Başınız sağolsun canım..Allah sabır versin..
Anneme bahsetmiyorum bunlardan :) Çocuğu atarım kucağına o zaman :) Herkes kendi işini kendi görür :)
Valla tüm sinirimi aldı minik :) Ben sevdikçe o ittiriyor kendini :)
Eşimdende güzel haberler aldım,keyfimle eziyorum bütün düşüncesizlikleri :) Değmez ne yapalım,üzülmeden öğretmek gerek :)
Cips konusu benimde aklımı bulandırıyor ya :) Normalde çok severim,şimdi yiyorum ama ara veriyorum uzunca sonra yine yiyorum,kolayıda öyle çay bardağıyla fln içiyorum çok canım istediyse :) Çok abartmadıkça gereği yapılabilir,herşey böyle zaten..
ay kıyamam yaa yazık :)) bak sımdı benım de canım cıps ıstedı :)) oooh afıyet olsunn bebegıne can olsun :))
bak şimdi yaa!! bri cips der biri kola!! Allah tan sıgara demıyorsunuz da gaza gelıp onu da aşermiyorum
şu kola mereti bana da cok ıyı gelıyor..az da olsa Allah a emanet içiyoruz işte bakalım...
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Ohhhh gelmez mi yaa, cips de aynı etkiyi bende yaptı ohhhhh sefamızolsunnnnnn
HANDRAKE cnm bsşınız saolsun, allah geride kalanlara sabır versin inşallah..
Başınız sağolsun canım..Allah sabır versin..
Anneme bahsetmiyorum bunlardan :) Çocuğu atarım kucağına o zaman :) Herkes kendi işini kendi görür :)
Valla tüm sinirimi aldı minik :) Ben sevdikçe o ittiriyor kendini :)
Eşimdende güzel haberler aldım,keyfimle eziyorum bütün düşüncesizlikleri :) Değmez ne yapalım,üzülmeden öğretmek gerek :)
Cips konusu benimde aklımı bulandırıyor ya :) Normalde çok severim,şimdi yiyorum ama ara veriyorum uzunca sonra yine yiyorum,kolayıda öyle çay bardağıyla fln içiyorum çok canım istediyse :) Çok abartmadıkça gereği yapılabilir,herşey böyle zaten..
aynen oyle.. ben de aynı seyı dusunuyorum ve onların "lohusalıktan" dedıgı hersey onlara yol su elektrık olarak gerı donecek... tıpkı sımdı " hamılelıkten" dedıklerı seyler gıbı...
ay kıyamam yaa yazık :)) bak sımdı benım de canım cıps ıstedı :)) oooh afıyet olsunn bebegıne can olsun :))
KATILIYORUM !! yatak ayırmayın arkadaslar ya... ne bılım bı ayagı deger bı elı deger bı sarılır falan.. çözulur yanı sorun.. hıcbısey buyutulmeye degmez.. hıc mı barısmayacaksınız kocalarınızla yanı.. küsmeden öğretmeye calışın.. ne bılım hakaret etmeden ukala olmadan ses yukseltmeden sakın bı sekılde EGO YAPMADAN konusmaya calısın yanı..
canım basın sagolsun..Allah rahmet eylesin
bak şimdi yaa!! bri cips der biri kola!! Allah tan sıgara demıyorsunuz da gaza gelıp onu da aşermiyorum
şu kola mereti bana da cok ıyı gelıyor..az da olsa Allah a emanet içiyoruz işte bakalım...
Ayni sorun bendede var bazen cok ilgisiz yatakta uyuyunca cok dönup duruyorsun uyuyamiyorum diyor bir sirtima bi masaj yapmaya usendigi gunler oluyor....... bazen de asiri ilgili aylardir normal bir cay icemiyorum imamin seyi gibi cay veriyor bana bebegi zararli diyohergun cevizi zorla agzima tikiyordu tiksine tiksine yiyordum birde midem bulaniyor diyince hepsini kat bakim agzina sonra birden cigne suyunu ic miden bulanmaz diyordu 3-4 cevizi agzima sokmaya calisti yine gecen en son dayanamadim kavga cikarttim
birde gecen biz uyuyorken bebis ayaklarini karbugama soktu iyice sagimi solumu sisirip durdu esime bak ayaklari burada dedim elini heyecanla karnima tam katti ki bebis o an durdu bende hareket etsin diye karnimi oynattm azcik... birak uyusun ne istiyorsun cocuktan rahatsiz ediyorsun onu dedi....simdiden bile sevemiyorum dogunca kimbilir neler yapicak :18:
Hamaratli anneye de göbisinede masallah agirlamista görukmuyorsun cok tatli göbegin
Eyyyy onuda sen dedin ne olacak şimdikaynen oyle.. ben de aynı seyı dusunuyorum ve onların "lohusalıktan" dedıgı hersey onlara yol su elektrık olarak gerı donecek... tıpkı sımdı " hamılelıkten" dedıklerı seyler gıbı...
KATILIYORUM !! yatak ayırmayın arkadaslar ya... ne bılım bı ayagı deger bı elı deger bı sarılır falan.. çözulur yanı sorun.. hıcbısey buyutulmeye degmez.. hıc mı barısmayacaksınız kocalarınızla yanı.. küsmeden öğretmeye calışın.. ne bılım hakaret etmeden ukala olmadan ses yukseltmeden sakın bı sekılde EGO YAPMADAN konusmaya calısın yanı..
canım basın sagolsun..Allah rahmet eylesin
Canım benim vala kusura bakma düşünmeden yazdım hemen :) ama cidden aşırı derecede kasmamak lazım sonuçta hergün yediğimiz içtiğimiz şeyler değil ki.. Arada nadir de olsa tadımlık yiyip gözünü doyurmalı insan yoksa iyice uhde kalıyor insanın içinde ya
Bu arada bu söylediklerim sigara için hiiiiiç geçerli değil tabiki. Tuuu kaka sigara!
yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...
