2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben de burda ilk dogumlar ii kotu yorumlar okudum ya moonsres falan....sonra yuzum degisti heralde esim nen war dedi korkma biz ne istersek onu yaptiricaz falan dedi ama ben titriom o titrio sonra beni sakin yanliz birakma 1 sn bile bak sensiz kalamam dedim gozlerim doldu....begendigim canta reklami wardi bu cantadan almadan ölursem sen al emi kizimla saklayin dedim basladim aglamaya bi baktim bu da aglio cok garip bi duygu cok ;; )))
gecmis olsun hayatim tam zamani bol bol dinlen ozman.....

Selam kizlar.bugun doktor randevum vardi 35+1 gunluguz 2 kilo 780 gram geldi oglum.suyu falan iyi kendi iyi cok sukur fakat benim bir haftadir elimde uyusma vardi hergun daha kotuye gidiyordu bugun soyledim doktora magnezyum yazdi.bir hafta icinde gecmezse ortapediye git dedi.el bileginden ameliyat yapabilirler hazirlikli ol dedi.moralim cok bozuldu zaten bu ay yine kilo vermisim.bi ay aliyorum bir ay veryorum.toplamda 4 bucuk kilo almis oldum oda zaten bebek.dokuzuncu ayda sen kilo almazsin artik dedi.bebek alir sende ortalama 5 kiloyla gebeligi tamamlarsin dedi.kiloyu takma onemli olan bebek dedi ama takiyorum iste.bebek 800 gram almis ben yarim kilo az cikiyorum yani 1 kilo 300 gram vermis oluyorum aslinda.normalde olsa veremezdim.neyse kizlar fazla uzattim sanirim benden bu kadar

Gecmis olsun. Pastil kullanmistim ama ise yaramamisti. Maden suyuyla gargara cok iyi gelmisti

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim ewet yeni dogan yogun bakim unitesi ve yenodogan kuwezi farkli....imis bende erken dogum riskim ortaya ciktigi donemde ogrendim benim gittigim hastanedr ikiside yok imis...fakat 36 .haftadan sonra farkli bir komplikasyon olusmadigi takdir de de ikisinede ihtiyac kalmiyormus.....4 milyar dogum yaptiran bir ozel hastanede dogum yapti akraba ama yetersiz kaldi kuwez die goturduler baska hastaneye....( benim iki hastaneye gitme sebebim bu du ) ama artik daha rahatim olan hastaneden bile sewk edebiliolar bosuna stres yapmamak lazim mis....o pastilden de kullandim majezik bogaz spreyide kullandim...

canim bu konu cok tartisilan bir konu fakat izah ederek fikir sordugun icin kendimi yerine kpyup fikrimi paylasmak isterim...(sezaryen isteyen biri olabilirim) fakat bole bir riski asla kabul edemezdim kaldi ki ben suan bile bu riski goze almiorum...suni sancinin zarari epidurali etkisi suydu buudu okadar sanci cekip bebegi hazir olmadan sancilarla cikartmaya calismak kalbini yoruomus ve suni sanci zararlimis die biliorum akrabanin dedigi gibi...neden bunca eziyet deger mi bunca riskleri almaya alt tarafi sezaryen onca aci agri ilac almayi goze aliosun bence sezaryen bunpardan cok daha kolay...hee saglikli diosan ozaman ne suni sanci ne epidurali katma kendi gelsin bebek ozaman tamamdir..hak werim ama madem bukadar risk war ben sezaryen diorum....

Ben olsam denerdim. Riskli oldugu noktada doktor sezeryana yonlendirir zaten. Bir arkadasim suni sanci alip normal yapamayinca sezeryan olmustu. İyi ki suni sanci almisim sutum sakir sakir diyordu..normal dogurmus gibi sutu gelmisti. Fazladan agri cekmis olursun ama en azindan sansini denersin hem de sutun gelir

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günler geçtikçe heyecan sevinç endişeler artıyor Dr haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi şimdiden endişeleniyorum 37 haftadayım doğum şeklini düşünemiyorum oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum. Dünden beri felaket bir sol bacak ağrım var özellikle baldırda yaşayan var mı ?

Bende arkadasa katiliyorum canim.Kendimi senin yerine koyarak dusundum bu cevabi verirken.Rabbim kolaylik verir ins.Hem Allah insana dayanamayacagi intihani vermezmis canim korkma ins.Sen guclu bi annesin.,.

