2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benim yaklasik 1 bucuk aydir ara ara oluyor...yatarken ayagimi kendime bile cekemiorum yuruosam kaliom adim attirmio tutup yuruyesim gelio

canim neden psikologa gitmek istemiosun...hamilelik stresinden farkli endiselerin war gibi geldi bana...ben cok karamsar wesweseli bir insanimdir bu boyutta ulasmadim henuz bence kesinlikle destek almalisin....ayrica saglik sebebi de kasti ne drunun aciklayabilir misin hayatim...cunku drn normal dogumu desteklemio olabilir...belki farkli bir dr a daha gidebilirsin...haaa saglikla alakasi warsa gercekten dr.na guven hayatimmm sezaryen okadar urkutucu degil olsa yalwarmam beni sezaryen yapin die....nacizane fikirlerim....

haklısın canım yapmamam gerek ama ben sustukça iyi niyetimi kullanıyolar .. napcmı bende şaşırdım

cnm,
benimki 1. çocukta aynen anlattığın hamileliği yaşattı. sonra bebek oldu böyle tripler havalar, yaz geldi kendi başına tatile çıktı bizi yalnız bırakıp arkadaşlarıyla hem de yatla bir şey olsa ne gelebilir ne haber alabilir... haftanın 1-2 gunu aksatmadan neredeyse gece 3den önce eve girmedi. bebeği öyle kucağa alır ama 1 saat oyala desen ortalık kalkar yorgunmuş vs...

veeeee ben umursamaya başladım, zaten bebek olunca pek fark etmiyorsun çevrendekileri, gunler nasıl geçiyor anlamıyorsun. bebeğimi alıp tatile çıktım, kendime bakmaya başladım, kafamı çok bozdu "ben kaybetmem sen kaybedersin" dedim bir ara ki gerçekten kendimden çok emin. evlilik yıldönümümüzde bir geldi 500 km yol tepip yanıma iki dirhem bir çekirdek. çok değişmiş toplanmış, süprizler sevgi sözleri, o umursamaz adam gitmiş eski romantik sevgili dönmüş. sonbahar geldi ben aynı, kendime bebeğe odaklı, çalışmaya başladım, benim ki bebekle iletişime girmeye ve gerçekten iyi bir eş ve baba örneği olma yolunda çok önemli adımlar atmaya başladı. tum bunlar bebeğin 1.5 yaş civarına kadar sürdü.

gel görki şimdi 2. çocuk yolda, hatta 3. istiyor şimdiden. başta yine bir şaçmaladı ama kendine gelmesi bu kez kısa surdu. 3.5 yaşındakiyle baya ilgili Allah bozmasın, ama erkeklerin ruh halleri kadınlardan dalgalı o yuzden daha anlayışlı olmak gerekiyor. zaman tanımak ve biraz umursamamk lazım. ama kendine guvenen ayakları ustunde duran bir kadın ve anne olmak sart. hiç bahanesi yok artık. bebeği oldumu bir kadının bambaşka bir insan oluyor. olgun, guçlü, hatta savaşçı...

Cok tesekkur ederim canm ancak bu sekidle anlayabilirdim bende gayet aciklayici bir cevap vermissin

eh tatlim oldurmeyen aci guclendirir derler yaaa
Kızlar 34 haftadqn sınra bebekler küveze girmiyor merak etmeyin. Ciğerleri gelişmiş oluyor bi sorun çkmıyor kızım küveze girmemişti.

ay bu aldigim en guzel haberr yaaaaa

Cok iyi yapmissin bende 6 ayina kadar kullanicagi herseyi yikadim suyu bizim burda ödemiyoruz iyiki ama elektrigi simdiden dusunuyorum hergun yikiyorum ertesi gunu kuruduktan sonrada utusunu yapiyorum biraz tuzlu bir fatura eslerimizi bekliyor bu ay

Son düzenleme:
kizlar ya sinuzitim azmis durum da ne yutkunabiliorum ne de duzgun nefes alabiliorum....icime akio hissediorum yutkunuom gitmio midemi bulandirio.....sinuzit akintisi ici bildigi olan var mi

..

birde bebis dogduktan sonra cocuk dr na nasil gecicezz yani hastaneden cikar cikmaz bir dr.a gidip tum kontrol ve tahlileri yaptirip bi kart takip icin falan alicaz mi nasil oluo tecrubeli arkadaslar.....dinlioruzzz zewkle sizi..... ;-);-)

ewet napalim biraz masraf biraz yorgunluk hersey kuzukulaklar icin....

cnm, inşallah hiç sorunsuz 36 haftayı görürsünüz.
benim bebekte 2 hafta ileri derken 33. haftada gelişimi yavaşladı. 1 haftaya dustu. hatta bir hafta önce başka bir dr 2400 gr ölçmüştü 32.0 haftada, 33.0 da bebek 2270 çıktı. benim drun açıklaması "uzulme sakın bebekler bazı haftalar atılım yapar bazen durur gelişimleri." benimki 1 haftada 200 gr zayıflamış gibi görünüyor oysa... ben de bu hafta biraz daha kastım bakalım çarşamba 34.6 da ne çıkacak.

