen alabılıyormu da bır de extra kırlı havaya maruz bırakacagım" dıyorum.. ıcmıyorum.. hayırlısı.. :)

kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana

Hayirlisi olsun zaten cok dert etmiyorum.
İkinciler pek sansli olmuyorlar sanirim bu konularda :))
Cok sevindim bebisin iyi olmasina cok sukur
Esim amerikada.calisma vizesi icin evraklari avukatta oldugundan uzattilar ekstra bi islem yapmamistir muhtemelen
Amerika evrak konusunda cok kotu.shengen keza ondan beterdir gerci
Calisma vizesi alamayinca burayada gelemedi.alamazsam durabildigim kadar durayim borclar hafiflesin biraz dedi bakalim kismet..

Selam annecikler

Biz doktor kontrolünden döndük. Çok şükür ben de bebek de iyiymişiz, bıdığım 45. cm 2600 gr olmuş, şimdilik haftada 200 gr alıyoruz. Ben 1 kilo daha alarak 71 oldum, beni de tebrik etti) başlarda hızlı aldığımdan adamın gözü korkmuştu, şimdi normal dedi. Bebişin tombişliğinin şekerle ilgisi yok, hersey normal, yapısal olarak iri olabilir dedi.. son haftalarda netleşir zaten şimdilik ileri olması önemli değil dedi, konuyu doğuma getirice 37. haftada pelvik muayeneye göre karar vericez dedi...

sonuç olarak mutlu Mesut ayrıldık) bir de çalışamaz raporumu aldım-oleeeeyyyy)

Çok saol canm içim çok rahat artık donumuz bile yoktu çünki :)))

Nedense zararlı şeylerle hamilelikten keyif alıcagımızı sanıyolar.. eşimde yemeğime aşırı karıştı ilk aylar bende gidip gelip bak eltım hamıleyken evinde cikolata cıps cola pastalar hemde çeşit çeşit vardı dedim bak oğlu nurtopu gibi bişiy olmadan doğdu dedim... hatta okadar demişimki sanırım bazen kendi gidip alıyor böyle şeyleri bide sanki çook büyük sürpeiz yapmış gibide arkasına saklayarak vermezmı tatatammm bil bakalım sana ne aldım..😄

Otribebe............ :) Oğlumda halen kullanıyorum, Allah bulandan yapandan razı olsun....

Buarada kargon bulunmus coooooook sevındım gozun aydın... Haydı artık hazırlıklar baslar:)

Çok sevindim ya iyi olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin
Çok saolun kızlar üstümden büyük yük kalktı yatıp kalkıp napıcağımı düşünüyordum hatta annemler yanlışmı yazdı acaba diyordum yanlışta yazılmamıştı😕
Onlar aptallık yapıp kargoyu tüm isveçte gezdirmişler..

Başınız saolsun... mekanı cennet olsun inşallah..

senin ve ailenin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin merhuma...

sen ve bebişin nasılsınız? kendini ihmal etme... zor zamanlardan geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun

Çok saol canm inan butun akşam sırıtıp duruorum :)) kaybolsaydı bu penguen halimle bunların 10 da 1 ini bile alamazdım neredeyse 1 yaşınada kadar kıyafet almışız..

bişey söyliyim mi bu hormonlardan mı bilmiyorum ama minicik bişeyi bulamasam, kaybetsem kafama takılıyor, sinir oluyorum, arıyorum deli gibi. yani çok sevindim bulmana. bin sene aklımdan çıkmazdı benim başıma gelse...

hadı hayırlı olsunnn canım imrendım bak 71 deyınce maşallah maşallah

Üf bende dün akşam iki bardak kola içtim öyle iyi geldimi anlatamam:18:
Bende arada kaçamak yapıyorum nedense bende karnımdaki miniğimde gıçkırık tuta tuta içiyoruz gerçekten çok rahatlatıyor çölde su bulmuşum gibi hissediyorum.

Tesekkur ederim canim..valla cok hasretle yapilmis sayilmaz.2 sene ayri olunca yabanci biri gibi geliyo sana kocan..
Tekrar alisma cabasindaydim gerek kalmadi

Basiniz sagolsun canim (
Mekani cennet olsun ins

Ruyalarda kavusuyoruz biz sahsin kendisiyle...
Sutten kestigin an baslarsin.hatta biraz buyuyunce ek gidaya gecince bisey olmaz artik diyip icersin.. 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…