- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol c vitamini al portakaldı, mandalinaydı falan, bi de doğal antibiyotik al sarımsaklı yoğurt çorbası, sarımsaklı yoğurtlu sos yapacağın yemekler vs. az kaldı az hasta olmayın.
Merhabalar,genel olarak belli sıkıntılar dısında herkes iyi sanırım..
Seviniyorum herkes iyi olunca :)
Dün bizde kızımızı gördük,cok şükür iyi,kıprastı durdu :)
En son 4 Martta gitmistik,kilosuna 1.400-1.500 civarı demisti,dünde esim sordu yine 1400-1500 dedi,ben üstümü fln toparlarken esimde sormus,bende iceri gecince sordum 3 haftada aynı olması normal mi diye..
Makineye,ölcümlere fln bagladı sonucu,saglıklı bi bebek kordon akısı normal hareketleri iyi bizim icin önemli olan bunlar dedi..
Hic tatmin olmadım tutumundan..Kafama takmıyorum zayıflık gb düsünüp,sadece 3 hafta arayla aynı seyi duymak sasırttı..
Yarın farklı bir doktora görünecegim,devlet hastanesinde daha önce de gittigim bi doktor..
Meraktayım simdi..
ay canım sen böyle dieyince bende korktum şimdi bende sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum ondanmıki benimki daha küçük vede çalışıyorum bide hala. inşallah vakitleri gelince olur doğumlarımız yani en azından 37 haftalık olsun lar lütfeeeeeeeeeeen:18:![]()
cnm seni korkutmak istemem ama en kısa zamanda doktoruna git,doktorum bana kızdı bile niye daha önce gelmedin diyehiç aklıma gelmediki öyle birşey oldugu yorgunluktan falandır diye düşünmüştüm,inş vaktinden önce gelipte bizleri üzmezler...
cnm, inşallah hiç sorunsuz 36 haftayı görürsünüz.
benim bebekte 2 hafta ileri derken 33. haftada gelişimi yavaşladı. 1 haftaya dustu. hatta bir hafta önce başka bir dr 2400 gr ölçmüştü 32.0 haftada, 33.0 da bebek 2270 çıktı. benim drun açıklaması "uzulme sakın bebekler bazı haftalar atılım yapar bazen durur gelişimleri." benimki 1 haftada 200 gr zayıflamış gibi görünüyor oysa... ben de bu hafta biraz daha kastım bakalım çarşamba 34.6 da ne çıkacak.
Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz istirahat et.bol su iç ve bu arada iyi beslen Benimde etmem lazım aslında ama işe gidiyorum . Çok yorgunum her yerim ağrıyor ya :S
çok geçmiş olsun canım dinlen sen o toparlar kendini merak etme. bolbol su iç. bebişine iyi bak sen ne kaldıki şunun şurasında doğumumuzadualarımız seninle tabiki..
Iyi aksamlar kizlar.
bu sabah dr kontrolumuz vardi.kizmiz 2.614 gr olmus.34+2 deyiz.haftasina gore uyumlu oldugunu soyledi.suyu yeterli, boyunda kordon yok, pozisyonu iyi dedi.
polivic ve koseden hatirlarsiniz vajinal bolgede cikan sigil sandigim seyler kilcal damarlardan , kan akisindan kaynaklaniyormus.enfeksiyonlu degil cildiyeye gitmen gerekmez cok rahatsizsan git dedi.
2 haftada 1.700 gr almisim.doguma kadar 3 kilo dan fazla almamalisin dedinasil olacaksa bu? 65 ile baslayip 78 ile devam etmekteyim..
calisiyorum biliyorsunuz.cok burun kivirdi.oturarak calistigim icin...
yurumen gerekir cokca ozellikle son haftalarda.bebegin asagi inmesi icin.normal dogum icin...
her aksam 1 saat yurumeye karar verdim.simdi bahane etmesin hareketsiz kaldin olmadi falandiye koz vermek istemiyorum.
Hersey bir tarafa kizimizi gormek cok mutlu etti beni ve babasini :) sizlerinde bebislerinize kavusmanizi dilerim.
sevgiler
Iyi aksamlar kizlar.
bu sabah dr kontrolumuz vardi.kizmiz 2.614 gr olmus.34+2 deyiz.haftasina gore uyumlu oldugunu soyledi.suyu yeterli, boyunda kordon yok, pozisyonu iyi dedi.
polivic ve koseden hatirlarsiniz vajinal bolgede cikan sigil sandigim seyler kilcal damarlardan , kan akisindan kaynaklaniyormus.enfeksiyonlu degil cildiyeye gitmen gerekmez cok rahatsizsan git dedi.
2 haftada 1.700 gr almisim.doguma kadar 3 kilo dan fazla almamalisin dedinasil olacaksa bu? 65 ile baslayip 78 ile devam etmekteyim..
calisiyorum biliyorsunuz.cok burun kivirdi.oturarak calistigim icin...
yurumen gerekir cokca ozellikle son haftalarda.bebegin asagi inmesi icin.normal dogum icin...
her aksam 1 saat yurumeye karar verdim.simdi bahane etmesin hareketsiz kaldin olmadi falandiye koz vermek istemiyorum.
Hersey bir tarafa kizimizi gormek cok mutlu etti beni ve babasini :) sizlerinde bebislerinize kavusmanizi dilerim.
sevgiler
ben de şimdiden tatil hayali kuruyorum canım ya Ekim'de yeterince büyümüş olur mu dersin? ama bizde yazlık yok, şöyle düzgün bi otelde kalsak rahat edebilir miyiz ki??? bebişle şimdiden pazarlık yapıyorum...uslu bi bebek olursan seni denize götürücem diye![]()
Eki Görüntüle 1037578
Kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim henüz deneme bunlar :) nasıl olmuşlar ? ( demin yanlışlıkla nisan annelerine gönderdim mesajı :)) kızlar da baska bişey konuşuyolardı ayıp olmamıştır inşallah)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Soldaki cok masum sagdaki cok asabi olmus:) ama cok tatlilar ya :) masallah ugrasacak gucte buluyorsunuz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar,genel olarak belli sıkıntılar dısında herkes iyi sanırım..
Seviniyorum herkes iyi olunca :)
Dün bizde kızımızı gördük,cok şükür iyi,kıprastı durdu :)
En son 4 Martta gitmistik,kilosuna 1.400-1.500 civarı demisti,dünde esim sordu yine 1400-1500 dedi,ben üstümü fln toparlarken esimde sormus,bende iceri gecince sordum 3 haftada aynı olması normal mi diye..
Makineye,ölcümlere fln bagladı sonucu,saglıklı bi bebek kordon akısı normal hareketleri iyi bizim icin önemli olan bunlar dedi..
Hic tatmin olmadım tutumundan..Kafama takmıyorum zayıflık gb düsünüp,sadece 3 hafta arayla aynı seyi duymak sasırttı..
Yarın farklı bir doktora görünecegim,devlet hastanesinde daha önce de gittigim bi doktor..
Meraktayım simdi..
kacirmisim ne oldu ki nie kizdi dr :-[ :-[
sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diyecuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...