Masallah cok ilginc Allah ne guzellikler yaratiyor simdiden bile cok tatli gözukuyor dogunca kimbilir nasil olucak

Başsağlığı dileyen alıntı yapamadigim tüm arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

2 haftadır takip edemiyorum forumu anlık yazılmış olanları gördüm her girdiğimde umarım hersey yolundadır. Ben 10 gün önce izne ayrıldım 30. Haftada kurumla anlaşmalı olarak zaten 32 ye kadar çalışmış gibi gosterecekler.

Benim karnım çok kucuktu hafif bi göbek vardı son 10 günde özellikle de 1 haftada devleşti resmen hastalık cenaze süresince hep sağlıksız beslenmek zorunda kaldım. Hazır meyve suları yemek yerine ordan burdan gelen hamurislerini yedim hep.bundan sonra sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim ve hafiften spor da yapacağım yürüyüş pilates planlarım arasında bu cuma da dr kontrolüm var 32 bitmiş olacak bakalım neler diyecek

3- gun evvel cok ilginc bir ruya görmustum hazir aklima gelmisken ve uyumamisken anlatayimda sonra uyuyayim biraz komik Hayir olsun insallah
Ruyamda hastanede dogum yapiyorum esim ve doktor var yanimda (ki bu ulkede ebeler olur dogumda doktorlar degil...)
Bebisi önce ultrasyonda gösteriyor bak burada diyo alsakmi almasakmi diyo bende okadar özlemle bekliyorum ki bebisimi nolurrr alalim diyorum
doktorda kasla göz arasi aliyo ama nasil aliyo bilmiyorum ne sezeryan ne de normal dogumla... bi bakiyorum ki elinde
Hemen alip öpup seviyoruz oynasiyoruz minigimle....
kizim cok tatli cok guzel hafif tombik ama 3 kilo doguyo sanki cok zayifmis gibi (ki 3 te iyidir) ben ve doktorda olmamis daha tam gelismemis diyoruz neyse doktor soruyor istersen yerine katalim bebis 2 hafta daha kalsin gelissin sonra aliriz tmm diyorum bende adam yine kasla göz arasi sokuyor bebisi karnima
sonra bana bol bol su ic suyunu bitirdik diyo cokta kalkma plesentasi yerinden oynamasin diyo bende ona göre davraniyorum esimle gule oynaya eve geliyoruz ay ne tatliydi 2 haftacigimiz daha kaldi diye

doktorun söylediği sezaryen doğum tarihlerimizi paylaşalım..Merak ediyorum..
Ben tarih almayi dusunmuyorum dogumun baslamasini bekleyecegim. Gerci doktor ne der bilmiyorum daha konusmadim :) doktorumda zaten vermeye calismiyor Onun dusuncesi bebek sezaryen tarihini beklemez erken dogum olacak :)) onumuzdeki hafta baska bi doktora gidicem bakalim ne diyecek :)

Bebek dogduktan 1 hafta sonra saglik ocagina topuk kani aldirmaya gidiliyor. 1 aylik olunca ilk asisi yapiliyor. Asinin yapildigi gun gelisimine falan bakiyorlar saglik ocaginda ama ben o gun ayrica ozel doktora goturmustum. Hastaneden cikar cikmaz doktora goturmeye gerek yok cunku hastaneden cikarken ve bebek dogdugu zaman zaten cocuk doktoru tarafindan kontrol ediliyor. Isitme testi yapiliyor emmesine falan bakiliyor :) umarim yardimci olabilmisimdir canim :)

Değilmi csnım ya banada çok tuhaf geldi bende hiç görmemiştim böyle bişeyi. Inşallah cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Bu arada yardımcı bulma performansınıda arttırdın artık eskisi kadar umursamıyorsun hemen yenisi. Böyle olması daha iyi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz istirahat et.bol su iç ve bu arada iyi beslen Benimde etmem lazım aslında ama işe gidiyorum . Çok yorgunum her yerim ağrıyor ya :S

Günaydın anneler ve bebişler gün geçtikce ağırlaşıyoruz bazı şeyler bana artık çok zor geliyor artıkdaha da çok dikkat ediyorum hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam bu sefer

Günaydın Mayıs anneleri..ara ara okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum inanki masallah muhabbetler koyulasti iyice:) bende hamile olalı ilk defa grip oldum zaten cok halsiz hissederken iyice halsizlestim simdi..herkes iyidir ins..
bedevi arkadasımız ve kuzusu nasıl ki merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…