Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 Nisan benimki canım22 si dedi ilk biz oldu olacak 23 olsun bari dedik tamam dedi
![]()
Günaydın:) Birşey söyleme canım, sadece ağrım var de yat. Biraz naz yapmayınca, sırtında taş bile taşıtabilirler... Ooo biz gebeyken neler yapardık olur bir de... Şimdi nazlanmayıp, ne zaman nazlanacaksın, sakın alıştırma kimseyi... Doktoruna bile (cok ayakta kalıyorum, yoruluyorum, zorlanıyorum vb) söylesen eşinle konusup uyarır.
Ay hiç sorma güç konusunda aslında hiç gücüm yok bide çalışıyorum işten nasıl fırsat bulcam bilmiyorum..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yardim edecek becerikli birini bulabilirsen iyi olur:) annen mesela:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diyecuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...
sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diyecuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...
Annem teklif etti zaten :))) yetişemezsem halledersin dedim :))
Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?
Ben düşünüyordum bir ara sadece acıbadem hastanesi saklıyormuş sanırım ücreti ne kadar bilmiyorum. Sen araştırdın mı?
:) o naz yapmayı hayatım boyunca başarabilmiş dğilim canım yaa..hiç sevmıyorum bu huyumu
Son birkaç yılda bir sürü kordon kanı bankası türemiş. Benim bildiğim en eski ve iyisi Sabancı'nınki.
Ben araştırıyorum, birkaç yerle görüşüp bilgi alıyorum, sana da bilgi iletirim istersen.
bu nedemek ki :-( :-(
ne cektik be gulmedi su yuzum iki gundur.......kizim da bende cok gerginiz sanirsam icim ugusuo gbi buzusuo gibi 3 dk da bi oluo1 bucuk saattir.....ne bu bilen war mi ...esim iste kotu gun gecirmis ustune banka ile ufak sikinti yasamis falan o anlatti ben gerildim o anlatti ben gerildim....icim ugusuo karincalisio gobegim tas gibi oluo buzusuo sonrada ne bu yaaaaa napim bir saati gecti
maşallah kuzucuğuna annesi Allah bağışlasın kilosu da çok güzel.çok mutluyum kızımı gördüm bugün. durumu iyiymiş çok şükür. 2600 olmuş kilosu çok güzel dedi doktor 43 santim de boyu. maşallah kuzuma![]()
Canım farklı bir doktora gittiğinde göreceksin kilosunun artmış olduğunu sen yemesen bile bebek alıyor zaten içinde kalması bu yüzden daha iyi gelişimini tamamlaması için. İnşallah gittiğiniz diğper doktordan memnun kalırsın için rahatlar birazcık :)Merhabalar,genel olarak belli sıkıntılar dısında herkes iyi sanırım..
Seviniyorum herkes iyi olunca :)
Dün bizde kızımızı gördük,cok şükür iyi,kıprastı durdu :)
En son 4 Martta gitmistik,kilosuna 1.400-1.500 civarı demisti,dünde esim sordu yine 1400-1500 dedi,ben üstümü fln toparlarken esimde sormus,bende iceri gecince sordum 3 haftada aynı olması normal mi diye..
Makineye,ölcümlere fln bagladı sonucu,saglıklı bi bebek kordon akısı normal hareketleri iyi bizim icin önemli olan bunlar dedi..
Hic tatmin olmadım tutumundan..Kafama takmıyorum zayıflık gb düsünüp,sadece 3 hafta arayla aynı seyi duymak sasırttı..
Yarın farklı bir doktora görünecegim,devlet hastanesinde daha önce de gittigim bi doktor..
Meraktayım simdi..
Çok şükür canım sen orda oraya sıçrıyor felan deyince baya bir telaşlanmıştım gerçekten, bilmeden neler neler yapıyoruz sıkıyordunuz bir de Allah'ım esirgesin.Iyi aksamlar kizlar.
bu sabah dr kontrolumuz vardi.kizmiz 2.614 gr olmus.34+2 deyiz.haftasina gore uyumlu oldugunu soyledi.suyu yeterli, boyunda kordon yok, pozisyonu iyi dedi.
polivic ve koseden hatirlarsiniz vajinal bolgede cikan sigil sandigim seyler kilcal damarlardan , kan akisindan kaynaklaniyormus.enfeksiyonlu degil cildiyeye gitmen gerekmez cok rahatsizsan git dedi.
2 haftada 1.700 gr almisim.doguma kadar 3 kilo dan fazla almamalisin dedinasil olacaksa bu? 65 ile baslayip 78 ile devam etmekteyim..
calisiyorum biliyorsunuz.cok burun kivirdi.oturarak calistigim icin...
yurumen gerekir cokca ozellikle son haftalarda.bebegin asagi inmesi icin.normal dogum icin...
her aksam 1 saat yurumeye karar verdim.simdi bahane etmesin hareketsiz kaldin olmadi falandiye koz vermek istemiyorum.
