2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok geçmiş olsun cnm lütfen yat dinlen hiç bir şey yapma.
bence kızlar hamilelikte en önemli şey işyerinin bilmesi. ben tüm gebeliklerimde söyledim ona göre rahat hareket ediyorum. yada direkt hamileyim diye birçok işi erteleyebiliyorum.

kızlar düşük konusunda yiyecek ekmeği varsa vs iyoruz ama takdir allahın tedbir bizim o yüzden tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.
benim 2 düşüğüm vardı. birincisinde kızım 6 aylıktı kızım kucağımda, bebek arabası eşek ölüsü kadar o elimde ben merdivende çıkardım onları sırtımda çanta. eve geldim resmen karnım yarılıyor gibi ağrıdı. o akşam kanamam oldu bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldum.
2.sinde hamile olduğumu tahmin ediyordum ama önemsemedim öğremenlik tayinim çıktı eşyalarımı toparlayıp evime döneceğim. elimde koca bavul, çantalar vs o kadar ağır kaldırdımki ondan sonrasıda düşük oldu.
ben artık buna inanıyorum. eskiden bişi olmaz vs derdim ama şimdi 1 kğ bile taşımıyorum.

üzülmesene tatlım benimde 4 haftalıkken yüksek cıkmıştı şimdi ikizlerime hamileyim:)

antibiyotik kullanma gerçekten hem dr muayene tam 10.günü git eğer 10 günü geçirirlerse para ödersin neden ödeyeceksin işte para kapısı özel hastaneler tahlillerinizin coğunu aile sağlığı merkezleri yapıyor mümkünse randevularınıza sabah erken saatte gidin

bende erken doğarsa mayıs annesi olamam diye düşünüyorum inşallah öyle bi sorunla karşılaşmayız.

cok büyük geçmiş olsun dikkat edin kendinize

hafiften mide bulantılarım var ama bişey yiyemiyorum doğru dürüst ya zorluyorum resmen kendimi inşallah uzun sürmez

O zaman bende duyamayabilirim canım. Benim ilk kontrolümde kese görülmemişti. 2. sinde kese görüldü ama yeni oluşmuş dedi dr.um.4 haftalık olması gerekirken 3 haftalık dedi. Sonradan hiç belli olmaz gebelik haftasının önüne bile geçebilir dedi. Kızımdada geç döllenme olmuştu. Onun için çok kafaya takmıyorum sende takma.

Çok geçmiş olsun canım. Mutlaka dinlen ve kendini suçlamayı bırak, inşallah kuzucuğun sana tutunur.

Yeşil elma gerçekten işe yarıyor :)

Çok geçmiş olsun inşallah düşük riskin ortadan kalkar Allah yardımcın olsun canım..

Canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inşallah hiçbirşey olmaz Rabbim korusun..

Allahım bu terbiyesiz doktorlar ne zaman yok olacak inşallah kendileri de başka doktorlarda aynı muameleyi görürler. hele o hemşireler gırtlaklarını sıkasım geliyor suratsızlar insanın yüzüne bakmaya bile tenezül etmiyorlar. canım bence imkanın varsa hemen doktorunu değiştir. kendi fikrim erkek doktorlar her zaman daha iyi oluyor. ne kompleksleri var ne ego takıntıları çok daha insancıl davranıyorlar. inşallah iyi bir dr bulursun.

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

çok sevindim kızlar gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah

geçmiş olsun canım Allah bu bebeğine ömür versin inşallah.

Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah. ama lütfen bir daha kendini bu kadar yorma. yazdığın geçmiş mesajları hatırlıyorum iş için kendini çok yoruyorsun bebeğin hepsinden önemli Allahım korusun inşallah bir şey olmaz ama bundan sonra lütfen daha dikkatli ol. Allaha emanet.

oferta cok gecmıs olsun...Raabım 9ayı saglıkla tamamına erdırsın.
Sımdı de "ahhh o gun gıtmeseydım" "wahhh ısın pesıne bu kadar dusmeseydım" demelerı de bırak.
Kendını de suclama... bu donem bencıl olacaksın...cunku bır ben var senın ıcınde.
HAyıflandıgında da yoruldugunda da uzuldugunde de etkılenen..
Yasananı unuttt....uzat bacaklarını keyfıne bak!!

