ah canım ahhhhhhh bende alışkın değildim böylesi ilgisizliğe ama napalım demekki hamilelik onlar için itici geliyobaşka türlü ikna ediyorum ben kendimi yediklerime dikkat eder ayaklarıma belime masaj yapar tabağını sofradan kaldırır yatağı toplar vs... bunlarla avunup beni sevdiğini düşünüyorum napimmmmmmm
canım ben kendim yaptım eklemiştimde resmini snein için bidaha ekleyeyimçok kolay vallahi kendini iyi hissediyorsan yap derim benEki Görüntüle 1034891
canım hepsi çok güzel olmuş ben çok beğendim. bende kendim yaptım seninkinin pembesigüle güle kullanın hepsiniii
yorucu bi haftasonundan sonra tekrar işe gelmek içler acısıhaftasonu ankaraya gittik geldik yorgunluktan öldüm bittim kızlar birdaha uzak mesafelere gitmek yok.
bugn bebişlerini görmeye gidecek olanlar güzel haberler getirin bizeeeebizde birdahaki pazartesi görcez kızımızı 6güncük kaldı inşallah(bugunu saymıyorum bitti sayılır )
herkese musmutlu haftalar diliyoruzzzzz. bende bi doğum iznine ayırsaydım kendimii
yorucu bi haftasonundan sonra tekrar işe gelmek içler acısıhaftasonu ankaraya gittik geldik yorgunluktan öldüm bittim kızlar birdaha uzak mesafelere gitmek yok.
bugn bebişlerini görmeye gidecek olanlar güzel haberler getirin bizeeeebizde birdahaki pazartesi görcez kızımızı 6güncük kaldı inşallah(bugunu saymıyorum bitti sayılır )
herkese musmutlu haftalar diliyoruzzzzz. bende bi doğum iznine ayırsaydım kendimii
Canım başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Ben bugün bebişimi görmeye gidiyorum, babamız yine istanbula gitti bugün ilk kez doktora sadece annesi ile gidecek yavrum :) inşallah kanaldan çıkmış ve suyu artmıştır yavrunun elimden geldiğince iyi bir şekilde beslemeye çalıştım. Doktora göre bebeğimin eşyalarını yıkayacağım, şimdiden yıkamak istemiyorum tozlanmasın diye, çantamı da daha hazırlamadım, bakalım doktorumuz halen erken doğum diyecek mi...
canım aynı isim değilki hem olsa bile ne olur bende oğlum olsaydı aras koyacaktım çok severim başkaları ne der diye sen bebişine hitap etmek istediğin ismi değiştirme derim benbukadar ince düşünmeyin rahat olun mutlu olun kızlarrr
Canım benimki sol böbreğimden giriyor arka taraf bir yerlerden çıkıyor valla aynen seninde söz ettiğin gibi, bugün doktora soracağım normal mı diye bazen mesanem ile oyun oynuyor resmen, içimi tırmalıyor sanki. Herkes diyo ki bugünler rahat günleriniz tadını çıkarın, valla onların ağızlarının üstüne fırıncı küreği ile vurasım geliyor. Sırf moral bozmak için dünyaya gelmişler sanki evlenirsin "hıııı bir yıl sonra görürüm" diyorlar, bir yıl geçiyor " ikinci yılda herşey değişiyor" diyorlar o da geçiyor hamile kalıyorsun " bebeği doğur da o zaman görürsün" diyorlar. Ayyyyy valla dişi yakarış gibi oldum ama sevmiyorum o tipleri sevmiyoruuuuuuummmm. Bu arada lafım buradaki tecrübeli annelere değil onlar bize yol göstermekten başka birşey yapmadılar Allah razı olsun....kızlar 2 gundur degısık seyler yasıyorum sıze de sorayım..
sevgılı veled-i şahanemin oynadığı yerler değişti...
kol altı hizamda oynamalar var ve cok tuhaf geliyor bana.. ya kasıklarımda ya da tam gogus altımda oynardı.. şimdi kasıklarımda bır baskı var kol atlı hızasında yanı bel kıvrımı taraflarında patır patır vurmalar var gogus altımda tekmeler var...
değişti yavrumun hareketleri..
son 10 haftadır dogum pozısyonundaydı.. acaba degıstımı(
değişmesin( doğacak artık dönmesin
sızde de varmı yan taraflarda hareketlenme??
kızlar 2 gundur degısık seyler yasıyorum sıze de sorayım..
kol altı hizamda oynamalar var ve cok tuhaf geliyor bana.. ya kasıklarımda ya da tam gogus altımda oynardı.. şimdi kasıklarımda bır baskı var kol atlı hızasında yanı bel kıvrımı taraflarında patır patır vurmalar var gogus altımda tekmeler var...
