evet cnm öleymiş 32+3 te gıtsem bı problem olmaz herhalde dimi :26: çünkü çalıştıpım için ctesı lerı gıdıyorum ben kontrollere hep.. brde hastane çalıştığım yere uzak dolmuslarla falan eziyet oluyor[/
bence olmaz cnm ama sen genede .alıştığın yerin insan kaynaklarına sor istersen
Kızlar bi de bişey daha var son dönemde vajina kemiğinde baskı ve ağrı hissediyorum yürümemi falan engelliyor, ama belim falan değil direk o ortadaki kemikte sizde de var mı benzer durumlar yarından sonra doktora gidicem ama garip geldi açıkçası :26:
bu hafta tekrar gideceğim sabah erken gelin dediler telden aradım.gidince bakarım sen adını yazda ilgili kişinin gidince direk ona giderim.
geçmişolsun bebişinede maşallah.şeker problemin varmı.benim bebekte büyük ama şeker yüzüden merak ettim.maşallah kuzucuğa ne güzel bir resim gerçektende.
Vay canina gercekten ilginc ne guzel bakmis masallahh:)Evet bende dinlenmek istiyorum biraz bebiş doğuncada dinlenemeyeceğiz hiç. Zaten sanırım 40 haftayı bekleyemeyeceğiz gibi oyüzden ayrılmak en iyisi.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlarEki Görüntüle 1035693 bizim doktorumuzun usg çok iyi değil ama bakın Buda bugünkü resmimiz nasıl açmış gözlerini bakıyor yavrum :) çok ilginç
sanmıyorum sadece kilolu doğar benimkide 2 hafta önden gidiyor doktor hiç öyle bişey bahsetmedi
kızlar bi de bişey daha var son dönemde vajina kemiğinde baskı ve ağrı hissediyorum yürümemi falan engelliyor, ama belim falan değil direk o ortadaki kemikte sizde de var mı benzer durumlar yarından sonra doktora gidicem ama garip geldi açıkçası :26:
Yok canım normalde 34+0 I'm. Evet ama benimki biraz erken olmuş neyse. Önümüzdeki Pazartesi 35+0 da ayrılacağım izne Allah nasip ederse. 37 ye kadar dayanamayacam
sagol canim.canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok güzel olmuşlar canım çok beğendim :)
Yaaaa kızlar bişey sorucam ben bu çocuğa isim bulamıyorum çıldırıcam Akasya dediydik herkes bi kulp buldu öyle olunca biz de resmen soğuduk isimden şimdi de Serenay var kafamızda ama herkes ona da bi kulp buluyor rica etsem biri bana bu isim konusunda yardımcı olabilir mi Serenay, Hüma ve Akasya nasıl geliyor kulağa artık olmadı ebenin falan adını koyucam ayyy ne zormuş isim bulmak kardeş
mesaj olarak gönderdim sana.
bebek erken doğarsa sanırım kilolu olması iyi oluyor.. 1. bebekte benim 2 hafta önden gidiyordu. 34.5 de 2800 ve 48 cm doğdu. küveze girmedi. ama gelişim kilo ile bağlantılı bilmiyorum.
Sağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
Sağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
Sağol canım. Biz de özel hastaneye gidiyoruz ama dediğin gibi 3 boyutlu ultrasonda bile böyle net görüntü alamamıştık. Hele ki 2 boyutlu da hiçbirşey göremiyorum ben.
Burda emekli bir dr var herhangi bir hastanede çalışmadığı için doğumu onunla planlayamıyoruz ama onun muayenehanesine gidip ara ara bakıyoruz bebeğimize. Cihazın markasından mıdır bilmiyorum ama hep net görüntü veriyor. Bu eklediğim resim de küçük adam 11 haftalıkken. Ayaklarıyla kendini yukarıya itip tekrar çukura düşüşünü hayretler içinde izlemiştik :) .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım naptin sen yaaaa kiyamamSağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
Canım naptin sen yaaaa kiyamamBu kadar olumsuz düşünme lütfen . Eğer sen dogum yapmadan bu psikolojiye burunursen dogumdan sonrasini ben dusunmek bile istemiyorum. Bence herşeyi akisina birak rahat ol , sakinles biraz. Hayat cok güzel ne olursa olsun... Evlatlarimizla inan daha da güzel... Sen böyle yaparak hem eşini , hem kendini, hem bebeğini hemde anne babani cok üzersin.Lutfen kendine gel canim .
