• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhabalar,genel olarak belli sıkıntılar dısında herkes iyi sanırım..
Seviniyorum herkes iyi olunca :)
Dün bizde kızımızı gördük,cok şükür iyi,kıprastı durdu :)

En son 4 Martta gitmistik,kilosuna 1.400-1.500 civarı demisti,dünde esim sordu yine 1400-1500 dedi,ben üstümü fln toparlarken esimde sormus,bende iceri gecince sordum 3 haftada aynı olması normal mi diye..
Makineye,ölcümlere fln bagladı sonucu,saglıklı bi bebek kordon akısı normal hareketleri iyi bizim icin önemli olan bunlar dedi..
Hic tatmin olmadım tutumundan..Kafama takmıyorum zayıflık gb düsünüp,sadece 3 hafta arayla aynı seyi duymak sasırttı..
Yarın farklı bir doktora görünecegim,devlet hastanesinde daha önce de gittigim bi doktor..
Meraktayım simdi..

bol bol c vitamini al portakaldı, mandalinaydı falan, bi de doğal antibiyotik al sarımsaklı yoğurt çorbası, sarımsaklı yoğurtlu sos yapacağın yemekler vs. az kaldı az hasta olmayın.

sağolcanım ya eşim hafif grip havasındaydı uzakdurdum ama gene de hapşurmalar tıkanmalar başladı dua edinde çabucak iyleşem fazla ilerlemeden

En son 4 Martta gitmistik,kilosuna 1.400-1.500 civarı demisti,dünde esim sordu yine 1400-1500 dedi,ben üstümü fln toparlarken esimde sormus,bende iceri gecince sordum 3 haftada aynı olması normal mi diye..
Makineye,ölcümlere fln bagladı sonucu,saglıklı bi bebek kordon akısı normal hareketleri iyi bizim icin önemli olan bunlar dedi..
Hic tatmin olmadım tutumundan..Kafama takmıyorum zayıflık gb düsünüp,sadece 3 hafta arayla aynı seyi duymak sasırttı..
Yarın farklı bir doktora görünecegim,devlet hastanesinde daha önce de gittigim bi doktor..
Meraktayım simdi..

Takma canim yarinda devlet hastanesine git icini rahatlat. Benim gittigim hastanede de ayni cihazda bi doktor tam gununde hesapladi digeri 5 gun geriden geliyor dedi. Net olculer degil zaten. Senin plesanta ne oldu canim asagidami hala?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok saol cnm,2 gündür magnezyum içiyorum agrı biraz azaldı çok şükür,inş hepimiz vaktinde alırız bebişlerimizi kucagımıza...

ay canım sen böyle dieyince bende korktum şimdi bende sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum ondanmıki benimki daha küçük vede çalışıyorum bide hala. inşallah vakitleri gelince olur doğumlarımız yani en azından 37 haftalık olsun lar lütfeeeeeeeeeeen:18::16:

cnm seni korkutmak istemem ama en kısa zamanda doktoruna git,doktorum bana kızdı bile niye daha önce gelmedin diye:( hiç aklıma gelmediki öyle birşey oldugu yorgunluktan falandır diye düşünmüştüm,inş vaktinden önce gelipte bizleri üzmezler...

cnm seni korkutmak istemem ama en kısa zamanda doktoruna git,doktorum bana kızdı bile niye daha önce gelmedin diye:( hiç aklıma gelmediki öyle birşey oldugu yorgunluktan falandır diye düşünmüştüm,inş vaktinden önce gelipte bizleri üzmezler...

kacirmisim ne oldu ki nie kizdi dr :-[ :-[

Iyi aksamlar kizlar.
bu sabah dr kontrolumuz vardi.kizmiz 2.614 gr olmus.34+2 deyiz.haftasina gore uyumlu oldugunu soyledi.suyu yeterli, boyunda kordon yok, pozisyonu iyi dedi.
polivic ve koseden hatirlarsiniz vajinal bolgede cikan sigil sandigim seyler kilcal damarlardan , kan akisindan kaynaklaniyormus.enfeksiyonlu degil cildiyeye gitmen gerekmez cok rahatsizsan git dedi.

