neresi canım burası fiyatlardan bahsederken?
Ben facebook tan sipariş verdim
selam kızlar,
bende 30+5 ım bugun çalışıyorum çalışır raporu almam gerekıyor fakat 32.yı doldurmam mı gerekıyor, yada 32. haftaın içindeyken alabılırmıyım? bu ctesı randevum var 31+3 olucam yani, gıttığımde alabılırmıyım raporu ? haaaaa bu arada 1 hafta önden gıdıyor benım oğlannn adet traıhıne göre mı bakıyorlar acaba rapor yazarken bi de kaç kez rapor alıcam 32. haftada sonra bıdaha doğumda mı almam gerekıyor ?
canım benimde sağ yanımda hareket ediyor çoğu zaman dediğin gibi koltuk altı hizasında, 1 aydır böyle nerdeyse, ama pozisyonu değişmemişti 10 gün önceki kontrolümde de, merak etme sen büyüdü ya sığamıyorlar
31+3 te alamazsın 32+0 da Alman gerekiyor.doktor bana öyle demişti.önden gitmesine bakılmıyor sat a göre neyse ona bakılıyor. Rapor alacaksın doğum öncesi izin doğumdan sonrada sanırım doğum sonrası izin diye alacaksın böyle biliyorum ben
canım şimdi gördüm mesajını eminönü havuzlu han, web sitesi letizia.com
selam cnmmm bende 30+5 im bugun benmde mıdemden cıkcak gıbı oluyor bazen bazen kasıklarımda değişk değişk.. yanlız sağ böbreğimn altındakı boşlukta 10 gndr bi ağrım var ilk başlarda üşütmeden oldu sanıyordum ama bebeğin hrktlerinden ağrı olmus olabılırmı? sankı o kısım ezılmıs tahrış olmus gıbı dokunamıyorum o noktaya.. neden olmus olabılır sizce ? sşzdede böyle bı durum yaşayan varmıdırki?.. bazen sağ böbreğime kdr hrkt ettiği oluyor
selam kızlar,
bende 30+5 ım bugun çalışıyorum çalışır raporu almam gerekıyor fakat 32.yı doldurmam mı gerekıyor, yada 32. haftaın içindeyken alabılırmıyım? bu ctesı randevum var 31+3 olucam yani, gıttığımde alabılırmıyım raporu ? haaaaa bu arada 1 hafta önden gıdıyor benım oğlannn adet traıhıne göre mı bakıyorlar acaba rapor yazarken bi de kaç kez rapor alıcam 32. haftada sonra bıdaha doğumda mı almam gerekıyor ?
canim hatta otururken yanlarimi elleyince sert geliiio hani bisileri war irda gibi..bu hafta bende herseini herryerde hisstim korkmadan anlamaya calismak cok zor...ii misin kizim die die yatip kalkiom iste....kızlar 2 gundur degısık seyler yasıyorum sıze de sorayım..
sevgılı veled-i şahanemin oynadığı yerler değişti...
kol altı hizamda oynamalar var ve cok tuhaf geliyor bana.. ya kasıklarımda ya da tam gogus altımda oynardı.. şimdi kasıklarımda bır baskı var kol atlı hızasında yanı bel kıvrımı taraflarında patır patır vurmalar var gogus altımda tekmeler var...
değişti yavrumun hareketleri..
son 10 haftadır dogum pozısyonundaydı.. acaba degıstımı(
değişmesin( doğacak artık dönmesin
sızde de varmı yan taraflarda hareketlenme??
hemen bende bakıyorum
kizlar daha oncede yazmistim.vajinal bolgemde ici koyu kan pihtisi dolu sivilce gibi uclu sigiller turemisti.simdi artarak devam ediyor.camasir veya pantlonuma surtundugunde cok aciyor.
yarinki doktor randevumu bekliyirum.umarim kendi doktorum yardimci olabilir...
epilasyon dan sonra dun ilk defa agda yaptirdim.sigiller bir taraftan agda bir taraftan cok vahim haldeyim
umarim sigiller rahim icine sicrayip dogumla ilgili tehdit yaratmaz.
Benim de dün sabahtan beri ara ara şiddetli başım dönüyordu. Gece yatak altımdan kayıyormuş gibi oldu defalarca ve doğru dürüst uyuyamadım. Eşim sağolsun internetten araştırmış beyne giden kanın basıncı azaldığından oluyormuş, ayaklarımın altına bişeyler koyup yastıksız ve aynı pozisyonda yattığımda ağrıyan belime rağmen sabaha kadar sol tarafıma yattım. ( doktorlar hep söylüyorlardı sol tarafına yat diye, tam tersi olması gerekirken mide ve kalbin olduğu tarafı neden öneriyorlar ki diye hep düşünüyordum. Ana damarlar göbeğin sağ tarafından geçiyormuş ve sağa yattığımıza rahim,o damarları baskıladığından kan dolaşımı yavaşlıyormuş)
Bir de bütün gece bebeğim tepindi durdu.. ya hep böyleydi de ben uyuyabildiğim için hissetmiyordum, yada baş dönmelerimle birlikte bir sorunun işareti olabilirdi. O yüzden içim rahat etmedi dr,a gittik. Herşey yolundaymış çok şükür, baş dönmelerim için sık sık azar azar birşeyler atıştırmamı söyledi. Tansiyonum 90/50'e düşmüş ama gebelikte zaten düşük oluyormuş.
