2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

31+3 te alamazsın 32+0 da Alman gerekiyor.doktor bana öyle demişti.önden gitmesine bakılmıyor sat a göre neyse ona bakılıyor. Rapor alacaksın doğum öncesi izin doğumdan sonrada sanırım doğum sonrası izin diye alacaksın böyle biliyorum ben

selam cnmmm bende 30+5 im bugun benmde mıdemden cıkcak gıbı oluyor bazen bazen kasıklarımda değişk değişk.. yanlız sağ böbreğimn altındakı boşlukta 10 gndr bi ağrım var ilk başlarda üşütmeden oldu sanıyordum ama bebeğin hrktlerinden ağrı olmus olabılırmı? sankı o kısım ezılmıs tahrış olmus gıbı dokunamıyorum o noktaya.. neden olmus olabılır sizce ? sşzdede böyle bı durum yaşayan varmıdırki?.. bazen sağ böbreğime kdr hrkt ettiği oluyor

hım anladım cnm sağol ilg gösterdiğinıcın.. ozaman haftaya rapor alıcam sanırım 37. ye kdr verılıyor çalışabılır raporu.. b u arada sen çalışıyormısın?

benim öyle ağrım olmadı ama bebeğin hareketlerinden tahriş olacağını hiç sanmıyorum çünkü sonuçta bebeği saran eşi var, sen farkında olmadan çarpmış olabilir misin bi tarafa, ilk kontrolünde doktoruna sor bence canım. telaş yapma.

32+0 da alcan cnm çalışabilir raporunu

merhaba kizlar uff usutunden bu supurge actim gebrduim resmen yemekti bulasikti yatakti ayaklarimi uzattim dogurcak modda yatmaktayim....ve daha bankaya cikicam saatlerce sira beklicem....
... canim hatta otururken yanlarimi elleyince sert geliiio hani bisileri war irda gibi..bu hafta bende herseini herryerde hisstim korkmadan anlamaya calismak cok zor...ii misin kizim die die yatip kalkiom iste....

yaaa bnde istiorum o tactan kirmizili kaca sen mi yapip yolluosun

hemen bende bakıyorum

canım şimdi yeni bakmaya başladım topiğe, cumartesi ben eminönündeyim ama çok kalabalıktı eşim çıldıracaktı. Havuzlu han daki mağazalardaki hemen hemen fiyatlar aynı sayılır. Ben aşağıdakilere karar verdim. Kapı süsünü ve sepeti çekmedim akşam çekerim. Sitesine henüz bakmadım ama karar verirsen oradaki bayannın ismini veririm pazarlık yapabiliyorsun.

canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benim de dün sabahtan beri ara ara şiddetli başım dönüyordu. Gece yatak altımdan kayıyormuş gibi oldu defalarca ve doğru dürüst uyuyamadım. Eşim sağolsun internetten araştırmış beyne giden kanın basıncı azaldığından oluyormuş, ayaklarımın altına bişeyler koyup yastıksız ve aynı pozisyonda yattığımda ağrıyan belime rağmen sabaha kadar sol tarafıma yattım. ( doktorlar hep söylüyorlardı sol tarafına yat diye, tam tersi olması gerekirken mide ve kalbin olduğu tarafı neden öneriyorlar ki diye hep düşünüyordum. Ana damarlar göbeğin sağ tarafından geçiyormuş ve sağa yattığımıza rahim,o damarları baskıladığından kan dolaşımı yavaşlıyormuş)
Bir de bütün gece bebeğim tepindi durdu.. ya hep böyleydi de ben uyuyabildiğim için hissetmiyordum, yada baş dönmelerimle birlikte bir sorunun işareti olabilirdi. O yüzden içim rahat etmedi dr,a gittik. Herşey yolundaymış çok şükür, baş dönmelerim için sık sık azar azar birşeyler atıştırmamı söyledi. Tansiyonum 90/50'e düşmüş ama gebelikte zaten düşük oluyormuş.
En son 2 hafta önce gitmiştik dr,a. Haftaya 32. Hafta çalışabilir raporu almak için gidecektik ama bahaneyle oğluşumu bir an önce görmüş oldum. 2 haftada 500 gr. almış ve 2040 gr olmuş 😍 böyle devam ederse doğuma kadar 4 kiloyu geçer dedi dr,umuz. Ve bugün en güzel görüntüsünü aldık, sizlerle de paylaşmak istedim :) yukarıya doğru bakarken yüzünün yandan profili :).

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oyyyyyyy maşallah oğluşuna bayağı net görünüyo yüzü. kilosuna da maşallah tansiyon düşüklüğü normal canım bendede var ayaklarını havaya kaldırıp uzancan evdeysen ne mutlu sana ben işte hep oturmak zorunda kalıyorum

bu hafta tekrar gideceğim sabah erken gelin dediler telden aradım.gidince bakarım sen adını yazda ilgili kişinin gidince direk ona giderim.

geçmişolsun bebişinede maşallah.şeker problemin varmı.benim bebekte büyük ama şeker yüzüden merak ettim.maşallah kuzucuğa ne güzel bir resim gerçektende.

Ahh ahh sorma canım ben de çalışıyorum, ayrıca fıtığım da var ve gebelikle birlikte bel ağrılarım çok arttığından beyin ve sinir cer. Dr,u uzun süre oturduğum takdirde sinirleri baskıladığımı ve uzanmam gerektiğini söylüyor. Ağrılarım ayda bir falan aşırı şiddetleniyor ve istirahat raporu veriyor. Bi taraftan işyerimdeki işleri aksatmamaya çalışıyorum bi taraftan da arada yerimden kalkıp yürüyüp merdiven falan inip çıkıyorum. Çünkü bu haftadan itibaren belimden dolayı bile olsa rapor alırsam doğum iznimden kesilecek o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Bir aksilik olmazsa inşallah 37. Haftaya kadar çalışmaya devammm..

Teşekkür ederim canım. Şeker problemim yok aslında açlık da tokluk da gayet iyi çıkmıştı ama dr yinede sık sık birşeyler ye dedi.

Kızlar Merhaba bi sorum olacak bebek 2 hafta önden gidiyorsa bu 2 hafta erkenmi dogar demek?

arkadaşım aynı soruyu doktoruna sormuş, doğumla çocuğun gelişiminin bir alakası olmadığını söylemiş doktor.
ama kız çocukları genelde erken doğarmış

inşallah canım benim maşallah

Allah saglıkla sıhhatle sana bagıslasın yavrunu

herseyı cok guzel masallah. benım de cuma gunu kontrolum var.. inşallah senınkı gıbı guzel gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…