2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar facedeki nisan-mayıs-haziran anneleri grubundaki bir arkdaş doğum yaptı 33 haftalık 2090 doğdu artık gelmeye başlıyor bebekler :))

Son düzenleme:

11 makinemi cikti cok fazlaymis 11 makine
daha nevresimlerde var dimi onlari unutmusum ben :44: 1 tane nevresim takimimiz var ikinciyi almam da lazim..
bizim giysiler kargoda 18 kg olarak tuttu hayret ettim kendime sonradan görme olmusum sankim tulumlari 15 citcitli bodyleri 30 a yakin kaldiki pijamalar, takimlar el isleri olanlari saymiyorum cogunu bohcalara katip sakladim zaten yikamadim bile vakti gelince yikar giydiririm...birde bizde hediyeleri bebek dogunca getiriyorlar simdilik kimseden heediye gelmedi sadece anneminkiler yolladigi kargoyla geldi insallah gelen hediyeler 2 yas icin filan olur cunki 1 yasina kadar cok sey almisim
dun magazada yururken ikiz bebek gördum ayy keske ikizlerim olsaydi dedim tam onlara yeticek kadar kiyafetimizde var bir besik daha alirsak yeter dedim ama hayal iste 1 tasla 2 kus cok guzel olurdu

canm bendede kurutma makinesi var ama nedense bebek giysilerinin cogunda kurutma makinesine atmayiniz diye uyari var :44:
ama uyari olmayanlari atabilirim aslinda daha cabukta bitiririm dun utulediklerim 1 bucuk saatimi aldi bide ustten utuledim maksat bakteri öldurmek diye kirisik olmayanlar bile utuledim ama 1,5 saatte sirtim iskence cekti

Otribebe............ :) Oğlumda halen kullanıyorum, Allah bulandan yapandan razı olsun....

Buarada kargon bulunmus coooooook sevındım gozun aydın... Haydı artık hazırlıklar baslar:)
Bu arada bu otri bebe okyanus suyuyla kullaniliyor sanirim ? kac yasina kadar kullaniyor cocuklar bunu ?
Burun damarlari icin zararli olabilecegini okumustum ama cogu kiside onsuz olmaz diyor sanirim bende eksik listeme ekliycem gibi

maşallah Allah bağışlasın
ultrason resmi süper çıkmış, bende özel dr a gidiyorum güya 3 boyutlu ultrason ama hiç böyle göremiyorus bebişi, sadece ayrıntılı ultrasonda çok net görmüştük

bılmıyorum ki çarptığımı hatrlamıyorum hiç :26: Evet gıttığımde muhakak sorucam dr.a bunu geceleri sağ tarafıma yatamıyorum oderece acı oluyor cunku

Dr um bana 32+0 da gel dedi randevumu ona göre aldım, ultrasondaki tarihe göre değil de sat a göre 32+0 da çağırdı

32.yi doldudugunda çalışabilir raporu alacaksan 37.haftada tekrar dr a gidip doğum raporunu yazdırıcaksın diye biliyorum

Masallah ne guzel haberler almissin canm 37-38 normal zamanlar bende bebegimin 40 ta veya 40 i gecip dogmasini istemem tabiki hersey yolundaysa varsin 37-38 olsun hic sorun olmaz

Kizlar yillar sonra bu yazilarimiza bakip okudukca ne guzel zamanlardi oglusum veya prensesim karnimdayken neler yasamisim neler paylasmisiz diye tebessumle okuyup bugunleri özluycegimize cok eminim bu gunlerinde kiymetini bilelim bebis dogduktan sonra kk yi bosverin pc yi acmaya vakti olmayacak olan anneler olucak... birbirimizi özluycez ama sanirim dogumdan sonra bir topikte acmak lazim mayis anneleri kilo veriyor diye bu sefer orada bulusuruz
ondan sonra mayis anneleri ve bebekleri diye

32+0 da alcan cnm çalışabilir raporunu
evet cnm öleymiş 32+3 te gıtsem bı problem olmaz herhalde dimi :26: çünkü çalıştıpım için ctesı lerı gıdıyorum ben kontrollere hep.. brde hastane çalıştığım yere uzak dolmuslarla falan eziyet oluyor

anladım canım sağol bakalım 37 ye kdr rapor alıcam da çalışması nasıl olur acaba o haftalar şimdilık bi sorun yok çok şkr ama butun gun oturuyorum uyusuyo her yerım

hım anladım cnm sağol ilg gösterdiğinıcın.. ozaman haftaya rapor alıcam sanırım 37. ye kdr verılıyor çalışabılır raporu.. b u arada sen çalışıyormısın?

Evet canım ben çalışıyorum. 37 ye kadar aktarmıştık ama önümüzdeki hafta alacağım 35+0 da yani. Dayanamıyorum artık

Evet canım ben çalışıyorum. 37 ye kadar aktarmıştık ama önümüzdeki hafta alacağım 35+0 da yani. Dayanamıyorum artık

seninle günlerimiz aynı canım, ben de ayrılmak istiyorum artık zor dayanıyorum. iş yerimdeki insanlar da hiç anlayışlı değil, erkek çalışanları bir görseniz...bana iş kösmeye çalışıyorlar bu halimle. her an izne ayrılabilirim diyorum umurları değil. karnım burnumdayken hakkımı yiyenlere helal etmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…