2 haftada 1.700 gr almisim.doguma kadar 3 kilo dan fazla almamalisin dedi :( nasil olacaksa bu? 65 ile baslayip 78 ile devam etmekteyim..

calisiyorum biliyorsunuz.cok burun kivirdi.oturarak calistigim icin...
yurumen gerekir cokca ozellikle son haftalarda.bebegin asagi inmesi icin.normal dogum icin...
her aksam 1 saat yurumeye karar verdim.simdi bahane etmesin hareketsiz kaldin olmadi falandiye koz vermek istemiyorum.

Hersey bir tarafa kizimizi gormek cok mutlu etti beni ve babasini :) sizlerinde bebislerinize kavusmanizi dilerim.
sevgiler

cnm, inşallah hiç sorunsuz 36 haftayı görürsünüz.
benim bebekte 2 hafta ileri derken 33. haftada gelişimi yavaşladı. 1 haftaya dustu. hatta bir hafta önce başka bir dr 2400 gr ölçmüştü 32.0 haftada, 33.0 da bebek 2270 çıktı. benim drun açıklaması "uzulme sakın bebekler bazı haftalar atılım yapar bazen durur gelişimleri." benimki 1 haftada 200 gr zayıflamış gibi görünüyor oysa... ben de bu hafta biraz daha kastım bakalım çarşamba 34.6 da ne çıkacak.

Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz istirahat et.bol su iç ve bu arada iyi beslen Benimde etmem lazım aslında ama işe gidiyorum . Çok yorgunum her yerim ağrıyor ya :S

çok geçmiş olsun canım dinlen sen o toparlar kendini merak etme. bolbol su iç. bebişine iyi bak sen ne kaldıki şunun şurasında doğumumuza:34: dualarımız seninle tabiki..

sağolun kızlar Allah razı olsun dün çok üzülmüştüm ama şükür bgn iyiyim ... Normalde çalışırkn gün içinde bebeğimin hareketlerini pek hissetmezdim aama bgn hep dinlendim bayağı hissettim hareketlerini, perşembe günü dr a gidicem inş. her şey normale dönmüştür...

Eki Görüntüle 1037578

Kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim henüz deneme bunlar :) nasıl olmuşlar ? ( demin yanlışlıkla nisan annelerine gönderdim mesajı :)) kızlar da baska bişey konuşuyolardı ayıp olmamıştır inşallah)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksamlar kizlar.
bu sabah dr kontrolumuz vardi.kizmiz 2.614 gr olmus.34+2 deyiz.haftasina gore uyumlu oldugunu soyledi.suyu yeterli, boyunda kordon yok, pozisyonu iyi dedi.
polivic ve koseden hatirlarsiniz vajinal bolgede cikan sigil sandigim seyler kilcal damarlardan , kan akisindan kaynaklaniyormus.enfeksiyonlu degil cildiyeye gitmen gerekmez cok rahatsizsan git dedi.

2 haftada 1.700 gr almisim.doguma kadar 3 kilo dan fazla almamalisin dedi :( nasil olacaksa bu? 65 ile baslayip 78 ile devam etmekteyim..

yurumen gerekir cokca ozellikle son haftalarda.bebegin asagi inmesi icin.normal dogum icin...
her aksam 1 saat yurumeye karar verdim.simdi bahane etmesin hareketsiz kaldin olmadi falandiye koz vermek istemiyorum.

