2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Moonserose daha kilo alır bebiş takma kafanı. Bak bugün doktorum konuşurken duydu bebek 3.5 kilo doğar ama küvezde kalır 2700 doğar ama sağlıklıdır küvezde kalmaz diyordu. Yani önemli olan Yeterki sağlıklı olsun

Onları kucağımıza aldığımıZda bütün sıkıntılarımız bitecek. Yeterki sağlıklı olsunlar. Herkes nasıl bakıyorsa bizlerde bakarız elbet. şu ara tek düşündüğüm bebeğimi kucağıma almak sağ salim. Geri kalan herşey teferruat. Herşey bişekilde hallolur Allah'ın izniyle..

Bugun kelebegimi gordum sukur olsun.30+4 Olmusuz....1800 kilo olmus doktor iyi didi....35 de nst bagliyxakmis benii...resim cekiyo hep bu sefer espri olsun diye bambasini cekti verdi elimize cok guldukk:)

Tabi canim haklisin inşallah sağlıkla dogsun bebislerimiz ben onu yaparim yine bir tosuncuk

Doktora giden arkadaslar masallah guzel haberleriniz daim olsun

bebek sekeri yapanlar ellerinize saglik hepsi de cok guzel ve heyecan verici

psikolojisi bozuk arkadaslar uzulmeyin benim de bozuk hamilelik iste

Handrake
basin sagolsun.mekani cennet olsun.allah size sabir ve uzun omur versin

Kiyamam sana.anlat canim rahatlarsin,hepimiz bi seye uzulup canimizi sikiyoruz.hamilelilik duygusalligi.kendini toplamaya calis annesi bebegin de uzulmesin

Bu arada bu otri bebe okyanus suyuyla kullaniliyor sanirim ? kac yasina kadar kullaniyor cocuklar bunu ?
Burun damarlari icin zararli olabilecegini okumustum ama cogu kiside onsuz olmaz diyor sanirim bende eksik listeme ekliycem gibi

Otribebenin kendi tuzlı suları var ayrıca, ya da doktorun önerdiği okyanus suyuyla kullanılıyor. Ben oğlumun burnunu halen öyle temizliyorum; 3 yasında. Ben grip olmustum ya hani, o da aynı zamanda grip gibiydi. Aşırı burun akıntısı vardı, otribebe ile temizleyerek burnu açık tutarak ilaçsız atlattık. Çok faydasını görüyorum yıllardır.
Kullanım olarak nefesinin gücüyle burundaki pislikleri temizliyorsun ama filtresi sayesinde pislikler iç kısımda kalıyor. Dolayısıyla burun damarlarına zarar vecek kadar sert çekmek biraz zor.
İstersen acele atme nasılsa tüm eczanelerde var artık. İlk kontrolde (inşallah doğumdan sonra) çocuk doktoruna danışıp içini rahatlatırsa alırsın.

İyi bir çocuk doktoru bulmak ta çok zor, bakın doğumdan sonra bir de asıl o telaşlar başlayacak.

bi an beni anlatıyormuuşsunuz gibi geldi inanın .benim kızımda 8 yaşında .gecen hafta dinlenmem gerektiği söylendi konu komşu herkes ay çok geziyorsun çok yururyorsun ondan olmuştur demeye başladılar görumcemde dahil halbuki kendi kocası marketten orkid ini bile alır getirir .anlayamıyorlar eşim yoğun çalışıyor yapmak istesede zamanı yok bazen bı kukrerim azıcık bişiler yapar ama yapmasa daha iyi mutfak beziyle yer silme gibi....her şeyimi kendim alırım almasam evimde bi çöp bile olmaz ama evde doyurulacak boğazlar var.bu haftaya kadar semt pazarına pazar arabasyla gidip geldim.bu hafta eşim işini uydurdu 20-25 dk arabayla trafikte yol geldi pazarımı yaptı yine işe gitti.daha bunun gibi okadar anlatılamayacak örnek varki hayatımızda ;hele son vuruş yine eşimden gelmişti 4 aylık hamiştim ozamanda eşim arabanın muayenesi için tuvturk e gitmemi isteyince de açmıştım bayraklarımı hayat o yuzden biraz cabbar yetiştiriyor bizim gibleri ...

Ay hiç böyle birşey görmemiştim o kadar tuhaf oldum ki anlatamam... Gözlerimizin içine içine bakıyor ayol sanki kendisine baktığınızı biliyormuş o an:)) Allah sana bağışlasın canım, maaşallah...

Canım klasik olacak ama yapma gerçekten...

Ben de tüm gün kendimi yoruyorum paralıyorum sonra ağrılar sancılar başlayınca korkudan nefesim kesilyor.

Hadi ben oğlum var mecburum. İnan başkasının işi için artık bu haftalarda kendimi paralamazdım. Hamile kadına iş mi yaptırılır günah!

benim kuzenimin ikizlri war herseyleri pek zor oluyor....ama bnde cok istedim iki cocuk oh buyumus olcak die...kismet degilmis......ya walla canim elk.faturasi ne gelcek su fat.ne gelcek meraktayim bende...ama ben her ignesini yazlik kislik battani hirka bornoz corap bi igne birakmadim.....hersey hazir elime gelsin istedim....kizdilar ne gerek war ugrasion die ama napim sonra kolayligini cekerim.....

