benim yaklasik 1 bucuk aydir ara ara oluyor...yatarken ayagimi kendime bile cekemiorum yuruosam kaliom adim attirmio tutup yuruyesim gelioKızlar bi de bişey daha var son dönemde vajina kemiğinde baskı ve ağrı hissediyorum yürümemi falan engelliyor, ama belim falan değil direk o ortadaki kemikte sizde de var mı benzer durumlar yarından sonra doktora gidicem ama garip geldi açıkçası :26:
Sağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
Canım klasik olacak ama yapma gerçekten...
Ben de tüm gün kendimi yoruyorum paralıyorum sonra ağrılar sancılar başlayınca korkudan nefesim kesilyor.
Hadi ben oğlum var mecburum. İnan başkasının işi için artık bu haftalarda kendimi paralamazdım. Hamile kadına iş mi yaptırılır günah!
Bazen iyi ve yeterli bir anne olamamaktan korkuyorum, mutlu bir hayatı olsun istiyorum. Eşimin ilgisizliği bana olan ilgisizliği beni o kadar bağlamıyor, sadece sorumluluk sahibi bir baba olamayacağının sinyallerini mi veriyor bu davranış biçimi o endişelendiriyor. Yoksa ne çıkıp içmesi, ne maça gitmesi beni kırmıyor, hatta maça gitmesini spor yapması açısından iyi buluyorum. Belki o da benim gibi bizi bekleyen hayatımızın en büyük sorumluluğundan korkuyordur, ancak ben arkadaşlarıma bile bunları anlatamazken, hatta ilk olarak buraya yazma cesareti gösterirken, onun benimle paylaşmıyor olması çok da şaşırtıcı olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canm ancak bu sekidle anlayabilirdim bendeOtribebenin kendi tuzlı suları var ayrıca, ya da doktorun önerdiği okyanus suyuyla kullanılıyor. Ben oğlumun burnunu halen öyle temizliyorum; 3 yasında. Ben grip olmustum ya hani, o da aynı zamanda grip gibiydi. Aşırı burun akıntısı vardı, otribebe ile temizleyerek burnu açık tutarak ilaçsız atlattık. Çok faydasını görüyorum yıllardır.
Kullanım olarak nefesinin gücüyle burundaki pislikleri temizliyorsun ama filtresi sayesinde pislikler iç kısımda kalıyor. Dolayısıyla burun damarlarına zarar vecek kadar sert çekmek biraz zor.
İstersen acele atme nasılsa tüm eczanelerde var artık. İlk kontrolde (inşallah doğumdan sonra) çocuk doktoruna danışıp içini rahatlatırsa alırsın.
İyi bir çocuk doktoru bulmak ta çok zor, bakın doğumdan sonra bir de asıl o telaşlar başlayacak.
eh tatlim oldurmeyen aci guclendirir derler yaaaBugun başlayacak olan Türk arkadaştan bu saat oldu ses yok. Üstelik pazar günü arayıp rica etmiştim lütfen aksilik olursa haber verin diye... Herhalde başka iş görüşmesi de var oyalıyor beni...
Ben de bugun tesadüfen başka biriyle görüştüm, yaşı henüz çok genç ama deneyeceğim bir bakalım...
Bakar mısınız alıştım artık bu işlere.... İlk başta ağlıyor sızlıyor filandım şimdi bana mısın demiyor, anında yeni birini buluyorum:)))
Kızlar 34 haftadqn sınra bebekler küveze girmiyor merak etmeyin. Ciğerleri gelişmiş oluyor bi sorun çkmıyor kızım küveze girmemişti.
Cok iyi yapmissin bende 6 ayina kadar kullanicagi herseyi yikadim suyu bizim burda ödemiyoruz iyikibenim kuzenimin ikizlri war herseyleri pek zor oluyor....ama bnde cok istedim iki cocuk oh buyumus olcak die...kismet degilmis......ya walla canim elk.faturasi ne gelcek su fat.ne gelcek meraktayim bende...ama ben her ignesini yazlik kislik battani hirka bornoz corap bi igne birakmadim.....hersey hazir elime gelsin istedim....kizdilar ne gerek war ugrasion die ama napim sonra kolayligini cekerim.....
