Evt canım haklısın inş seninde ikincisi Aras olur :)
al benden de o kadar :) hıc sevmıyorum şöyle soylemleri.. o tıp ınsanları da mumkun oldugunca bozarımhiç kusura bakmasınlar..
sana zahmet bi soruver bakalım pozısyonu mu degısmıs ellerini mi açıyor.. merak edıyorum :18: ters dönmesin de...
inşallah öyledir canım yaa valla aklım çıkıyor dönecek diye.. 22.haftadan beri elleri hep kafasındaydı.. normal doğum yapamazsın kolları kırılır dedi herkesbelki ellerini indirmiştir de oyun yapıyodur kuzum :44:
ayy ne guzelll. bizimki hiç yanaşmaz öyle şeye.. keşke o da gelse .. nerdeee
Canm elleri kafasında doğarsa hiçbiyeri kırılmaz Allah korusunal benden de o kadar :) hıc sevmıyorum şöyle soylemleri.. o tıp ınsanları da mumkun oldugunca bozarımhiç kusura bakmasınlar..
sana zahmet bi soruver bakalım pozısyonu mu degısmıs ellerini mi açıyor.. merak edıyorum :18: ters dönmesin de...
inşallah öyledir canım yaa valla aklım çıkıyor dönecek diye.. 22.haftadan beri elleri hep kafasındaydı.. normal doğum yapamazsın kolları kırılır dedi herkesbelki ellerini indirmiştir de oyun yapıyodur kuzum :44:
ayy ne guzelll. bizimki hiç yanaşmaz öyle şeye.. keşke o da gelse .. nerdeee
kızlar 2 gundur degısık seyler yasıyorum sıze de sorayım..
sevgılı veled-i şahanemin oynadığı yerler değişti...
kol altı hizamda oynamalar var ve cok tuhaf geliyor bana.. ya kasıklarımda ya da tam gogus altımda oynardı.. şimdi kasıklarımda bır baskı var kol atlı hızasında yanı bel kıvrımı taraflarında patır patır vurmalar var gogus altımda tekmeler var...
değişti yavrumun hareketleri..
son 10 haftadır dogum pozısyonundaydı.. acaba degıstımı(
değişmesin( doğacak artık dönmesin
sızde de varmı yan taraflarda hareketlenme??
ilk defa duydum ay o ne demekmiş kolları kırılır hayret bi şey yani, herkeste doktor kesilir zaten böyle konularda takma sen onları boşverr, çocuğun nasibinde normal doğum varsa her türlü normal gelir
evet canım aynen o dediğin yerde bendede var benimkide doğum pozisyonundaydı en son bence kollarını falan açıyoduryerim o minik kolllarııııııııııııı
ben de zor götürdüm ama gidince iyi ki gelmişiz iyi oldu dediannesiyle gelenler de vardı onu da düşünebilirsin
Canm elleri kafasında doğarsa hiçbiyeri kırılmaz Allah korusunama anne için zor olur normal doğum yırtık biraz fazla olur inşallah ellerini çeker kafasından minik yaramaz daha 1 aydan fazla zaman var daha neler yapar kimbilir o içerde :)
Benim arada oluyor böbreklerine doğru ve o canımı çok acıtıyor
slm kızlar..bir haftadır zor gunler geçiriyorum artk patlycmk.v bi başıma dünya adam bırakp memlekete düğüne gitti.. kendi evimn işi onun evinin işi kazan kazan yemekler yapmktn yoruldm artk.. bugun kasıklarımda ve belimde ağrılar var aynı adet sancısı gbi şuan çok korkuyorum :44: doğum sancısı nasl bişey buna benzıyomu acaba? bu insanların sorumsuzlukları ve düşüncesizlkleri bana yine pahalıyamı patlyck
slm kızlar..bir haftadır zor gunler geçiriyorum artk patlycmk.v bi başıma dünya adam bırakp memlekete düğüne gitti.. kendi evimn işi onun evinin işi kazan kazan yemekler yapmktn yoruldm artk.. bugun kasıklarımda ve belimde ağrılar var aynı adet sancısı gbi şuan çok korkuyorum :44: doğum sancısı nasl bişey buna benzıyomu acaba? bu insanların sorumsuzlukları ve düşüncesizlkleri bana yine pahalıyamı patlyck
ay ne anlayışsız insanlar var ya
keyfine gitmiş sana iş bırakmış çok saçma gerçekten.
benim kayınvalidem ve akrabaları gelecekti bu hafta sonu, sorun olmuş gelemediler, eşime dedim artık doğumdan sonra gelsinler kimseyi kabul edemem bu saatten sonra sen söylersin dedimo da tamam dedi.
dikkat et canım sen kendine, ne kazan kazan yemek yapıyorsun.
ilk bebeğimide onların yüzündn kaybettimben kv. aynı binada otryrm canım şuan kaynpederm görümcem kaynm eşimn dayısı ve onun oğlunu bana sormadan benım fıkrımı dahi almadan bırakp gittiler bana emrettiler resmn.. ben norml zmnda olsa işten kaçıcak dğlm yanlş anlaşlmasn.. ama karnm burnmda canımla uğraşrkn böyle yapmaları çok gücüme gtti yinede ses etmedim.. hoş yinede yaranamazsn böyle insanlara ama rabbim bilsin..
