merhaba kızlar allah izin verirse ben de 20mayısta doğum yapıcam. 7 haftalık benim bebeğim de. bende de sürekli mide bulantısı ve halsizlik var. sürekli uzanmak istiyorum. ev işi, yemek yapmak bile içimden gelmiyor. çok tembelleştim. kızlar ayrıca bende vajinal kaşıntı var. deliriyorum kaşıntıdan. derim pul pul dökülmaye başladı. ne kullansam bilmiyorum. doktora da haftaya gitcem.
herkese günaydınlar ve mutlu pazarlar..
cuma günü kalp atışını görmek için doktora gittim o gün 7+3 dü..karnımda baktı bebeği göremedi bide alttan bakiyim dedi..
bebeği görmek için baya uğraştı en sonunda ufacık bişey gördü ben cihazı göremiyodum çok fazla..
kalp atışı biraz yavaş dedi..haftasıyla uyuşmayabilir yumurtlama tarihinle haftan uyuşmayabilir..1 hafta sonra bebeğinin kalbi takır takır atan hastalarım var hemen korkma falan dedi ama benim canım çok sıkıldı arkadaşlar..
çarşamba günü tekrar gidecem lütfen dua edin bbeğimi kaybetmek istemiyorum..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ilk bebeğimide bu sebepten kaybettiğim için korkuyorumda..
lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..
merhaba kızlar iki gündür yoktum epey yazılmış bu arada okumaya çalıştım hepsini.çok kötü iki gündü benim için cuma günü iş için izmite gittim geldim ve gün içindede çok yoruldum şantiyede.akşam altı gibi eve dönerken karnıma çok ani bıçak gibi bir ağrı girdi.yanımda iş arkadaşlarım vardı bişey söyleyemedim arabayıda ben kullanıyordum.ağrı şiddetini git gide artırdı.eve varıp arabadan indiğimde bacaklarımdan aşağıya acayip bir sızlama oldu ve birden kan boşaldı içimden aniden koşarak eve çıktım epey bir kanamam olmuştu.biraz dinlendim doktorumu aradım yatmamı dinlenmemi ilaçlarımı kullanmamı söyledi yapacak hiç bişey yok düşük oluyorsa engelleyemezsin dedi.sabahı zor ettik oğlum benim ağlamalarımdan çok etkilendi bir yandan onu teselli edemeyişim bir yandanda içimdeki canı kaybetme düşüncesi sabaha kadar mahvetti beni.sabah erkenden doktora gittik kese yerinden oynamış kanlanma var fazlaca ancak kanamam durduğu için şimdilik sadece düşük tehtiti yaşamışım.her an herşey olabilir sen yinede hazırlıklı ol dedi.şimdi 10 gün rapor aldım evde yatacağım dinleneceğim ve miniğimin beni bırakmaması için dua edeceğim.bunları sizleri üzmek yada tedirgin etmek için yazmıyorum lütfen benim gibi yapıp kendinizi yormayın üzmeyin.belkide cuma günü iş için kendimi o kadar yormasaydım bütün bunları yaşamamış olacaktım.allah yavrularımızı bize bağışlasın.daha önce düşük yapmış yada benim gibi düşük tehtidi yaşamış olanları o kadar da iyi anladımki.acılar paylaşıldıkça azalıyor.şimdilik ağrımda geçti kanamamda durdu ama hala risk devam ediyor.dua edin benim için.
Ben de yeniyim arkadaşlar... Listeye beni de ekler misiniz?
9. Tüp bebek Denememde nihayet pozitifi gördüm çok şükür :)
Tahmini doğum tarihi: 30 Mayıs
Son regil tarihi: 23 Ağustos
Ilk bebek olacak inşallah
Tüp bebek olduğu için kaç haftalık kaç günlük olduğunu bilemiyorum. 28 Eylül yani dün beta hcg değerim 4731 çıktı... Transferin 10. günü, yani ayın 20. Sinde yapılan ilk testte değerlim 146 çıkmıştı... 1 Eylül salı günü kese için çağırdı doktorum.
Ara sıra kasık ağrısı dışında şu anda hiç bir belirtim yok. İştah, aş erme, mide bulantısı, uyku, yorgunluk hiç birşey yok. Hatta iştahım kesik, kendimi zorluyorum yemek için. 2-3 gün kabız oldum ve doğal yollarla halettim şükür.
Hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler olur inşallah...
Kızlar geç döllenme olunca doktor yeni bir adet tarihi belirliyor ya peki bunun bebeğe olumsuz etkisi var mı geç döllenmenin ... Mesala benim 8 Ağustos sat , 7+2 olması lazımken 6+2 ve kalp atışını gördük ... Doktor bidaki gelişinizde yeni adet tarihi belirleyecez ona devam edicez geç döllenme olmuş dedi .. Ama gelişim çok güzel dedi her hafta adım adım takip etti ...
herkese günaydınlar ve mutlu pazarlar..
cuma günü kalp atışını görmek için doktora gittim o gün 7+3 dü..karnımda baktı bebeği göremedi bide alttan bakiyim dedi..
bebeği görmek için baya uğraştı en sonunda ufacık bişey gördü ben cihazı göremiyodum çok fazla..
kalp atışı biraz yavaş dedi..haftasıyla uyuşmayabilir yumurtlama tarihinle haftan uyuşmayabilir..1 hafta sonra bebeğinin kalbi takır takır atan hastalarım var hemen korkma falan dedi ama benim canım çok sıkıldı arkadaşlar..