SELAMMLAR.. öncelıkle Allah sağ salim bebişinide senıde kurtarsın amin.. sezeryanı bu kdr kötuleme kendı kendine derim, gerek kendı ısteği grekse sağlık problemleri nedenyle sezeryan doğum yapan onca ınsan varkı.. bunlardn bırı buyuk ıhtımalle bende olacağım.. önemli olan burda sezeryan normal doğumu nasıl yaptığın değil sağ salım kurtulman ve bebişne kavusman.. elbet normal doğum en doğal olanı en rahat olanı. ama bunu bu kadar da buyutme derim.. eşinle ne problemlerinz var bılemem bu kadar senı sıktığına göre ve psokolıj olark yıprattığına göre elbet buyuk sorunlarınz var ama diyorsanki sadace eşımden hamıle oldum olalı özel ilgi görmedım etmedım.. bunları düşünme bile derim toplasan şurdaki hamiş bayanları 1-2 kişi belki eşinden cok memnundur 4*4 lük bakıyordur hamile karısna pamuklara sarıyordur, sıcak sudan soğuk suya sokmuyordur.. ama gerisi ya peki ? sen şuanda bebeğine odaklan sırf onu dusun .. cunku onun sadece ce sadece saba ıhtıyacı var.. şuan bu olmsuz dşncelerinden bıle etkınelıyordur emınım.. onun ıcın yaşa hayatla mucadele et. kımbılır bebekten sonra eşnde duzelir, farklı olur baba olunca.. hamıleliğin verdiği bı duygusallaık bı olumsuzluk herkeste var sende bunu körukleme böyle düşncelerle.. herşeyı akısına bırak. hamıleliğin tadını cıkarmaya bak derim ben.. sevdiklerinle vakıt gecır.. hayatı kendıne guzellştrmeyı dene.. Allah sana bı mucıze vermiş nolu onun kıymetını bil...
İlk hamileligimde bende ayni duygilara kapilmisdim canim ama bu kadar değil . Benim esim haftanin 5 günü dışarıda. Ve bir oğlum var 6 yaşında. Ikinci bebegime hamileyim akrabalatim esim dostum hepsi 9 saat uzakta. Babami kaybettim bir annem var oda dedim gibi cok uzakta.Bazen iyi ve yeterli bir anne olamamaktan korkuyorum, mutlu bir hayatı olsun istiyorum. Eşimin ilgisizliği bana olan ilgisizliği beni o kadar bağlamıyor, sadece sorumluluk sahibi bir baba olamayacağının sinyallerini mi veriyor bu davranış biçimi o endişelendiriyor. Yoksa ne çıkıp içmesi, ne maça gitmesi beni kırmıyor, hatta maça gitmesini spor yapması açısından iyi buluyorum. Belki o da benim gibi bizi bekleyen hayatımızın en büyük sorumluluğundan korkuyordur, ancak ben arkadaşlarıma bile bunları anlatamazken, hatta ilk olarak buraya yazma cesareti gösterirken, onun benimle paylaşmıyor olması çok da şaşırtıcı olmayabilir.
Biz geldik tizimi gördüm cok mutlu oldum ama üzüldüm biraz kilo alamamis dogru durust 2 ,300 gr olmus ama az kilo almis dedi doktorNe yapsam bilemedim o kadar da dikkat ediyorum oysaki...
Daha sonra nstye baglandim Sanci falan cikmadi nstnin yan tarafi dogumhaneymis bir kadin dogum yapiyordu çığlık çığlığa ben ordayken bir çığlık daha geldi sonea hoooopp bebik aglanaya başladı 3,700 dogmus ve kadin epudurali kabul etmemis catir catir dogurdu yani :) Bebegi cikarken gordum inanilmaz guzeldi maşallah darisi basimiza :)
O mucizeye layık olamamak endişem. Bir de daha önce anestezi almadan elimden ameliyat oldum ve bütün kesme biçme işlemlerine birebir şahit oldum, o gün bugün kan görmeye dayanamıyorum, bu fikir beni çok korkutuyor. Normal doğumdan dolayı annem hayatını kaybediyormuş, vardır bunda da bir hayır diyorum ama bazen de çok korkuyorum işte. Buraya yazmasaydım siz ve birkaç kişi cevap vermeseydi boğulacak gibi hissettim içimi dökmek istedim. Benim gibi endişeli birileri vardır belki, belki de rahatlatacak sözler duyarım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?