Cok iyi yapmissin bende 6 ayina kadar kullanicagi herseyi yikadim suyu bizim burda ödemiyoruz iyikiama elektrigi simdiden dusunuyorum hergun yikiyorum ertesi gunu kuruduktan sonrada utusunu yapiyorum biraz tuzlu bir fatura eslerimizi bekliyor bu ay
Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim. Bebeğim 5 gün ilerideydi normalde, şimdi ise olması gereken den 1 gün gerilemiş yani toplamda 17 günde 6 gün gerilemiş gelişimi. Bebeğimin suyuda azalmış dr bugün yine serum bağladı, balık hapı başlattı
Normalde perşembe günü 32. Haftamızdayız bitecekti ve ben çalışmaya devam ederim zannederken dr bgnden izne ayırdı dinlen dedi
DUA EDİN KIZLAR BEBEK ERKEN DOĞMASIN
en azından 37. Haftayı tamamlayalım, suyu artmazsa erken alırlar galiba lütfen duanızda unutmayın
doktorun söylediği sezaryen doğum tarihlerimizi paylaşalım..Merak ediyorum..
Masallah cok ilginc Allah ne guzellikler yaratiyorEvet bende dinlenmek istiyorum biraz bebiş doğuncada dinlenemeyeceğiz hiç. Zaten sanırım 40 haftayı bekleyemeyeceğiz gibi oyüzden ayrılmak en iyisi.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlarEki Görüntüle 1035693 bizim doktorumuzun usg çok iyi değil ama bakın Buda bugünkü resmimiz nasıl açmış gözlerini bakıyor yavrum :) çok ilginç
handrake
Başınız sağolsun canım. Rabbim mekanını cennet eylesin.
northstar
İnşallah hiç bir sorun çıkmadan alırsın yavrunu kucağına canım. Zaten doktorda buhaftadan sonra yaşar demiş. Yazdığını okuyunca benim bile içim rahatladı
Doktora giden arkadaslar masallah guzel haberleriniz daim olsun
bebek sekeri yapanlar ellerinize saglik hepsi de cok guzel ve heyecan verici
psikolojisi bozuk arkadaslar uzulmeyin benim de bozuk hamilelik iste
Handrake
basin sagolsun.mekani cennet olsun.allah size sabir ve uzun omur versin
Kiyamam sana.anlat canim rahatlarsin,hepimiz bi seye uzulup canimizi sikiyoruz.hamilelilik duygusalligi.kendini toplamaya calis annesi bebegin de uzulmesin
Ben tarih almayi dusunmuyorum dogumun baslamasini bekleyecegim. Gerci doktor ne der bilmiyorum daha konusmadim :) doktorumda zaten vermeye calismiyor Onun dusuncesi bebek sezaryen tarihini beklemez erken dogum olacak :)) onumuzdeki hafta baska bi doktora gidicem bakalim ne diyecek :)doktorun söylediği sezaryen doğum tarihlerimizi paylaşalım..Merak ediyorum..
Bebek dogduktan 1 hafta sonra saglik ocagina topuk kani aldirmaya gidiliyor. 1 aylik olunca ilk asisi yapiliyor. Asinin yapildigi gun gelisimine falan bakiyorlar saglik ocaginda ama ben o gun ayrica ozel doktora goturmustum. Hastaneden cikar cikmaz doktora goturmeye gerek yok cunku hastaneden cikarken ve bebek dogdugu zaman zaten cocuk doktoru tarafindan kontrol ediliyor. Isitme testi yapiliyor emmesine falan bakiliyor :) umarim yardimci olabilmisimdir canim :)kizlar ya sinuzitim azmis durum da ne yutkunabiliorum ne de duzgun nefes alabiliorum....icime akio hissediorum yutkunuom gitmio midemi bulandirio.....sinuzit akintisi ici bildigi olan var mi
..
birde bebis dogduktan sonra cocuk dr na nasil gecicezz yani hastaneden cikar cikmaz bir dr.a gidip tum kontrol ve tahlileri yaptirip bi kart takip icin falan alicaz mi nasil oluo tecrubeli arkadaslar.....dinlioruzzz zewkle sizi..... ;-);-)
Ay hiç böyle birşey görmemiştim o kadar tuhaf oldum ki anlatamam... Gözlerimizin içine içine bakıyor ayol sanki kendisine baktığınızı biliyormuş o an:)) Allah sana bağışlasın canım, maaşallah...
Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim. Bebeğim 5 gün ilerideydi normalde, şimdi ise olması gereken den 1 gün gerilemiş yani toplamda 17 günde 6 gün gerilemiş gelişimi. Bebeğimin suyuda azalmış dr bugün yine serum bağladı, balık hapı başlattı
Normalde perşembe günü 32. Haftamızdayız bitecekti ve ben çalışmaya devam ederim zannederken dr bgnden izne ayırdı dinlen dedi
DUA EDİN KIZLAR BEBEK ERKEN DOĞMASIN
en azından 37. Haftayı tamamlayalım, suyu artmazsa erken alırlar galiba lütfen duanızda unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?