Eyyyy onuda sen dedin ne olacak şimdik:18:
Biz kendisi ile arada karşılaşıp hasret giderdik malesef. Ama tamamen kavuşmayı düşünmüyorum Allah'ın izni ile. Yine haftada bir karşılaşırız bana yeter.
Ben bile guldum dediginegulmemek elde degil ama karsimadan duramiyor bunlar illaki bilmislik tasliycaklar sagolsunlar :44:
Ben kiyafetlerimizin hepsini Turkiyeden siparis etmistim kargomda kaybolunca elim ayagima dolasti bu saatten sonra nasil alisverise cikarim teker teker alirim diye dusunuyordum cunki evde bi donu bile yoktu garibim neyse sukurki geldi... birde Turkiyede böyle seyler cok rahat halledilebiliyor gec kalmis sayilmazsin 2-3 saatlik is heryer orada bebek magazalariyla dolu zaten ne guzel
bedevii arkadasin bebisi hala kuvezde sukur durumlari iyi 2 kilo oluncada cikicaklar ins...
birde vizeden bahsetmissiniz esiniz nerede nasil uzatti vizeyi acaba :44: benim kardesimde yanima geldi neredeyse 3 aydir burada ve simdi vizesini uzatmak istemiyorlar belki isime yaricak bisiydir diye sormak istedim
Çok saol canm içim çok rahat artık donumuz bile yoktu çünki :))):)) hasretle yapılmış bi benek deseneinşallah yetişir doğuma canım dualarım sizinle :)
Yok yok bu erkek türünün bi ortası yok anladım yani..
Çok sevindim benim bile içim acımıştı valla.. Güle güle kullansın miniğinn
Bi de düşünsenize bezini değiştirirken, emzirirken bilmişlik yaparlarsa kesin yeriz kafayı heraldevalla kaynanadan beter olur bunlar demedi demeyin
sorma yaa çok gülüyorum bende. Bazen ağzından küfür kaçıracak oluyor anayla başlayan ben direk başlıyorum anaları karıştırmayalım sinirimize lütfen, onlar en kutsal varlıklar,, sonra ekliyorum yine "anayım ben anaaaaaaaaa"
Nedense zararlı şeylerle hamilelikten keyif alıcagımızı sanıyolar.. eşimde yemeğime aşırı karıştı ilk aylar bende gidip gelip bak eltım hamıleyken evinde cikolata cıps cola pastalar hemde çeşit çeşit vardı dedim bak oğlu nurtopu gibi bişiy olmadan doğdu dedim... hatta okadar demişimki sanırım bazen kendi gidip alıyor böyle şeyleri bide sanki çook büyük sürpeiz yapmış gibide arkasına saklayarak vermezmıBu arada kızlar kocamında bir ortası olmadığını dün anlamış bulundum :)) çok trip atınca her yediğime karışıyosun artık hamileliğimden keyif alamıyorum sayende diye, akşam gitmiş cips almış yemem ve hamileliğimden keyif almam için
ya lor peyniri yada cips hiç ortamız yok saolsun
Otribebe............ :) Oğlumda halen kullanıyorum, Allah bulandan yapandan razı olsun....
Buarada kargon bulunmus coooooook sevındım gozun aydın... Haydı artık hazırlıklar baslar:)
Çok saolun kızlar üstümden büyük yük kalktı yatıp kalkıp napıcağımı düşünüyordum hatta annemler yanlışmı yazdı acaba diyordum yanlışta yazılmamıştı😕Çok sevindim ya iyi olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin
Başınız saolsun... mekanı cennet olsun inşallah..Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
Çok saol canm inan butun akşam sırıtıp duruorum :)) kaybolsaydı bu penguen halimle bunların 10 da 1 ini bile alamazdım neredeyse 1 yaşınada kadar kıyafet almışız..
Selam annecikler
Biz doktor kontrolünden döndük. Çok şükür ben de bebek de iyiymişiz, bıdığım 45. cm 2600 gr olmuş, şimdilik haftada 200 gr alıyoruz. Ben 1 kilo daha alarak 71 oldum, beni de tebrik etti) başlarda hızlı aldığımdan adamın gözü korkmuştu, şimdi normal dedi. Bebişin tombişliğinin şekerle ilgisi yok, hersey normal, yapısal olarak iri olabilir dedi.. son haftalarda netleşir zaten şimdilik ileri olması önemli değil dedi, konuyu doğuma getirice 37. haftada pelvik muayeneye göre karar vericez dedi...
sonuç olarak mutlu Mesut ayrıldık) bir de çalışamaz raporumu aldım-oleeeeyyyy )
Bende arada kaçamak yapıyorum nedense bende karnımdaki miniğimde gıçkırık tuta tuta içiyoruzÜf bende dün akşam iki bardak kola içtim öyle iyi geldimi anlatamam:18:
:)) hasretle yapılmış bi benek deseneinşallah yetişir doğuma canım dualarım sizinle :)
Yok yok bu erkek türünün bi ortası yok anladım yani..
Çok sevindim benim bile içim acımıştı valla.. Güle güle kullansın miniğinn
Bi de düşünsenize bezini değiştirirken, emzirirken bilmişlik yaparlarsa kesin yeriz kafayı heraldevalla kaynanadan beter olur bunlar demedi demeyin
sorma yaa çok gülüyorum bende. Bazen ağzından küfür kaçıracak oluyor anayla başlayan ben direk başlıyorum anaları karıştırmayalım sinirimize lütfen, onlar en kutsal varlıklar,, sonra ekliyorum yine "anayım ben anaaaaaaaaa"
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?