Canım benimki sol böbreğimden giriyor arka taraf bir yerlerden çıkıyor valla aynen seninde söz ettiğin gibi, bugün doktora soracağım normal mı diye bazen mesanem ile oyun oynuyor resmen, içimi tırmalıyor sanki. Herkes diyo ki bugünler rahat günleriniz tadını çıkarın, valla onların ağızlarının üstüne fırıncı küreği ile vurasım geliyor. Sırf moral bozmak için dünyaya gelmişler sanki evlenirsin "hıııı bir yıl sonra görürüm" diyorlar, bir yıl geçiyor " ikinci yılda herşey değişiyor" diyorlar o da geçiyor hamile kalıyorsun " bebeği doğur da o zaman görürsün" diyorlar. Ayyyyy valla dişi yakarış gibi oldum ama sevmiyorum o tipleri sevmiyoruuuuuuummmm. Bu arada lafım buradaki tecrübeli annelere değil onlar bize yol göstermekten başka birşey yapmadılar Allah razı olsun....
canım benimde sağ yanımda hareket ediyor çoğu zaman dediğin gibi koltuk altı hizasında, 1 aydır böyle nerdeyse, ama pozisyonu değişmemişti 10 gün önceki kontrolümde de, merak etme sen büyüdü ya sığamıyorlar
günaydın kızlar, hepimize iyi haftalar
eşimle bebek bakımı eğitimimizi aldık çok zevkliydiiyice heyecanlanmaya başladım
@Handrake başınız sağolsun, allah sabır versin. kendini ihmal etme bu süreçte.
inşallah öyledir canım yaa valla aklım çıkıyor dönecek diye.. 22.haftadan beri elleri hep kafasındaydı.. normal doğum yapamazsın kolları kırılır dedi herkesbelki ellerini indirmiştir de oyun yapıyodur kuzum :44:
Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize
günaydınn tatlımm ne tesadüf bizde haftasonu çorum a gittik :)
ama yol beni acayip kötü etti baya bi kasılma oldu yarı yoldan dönecektik sonra eşime kıyamadım bi heves çıkmıştık yola ama yolculuk bitince ağrılarda bitti deliksiz uyudum ailelerimizi gördük bir günde 3 ayrı pikniğe katıldık falan herşey çok güzeldi dönerken yine ağrılarım oldu ama yarım saatte bi mola verip biraz yürüdük falan hayırlısıyla döndük evimize
ama bidaha yolculuk falan yok birazda ders oldu
kızlar 2 gundur degısık seyler yasıyorum sıze de sorayım..
Canım kaç saatlik bir yoldu bizde gelecek haftasonu Mersin'e gitmeyi planlıyoruz, çok sıkıldım evde oturmaktan sürekli mutfak dolabı temizliyorum. Yarın kadın gelecek görüşeceğiz belki ev işine takmaktan kurtulurum, beceremem diye kapı süsü felan da yapamıyorum.
)) Al bizdende o kadar. Benimki bol bol öper koklar sarılır ama gel gör ki adam yanaşmıyor hiç anacım. Geçen gün ciddi ciddi sordum benmi itici geliyorum, çirkinmiyim sorun ne diye. Zavallım dediki sanki çocuğumuza zarar verecekmişim gibi geliyor, hem korkuyorum bişey olacak diye diyor ))
çok sevimli geldi hali, sanırım tüm erkekler aynı şeyden çekiniyor. Bizden daha çok tedirgin oluyorlar. Geçen gün elimizi koyduk karnıma bebişin hareketlerini takip ediyoruz bir fırçaladı beni çok bastırıyorsun sen, canını yakacaksın bebişin, zarar vereceksin bilmem ne :) )
Çocuk sevgisi bizim sevgimizi bastırıyor sanırım bunu kabullenmeliyiz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?