2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

geçmiş olsun zor olanı atlatmışsın Allahın izniyle bundan sonrada daha sıkıntı çekmezsin inş hayırlısıyla bebeğini kucaklarsın

canım yataktan bir anda kalkma derler ve yatağın başında tuzlu kraker bulunsun ondan biraz ye yavşça kalk işe yarıomuş
yeşil elmayıda öneriyolar dene istersen

selam kızlar bulantıdan dolayı günlerdir yatıyorum. hep dışarıdan yiyoruz eşim idare ediyor ama nereye kadar.
dramamine metpamit gibi ilaçlarda kullanamıyorum.
doktor çocuğa zararı var dedi. bende içemiyorum. 1 kez yarım tablet aldım anında çıkardım.

kızlar sizde de aşırı saç dökülmesi ve göğüslerde sertlik var mı?
hamileliğin tüm belirtilerini en yoğun yaşayan benim herhalde.
2. hamilelikte her şey hafif, kolay olur demişlerdi bende tam tersi oldu.
bir halsizlik var ki sormayın gitsin, bugün zorla 1 oda süpürdüm ne bel kaldı ne baş. çok çabuk yoruluyorum. oğlumda hiç böyle değildim.

aynen canm bende çok fazla mide bulantısı yasıyorum.herşeyden tiksindim en sevdiğim şeylerden bile.yemeği eşimin zoruyla çok az yemege çalışıyorum.bencede çok zormuş hamilelik.bide benim bünyem çok zayıf.ne zaman normale döneriz acaba merak ediyorum..

geçmiş olsun zor olanı atlatmışsın Allahın izniyle bundan sonrada daha sıkıntı çekmezsin inş hayırlısıyla bebeğini kucaklarsın

Çok çok teşekkürler inşallah
Bu arada yazıların altında yer alan bebeğin gelişimi ile ilgili görseli nasıl yapıyoruz?
Kusura bakmayın yeni olunca sayfa kullanımı ile ilgili sıkıntılar olabilir

canm benimde saçım acayip dökülüyo.ne yapacağımı bilmiyorum.saçlarım uzun kestirsemmi diyorum.göğüslerimde sertlesti ve fena şekilde büyüdü.dokunamıyorum bile cok sızlıyo.senin ikinciymiş sen bilirsin aslında herşeyi.ben cok deneyimsizim coğu şeyi burdan öğreniyorum

Merhaba, bende de tam tersi bulantı falan çok nadir oluyor. Benimde bu 2. Oğlumda berbat günler geçirdim 4 ay dışarı çıkamadım kusmaktan damarlarım çatlıyordu o derece.

Saçlarım dökülüyor. Evet göğüslerim taş gibi.

kızlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bişey sorucam..
sizinde idrarınız iğrenç kokuyomu yoksa sadece bana has bişeymi bu. folik asite bağlıyorum ondan olabilirmiş gibi geliyo bana ama bi çaresi olması lazım zaten her kokudan tiksinir oldum tuvalete gitmemle öğürerek çıkmam bir oluyo. ayrıca hassas gögüsler için size küçük gelen sıkan bi sütyeniniz varsa onu kullanın gerçekten işe yarıyo banada doktorum söyledi sıkı bi sütyen tak daha iyi hissedersin dedi. özellikle arabada filan giderken çukurlarda filan ciddi sıkıntı çekiyodum ben göğüslerimden kopucak gibi oluyodu :) şimdi daha rahatım çok şükür :)

canım benim nar kanı sulandırır hamilelere tavsiye edilmez pek,
canım sa dökülmesi demir eksikliğinden oluyormuş bir ölçtür istersen
kokmaz mı böle berbat ötesi iğrenç birşey benimki daha iğrenç olacak ama akıntım da kokuyor acaba iltihap mı var diye şüpheleniyorum

bu arada kızlar mide bulantılarım bugün iyice arttı sabah ders anlatırken bayılacak gibi oldum sınıfta...şimdilik tuzlu çubukla geçiştirmeye çalışıyorum mideyi boş bırakmamak gerekiyormuş o zaman daha çok bulanırmış bir de nane limon kaynatıyorum o da iyi geliyor ama geçici çözümler bunlar umarım daha fazla bulanmaz ve hemen geçer çok kötü bir his Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar bu arada idare edebilirsem kendime bir blog oluşturdum desteğinizi bekliyorum
"ikinciheyecan.blogspot.com":26:

canım şu adreste http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html detaylı anlatılıyor fakat bir yanlış var due date yazan kısma sat değil bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yazacaksın. kolay gelsin

resim yanlışlıkla eklendi onu gözönüne alma

Ben de ayniyim her yerden sac topluyorum dis etlerim de hassaslasti.gogusler feci durumda cok kucuktu simdi inanamiyorum. Ben de dun supurdum ama oda oda yattim esime ben bu sefer is yapamam dedim. Oglumda doguma kadar her isimi yaptim bu sefer zorladi beni gercekten.bayram da geliyor herhalde kadin alicam bu sefer

arkadaşlar yarın kontrolüm var ve cok heyecan bastı beni.yarın tam 8. hafta dolmus olcak.geçen gittiğimde 6+1 di kalp atışını duymuştuk boyu da 4 mm di.sizce şimdi nasıl bi görüntüyle karşılaşıcam.çok merak ediyorum onu.aklıma geldikçe içimden ağlamak geliyor.çok değişik bir duyguymuş hamilelik....

Merhaba kizlar
Bende bugun bir is yapamadim kardesim yapti sagolsun öylende 4 kap yemek yaptim bisey olmadi simdi miydem bir tuhaf bulanmakla bulanmamak arasinda bekliyor benim oglumda cok kotuydu bulantilarim bundada sanirim oyle olcak gozum korktu valla

Idrarın normalden farklı kokuyorsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir sistit olabilirsin başındayken gidip görünmek en iyisi ben sisti evlendiğim sene çok yaşadım .. Kokusu değişio, yanma yapıo , idrar yaparken tüylerin diken diken olur canım yanar ateşin bile çıkabilir bunların hepsi aynı anda da olabiliyor ayrı ayrı da olabiliyor ... Limon suyu içip bol bol su iç ... Hamile olmasan tek kullanımlık şaseler var hemen kesio ama kullanamazsın ...

evet canım ikinci ama oğlumda yaşamadım bunları sadece bulantılar aynı iidi.
saçlarını kestirsende kökünden yine dökülecek canım sadece kısa saç toplarsın o olur.

bende oğlumda 2 kez hastanede yattım bulantılar yüzünden ama bunda yatamam oğlum var.

yarın baktırıcam canım.

bende zorlandım canım. önceki hamileliğimde hem çalıyordum hem ev pırıl pırıl dı şimdi misafir gelsin istemiyorum çok çabuk yoruluyorum.

Ayni bulantilar bendede var ozellikle arabada kotu oluyorum. Gecmis olsun canim

Canım sana özel değil merak etme. korkma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…