Hersey bir tarafa kizimizi gormek cok mutlu etti beni ve babasini :) sizlerinde bebislerinize kavusmanizi dilerim.
sevgiler

Hadi gözün aydın canım kötü bişey yokmuş çok sevindim :)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :)

Slm kizlar bugun eminonu havuzlu hana ve sarchaneye gittim daha yeni eve gelmek nasip oldu bebek arabasini kesinlikle istanbulda olanlar sarachaneye bakmasini oneririm dun mohtercarede baktigim mamas and papas marka sola modeli 850 tl dediler sarachaneden bugun 700tlye aldim havuzlu handanda pisik kreminden ates olcerine kadar gogus pedinden biberon fircasina kadar herseyini aldim bugun bi eksigimiz kalmadi cok sukur sarachane ve havuzlu han ile sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

Iyi aksamlar kizlar.

sevgiler

hadi gozun aydin canim.....

ben de şimdiden tatil hayali kuruyorum canım ya Ekim'de yeterince büyümüş olur mu dersin? ama bizde yazlık yok, şöyle düzgün bi otelde kalsak rahat edebilir miyiz ki??? bebişle şimdiden pazarlık yapıyorum...uslu bi bebek olursan seni denize götürücem diye:1:

Biz de Eylül gibi Kıbrıs olabilir diyoruz. İki çocukla nasıl olur ki acaba?

Nihayet bu gelen yardımcı iyi biri çıkarsa, onu da alırız belki o zaman kazasız belasız gider geliriz inşallah. Oğlum en deli çağında, her yere atlıyor, Allah korusun düşmesi, araba altında girmesi, tehlikeli işler yapması an meselesi öyle geniş alanlarda... ki çevremdeki en söz dinleyen, akıllı, sakin çocuk olmasına rağmen....

Oğlum doğduğunda ilk sene hiçbir yere gidememiştik, kendimi eve kapamıstım:( Sonraki sene sanırsınız ki tatile değil ev alıp yerlesmeye gidiyoruz. Bezler, mamalar, biberonlar, kat kat kıyafetler, off benım ılk kez attılde ıkıarca gıysım vardı yanımda. Yazık zavallı eşimin de ama bır suru bavulumuz vardı:))

Amaann hepsi gelip geçiyor işte.... Göz açıp kapayana dek büyüyorlar...Ne zorluğu olursa olsun Allah bize sağlıklı evlatlar versin gerisi mühim değil.

Eki Görüntüle 1037578

Kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim henüz deneme bunlar :) nasıl olmuşlar ? ( demin yanlışlıkla nisan annelerine gönderdim mesajı :)) kızlar da baska bişey konuşuyolardı ayıp olmamıştır inşallah)

Soldaki cok masum sagdaki cok asabi olmus:) ama cok tatlilar ya :) masallah ugrasacak gucte buluyorsunuz :)

Canlarımm,

Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda.

NTS'ye artık standart şikayet olmasa bile bağlanıyorsun dedi. Bir kere sancım(kasılmam) çıktı; gayet normal dedi.

Akıntı için, defalarca kültür aldık; tertemiz çıkıyor, bu sefer almayacağım dedi. Hormonların etkisiyle çok artış oluyor akıntılarda diyip basit bir fitil verdi.

İlk kez kızımın yüzünü net şekilde gördüm. O yüzden hala şoktayım. Sevinç, merak, hasret, ... hepsi karıştı birbirine...

33+1 deyiz; 2.250 olmusuz. Normal dedi...

Ben de 74.5 olmusum hiç yorum yapmadı; 14,5 kilo almış oluyorum şimdiye dek heeeeyyt maaşallahhhhh bre pehlivannnn:))))

Soldaki cok masum sagdaki cok asabi olmus:) ama cok tatlilar ya :) masallah ugrasacak gucte buluyorsunuz :)

Ay hiç sorma güç konusunda aslında hiç gücüm yok bide çalışıyorum işten nasıl fırsat bulcam bilmiyorum..

Meraktayım simdi..

Canım haklısın yani hem ölçümün aynı çıkması hem de doktorun buna yorumu çok saçma...
Başka doktora gitmekle iyi yapıyorsun bence, gör bak farklı çıkacak.

kacirmisim ne oldu ki nie kizdi dr :-[ :-[

sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diye:( cuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...

sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diye:( cuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...

Benimde sağ tarafa baskı yapıyor.. Sag ayagımı hareket ettırınce, ustune basınca agrı yapıor.. Noluyomuş ole olunca.. Daha kanala girmesi için erken değilmi? Niye kızdıkı.. Anlamadım.. Bişeyler kaçırdım sanırım.. :S

Back
X