Tabi canim haklisin inşallah sağlıkla dogsun bebislerimiz ben onu yaparim yine bir tosuncukMoonserose daha kilo alır bebiş takma kafanı. Bak bugün doktorum konuşurken duydu bebek 3.5 kilo doğar ama küvezde kalır 2700 doğar ama sağlıklıdır küvezde kalmaz diyordu. Yani önemli olan Yeterki sağlıklı olsun
Sağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
Bu arada bu otri bebe okyanus suyuyla kullaniliyor sanirim ? kac yasina kadar kullaniyor cocuklar bunu ?
Burun damarlari icin zararli olabilecegini okumustum ama cogu kiside onsuz olmaz diyor sanirim bende eksik listeme ekliycem gibi
İlk hamileligimde bende ayni duygilara kapilmisdim canim ama bu kadar değil . Benim esim haftanin 5 günü dışarıda. Ve bir oğlum var 6 yaşında. Ikinci bebegime hamileyim akrabalatim esim dostum hepsi 9 saat uzakta. Babami kaybettim bir annem var oda dedim gibi cok uzakta.
Ve bu arada esim inanilmaz rahat bir insandir. Ve beni bu durum bazen cileden cikartir ama dile kolay 9 senedir e liyim alıştım artik.Bak ben bugünde dahil her doktora gittigimde nerdeyse yalniz gidiyorum.Oglumu okula birakip kosa kosa doktora gidiyorum ordan gelip kosa kosa yemek yapip oglumu almaya gidiyorum. Eve gelip yemek fasli ödev ve hooppp yatiyoruz . Yalnizim ben hep. Beterin beteri var . Inan bana bebeginiz dogduktan sonra esinde sende zaten ister istemez sorumluluk sahibi olucaksiniz.
Evet bende dinlenmek istiyorum biraz bebiş doğuncada dinlenemeyeceğiz hiç. Zaten sanırım 40 haftayı bekleyemeyeceğiz gibi oyüzden ayrılmak en iyisi.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlarEki Görüntüle 1035693 bizim doktorumuzun usg çok iyi değil ama bakın Buda bugünkü resmimiz nasıl açmış gözlerini bakıyor yavrum :) çok ilginç
slm kızlar..bir haftadır zor gunler geçiriyorum artk patlycmk.v bi başıma dünya adam bırakp memlekete düğüne gitti.. kendi evimn işi onun evinin işi kazan kazan yemekler yapmktn yoruldm artk.. bugun kasıklarımda ve belimde ağrılar var aynı adet sancısı gbi şuan çok korkuyorum :44: doğum sancısı nasl bişey buna benzıyomu acaba? bu insanların sorumsuzlukları ve düşüncesizlkleri bana yine pahalıyamı patlyck
11 makinemi cikti cok fazlaymis 11 makine
daha nevresimlerde var dimi onlari unutmusum ben :44: 1 tane nevresim takimimiz var ikinciyi almam da lazim..
bizim giysiler kargoda 18 kg olarak tuttu hayret ettim kendime sonradan görme olmusum sankimtulumlari 15 citcitli bodyleri 30 a yakin kaldiki pijamalar, takimlar el isleri olanlari saymiyorum cogunu bohcalara katip sakladim zaten yikamadim bile vakti gelince yikar giydiririm...birde bizde hediyeleri bebek dogunca getiriyorlar simdilik kimseden heediye gelmedi sadece anneminkiler yolladigi kargoyla geldi insallah gelen hediyeler 2 yas icin filan olur cunki 1 yasina kadar cok sey almisim
dun magazada yururken ikiz bebek gördum ayy keske ikizlerim olsaydi dedim tam onlara yeticek kadar kiyafetimizde var bir besik daha alirsak yeter dedim ama hayal iste 1 tasla 2 kus cok guzel olurdu
Selam KIZLAR doktor kontrolümüzden geldik şimdi. 34+0 öz. 1 hafta önden gidiyoruz. Kızıcım 2400 gr.45cm. Suyu falan iyimiş. Şeker için bişey demedi 160 o geçmesin dikkat et dedi. Bebişim kaşlarını çatmış öyle dedi doktor ben anlayamadım tabi okadarını. Kilom 94.4 bu ayda hiç kilo almamışım. Yani toplamda 9 kilo almış oluyorum. Usg resmi verdi bebeğimin yüzünü çekmiş ve gözleri açık yerim ben onu. Babasıda bana benziyor çenesi biraz sivri diyor :) nst normal çıktı. Gelelim işin sorun kısmına. Plasentada yaşlanmaya başlamış kireçlenme başlamış. Doktor normalde 36.37. Haftalarda başlar biraz erken başlamış dedi. Bunu seni korkutmak için söylemiyorum bişey olmaz inş 37. 38. Haftalara kadar dayanır dedi. Erken doğum olabilir demek bu sanırım. Birde dediki bu haftadan sonra korkacak çok bişey yok bebek Yaşar dedi küvezde belki 2 gün kalır belki kalmasına gerek bile olmaz dedi.yani şuanda doğsa bile çok riskli olmaz dedi. İnşallah sabreder kuzucum ve plasentasıinşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
Bugun başlayacak olan Türk arkadaştan bu saat oldu ses yok. Üstelik pazar günü arayıp rica etmiştim lütfen aksilik olursa haber verin diye... Herhalde başka iş görüşmesi de var oyalıyor beni...
