umarım varır canım, hala iş yerindeyken aradığımda ulaşamıyorum vs sinir oluyorum. doğuma gitsem haberi olmayacak gibi geliyor.
bilmiyorum belki de tek ona nazım geçiyor ondan yükleniyorum. bebek doğunca sorumluluğu alacağını umuyorum. umarım düzelirler ya da daha doğrusu baba olmayı öğrenirler.
canım kadın annem yaşında, öyle olmasa zaten benzeticem de. gülüp geçiyorum ama her gördüğünde yetti valla.
bir arkadaşım daha da gıcık etti bugün.
bebek doğunca iş yerini arıcakmışım uykusuz kalıcakmışım mahvoucakmışım, kusucakmış altına edicekmiş...bunu diyen de bekar.
iş yerinden çok daha heyecanlı geliyor, buradan tiksindim artık dedim ben de. yaşı yaşıma uygun olana lafımı esirgemem de...
kız kardeş bir yerde çekilir belki ama elaleme ne oluyorsa. eşim de sürekli dalga geçiyor alıştım artık. beni beğenmediğini hissediyorum gerçi öyle dedikçe laflar yer ediyor ama görücek o 34 beden bikinilerimi seneye giyicem azimliyim
eşim başbaşa kalmanın derdinde olsa yine kızmam canım ya, onun derdi ailesi. biz kararımızı vermiş onlara da bildirmiştik bebekten dolayı nelere gelip nelere gelemeyeceğimizi ama sürekli ısrar ediyor eşimin aklına girmeye çalışıyorlar. bana da baskı yapıyorlar ve ben hamileyken beni üzdükleri için sadece allaha havale ediyorum. ben olsam korkarım hamile kadının bedduasını almaktan.
evet haklısın en önemlisi bu, benim de tek derdim bu işte. koyun can derdinde kasap et derdinde. sayılı günlerimizi bir atlatalım da hayırlısıyla...
umarım varır canım, hala iş yerindeyken aradığımda ulaşamıyorum vs sinir oluyorum. doğuma gitsem haberi olmayacak gibi geliyor.
bilmiyorum belki de tek ona nazım geçiyor ondan yükleniyorum. bebek doğunca sorumluluğu alacağını umuyorum. umarım düzelirler ya da daha doğrusu baba olmayı öğrenirler.
canım kadın annem yaşında, öyle olmasa zaten benzeticem de. gülüp geçiyorum ama her gördüğünde yetti valla.
bir arkadaşım daha da gıcık etti bugün.
bebek doğunca iş yerini arıcakmışım uykusuz kalıcakmışım mahvoucakmışım, kusucakmış altına edicekmiş...bunu diyen de bekar.
iş yerinden çok daha heyecanlı geliyor, buradan tiksindim artık dedim ben de. yaşı yaşıma uygun olana lafımı esirgemem de...
kız kardeş bir yerde çekilir belki ama elaleme ne oluyorsa. eşim de sürekli dalga geçiyor alıştım artık. beni beğenmediğini hissediyorum gerçi öyle dedikçe laflar yer ediyor ama görücek o 34 beden bikinilerimi seneye giyicem azimliyim
eşim başbaşa kalmanın derdinde olsa yine kızmam canım ya, onun derdi ailesi. biz kararımızı vermiş onlara da bildirmiştik bebekten dolayı nelere gelip nelere gelemeyeceğimizi ama sürekli ısrar ediyor eşimin aklına girmeye çalışıyorlar. bana da baskı yapıyorlar ve ben hamileyken beni üzdükleri için sadece allaha havale ediyorum. ben olsam korkarım hamile kadının bedduasını almaktan.
evet haklısın en önemlisi bu, benim de tek derdim bu işte. koyun can derdinde kasap et derdinde. sayılı günlerimizi bir atlatalım da hayırlısıyla...
Benim dusuncem bebeklerinizivsallamaktan kucags alistirmaktan korkmayin derim ben. Benim kizim cok gazli ve huysuzdu ilk 3 ay ayagimdan indirpte soyle yatak yuzu gormedim buna inanin hep oturarak bebek ayagimda uyurdum. Sonrs bsbam tavana delik acti ve salincak yaptik bi muddet onunla idare ettik ve 1 yasina geldiginde yataginds krndi kendine yatiyordu :) kucagimda is guc yaptim kucagimdan inmiyordu ama emekleme istegiyle benim kucagimda durmak istemedi gun geldi. Bebekler nasil buyumek istedikletine kendileri karar vetiyor malesef. Bizim yapacagimiz onlara uyum saglayip mutlu birer cocuk olmalari :)bebişimiz için alışverişe gittiğimiz mağazada, ağlayan bir bebeği susturmak için içine yatırdılar hemen uykuya dalmıştı. ben de sallamaya alıştırmak istemediğim için pek ilgilenmemiştim. bu aralar işyerimden arkadaşlarımın yeni bebekleri oldu, gaz sancısı falan olduğunda titreşimli veya sallanan şeyler rahatlatıyor bebekleri biz de alışmasın diyorduk ama çaresiz kaldık diyorlar.. eğer sallayacaksak da elektrikli olsun dedim ben en azından yalnız olduğumuzda başka işlerle meşgul olabiliriz diye düşünüyorum. ürün bu ve bunun çeşitleri şeklinde : http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...tAodzC0A8g&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 fiyatları da 190-250 arasında değişiyor. sizin 2. bebeğiniz sanırım, 1.sini sallamadan alıştırabildiniz mi?
