çok geçmiş olsun cnm lütfen yat dinlen hiç bir şey yapma.
bence kızlar hamilelikte en önemli şey işyerinin bilmesi. ben tüm gebeliklerimde söyledim ona göre rahat hareket ediyorum. yada direkt hamileyim diye birçok işi erteleyebiliyorum.
Valla benimki tüp bebek ordada öyle biraz daha değişik hesaplama var canını sıkma normal o yüzden
Bebeğe olumsız hiçbir etkisi yok senin bildiğin tarihten bir hafta olmuş embiryo hali sıkıntı yapma o yüzden maşallah bak ne güzel gelişmiş
Saol canım içimi rahatlattın geç döllenme Diyince gelişim geriliği mi acaba diye aklıma takıldı ... Öyle olsa söylerdi doktor dedim sonra :) gelişimi güzel demesine rağmen sordum burda tekrar ana yüreği işte :))
Mesala benim cuma günü başladı mide bulantım sadece sabahları oluyor gün içinde olmuyor kusmamak için kendimi kasıyorum dikkatimi dağıtıyorum yeşil elma yiyorum iyi gelio :) inşallah böyle atlatırım ... Çok sağol verdiğin bilgiler için bu arada :)) sağlıklı bir gebelik diliyorumSor tabi canım iyi yapmışın
Spermle yumyum geç ortalama olarak hesaplanan tarihten geç birleşti demek sadece gelişim geriliği falan kesin değil hani hepimiz adet gününe göre hesaplıyoruz ya ovulasyonu ama işte her zaman genel geçer kuralla olmuo senin embiryon bir hafta sonra oluşmuş dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok gönlünü ferah tut
Mide bualntısı ne zaman başlar yada başlamayan var mı diye soruom ama kimse beni sallamadı
herkese günaydınlar ve mutlu pazarlar..
cuma günü kalp atışını görmek için doktora gittim o gün 7+3 dü..karnımda baktı bebeği göremedi bide alttan bakiyim dedi..
bebeği görmek için baya uğraştı en sonunda ufacık bişey gördü ben cihazı göremiyodum çok fazla..
kalp atışı biraz yavaş dedi..haftasıyla uyuşmayabilir yumurtlama tarihinle haftan uyuşmayabilir..1 hafta sonra bebeğinin kalbi takır takır atan hastalarım var hemen korkma falan dedi ama benim canım çok sıkıldı arkadaşlar..
çarşamba günü tekrar gidecem lütfen dua edin bbeğimi kaybetmek istemiyorum..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ilk bebeğimide bu sebepten kaybettiğim için korkuyorumda..
lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..
Canım bak benim yazdığıma baksana geç döllenme diye bişey var benim Pazartesi bebeği ultrasonla zor gördü vajinal ultrasonla gördü minnacık sonra Cumartesi hem karıdan göründü bebişim hem de kalbi atıyordu 4 gün de baya gelişmiş sen hiç canını sıkma tamam mı bak ben doktorun dediğiyle yetinmedim bi de burda arkadaşlara sordum :) 1 hafta geç döllenmiş kuzum ... Içini ferah tut bol bol dua et
canımm yazdığını görmedim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okuyamadım..
banada aynı şeyi dedi doktor döllenme tarihiyle haftan uyuşmuyo olabilir dedi..ama 7+3 günlükkende kalp atışının görülmemesi normalmi ki hani artık görülüyo olması gerekmezmi en azından vajinal ultda??
canım saol valla Allah razı olsun içimi biraz rahatlattın inş. çarş günü gittiğimde bebeğimin kalbi takır takır atar..psikolojikmi bilmiyorum mide bulantılarımda kesildi sanki..
Ben de yeniyim arkadaşlar... Listeye beni de ekler misiniz?
9. Tüp bebek Denememde nihayet pozitifi gördüm çok şükür :)
Tahmini doğum tarihi: 30 Mayıs
Son regil tarihi: 23 Ağustos
Ilk bebek olacak inşallah
Tüp bebek olduğu için kaç haftalık kaç günlük olduğunu bilemiyorum. 28 Eylül yani dün beta hcg değerim 4731 çıktı... Transferin 10. günü, yani ayın 20. Sinde yapılan ilk testte değerlim 146 çıkmıştı... 1 Eylül salı günü kese için çağırdı doktorum.
Ara sıra kasık ağrısı dışında şu anda hiç bir belirtim yok. İştah, aş erme, mide bulantısı, uyku, yorgunluk hiç birşey yok. Hatta iştahım kesik, kendimi zorluyorum yemek için. 2-3 gün kabız oldum ve doğal yollarla halettim şükür.
Hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler olur inşallah...
Allahım bu terbiyesiz doktorlar ne zaman yok olacakinşallah kendileri de başka doktorlarda aynı muameleyi görürler. hele o hemşireler gırtlaklarını sıkasım geliyor suratsızlar insanın yüzüne bakmaya bile tenezül etmiyorlar. canım bence imkanın varsa hemen doktorunu değiştir. kendi fikrim erkek doktorlar her zaman daha iyi oluyor. ne kompleksleri var ne ego takıntıları çok daha insancıl davranıyorlar. inşallah iyi bir dr bulursun.
canımm yazdığını görmedim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okuyamadım..
banada aynı şeyi dedi doktor döllenme tarihiyle haftan uyuşmuyo olabilir dedi..ama 7+3 günlükkende kalp atışının görülmemesi normalmi ki hani artık görülüyo olması gerekmezmi en azından vajinal ultda??
canım saol valla Allah razı olsun içimi biraz rahatlattın inş. çarş günü gittiğimde bebeğimin kalbi takır takır atar..psikolojikmi bilmiyorum mide bulantılarımda kesildi sanki..
zatn ben haberlerde dr dövdü haberlerini gayet doğal karşılıyorum çnkü hakediyorlar. Dr uz diye gerinmeyi biliyorlar zoruna gidiyorsa o zamn dr luk yapma kardeşim..bence de hemen dr u değiştirin ve de eğer kurumsal bir hastaneyse şikayet maili atın değilse de başhekimle görüşüp şikayet edin.kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok..
Arkadasim oyle şeyler düşünüpte hem kendi canını hem bebisinin canini sıkma bence. Benimde gec dollenme sanirim gecen hafta ben 6. Haftadayim diye beklerken dr 5 dedi. Belli olmuyo yani. Mide bulantisida hep olcak diye bisey yokki beni arada yokluyo. Guzel dusun guzel seyler olsun
Ícinizi ferah tutun bekleyin biraz daha ben sizin gibi takmistim kafaya belirtilerim yok oldu dedim cok sukur kalp atisini da duydum evet b elirtilerim de azaldi hafif geciyor oglumda da oyleydi siz de rahat olun illa bulanti devam etmiyor
8-10 hafta arası demişti benim doktorum inan normal bir haftada erken hesaplamışsındır belki ondan olmuştur sıkma canını lütfen dualrımız sennle çarşamba güzel haberler alıcaksın inşallahhh
Sor tabi canım iyi yapmışın
Spermle yumyum geç ortalama olarak hesaplanan tarihten geç birleşti demek sadece gelişim geriliği falan kesin değil hani hepimiz adet gününe göre hesaplıyoruz ya ovulasyonu ama işte her zaman genel geçer kuralla olmuo senin embiryon bir hafta sonra oluşmuş dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok gönlünü ferah tut
Mide bualntısı ne zaman başlar yada başlamayan var mı diye soruom ama kimse beni sallamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?