2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende 10 gün rapor aldım evdeyim şimdi.kızlar ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz bana.bu dönemde kesinlikle bencil olmak lazımmış bende bunu anladım.işyerim anlamıyordu ben onlara bildikleri dilden anlatıcam bundan böyle her ayın 10 gününü raporla geçireceğim iştede asla kendimi yormayacağım.benim bebeğim tüp bebek biliyorsunuz öyle tedaviler öyle sorunlar yaşıyoruzki bunu anlamaları mümkün değil tabi patronlar için iş iş iş. kızlar bu arada bu arada benim ağbim kırklarelinde kadın doğum uzmanı.lüleburgazdada özel bir hastanede görev yapıyor.o bölgede olan varsa tavsiye ederim kendisini

Saol canım içimi rahatlattın geç döllenme Diyince gelişim geriliği mi acaba diye aklıma takıldı ... Öyle olsa söylerdi doktor dedim sonra :) gelişimi güzel demesine rağmen sordum burda tekrar ana yüreği işte :))

@oferta ... Çok geçmiş olsun bence işteki arkadaşlarına söyle sana biraz daha müsamaha davransınlar ben bankadayken hamile olan arkadaşlarıma bebek gibi davrandım hep bazen işlerini bile üstlendiklerin olmuştur ... Birazcık vicdanları varsa seni yormazlar.. Patronuna gelince o da bir annenin evladı eşi çocuğu vardır ... Kendi eşinin senin yaşadığın duruma düşmesini istemez emin ol ... O yüzden sen bilgi ver herkese sağlıklı hamilelik dilerim

Sor tabi canım iyi yapmışın
Spermle yumyum geç ortalama olarak hesaplanan tarihten geç birleşti demek sadece gelişim geriliği falan kesin değil hani hepimiz adet gününe göre hesaplıyoruz ya ovulasyonu ama işte her zaman genel geçer kuralla olmuo senin embiryon bir hafta sonra oluşmuş dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok gönlünü ferah tut
Mide bualntısı ne zaman başlar yada başlamayan var mı diye soruom ama kimse beni sallamadı

Ben de yeniyim arkadaşlar... Listeye beni de ekler misiniz?

9. Tüp bebek Denememde nihayet pozitifi gördüm çok şükür :)

Tahmini doğum tarihi: 30 Mayıs
Son regil tarihi: 23 Ağustos
Ilk bebek olacak inşallah

Tüp bebek olduğu için kaç haftalık kaç günlük olduğunu bilemiyorum. 28 Eylül yani dün beta hcg değerim 4731 çıktı... Transferin 10. günü, yani ayın 20. Sinde yapılan ilk testte değerlim 146 çıkmıştı... 1 Eylül salı günü kese için çağırdı doktorum.

Ara sıra kasık ağrısı dışında şu anda hiç bir belirtim yok. İştah, aş erme, mide bulantısı, uyku, yorgunluk hiç birşey yok. Hatta iştahım kesik, kendimi zorluyorum yemek için. 2-3 gün kabız oldum ve doğal yollarla halettim şükür.

Hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler olur inşallah...

Son düzenleme:
Mesala benim cuma günü başladı mide bulantım sadece sabahları oluyor gün içinde olmuyor kusmamak için kendimi kasıyorum dikkatimi dağıtıyorum yeşil elma yiyorum iyi gelio :) inşallah böyle atlatırım ... Çok sağol verdiğin bilgiler için bu arada :)) sağlıklı bir gebelik diliyorum

herkese günaydınlar ve mutlu pazarlar..
cuma günü kalp atışını görmek için doktora gittim o gün 7+3 dü..karnımda baktı bebeği göremedi bide alttan bakiyim dedi..
bebeği görmek için baya uğraştı en sonunda ufacık bişey gördü ben cihazı göremiyodum çok fazla..
kalp atışı biraz yavaş dedi..haftasıyla uyuşmayabilir yumurtlama tarihinle haftan uyuşmayabilir..1 hafta sonra bebeğinin kalbi takır takır atan hastalarım var hemen korkma falan dedi ama benim canım çok sıkıldı arkadaşlar..
çarşamba günü tekrar gidecem lütfen dua edin bbeğimi kaybetmek istemiyorum..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ilk bebeğimide bu sebepten kaybettiğim için korkuyorumda..
lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..

Oferta gecmis olsun umarim cok cabuk atlatirsin riskli donemi artik dinlenmeyi benimsemissin galiba oyle ya bebegimizden onemli bir sey yok
suanda aman dikkat et kendine

Yeni gelen arkadaslar var hosgeldiniz hayirli olsun saglikli bir 9 ay dilerim

Canım bak benim yazdığıma baksana geç döllenme diye bişey var benim Pazartesi bebeği ultrasonla zor gördü vajinal ultrasonla gördü minnacık sonra Cumartesi hem karıdan göründü bebişim hem de kalbi atıyordu 4 gün de baya gelişmiş sen hiç canını sıkma tamam mı bak ben doktorun dediğiyle yetinmedim bi de burda arkadaşlara sordum :) 1 hafta geç döllenmiş kuzum ... Içini ferah tut bol bol dua et

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

İnşallah hayırla sağlıkla güzelce kucaklarımıza alırız meleklerimizi..

canımm yazdığını görmedim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okuyamadım..
banada aynı şeyi dedi doktor döllenme tarihiyle haftan uyuşmuyo olabilir dedi..ama 7+3 günlükkende kalp atışının görülmemesi normalmi ki hani artık görülüyo olması gerekmezmi en azından vajinal ultda??
canım saol valla Allah razı olsun içimi biraz rahatlattın inş. çarş günü gittiğimde bebeğimin kalbi takır takır atar..psikolojikmi bilmiyorum mide bulantılarımda kesildi sanki..