Bebeğim çok hareketsiz korkmaya başladım daha dün doktordaydım tekrar gitsem tuhafmı olur şimdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğim çok hareketsiz korkmaya başladım daha dün doktordaydım tekrar gitsem tuhafmı olur şimdi.

senin kalp dinleme aletin vardı sanırım onunla dinle bakalım ya da sağlık ocağı yakınsa oraya git

benimde bi haftadır misafirim vardı görümcem rahatsız burda bi hasteneye geliyo ve bizde kaldılar çok severiz birbirimizi ama evde misafir varken hiç rahat edemedim ben gerildikçe sanırım bebişte gerildi o kadar az hareket ettiki korkmaya falan başladım dün misafirleri yolculadık bu gün bizimki bayram ediyo habire bi hareket içinde yani dicem oki senin ev kalabalık sende gerğinsin normal hareketsiz olması

Ofertacım dr um hep derki bebeğinin hareketini uzun süre hissetmezsen hemen gel. Ne kadar zmandr hissetmiyosun sen. kıpırtıdamı hissetmiyosun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ozelden yazamiyorum simdilik, a bana ozelden yazarsan telefonunu gorebilirim sanirim, ben de arar gorusurum, cok tesekkur

Cok yardimci oluyorsun canim , tecrube farkli birsey iste, burayi o yuzden cok seviyorum, hepiniz harikasiniz:))
.

Bir de son sorum: ( bu konuyla ilgili diger arkadaslarin canini da fazla sıkmak istemiyorum)
Bakicilara ne kadar ödüyorsunuz?

Cok az zaman kaldi, 2. Bebegim bu, tekrar ayni heyecani yasayabilecek miyim diye bazen kafama takiliyor, aralarindaki dengeyi umarim ayarlar ikisini de iyi birer anne baba olabiliriz.

okşa biraz karnını sağa sola dön uzan hareket eder, uzun süre etmezse ara doktorunu o zaman gel ya da gelme der canım takma bu kadar kafana.

ay canım ben yaşadım geçen cuma günü, baya bi zorladı beni yürüyemiyordum nerdeyse benimde sağ kalçadan itibaren sanki damarlarım çekiliyo gibi oldu akşam eve gidip uzanınca geçti.
yarın son mesai günüm izne ayrılıyorum nihayet dinlenemedim hiç hamileliğim boyunca yorgunluktan da oluyordur.

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Her şüphede git canım, artık son günler. Sonradan ah etmektense şimdi pimpirikli olmak iyidir.
Zaten gerçekten iyi bir doktor asla bebek hareketi azaldı dediğinde "olsun bişey olmaz boşver" demez; gel bakalım der...

ofertacım git bence
bak ben de utana sıkıla gittimsabah
idrarda protein çıktı,şimdi sürekli takipte olucaz
kızlar
ayaklarınız da ve ellerinizde şişme var mı
yoksa ben de preklemsi şüphesi var,ondan mı şişkin bu kadar

kızlar bi de beni önceden alttan muayene etmişti,su gelme şüphesindendolayı
çatı muayenesi yapmayacağını söyledi
ondan anlamışmıdır ki,çatı muayenesi ona mı benziyor acaba

600-700 usd arası bir piyasası var. Haftalık 25 TL izin parası. Bu durum yatılılar için geçerli. Türkler uçmuş......

Ay ne güzel nasıl başarıyorsunuz, ben şuan bildiğin fil yahut mamut durumundayım:)))

merhaba kızlar
benim de idrarda protein çıktı
gebelik zehirlenmesi olabilir
bize çok dua edin

Çok geçmiş olsun cnm, bebek büyüdü artık dimi kaçıncı haftadasın, varsa öyle bir risk hemen doğum yaptırılar inşallah.

Benim fikrim; asla asla risk almak istemezdim sezeryan olurdum. Sezeryanın zorluğu anneye, bebek için riski yok ya da çok az...

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Bugun birşeye ancak bu kadar sevınebilirdim herhalde. Eşimin annesıyle beraberdık, senın durumundan bahsedıyordum bır de eve gelıyor dıye okuyunca o an ıkımız de duygulandık gozlerımız doldu. Allah ayırmasın. Eve gelınce yaz bıze ıkı satır barı. Gozun aydın....

benim kızımın gelmeye niyeti yok sanırım. bekledikçe iyce stres oldum kendimi temizliğe vurdum

kızlar bi de beni önceden alttan muayene etmişti,su gelme şüphesindendolayı
çatı muayenesi yapmayacağını söyledi
ondan anlamışmıdır ki,çatı muayenesi ona mı benziyor acaba

ewet canim dr alttan muayne edio...bence no problem birak etmesin...zaten cati muaynesi tam bi uydurma imis.....eger belli bi rahatsizlik belli bi suphe yoksa muayneye gerek bile yok...ben sezaryen istiom yapti muayne ne oldu normal dedi allah askina ne aldi ki....ben normal istesem sayet dogumu hic takmam cati mewzusunu cunku yurt disinda ve burda isteyen doguruo kardesim catir catir... yanlis anlama sadece kafana takma die anlatmak istedim kebdi fikrimi orda bakmistir o sorun war mi die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…