2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım bence kaşıntı için hemen doktora gitmelisin mantar olmuş olabilirsin doktor gerekli ilaçları verecektir.

İnşalla Çarşamba pıt pıtları duyarsın canım, mevlam. Emanet hepsi..
Ben yarın gideceğim bakalım nelere geleceğim :'/

çok geçmiş olsun canım inş dinlenerek atlatırsın sağlıkla kavuşursun bebeğine

Benide arada tutuyor bulantılar sadece öğürüyorum :'/ dün kötü yaptı sadece onun dışında pek olmuyor.

Herkese merhaba,Allah kısmet ederse bende mayıs 2014 te ikinci kez anneliği yaşayacağım. "Kadınlar kulubü" sayfasına ve bu forum sayfasına yeni üye oldum.Çünkü şu an yatak istirahatindeyim ve acayip sıkıntılardayım belki benimle aynı zamanlarda aynı durumda olan arkadaşlar vardır diye MERHABA demek istedim

bizimde bir çok sıkıntıdan sonra hali hazırda bi beklediğimiz noktacık gözükdü.. haftaya tekrarr doktor kontrolünde olucağız şimdi en son adet tarihim 21 ağustosdu ona göre hesaplaynca 29 mayıs doğum tarihi oluyor ama ALLAHIM bilir tabi henüz çok ufak kritik süreçteyiz :) ALLAHIM HERKESEE HAYIRLI EVLATLARINI HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

hayırlı uğurlu olsun... hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh...

Geç döllenmenin hiç bir olumsuzluğu yok hiç merak etme. Sadece yumurtamızın geç çatlamayıp geç döllenmesi ile ilgili. Kızımda sat tarihim 22 ağustostu drum 30 ağustosa almıştı, ondan sonraki gebelik hesaplamaları ona göre yapıldı hep. Muhtemelen seninde öyle olacak.

inşallah seninde geç döllenmedir canım. dr.unda söylemiş lütfen olumsuz düşünme. her hamilelik aynı olmuyor.

Hoş geldiniz kızlar. Sizleride listemize ekledim. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Saol canım çok teşekkür ederim bilgi için :) içim rahatladı :)

Çok teşekkürler,

Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..

çok sevindim adınıza. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun atlatıcaksın Allahın izniyle. benim de 2 gün kadar kanamam oldu ama içte bir kanlanma söz konusu değil çok şükür. ben de istirahatteyim şu anda :) sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize inşallah

bugün 8. haftamı bitiriyorum.2 haftadır mide bulantım ve baş dönmem baya yoğun, ama ilaç kullanacak kadar değil. ne zaman azalacak bilginiz var mı? sabah aç karnına su içeresem mutlaka istifra ediyorum, azıcık aç kalayım yada tatlı yiyeyim başım dönüyo.hamilelilik hhiç kolay değilmiş. ve yarın işe başlamayı hiiiiçç istemiyorum. off bugün çok mızmızımmm

hayırlı olsun canım benimki de tüp bebek .inşallah keseyide sağlıkla görürsün.

geçmiş olsun bende aynı dertten raporluyum.

Benim rahim içi kanama söz konusu ama inşallah atlatacağız..
Salı kontrol var bakalım ultrason ne diyecek...

kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.

şimdiden neden süt yapıcı içecekler içiyorsun ki? doktoruna danıştın mı bir zararı olmasın? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…