Amin canım. Bugun 22 yasında bırinin tahlillerini yaptırıyorum. Sorun cıkmazsa baslayacak. Cok genc ama bakalım Türk en azından ve istekli gibi görünüyor.
bebekle ben en erken sehir dışımı 15 gun olarak, 40 gunlukken yaptım. 3500 kg anca olmuştur, erken doğduğu için. anneye büyük azabı oluyor bebek uyuyamıyor duzen istiyor, yardım edende olmazsa gerçekten hayatından soğuyorsun. ki ben ablamın yazlığına gitmiştim. sağolsunlar kimse sen 1 saat uyu biz bebeğe bakalım dememişti, bebek uyur hemen alıp yanıma koyarlar 5 dakka sonra mıyk mıyk ağlama, zaten gecesi gunduzu olmuyor bebeklerin. ama şimdi 3-4 aylık bebekle yurtdışı bile yaparım gibi geliyor. ama bebeğin durumu çok önemli sağlığı uykusu, gidilen ortamda özellikle annenin gerilmemesi rahat ve huzurlu olması mutlu olması gerek Allah korusun sutun kesilebilir ve bedelini yine anne ve bebek öder.
Slm kızlar,bir süredir bakamadım buraya,kim ne yaptı nasıl hiç bilmiyorum inş herkes için herşey yolundadır,bana gelince en son hastaydım soguk algınlıgıyla ugraşıyordum çok şükür atlattım sayılır..1 haftadır sol kasıgım agrıyordu bacagımı kaldırırken bile zorlanıyordum,dünkü kontrolümde bebegin sol tarafa kafasıyla baskı yaptıgını gördük,açılma yok ama zorlamış,15 dk dan fazla ayakta kalmamam gerektigini söyledi doktorum,eve gitmedim artık annemlerde kalcam,magnezyuma başladık,doktorum agrı çogalırsa vakit kaybetmeden hastaneye gitmem gerektigini,pazarteside kontrole çagırdı,inş bebegim vaktinde gelir çok korkuyorum erken dogum olur diye
Hamile kadın bedduası demişsin ya ben başıma geleni söyleyeyim, hamileyken ne beddua ettiysem bana döndü, korktum valla kimseye beddua etmiyorum artık, düşüncelerime çok dikkat ediyorum. Çok büyük şeyler değillerdi ama çatır çatır oldu, hamileyken günahlarımızdan mı arınıyoruz nedir bana da ders oldu, aman diyeyim dikkat edin. Hatta söyleyebilirim eşime çok sinirlendim araban çizilir inşallah dedim tak benim arabayı çizdiler, annem bir öneri de bulundu hamileyken insanların başına gelenlerle ilgili ( ama detaya girmeyeceğim ), aman sen de evden kurt mu çıkar fare mi gelir diye dalga geçtim yemin ediyorum akşamına evde banyo böceği gördüm ki çok tiksinirim, üç gün sonra balkondan fare girmeye çalışmış, bir sürü ilaçladık, silikonladık. Aman aman.
bebekle ben en erken sehir dışımı 15 gun olarak, 40 gunlukken yaptım. 3500 kg anca olmuştur, erken doğduğu için. anneye büyük azabı oluyor bebek uyuyamıyor duzen istiyor, yardım edende olmazsa gerçekten hayatından soğuyorsun. ki ben ablamın yazlığına gitmiştim. sağolsunlar kimse sen 1 saat uyu biz bebeğe bakalım dememişti, bebek uyur hemen alıp yanıma koyarlar 5 dakka sonra mıyk mıyk ağlama, zaten gecesi gunduzu olmuyor bebeklerin. ama şimdi 3-4 aylık bebekle yurtdışı bile yaparım gibi geliyor. ama bebeğin durumu çok önemli sağlığı uykusu, gidilen ortamda özellikle annenin gerilmemesi rahat ve huzurlu olması mutlu olması gerek Allah korusun sutun kesilebilir ve bedelini yine anne ve bebek öder.