Arkadasim oyle şeyler düşünüpte hem kendi canını hem bebisinin canini sıkma bence. Benimde gec dollenme sanirim gecen hafta ben 6. Haftadayim diye beklerken dr 5 dedi. Belli olmuyo yani. Mide bulantisida hep olcak diye bisey yokki beni arada yokluyo. Guzel dusun guzel seyler olsun

Ícinizi ferah tutun bekleyin biraz daha ben sizin gibi takmistim kafaya belirtilerim yok oldu dedim cok sukur kalp atisini da duydum evet b elirtilerim de azaldi hafif geciyor oglumda da oyleydi siz de rahat olun illa bulanti devam etmiyor

Ayag bizim kaçakta gelmiş buraya bendesfeni soruom herkese kötü bişiy mi oldu diye panik yaptım sağol yani
Sen hala bhcg mi baktırıon doktorundan gizli gizli paranoyak ettin bebişini yav etme gözünü seveyimmmmm kan aldırcak yerin kalmadı artık
Değerinde süper yükselmil maşallahhhhhhh
Bende 7 ekimde gidicem anlamdımkş ben neden bu kadar geç gidiorummmmm:26:
Benimde deli gibi kasık ağrım var ayağa kalkarken eğilirken elektirik çarpıo sanki yumurtalarımı ama onun dışında hiç bir ekstra bişiy yok demekki normall

zatn ben haberlerde dr dövdü haberlerini gayet doğal karşılıyorum çnkü hakediyorlar. Dr uz diye gerinmeyi biliyorlar zoruna gidiyorsa o zamn dr luk yapma kardeşim..bence de hemen dr u değiştirin ve de eğer kurumsal bir hastaneyse şikayet maili atın değilse de başhekimle görüşüp şikayet edin.kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok..

8-10 hafta arası demişti benim doktorum inan normal bir haftada erken hesaplamışsındır belki ondan olmuştur sıkma canını lütfen dualrımız sennle çarşamba güzel haberler alıcaksın inşallahhh

Dokt r dediğin tecavüzcü katil yada terörist mi allah aşkına bir insan olarak şiddeti haketsin??
Memnun değilsen değiştirisin tıbbi yanlış karar verdiğine inanyorsan mahkemeye verirsin yada sabime şikayet edersin hukuk devletinde yaşıyoruz
Kardiyolog genceik doktor kurşunlanarak öldürüldü,yeni atanmış kadın doğumcu düvülerek komaya sokuldu öldü,sen bir gebesin düşün bakalım kendini acil doktoru 8haftalık geb doktor nolur karnıma vurmyın diye yalvarıp ağlarak karnına defalrca tekme atıldı daha niceleri var televizyonlarda görmüyor musunuz
Nasıl bi zihniyettşr bu ki bir insana şüddeti zorbalığı zulumü hak görsün.kocan sana gıcık olup dövse herkese ağlarsın ama demi ve üstelik o karşına geçip ama hakkettin dese hoşuna gider mi??
Bebğinin kalbi tertemiz insanlığı çok yüksek allah tarafından çok güzel olurda senin gib bir annenin düşüncelerinden etkilenmez tek bu mesajın üzerine

Son düzenleyen: Moderatör:

Ícinizi ferah tutun bekleyin biraz daha ben sizin gibi takmistim kafaya belirtilerim yok oldu dedim cok sukur kalp atisini da duydum evet b elirtilerim de azaldi hafif geciyor oglumda da oyleydi siz de rahat olun illa bulanti devam etmiyor

8-10 hafta arası demişti benim doktorum inan normal bir haftada erken hesaplamışsındır belki ondan olmuştur sıkma canını lütfen dualrımız sennle çarşamba güzel haberler alıcaksın inşallahhh

kızlar çok saolun Allah razı olsun sizden içimi ferahlattınız..
olumlu düşünmeye kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ve Allahın izniyle çarşamba güzrl haberler alacağımı umuyorum..
buradada mutlu bi şekilde paylaşacağım inşşş

merhaba kızlar allah izin verirse ben de 20mayısta doğum yapıcam. 7 haftalık benim bebeğim de. bende de sürekli mide bulantısı ve halsizlik var. sürekli uzanmak istiyorum. ev işi, yemek yapmak bile içimden gelmiyor. çok tembelleştim. kızlar ayrıca bende vajinal kaşıntı var. deliriyorum kaşıntıdan. derim pul pul dökülmaye başladı. ne kullansam bilmiyorum. doktora da haftaya gitcem.

herkeste mide bulantısı olmayabiliyor canım. benim ilk gebeliğimde hiç olmadı sadece iştahsızlık ve yemeklerden tiksinme vardı bir kere bile öğürmedim. ama bunda bi kaç gün öncesine kadar sabah uyandığımda midem çalkalanıyo gibi hissediyordum ama o da hergün değil hemen çubuk kraker ekşi mandalina veya beyaz leblebi yiyordum geçiyordu. içini ferah tut ne her hamilelik bir ne de herkesin hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…