Günaydın Mayıs anneleri..ara ara okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum inanki masallah muhabbetler koyulasti iyice:) bende hamile olalı ilk defa grip oldum zaten cok halsiz hissederken iyice halsizlestim simdi..herkes iyidir ins..
bedevi arkadasımız ve kuzusu nasıl ki merak ediyorum..
Günaydın anneler ve bebişler gün geçtikce ağırlaşıyoruz bazı şeyler bana artık çok zor geliyor artıkdaha da çok dikkat ediyorum hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam bu sefer
haklısın canım yapmamam gerek ama ben sustukça iyi niyetimi kullanıyolar .. napcmı bende şaşırdım
Günaydın Mayıs anneleri..ara ara okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum inanki masallah muhabbetler koyulasti iyice:) bende hamile olalı ilk defa grip oldum zaten cok halsiz hissederken iyice halsizlestim simdi..herkes iyidir ins..
bedevi arkadasımız ve kuzusu nasıl ki merak ediyorum..
doktorun söylediği sezaryen doğum tarihlerimizi paylaşalım..Merak ediyorum..
Değilmi csnım ya banada çok tuhaf geldi bende hiç görmemiştim böyle bişeyi. Inşallah cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Bu arada yardımcı bulma performansınıda arttırdın artık eskisi kadar umursamıyorsun hemen yenisi. Böyle olması daha iyi
evet cnm öleymiş 32+3 te gıtsem bı problem olmaz herhalde dimi :26: çünkü çalıştıpım için ctesı lerı gıdıyorum ben kontrollere hep.. brde hastane çalıştığım yere uzak dolmuslarla falan eziyet oluyor
Bugun başlayacak olan Türk arkadaştan bu saat oldu ses yok. Üstelik pazar günü arayıp rica etmiştim lütfen aksilik olursa haber verin diye... Herhalde başka iş görüşmesi de var oyalıyor beni...
Ben de bugun tesadüfen başka biriyle görüştüm, yaşı henüz çok genç ama deneyeceğim bir bakalım...
Bakar mısınız alıştım artık bu işlere.... İlk başta ağlıyor sızlıyor filandım şimdi bana mısın demiyor, anında yeni birini buluyorum:)))
Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim. Bebeğim 5 gün ilerideydi normalde, şimdi ise olması gereken den 1 gün gerilemiş yani toplamda 17 günde 6 gün gerilemiş gelişimi. Bebeğimin suyuda azalmış dr bugün yine serum bağladı, balık hapı başlattı
Normalde perşembe günü 32. Haftamızdayız bitecekti ve ben çalışmaya devam ederim zannederken dr bgnden izne ayırdı dinlen dedi
DUA EDİN KIZLAR BEBEK ERKEN DOĞMASIN
en azından 37. Haftayı tamamlayalım, suyu artmazsa erken alırlar galiba lütfen duanızda unutmayın
Merhaba arkadaşlar.. Ben çok kilo almaya başladım her hafta 1 kilo alıyorum ödemmi kilom bilemedim
doktorun söylediği sezaryen doğum tarihlerimizi paylaşalım..Merak ediyorum..
günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir bizim dün doktor kontrolümüz vardı. Bebişim 31+5'te 1919 gr yine boyunu öğrenemedik bilmiyorum yani :) Dinlenmeye devam etmemiz gerekiyor yürüme yasağı geldi ( sanki çok yürüyormuşum gibi ), bebişimin suyu azmış yine hergün taze sıkılmış portakal suyu içemeye devam çok az yukarı çıkmış 5 nisan'da tekrar çağırdı. Çok güzel pozlar verdi kızımn teyzeleri inşallah birazdan eklerim.
Nesh böbreklere doğru hareket etmesi çok normalmiş, kolları oralardaymış oynatıyor doğal olarak dedi. Bizim kızın geleneksel pozlarından oldu artık, ayağı halen kafasında indiremiyor doktor yeri dar ve suyu az olduğu için rahat hareket edemiyor dedi.
günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir bizim dün doktor kontrolümüz vardı. Bebişim 31+5'te 1919 gr yine boyunu öğrenemedik bilmiyorum yani :) Dinlenmeye devam etmemiz gerekiyor yürüme yasağı geldi ( sanki çok yürüyormuşum gibi ), bebişimin suyu azmış yine hergün taze sıkılmış portakal suyu içemeye devam çok az yukarı çıkmış 5 nisan'da tekrar çağırdı. Çok güzel pozlar verdi kızımn teyzeleri inşallah birazdan eklerim.
Nesh böbreklere doğru hareket etmesi çok normalmiş, kolları oralardaymış oynatıyor doğal olarak dedi. Bizim kızın geleneksel pozlarından oldu artık, ayağı halen kafasında indiremiyor doktor yeri dar ve suyu az olduğu için rahat hareket edemiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?