umarım varır canım, hala iş yerindeyken aradığımda ulaşamıyorum vs sinir oluyorum. doğuma gitsem haberi olmayacak gibi geliyor.
bilmiyorum belki de tek ona nazım geçiyor ondan yükleniyorum. bebek doğunca sorumluluğu alacağını umuyorum. umarım düzelirler ya da daha doğrusu baba olmayı öğrenirler.
canım kadın annem yaşında, öyle olmasa zaten benzeticem de. gülüp geçiyorum ama her gördüğünde yetti valla.
bir arkadaşım daha da gıcık etti bugün.
bebek doğunca iş yerini arıcakmışım uykusuz kalıcakmışım mahvoucakmışım, kusucakmış altına edicekmiş...bunu diyen de bekar.
iş yerinden çok daha heyecanlı geliyor, buradan tiksindim artık dedim ben de. yaşı yaşıma uygun olana lafımı esirgemem de...
kız kardeş bir yerde çekilir belki ama elaleme ne oluyorsa. eşim de sürekli dalga geçiyor alıştım artık. beni beğenmediğini hissediyorum gerçi öyle dedikçe laflar yer ediyor ama görücek o 34 beden bikinilerimi seneye giyicem azimliyim
eşim başbaşa kalmanın derdinde olsa yine kızmam canım ya, onun derdi ailesi. biz kararımızı vermiş onlara da bildirmiştik bebekten dolayı nelere gelip nelere gelemeyeceğimizi ama sürekli ısrar ediyor eşimin aklına girmeye çalışıyorlar. bana da baskı yapıyorlar ve ben hamileyken beni üzdükleri için sadece allaha havale ediyorum. ben olsam korkarım hamile kadının bedduasını almaktan.
evet haklısın en önemlisi bu, benim de tek derdim bu işte. koyun can derdinde kasap et derdinde. sayılı günlerimizi bir atlatalım da hayırlısıyla...
Hamile kadın bedduası demişsin ya ben başıma geleni söyleyeyim, hamileyken ne beddua ettiysem bana döndü, korktum valla kimseye beddua etmiyorum artık, düşüncelerime çok dikkat ediyorum. Çok büyük şeyler değillerdi ama çatır çatır oldu, hamileyken günahlarımızdan mı arınıyoruz nedir bana da ders oldu, aman diyeyim dikkat edin. Hatta söyleyebilirim eşime çok sinirlendim araban çizilir inşallah dedim tak benim arabayı çizdiler, annem bir öneri de bulundu hamileyken insanların başına gelenlerle ilgili ( ama detaya girmeyeceğim ), aman sen de evden kurt mu çıkar fare mi gelir diye dalga geçtim yemin ediyorum akşamına evde banyo böceği gördüm ki çok tiksinirim, üç gün sonra balkondan fare girmeye çalışmış, bir sürü ilaçladık, silikonladık. Aman aman.