çarşamba günü tekrar gidecem lütfen dua edin bbeğimi kaybetmek istemiyorum..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ilk bebeğimide bu sebepten kaybettiğim için korkuyorumda..
lütfen dualarınızı eksik etmeyinn..
Oferta çok geçmiş olsun. Kanama olayını bende yaşıyorum. 5. haftamda kesenin gözükmesiyle beraber kanama da gözüktü ultrasonda. Dıştan bir lekelenmem olmadı ama kesenin hemen yakınında az da olsa vardı. Sonra doktorum 3 tane 2 gün arayla iğne verdi ayrıca ilaçta verdi yat dinlen dedi, biraz gezdim biraz dinlendim. 6+2 günlükken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve aynı zamanda kanamada artış da görüldü hemen 2 gün arayla 4 iğne daha verdi ilaca da devam. Bu sefer hiç bişey yapmadan sadece yattım dinlendim hep 7+3 günlükken gittiğimizde kanamada azalma oldu tedbir amaçlı 2 iğne daha verdi ve ilaçlara da sabah akşam 3 ay boyunca riski atlatana kadar da devam dedi. Eğer sağlıklıysa ne olursa olsun tutunur ama sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım engel olamayız biz yapılacak herşeyi yapalım tedbirlerimizi alalım gerisi allaha kalmış. İnşallah minik meleklerimiz bizimle olur. Bugün 7+5 günlük miniğim, son iğne mi olup ilaçlara devam edicem. İnşallah güzel şeyler olur, sağ sağlim miniklerimizi kucağımıza almak nasip olur. Kısmet olursa bende mayıs annesi olucam..
Tüp bebek olduğu için kaç haftalık kaç günlük olduğunu bilemiyorum. 28 Eylül yani dün beta hcg değerim 4731 çıktı... Transferin 10. günü, yani ayın 20. Sinde yapılan ilk testte değerlim 146 çıkmıştı... 1 Eylül salı günü kese için çağırdı doktorum.
Ara sıra kasık ağrısı dışında şu anda hiç bir belirtim yok. İştah, aş erme, mide bulantısı, uyku, yorgunluk hiç birşey yok. Hatta iştahım kesik, kendimi zorluyorum yemek için. 2-3 gün kabız oldum ve doğal yollarla halettim şükür.
zatn ben haberlerde dr dövdü haberlerini gayet doğal karşılıyorum çnkü hakediyorlar. Dr uz diye gerinmeyi biliyorlar zoruna gidiyorsa o zamn dr luk yapma kardeşim..bence de hemen dr u değiştirin ve de eğer kurumsal bir hastaneyse şikayet maili atın değilse de başhekimle görüşüp şikayet edin.kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok..
merhaba kızlar allah izin verirse ben de 20mayısta doğum yapıcam. 7 haftalık benim bebeğim de. bende de sürekli mide bulantısı ve halsizlik var. sürekli uzanmak istiyorum. ev işi, yemek yapmak bile içimden gelmiyor. çok tembelleştim. kızlar ayrıca bende vajinal kaşıntı var. deliriyorum kaşıntıdan. derim pul pul dökülmaye başladı. ne kullansam bilmiyorum. doktora da haftaya gitcem.
Herkese merhaba,Allah kısmet ederse bende mayıs 2014 te ikinci kez anneliği yaşayacağım. "Kadınlar kulubü" sayfasına ve bu forum sayfasına yeni üye oldum.Çünkü şu an yatak istirahatindeyim ve acayip sıkıntılardayım belki benimle aynı zamanlarda aynı durumda olan arkadaşlar vardır diye MERHABA demek istedim
bizimde bir çok sıkıntıdan sonra hali hazırda bi beklediğimiz noktacık gözükdü.. haftaya tekrarr doktor kontrolünde olucağız şimdi en son adet tarihim 21 ağustosdu ona göre hesaplaynca 29 mayıs doğum tarihi oluyor ama ALLAHIM bilir tabi henüz çok ufak kritik süreçteyiz :) ALLAHIM HERKESEE HAYIRLI EVLATLARINI HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Geç döllenmenin hiç bir olumsuzluğu yok hiç merak etme. Sadece yumurtamızın geç çatlamayıp geç döllenmesi ile ilgili. Kızımda sat tarihim 22 ağustostu drum 30 ağustosa almıştı, ondan sonraki gebelik hesaplamaları ona göre yapıldı hep. Muhtemelen seninde öyle olacak.
Geç döllenmenin hiç bir olumsuzluğu yok hiç merak etme. Sadece yumurtamızın geç çatlamayıp geç döllenmesi ile ilgili. Kızımda sat tarihim 22 ağustostu drum 30 ağustosa almıştı, ondan sonraki gebelik hesaplamaları ona göre yapıldı hep. Muhtemelen seninde öyle olacak.
inşallah seninde geç döllenmedir canım. dr.unda söylemiş lütfen olumsuz düşünme. her hamilelik aynı olmuyor.
Hoş geldiniz kızlar. Sizleride listemize ekledim. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..
Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..
aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun atlatıcaksın Allahın izniyle. benim de 2 gün kadar kanamam oldu ama içte bir kanlanma söz konusu değil çok şükür. ben de istirahatteyim şu anda :) sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize inşallah
hayırlı olsun canım benimki de tüp bebek .inşallah keseyide sağlıkla görürsün.
geçmiş olsun bende aynı dertten raporluyum.
Benim rahim içi kanama söz konusu ama inşallah atlatacağız..
Salı kontrol var bakalım ultrason ne diyecek...
kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?