En son 2 hafta önce gitmiştik dr,a. Haftaya 32. Hafta çalışabilir raporu almak için gidecektik ama bahaneyle oğluşumu bir an önce görmüş oldum. 2 haftada 500 gr. almış ve 2040 gr olmuş 😍 böyle devam ederse doğuma kadar 4 kiloyu geçer dedi dr,umuz. Ve bugün en güzel görüntüsünü aldık, sizlerle de paylaşmak istedim :) yukarıya doğru bakarken yüzünün yandan profili :).
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım şimdi yeni bakmaya başladım topiğe, cumartesi ben eminönündeyim ama çok kalabalıktı eşim çıldıracaktı. Havuzlu han daki mağazalardaki hemen hemen fiyatlar aynı sayılır. Ben aşağıdakilere karar verdim. Kapı süsünü ve sepeti çekmedim akşam çekerim. Sitesine henüz bakmadım ama karar verirsen oradaki bayannın ismini veririm pazarlık yapabiliyorsun.
Eki Görüntüle 1035387
Benim de dün sabahtan beri ara ara şiddetli başım dönüyordu. Gece yatak altımdan kayıyormuş gibi oldu defalarca ve doğru dürüst uyuyamadım. Eşim sağolsun internetten araştırmış beyne giden kanın basıncı azaldığından oluyormuş, ayaklarımın altına bişeyler koyup yastıksız ve aynı pozisyonda yattığımda ağrıyan belime rağmen sabaha kadar sol tarafıma yattım. ( doktorlar hep söylüyorlardı sol tarafına yat diye, tam tersi olması gerekirken mide ve kalbin olduğu tarafı neden öneriyorlar ki diye hep düşünüyordum. Ana damarlar göbeğin sağ tarafından geçiyormuş ve sağa yattığımıza rahim,o damarları baskıladığından kan dolaşımı yavaşlıyormuş)
Bir de bütün gece bebeğim tepindi durdu.. ya hep böyleydi de ben uyuyabildiğim için hissetmiyordum, yada baş dönmelerimle birlikte bir sorunun işareti olabilirdi. O yüzden içim rahat etmedi dr,a gittik. Herşey yolundaymış çok şükür, baş dönmelerim için sık sık azar azar birşeyler atıştırmamı söyledi. Tansiyonum 90/50'e düşmüş ama gebelikte zaten düşük oluyormuş.
En son 2 hafta önce gitmiştik dr,a. Haftaya 32. Hafta çalışabilir raporu almak için gidecektik ama bahaneyle oğluşumu bir an önce görmüş oldum. 2 haftada 500 gr. almış ve 2040 gr olmuş 😍 böyle devam ederse doğuma kadar 4 kiloyu geçer dedi dr,umuz. Ve bugün en güzel görüntüsünü aldık, sizlerle de paylaşmak istedim :) yukarıya doğru bakarken yüzünün yandan profili :).
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
oyyyyyyy maşallah oğluşuna bayağı net görünüyo yüzü. kilosuna da maşallahtansiyon düşüklüğü normal canım bendede var ayaklarını havaya kaldırıp uzancan evdeysen ne mutlu sana ben işte hep oturmak zorunda kalıyorum
bu hafta tekrar gideceğim sabah erken gelin dediler telden aradım.gidince bakarım sen adını yazda ilgili kişinin gidince direk ona giderim.
geçmişolsun bebişinede maşallah.şeker problemin varmı.benim bebekte büyük ama şeker yüzüden merak ettim.maşallah kuzucuğa ne güzel bir resim gerçektende.
Kızlar Merhaba bi sorum olacak bebek 2 hafta önden gidiyorsa bu 2 hafta erkenmi dogar demek?
arkadaşım aynı soruyu doktoruna sormuş, doğumla çocuğun gelişiminin bir alakası olmadığını söylemiş doktor.
ama kız çocukları genelde erken doğarmış
Selam KIZLAR doktor kontrolümüzden geldik şimdi. 34+0 öz. 1 hafta önden gidiyoruz. Kızıcım 2400 gr.45cm. Suyu falan iyimiş. Şeker için bişey demedi 160 o geçmesin dikkat et dedi. Bebişim kaşlarını çatmış öyle dedi doktor ben anlayamadım tabi okadarını. Kilom 94.4 bu ayda hiç kilo almamışım. Yani toplamda 9 kilo almış oluyorum. Usg resmi verdi bebeğimin yüzünü çekmiş ve gözleri açık yerim ben onu. Babasıda bana benziyor çenesi biraz sivri diyor :) nst normal çıktı. Gelelim işin sorun kısmına. Plasentada yaşlanmaya başlamış kireçlenme başlamış. Doktor normalde 36.37. Haftalarda başlar biraz erken başlamış dedi. Bunu seni korkutmak için söylemiyorum bişey olmaz inş 37. 38. Haftalara kadar dayanır dedi. Erken doğum olabilir demek bu sanırım. Birde dediki bu haftadan sonra korkacak çok bişey yok bebek Yaşar dedi küvezde belki 2 gün kalır belki kalmasına gerek bile olmaz dedi.yani şuanda doğsa bile çok riskli olmaz dedi. İnşallah sabreder kuzucum ve plasentasıinşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?