Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..
bugün 8. haftamı bitiriyorum.2 haftadır mide bulantım ve baş dönmem baya yoğun, ama ilaç kullanacak kadar değil. ne zaman azalacak bilginiz var mı? sabah aç karnına su içeresem mutlaka istifra ediyorum, azıcık aç kalayım yada tatlı yiyeyim başım dönüyo.hamilelilik hhiç kolay değilmiş. ve yarın işe başlamayı hiiiiçç istemiyorum. off bugün çok mızmızımmm
bugün 8. haftamı bitiriyorum.2 haftadır mide bulantım ve baş dönmem baya yoğun, ama ilaç kullanacak kadar değil. ne zaman azalacak bilginiz var mı? sabah aç karnına su içeresem mutlaka istifra ediyorum, azıcık aç kalayım yada tatlı yiyeyim başım dönüyo.hamilelilik hhiç kolay değilmiş. ve yarın işe başlamayı hiiiiçç istemiyorum. off bugün çok mızmızımmm
geçmiş olsun zor olanı atlatmışsın Allahın izniyle bundan sonrada daha sıkıntı çekmezsin inş hayırlısıyla bebeğini kucaklarsın
kızlar sizde de aşırı saç dökülmesi ve göğüslerde sertlik var mı?
hamileliğin tüm belirtilerini en yoğun yaşayan benim herhalde.
2. hamilelikte her şey hafif, kolay olur demişlerdi bende tam tersi oldu.
bir halsizlik var ki sormayın gitsin, bugün zorla 1 oda süpürdüm ne bel kaldı ne baş. çok çabuk yoruluyorum. oğlumda hiç böyle değildim.
bir halsizlik var ki sormayın gitsin, bugün zorla 1 oda süpürdüm ne bel kaldı ne baş. çok çabuk yoruluyorum. oğlumda hiç böyle değildim.
canım benim nar kanı sulandırır hamilelere tavsiye edilmez pek,kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.
canım sa dökülmesi demir eksikliğinden oluyormuş bir ölçtür istersenkızlar sizde de aşırı saç dökülmesi ve göğüslerde sertlik var mı?
kokmaz mı böle berbat ötesi iğrenç birşey benimki daha iğrenç olacak ama akıntım da kokuyor acaba iltihap mı var diye şüpheleniyorumkızlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bişey sorucam..
sizinde idrarınız iğrenç kokuyomu yoksa sadece bana has bişeymi bu. folik asite bağlıyorum ondan olabilirmiş gibi geliyo bana ama bi çaresi olması lazım zaten her kokudan tiksinir oldum tuvalete gitmemle öğürerek çıkmam bir oluyo. ayrıca hassas gögüsler için size küçük gelen sıkan bi sütyeniniz varsa onu kullanın gerçekten işe yarıyo banada doktorum söyledi sıkı bi sütyen tak daha iyi hissedersin dedi. özellikle arabada filan giderken çukurlarda filan ciddi sıkıntı çekiyodum ben göğüslerimden kopucak gibi oluyodu :) şimdi daha rahatım çok şükür :)
Çok çok teşekkürler inşallah
Bu arada yazıların altında yer alan bebeğin gelişimi ile ilgili görseli nasıl yapıyoruz?
Kusura bakmayın yeni olunca sayfa kullanımı ile ilgili sıkıntılar olabilir
Çok çok teşekkürler inşallah
Bu arada yazıların altında yer alan bebeğin gelişimi ile ilgili görseli nasıl yapıyoruz?
Kusura bakmayın yeni olunca sayfa kullanımı ile ilgili sıkıntılar olabilir
kızlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bişey sorucam..
sizinde idrarınız iğrenç kokuyomu yoksa sadece bana has bişeymi bu. folik asite bağlıyorum ondan olabilirmiş gibi geliyo bana ama bi çaresi olması lazım zaten her kokudan tiksinir oldum tuvalete gitmemle öğürerek çıkmam bir oluyo. ayrıca hassas gögüsler için size küçük gelen sıkan bi sütyeniniz varsa onu kullanın gerçekten işe yarıyo banada doktorum söyledi sıkı bi sütyen tak daha iyi hissedersin dedi. özellikle arabada filan giderken çukurlarda filan ciddi sıkıntı çekiyodum ben göğüslerimden kopucak gibi oluyodu :) şimdi daha rahatım çok şükür :)
canm benimde saçım acayip dökülüyo.ne yapacağımı bilmiyorum.saçlarım uzun kestirsemmi diyorum.göğüslerimde sertlesti ve fena şekilde büyüdü.dokunamıyorum bile cok sızlıyo.senin ikinciymiş sen bilirsin aslında herşeyi.ben cok deneyimsizim coğu şeyi burdan öğreniyorum
Merhaba, bende de tam tersi bulantı falan çok nadir oluyor. Benimde bu 2. Oğlumda berbat günler geçirdim 4 ay dışarı çıkamadım kusmaktan damarlarım çatlıyordu o derece.
Saçlarım dökülüyor. Evet göğüslerim taş gibi.
canım benim nar kanı sulandırır hamilelere tavsiye edilmez pek,
canım sa dökülmesi demir eksikliğinden oluyormuş bir ölçtür istersen
kokmaz mı böle berbat ötesi iğrenç birşey benimki daha iğrenç olacak ama akıntım da kokuyor acaba iltihap mı var diye şüpheleniyorum
bu arada kızlar mide bulantılarım bugün iyice arttı sabah ders anlatırken bayılacak gibi oldum sınıfta...şimdilik tuzlu çubukla geçiştirmeye çalışıyorum mideyi boş bırakmamak gerekiyormuş o zaman daha çok bulanırmış bir de nane limon kaynatıyorum o da iyi geliyor ama geçici çözümler bunlar umarım daha fazla bulanmaz ve hemen geçer çok kötü bir his Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de ayniyim her yerden sac topluyorum dis etlerim de hassaslasti.gogusler feci durumda cok kucuktu simdi inanamiyorum. Ben de dun supurdum ama oda oda yattim esime ben bu sefer is yapamam dedim. Oglumda doguma kadar her isimi yaptim bu sefer zorladi beni gercekten.bayram da geliyor herhalde kadin alicam bu sefer
Merhaba kizlar
Bende bugun bir is yapamadim kardesim yapti sagolsun öylende 4 kap yemek yaptim bisey olmadi simdi miydem bir tuhaf bulanmakla bulanmamak arasinda bekliyor benim oglumda cok kotuydu bulantilarim bundada sanirim oyle olcak gozum korktu valla
Canım sana özel değil merak etme. korkma dakızlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bişey sorucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?