Hersey bir tarafa kizimizi gormek cok mutlu etti beni ve babasini :) sizlerinde bebislerinize kavusmanizi dilerim.
sevgiler
Hehehe çok tatlıalr zaten ben bu keçe olaylarını çok seviyorum bir türlü cesaret edip de almaya çalışmadım yapamam diye.Eki Görüntüle 1037578
Kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim henüz deneme bunlar :) nasıl olmuşlar ? ( demin yanlışlıkla nisan annelerine gönderdim mesajı :)) kızlar da baska bişey konuşuyolardı ayıp olmamıştır inşallah)
Canlarımm,
Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda.
NTS'ye artık standart şikayet olmasa bile bağlanıyorsun dedi. Bir kere sancım(kasılmam) çıktı; gayet normal dedi.
Akıntı için, defalarca kültür aldık; tertemiz çıkıyor, bu sefer almayacağım dedi. Hormonların etkisiyle çok artış oluyor akıntılarda diyip basit bir fitil verdi.
İlk kez kızımın yüzünü net şekilde gördüm. O yüzden hala şoktayım. Sevinç, merak, hasret, ... hepsi karıştı birbirine...
33+1 deyiz; 2.250 olmusuz. Normal dedi...
Ben de 74.5 olmusum hiç yorum yapmadı; 14,5 kilo almış oluyorum şimdiye dek heeeeyyt maaşallahhhhh bre pehlivannnn:))))
Canım öncelikle bebişine maşallah, benim de deli gibi akıntım ve ilaç kullanmamam rağmen malesef geçmiyor ben de artık vazgeçtim günde 2 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı ne yapayım. Kordon kanını saklatmayı çok istiyorum lakin malesef biz Gaziantep'te yaşıyoruz burada herhangi bir banka yokKordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?
maşallah kuzucuğuna annesi Allah bağışlasın kilosu da çok güzel.
Canım farklı bir doktora gittiğinde göreceksin kilosunun artmış olduğunu sen yemesen bile bebek alıyor zaten içinde kalması bu yüzden daha iyi gelişimini tamamlaması için. İnşallah gittiğiniz diğper doktordan memnun kalırsın için rahatlar birazcık :)
Çok şükür canım sen orda oraya sıçrıyor felan deyince baya bir telaşlanmıştım gerçekten, bilmeden neler neler yapıyoruz sıkıyordunuz bir de Allah'ım esirgesin.
Hehehe çok tatlıalr zaten ben bu keçe olaylarını çok seviyorum bir türlü cesaret edip de almaya çalışmadım yapamam diye.
Canım öncelikle bebişine maşallah, benim de deli gibi akıntım ve ilaç kullanmamam rağmen malesef geçmiyor ben de artık vazgeçtim günde 2 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı ne yapayım. Kordon kanını saklatmayı çok istiyorum lakin malesef biz Gaziantep'te yaşıyoruz burada herhangi bir banka yok(((
Sabancı deyince hemen netten baktım yarın arayacağım inşallah, ped kullanmadım ben hiç akıntı için ama senin gibi intimate jel ben de kullanıyorum. Kokusu da yok aslında ama insanı huzursuz etmeye yetiyor varlığı :)Bildiğim kadarıyla hangi ilde olursan ol gelip alıyorlar. Bunu sorar öğrenirim senin için.
Akıntı için doktor sorun yok dıyor ama rahatsız edıcı ıste, ben de cok sık ped degısıyorum. Ozel yıkama jellerı kulanıyorum. Hormonalmıs normalmıs ıste ben de sasırdım.
Bestecim, bebeğin kordondaki kanını doğumdan hemen alıp sonra uygun şartlarda donduruyorlar. Bunun için bir işlem bedeli, bir de yıllık saklama ücreti alıyorlar.
Kordon kanı içinde ileride vucudun ihtiyacı olabilecek kök hücreler bulunuyor. İleri de gerekirse (Allah korusun) kan kanseri vb kan hastalıkları ile pek çok sayıda genetik rahatsızlık için tedavi amaçlı kullanılıyor. Ayrıca Allah korusun işte ileri de malum hastalıklarda lazım olursa kardeşle %50 ve anne-baba ile %25 uyum gösteriyor.
Kordon kanı saklamanın gereksiz ve sadece ticari amaçlı bir uygulama olduğunu düşünenler de var. Dünyada kordon kanı ile adı lazım olmayan hastalıkları atlatan güzel örnekler de var.
Nette çok daha fazla detay bulabilirsin bu konuda.
Bestecim, bebeğin kordondaki kanını doğumdan hemen alıp sonra uygun şartlarda donduruyorlar. Bunun için bir işlem bedeli, bir de yıllık saklama ücreti alıyorlar.
Kordon kanı içinde ileride vucudun ihtiyacı olabilecek kök hücreler bulunuyor. İleri de gerekirse (Allah korusun) kan kanseri vb kan hastalıkları ile pek çok sayıda genetik rahatsızlık için tedavi amaçlı kullanılıyor. Ayrıca Allah korusun işte ileri de malum hastalıklarda lazım olursa kardeşle %50 ve anne-baba ile %25 uyum gösteriyor.
Kordon kanı saklamanın gereksiz ve sadece ticari amaçlı bir uygulama olduğunu düşünenler de var. Dünyada kordon kanı ile adı lazım olmayan hastalıkları atlatan güzel örnekler de var.
Nette çok daha fazla detay bulabilirsin bu konuda.