Bencede yapma yeter be ben eve gidiyorum yapacam de git yat. Kocan yapsın yemekleri anasına bişey diyemiyorsa. Kendinizi bu kadar yıpratmayın. Allah'tan benim ne kocam ne kayınvalidem bana sormadan asla misafir kabul etmezler. Çok sinirlenirdim yoksa. Aşırıda sürat yaparım öyle durumlarda.
ilk bebeğimide onların yüzündn kaybettimben kv. aynı binada otryrm canım şuan kaynpederm görümcem kaynm eşimn dayısı ve onun oğlunu bana sormadan benım fıkrımı dahi almadan bırakp gittiler bana emrettiler resmn.. ben norml zmnda olsa işten kaçıcak dğlm yanlş anlaşlmasn.. ama karnm burnmda canımla uğraşrkn böyle yapmaları çok gücüme gtti yinede ses etmedim.. hoş yinede yaranamazsn böyle insanlara ama rabbim bilsin..
masallah bebegine.ne guzel haberler.Selam KIZLAR doktor kontrolümüzden geldik şimdi. 34+0 öz. 1 hafta önden gidiyoruz. Kızıcım 2400 gr.45cm. Suyu falan iyimiş. Şeker için bişey demedi 160 o geçmesin dikkat et dedi. Bebişim kaşlarını çatmış öyle dedi doktor ben anlayamadım tabi okadarını. Kilom 94.4 bu ayda hiç kilo almamışım. Yani toplamda 9 kilo almış oluyorum. Usg resmi verdi bebeğimin yüzünü çekmiş ve gözleri açık yerim ben onu. Babasıda bana benziyor çenesi biraz sivri diyor :) nst normal çıktı. Gelelim işin sorun kısmına. Plasentada yaşlanmaya başlamış kireçlenme başlamış. Doktor normalde 36.37. Haftalarda başlar biraz erken başlamış dedi. Bunu seni korkutmak için söylemiyorum bişey olmaz inş 37. 38. Haftalara kadar dayanır dedi. Erken doğum olabilir demek bu sanırım. Birde dediki bu haftadan sonra korkacak çok bişey yok bebek Yaşar dedi küvezde belki 2 gün kalır belki kalmasına gerek bile olmaz dedi.yani şuanda doğsa bile çok riskli olmaz dedi. İnşallah sabreder kuzucum ve plasentasıinşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
allah aşkına seni ve bebeğini düşünmeyen insanlar için kendini yorma arkadaşım, boşver. ağrım sızım var de otur. kendileri pişirsin yesin
Selam KIZLAR doktor kontrolümüzden geldik şimdi. 34+0 öz. 1 hafta önden gidiyoruz. Kızıcım 2400 gr.45cm. Suyu falan iyimiş. Şeker için bişey demedi 160 o geçmesin dikkat et dedi. Bebişim kaşlarını çatmış öyle dedi doktor ben anlayamadım tabi okadarını. Kilom 94.4 bu ayda hiç kilo almamışım. Yani toplamda 9 kilo almış oluyorum. Usg resmi verdi bebeğimin yüzünü çekmiş ve gözleri açık yerim ben onu. Babasıda bana benziyor çenesi biraz sivri diyor :) nst normal çıktı. Gelelim işin sorun kısmına. Plasentada yaşlanmaya başlamış kireçlenme başlamış. Doktor normalde 36.37. Haftalarda başlar biraz erken başlamış dedi. Bunu seni korkutmak için söylemiyorum bişey olmaz inş 37. 38. Haftalara kadar dayanır dedi. Erken doğum olabilir demek bu sanırım. Birde dediki bu haftadan sonra korkacak çok bişey yok bebek Yaşar dedi küvezde belki 2 gün kalır belki kalmasına gerek bile olmaz dedi.yani şuanda doğsa bile çok riskli olmaz dedi. İnşallah sabreder kuzucum ve plasentasıinşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
masallah bebegine.ne guzel haberler.
bu hafta normalde mi 34+0 dasin.yoksa bu 1 hafta ileri haftasi mi o.
plasenta konusunda yaslanma normal diye okumstum.ama doguma yakin surelerde.sagliklar dilerim.
calismaya ne zaman ara vereceksin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?