Ay KIZLAR hasta teyzelerden biri bana dediki sen 3 haftam var dedin ama senin üç haftam yok. Lohusa yüzü vurmuş sana. Doğuracaksın sen. Haftaya izin al git dedi yaaa:18::18:
ah bu teyzelerrrrr.. aç bu çocuk üşümüş üstünü ört doumadı bu çocuk uykusu gelmiştir.... vs.vs.. bu teyzelerrrrrrrr daha neler dicekler boşver canım takılma sen onlara
Ay KIZLAR hasta teyzelerden biri bana dediki sen 3 haftam var dedin ama senin üç haftam yok. Lohusa yüzü vurmuş sana. Doğuracaksın sen. Haftaya izin al git dedi yaaa:18::18:
ah bu teyzelerrrrr.. aç bu çocuk üşümüş üstünü ört doumadı bu çocuk uykusu gelmiştir.... vs.vs.. bu teyzelerrrrrrrr daha neler dicekler boşver canım takılma sen onlara
Saol canimamin insallah bizde bikac hafta sonra kavuscaz annecimle o varken nedense bu yasimda olmama ragmen guvende hissediyorum islerimiz bitti sayilir darisi basina insallah..
bende çok özeniorum işkence gbi geliyor iş yerinde oturmak. 37 de ayrıldığımızda 3 haftayı kullanabilsek bari:)
ne güzel kontroller sıklaştı bebişleri daha sık göreceğiz.her seferinde dahada büyümüş oluyorlar çok tatlı.bazı arkadaşlar görmüşler bende çok özledim perşembe günü kontrolümüz var bakalım bu kez neler duyup göreceğiz merak ediyorum.bende çok uzun süre ayakta kalamıyorum yürüyemiyorum.hemen belim,karnım ağrıyor.geceleri ellerim uyuşuyor.birde sizdede oluyomu bilmiyorum ama bazen oraya iğne yada bıçak batıyormuş gibi oluyor ayaktayken.sanki bebek çıkacak gibi oluyo.doktora sorcam ama nası tarif etcem bilemedim:26:
sabaha karsi uyandim karnim agridi cok asa dogru baski coktu ve bi anda basim dondu.....sinra dua ede ede uyumusum simdi uyandim muz falan yedim ilaclarimi bile icmedim baktim oynadi kizim......neden olmustur kizlar bole durumlarda ne yapmaliyiz ......birde kitabta dio ki sag sol yatin duz yatinca bebegin kan damarlarina baski yapar hep mi saga yada ola yatcaz 3 gunde yanlarum acimaya basladi da....
bol bol c vitamini al portakaldı, mandalinaydı falan, bi de doğal antibiyotik al sarımsaklı yoğurt çorbası, sarımsaklı yoğurtlu sos yapacağın yemekler vs. az kaldı az hasta olmayın.
ne güzel kontroller sıklaştı bebişleri daha sık göreceğiz.her seferinde dahada büyümüş oluyorlar çok tatlı.bazı arkadaşlar görmüşler bende çok özledim perşembe günü kontrolümüz var bakalım bu kez neler duyup göreceğiz merak ediyorum.bende çok uzun süre ayakta kalamıyorum yürüyemiyorum.hemen belim,karnım ağrıyor.geceleri ellerim uyuşuyor.birde sizdede oluyomu bilmiyorum ama bazen oraya iğne yada bıçak batıyormuş gibi oluyor ayaktayken.sanki bebek çıkacak gibi oluyo.doktora sorcam ama nası tarif etcem bilemedim:26:
bebişimiz için alışverişe gittiğimiz mağazada, ağlayan bir bebeği susturmak için içine yatırdılar hemen uykuya dalmıştı. ben de sallamaya alıştırmak istemediğim için pek ilgilenmemiştim. bu aralar işyerimden arkadaşlarımın yeni bebekleri oldu, gaz sancısı falan olduğunda titreşimli veya sallanan şeyler rahatlatıyor bebekleri biz de alışmasın diyorduk ama çaresiz kaldık diyorlar.. eğer sallayacaksak da elektrikli olsun dedim ben en azından yalnız olduğumuzda başka işlerle meşgul olabiliriz diye düşünüyorum. ürün bu ve bunun çeşitleri şeklinde : http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...tAodzC0A8g&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 fiyatları da 190-250 arasında değişiyor. sizin 2. bebeğiniz sanırım, 1.sini sallamadan alıştırabildiniz mi?
valla bana hıc evde dınlenemıcekmısım gıbı gelıyor bu yuzden hep dua edıyorum 40 da doğyrayım dıye :) hayırlsı bakalım artı k canım yaaa ama cidden artık son zamanlarımı evde oturup tadını cıkarmayı cok ısterdım valla çalışmaktan hamıleleiğimi anlamadım desem yerıdır.. hergun işe meyve gtır süt getr malum akşama kdr burdayız evdeki gıbı rahatlık olmuyokı.. işkence gibi gelıyor bazen akşama kdr oturuyorum bende uyusuyorum belım ayaklarım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?