Ben de bugun tesadüfen başka biriyle görüştüm, yaşı henüz çok genç ama deneyeceğim bir bakalım...
Bakar mısınız alıştım artık bu işlere.... İlk başta ağlıyor sızlıyor filandım şimdi bana mısın demiyor, anında yeni birini buluyorum:)))
Aynen canim öyle naz yapıcak koca yok ortada malesef. Bugün diyorum bebeisin kilosu azmis diyorum boşverrr bu da biraz minik olsun diyor, rahat adam :)Oglum 4 kilo dogmustu. Evin alışverişi, oglusun okulu ihtiyaclari hersey bana ait. Alıştım artık. Napalim bizde ama öyle ama böyle yaşıyoruz çok şükür :)bi an beni anlatıyormuuşsunuz gibi geldi inanın .benim kızımda 8 yaşında .gecen hafta dinlenmem gerektiği söylendi konu komşu herkes ay çok geziyorsun çok yururyorsun ondan olmuştur demeye başladılar görumcemde dahilhalbuki kendi kocası marketten orkid ini bile alır getirir .anlayamıyorlar eşim yoğun çalışıyor yapmak istesede zamanı yok bazen bı kukrerim azıcık bişiler yapar ama yapmasa daha iyi mutfak beziyle yer silme gibi.... her şeyimi kendim alırım almasam evimde bi çöp bile olmaz ama evde doyurulacak boğazlar var.bu haftaya kadar semt pazarına pazar arabasyla gidip geldim.bu hafta eşim işini uydurdu 20-25 dk arabayla trafikte yol geldi pazarımı yaptı yine işe gitti.daha bunun gibi okadar anlatılamayacak örnek varki hayatımızda ;hele son vuruş yine eşimden gelmişti 4 aylık hamiştim ozamanda eşim arabanın muayenesi için tuvturk e gitmemi isteyince de açmıştım bayraklarımı hayat o yuzden biraz cabbar yetiştiriyor bizim gibleri ...
Sağlık sebebiyle sezaryen olacakmışım. Ben sezaryen doğum yapmaktan korkuyorum. Bebeğime iyi bir anne olup olamayacağımdan korkuyorum. Eşimin yeterli bir baba olup olamayacağından korkuyorum. İkimizin iyi bir takım olmadığını düşünüyorum. Eşim, hamileliğin şu haftasına geldik, her hafta en az bir gün arkadaşlarıyla içmeye, bir gün de halı saha maçına gidiyor. Bebek gelecek diye akşamları seni yalnız bırakmayayım mı nedir yani gündüz de sancın tutmayacak mı diyor, hem hak veriyorum hem de duyarsızlığından nefret ediyorum. Bense kendimi, bebeğimi çok istememe rağmen, onun sağlığı için çıldırmama ve her daim kaybetme korkuma rağmen bedenimde bebekle hapis kalmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe bebek yüzünden hapsolmuş, bütün geleceğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Benim yaşadığım pişmanlıkları o da yaşayacak diye korkuyorum. Ben anne babamı çok üzdüm benden beter bir çocuk gelecek onu da mahvedeceğiz ve benim gibi 28 yaşında hala hayata tam anlamıyla tutunamamış, anlamını bulamamış, ve mutsuz biri olacak diye korkuyorum. Eşimle konuşamıyorum, ailemle konuşamıyorum, psikoloğa gitmek istemiyorum. Hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, bütün gün uyumak istiyorum, ağlamak istiyorum.
.
İnş gönlüne göre birini bulursun cnm
Çalışanların eşi ilgisiz başında bi sürü iş olan herkesin Allah yardımcısı olsun kolaylık versin zor arkadaşlar
Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim. Bebeğim 5 gün ilerideydi normalde, şimdi ise olması gereken den 1 gün gerilemiş yani toplamda 17 günde 6 gün gerilemiş gelişimi. Bebeğimin suyuda azalmış dr bugün yine serum bağladı, balık hapı başlattı
Normalde perşembe günü 32. Haftamızdayız bitecekti ve ben çalışmaya devam ederim zannederken dr bgnden izne ayırdı dinlen dedi
DUA EDİN KIZLAR BEBEK ERKEN DOĞMASIN
en azından 37. Haftayı tamamlayalım, suyu artmazsa erken alırlar galiba lütfen duanızda unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?