2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın güzel anne adayları geceleri uyuyamaz oldum :26:yatıyorum çarpıntı başlıyorduş alıyorum sonra rahatlıyorum....erken doğum yapan arkaadaşımız mı var???geçmişin hepsini okuyamıyorum:26::26::26:yavaaş yavaş doğumlar olmaya başlar inşallah hepimiz en azında 37.haftamızı tamamlar meleklerimize kavuşuruz inşallah

günaydınlarrrr bende aynı şekilde sayfanın hızına yetişemiorum herkesi okumak istiyorum ama nafile inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız... gripini önemsemezlik etme gerekiyorsa antibiyotik kullan

Günaydın anneler ve bebişler gün geçtikce ağırlaşıyoruz bazı şeyler bana artık çok zor geliyor artıkdaha da çok dikkat ediyorum hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam bu sefer

günaydınlarrr hakikaten hareket etmek çok zor.gece bi tarafımdan bi tarafıma dönmek için bile kaç hamle yapıorum ki dönebileyim. birde iş yerinde akşama kadar oturmakkkk mahvediyorrrr

haklısın canım yapmamam gerek ama ben sustukça iyi niyetimi kullanıyolar .. napcmı bende şaşırdım

Günaydın:) Birşey söyleme canım, sadece ağrım var de yat. Biraz naz yapmayınca, sırtında taş bile taşıtabilirler... Ooo biz gebeyken neler yapardık olur bir de... Şimdi nazlanmayıp, ne zaman nazlanacaksın, sakın alıştırma kimseyi... Doktoruna bile (cok ayakta kalıyorum, yoruluyorum, zorlanıyorum vb) söylesen eşinle konusup uyarır.

Günaydın kızlar,

Çok duygusalım bu sabah.... TV'de bebe(kız kardeş), pepe'nin (erkek kardeş)'in bisikletini kırınca abisi ona kızdı diye üzüldüm ağladım. Sonra barıştılar, sevindim ağladım.... Arkadaşım, nette hamilelikle ilgili bir video yayınlamış, onu izledim ağladım...
Ay bu hormonlar ne fena ya, maymun ettiler bizi....

Bugun doktor kontrolum var. Çok yoğun akıntım var bir haftadır, bakalım doktor ne diyecek. Bir de eşim yakın bir yere gidip dinlenmek istiyor birkaç gün, bakalım izin verecek mi?

Günaydın canım, geçmiş olsn. Bedevii ve yavrusu en son kısa da olsa kavuşmuşlardı. Umarım şimdi çok daha iyidirler.

Tabii canım baksana, saat basına yeni birini bulabiliyorum artık:)))

bizde dün dr. umuza gittik herşey yolunda kuzumun :) bizim kontroller 2 haftada 1 e düştü 36. haftaya kadar. sonrasında her hafta olacakmış. kilolarımızda çok güzel. boyumuzda maşallah. selamı var ufaklıgın teyzeleri size

AYBAH.........Arkadaşım üzülme, stres yapma daha kötü... Hep sol tarafına yat dinlen, bol su iç, yediklerine dikkat et.
İnşallah sana yardımcı olacak annen, ablan vs vardır. Az kaldı zaten, hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diye dua et arkadaşım. Bizim de dualarımız seninle...

Son düzenleme:
Bütün annelere GÜNAYDin..,Bebislerinizede sizede keyiflıı ve sağlıklı günler Ins.Oglusumda mayısın basına doğru yolculukta :)

Son düzenleme:

3 günün heba olur canım benim, alabiliyorsan tam 32+0 da al, ben de doktorum o gün olmadığı için 32+1 de almıştım raporu. 1 günüm gitti.

Canım valla takipteyim seni şu bakıcı olayında hakkaten cok cektin...Ben de arıyorum şimdi her gün gelecek bebekle ilgilenecek birini ama yok bulamıyorum, abuk subuk insanlar geliyor... Az da zaman kaldı napacaz bilemiyorum

çok geçmiş olsun canım dinlen sen o toparlar kendini merak etme. bolbol su iç. bebişine iyi bak sen ne kaldıki şunun şurasında doğumumuza dualarımız seninle tabiki..

günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir bizim dün doktor kontrolümüz vardı. Bebişim 31+5'te 1919 gr yine boyunu öğrenemedik bilmiyorum yani :) Dinlenmeye devam etmemiz gerekiyor yürüme yasağı geldi ( sanki çok yürüyormuşum gibi ), bebişimin suyu azmış yine hergün taze sıkılmış portakal suyu içemeye devam çok az yukarı çıkmış 5 nisan'da tekrar çağırdı. Çok güzel pozlar verdi kızımn teyzeleri inşallah birazdan eklerim.
Nesh böbreklere doğru hareket etmesi çok normalmiş, kolları oralardaymış oynatıyor doğal olarak dedi. Bizim kızın geleneksel pozlarından oldu artık, ayağı halen kafasında indiremiyor doktor yeri dar ve suyu az olduğu için rahat hareket edemiyor dedi.

kuzucuğunaaaa bekliyoruz resimlerini prensesin. bende pazartesi gitcem 32+2 olacak bi gelemedi gitti

Benimkininde ayagi kafasinda nasil beceriyorsa:) dinlen canim kalkma artik biraz daha sabredicez caresi yok. Gerci ben alistim artik sende alis:) kilosuda iyi masallah annesi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…