Gunaydın hanımlarrr
Gununuz aydın olsun...
Bebekler saglıklı olsun..
Bızler fıt kalalım..
Yedıklerımız once bebege sonra bıze yarasın (ya da once bıze dogal olarak bebege..bılemedım sımdı hı hı)
hersey guzel olsun ıste yaaa..

ahh ah tunemi ne güzel demişsin de dediğini ben pek yapamıyorum:s iştahım aşırı açık ne bulsam yer vaziyetteyim hızlı da kilo alıyorum ki zaten çok zayıf da değildim hamileliğe dair doğum kadar endişendiriyor bu kilo alımı beni...napcamı bilemdim bi diyetisyene gideyim diyorum bakalım...

çok geçmiş olsun arkadaşım,çok zor bir durum Allah yardımcın olsun..içini ferah tutmaya çalış benim iki tane kuzenimin ikiside sana benzer şeyler yaşadı kanamaları geldi düşük tehlikesi yaşadılar.ama çok şükür ikisininde sapasağlam bebekleri oldu,bol bol dinlen mümkün olduğunca sarsmamaya çalış kendini dikkat edersen Allahın izniyle aşamayacağın bir sorun değil bu yeterki kendine dikkat et..

Gunaydin kizlaarrrr aclik hissimi kaybettim sanırım en son dun öğlen yemek yedim hala karnim tok:) yemeklerden tiksiniyorummm vitaminler tok tutuyor olabilir mi?

Oferta çok geçmiş olsun. Kanama olayını bende yaşıyorum. 5. haftamda kesenin gözükmesiyle beraber kanama da gözüktü ultrasonda. Dıştan bir lekelenmem olmadı ama kesenin hemen yakınında az da olsa vardı. Sonra doktorum 3 tane 2 gün arayla iğne verdi ayrıca ilaçta verdi yat dinlen dedi, biraz gezdim biraz dinlendim. 6+2 günlükken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve aynı zamanda kanamada artış da görüldü hemen 2 gün arayla 4 iğne daha verdi ilaca da devam. Bu sefer hiç bişey yapmadan sadece yattım dinlendim hep 7+3 günlükken gittiğimizde kanamada azalma oldu tedbir amaçlı 2 iğne daha verdi ve ilaçlara da sabah akşam 3 ay boyunca riski atlatana kadar da devam dedi. Eğer sağlıklıysa ne olursa olsun tutunur ama sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım engel olamayız biz yapılacak herşeyi yapalım tedbirlerimizi alalım gerisi allaha kalmış. İnşallah minik meleklerimiz bizimle olur. Bugün 7+5 günlük miniğim, son iğne mi olup ilaçlara devam edicem. İnşallah güzel şeyler olur, sağ sağlim miniklerimizi kucağımıza almak nasip olur. Kısmet olursa bende mayıs annesi olucam..

Son düzenleme:
Kızlar geç döllenme olunca doktor yeni bir adet tarihi belirliyor ya peki bunun bebeğe olumsuz etkisi var mı geç döllenmenin ... Mesala benim 8 Ağustos sat , 7+2 olması lazımken 6+2 ve kalp atışını gördük ... Doktor bidaki gelişinizde yeni adet tarihi belirleyecez ona devam edicez geç döllenme olmuş dedi .. Ama gelişim çok güzel dedi her hafta adım adım takip etti ...

Ecemik çok geçmiş olsun allah önce sana ve bebişlerine sağlık sıhat versin tez zamanda atlatın inşallah...
Benim mide bulantım kokularla sıkıntım kısca hiçbirşeyim yok sizlerin ne zaman başladı o şikayetleriniz benim olup olan devamlı kasık ağrım ki buna normal dediler bide kabızlığım var
Herkese ailesiyle bebikleriyle çok güzel bi pazar günü olsum umarım mm

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla benimki tüp bebek ordada öyle biraz daha değişik hesaplama var canını sıkma normal o yüzden
Bebeğe olumsız hiçbir etkisi yok senin bildiğin tarihten bir hafta olmuş embiryo hali sıkıntı yapma o yüzden maşallah bak ne güzel gelişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…