Annesi ne güze işte doktor resmen kendini kurtardı artık demiş... Maaşallah..
Bnim de yarın kontrolüm var, bugun alt kısımda çok baskı ve ağırlık hissettim çok merak ediyorum pozisyondan mı yoksa baska bır sakatlık mı var? Cunku evde cok yoruyorum kendımı, sonra da korkuyorum aptal gıbı .

Bugun başlayacak olan Türk arkadaştan bu saat oldu ses yok. Üstelik pazar günü arayıp rica etmiştim lütfen aksilik olursa haber verin diye... Herhalde başka iş görüşmesi de var oyalıyor beni...

Ben de bugun tesadüfen başka biriyle görüştüm, yaşı henüz çok genç ama deneyeceğim bir bakalım...

Bakar mısınız alıştım artık bu işlere.... İlk başta ağlıyor sızlıyor filandım şimdi bana mısın demiyor, anında yeni birini buluyorum:)))

.

İnş gönlüne göre birini bulursun cnm
Çalışanların eşi ilgisiz başnda bi sürü iş olan herkesin Allah yardımcısı olsun kolaylık versin zor arkadaşlar

Aynen canim öyle naz yapıcak koca yok ortada malesef. Bugün diyorum bebeisin kilosu azmis diyorum boşverrr bu da biraz minik olsun diyor, rahat adam :)Oglum 4 kilo dogmustu. Evin alışverişi, oglusun okulu ihtiyaclari hersey bana ait. Alıştım artık. Napalim bizde ama öyle ama böyle yaşıyoruz çok şükür :)

Canım sezeryandan neden korkuyorsun hiç korkulacak birşey yok keşke mümkün olsa normal doğursak ama mümkün değilse de etinden sütünden faydalanacaksın durumunun belki korktuğundan çok daha kolay olacak diğerinde daha zorlanacaksın bilemezsin ki kişiden kişiye değişir.Bak ben de eşimden şikayet ederim seninkinin bi değişik versiyonu da ben de var düne kadar ahlanıp vahlanıordum senin gibi üzülüyordum nasıl olacak diye sonra güçlü olmaya karar verdim , ben nelere katlanıyorum dedim bebeğime mi bakamayacağım, hayır en iyi şekilde bakacağım, babası ilgisiz mi önemli değil ben anne olarak onu o kadar sahipleneceğim ki bu eksikliği hissetmeyecek minikler bize yüce rabbimin birer emaneti evet biraz tecrübesiziz belki ama altından kalkılamayacak bir durum yok, şu an senin bunları yazıyor olman bile evladını düşündüğünü iyi bir anne olacağını gösterir.İlk etapta elbet zor olacak ama bi doğsunlar bak gör tadından da yenmeyecek annesi , babasının seni her yalnız bıraktığı gün çok sevdiğin bir yoldaşın olacak yanında, ayrıca insanlar hayatları boyunca mutlaka hata yapar insanız biz hatalarımızla gelişiyoruz zaten dünyaya hata yapmak ve bunları telafi etmek için geliyoruz belki bu bebek senin vicdan azabının bir kefaretidir, sen hayatında belli şeyler yaşadın diye ufaklık da aynı şeyi yaşayacak değil kiiiii

.

İnş gönlüne göre birini bulursun cnm
Çalışanların eşi ilgisiz başında bi sürü iş olan herkesin Allah yardımcısı olsun kolaylık versin zor arkadaşlar

Amin canım.

Artık doğumdan sonra (inşallah) bakıcı/yardımcı arayan olursa , epeyce tecrübelendim, her anlamda yardımcı olabilirim)

Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim. Bebeğim 5 gün ilerideydi normalde, şimdi ise olması gereken den 1 gün gerilemiş yani toplamda 17 günde 6 gün gerilemiş gelişimi. Bebeğimin suyuda azalmış dr bugün yine serum bağladı, balık hapı başlattı
Normalde perşembe günü 32. Haftamızdayız bitecekti ve ben çalışmaya devam ederim zannederken dr bgnden izne ayırdı dinlen dedi
DUA EDİN KIZLAR BEBEK ERKEN DOĞMASIN
en azından 37. Haftayı tamamlayalım, suyu artmazsa erken alırlar galiba lütfen duanızda unutmayın

Kızlar 34 haftadqn sınra bebekler küveze girmiyor merak etmeyin. Ciğerleri gelişmiş oluyor bi sorun çkmıyor kızım küveze girmemişti.

canım, inşaallah gelişimini güzelce tamamlarda öyle gelir bebeğin.

seninle aynı sayılırız, sen perşembe günü, bizde cuma güne 32. haftayı tamamlıyoruz.

bende diyorum en azından 37. haftaya bi gelebilseydik

suyu gelişimi herşeyi iyi ama sancı çıktı bendede ve erken doğum görünüyor.
ve bugünde ilk defa kasık ağrısı canımı yakıyor, ayaktayken devamlı sert karnım, taş gibi. oturunca uzanınca yumuşuyor azcık. karnımdaki sertlik yerçekimi etkisiylemi oluyor, yoksa kasılma nedeniylemi bilmiyorum

kontrol günüm cuma,
ama ben hemen nst ye girmek istiyorum ne durumda sancılar diye, korkudan gidemiyorum bir haftadır stresdeyim

Allahım hayırlısıyla tüm mayıs anneleri sevinçle alsın kucağına yavrularını inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…