2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Vayy be,lutfetmisler :)
Belki esin senin istedigini soylemistir
Guzel haber yine de,olsun :))

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozunaydiiiiiinn :))
Ilk ve son ayriliginiz olsun,Rabbim mahrum etmesin birbirinizden..
Cok guzel bir haber..

Gozunaydin canim. Ohhh gelsin mis gibi cennet kokulari. Bol bol sutler :)

Vayy be,lutfetmisler :)
Belki esin senin istedigini soylemistir
Guzel haber yine de,olsun :))

Gozunaydiiiiiinn :))
Ilk ve son ayriliginiz olsun,Rabbim mahrum etmesin birbirinizden..
Cok guzel bir haber..

Saolun kızlar amin .... kaç gün sabrettim simdi dayanamıyorum bir an önce gelsinler istiyorum daha yeni yola çıktılar

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Gozunuz aydinnn:)))

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nurgulalper geliyormuş ömer bebek ayyy çok sevindim ben bile heyecan yaptım.haftasonu olmasa daha önce gelirdi çok şükür kavuşuyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba bugün izne ayrıldim çok sükür, kontrolüm vardı vücudumda ödem cok fazla olusuyor bas agrım var tansiyonum da yüksek cikti gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor kilo fazla aliyorum bi nedeni de buymuş bebegim 2 haftada 26 gr tek almis bol bol dinlenmem gerekiyor tam vaktinde izne ayrilmisim yani. benimle ayni belirtileri gösterenler dikkat etsin, hayirlisiyla saglikli bir şekilde dogum yapariz insallah

çok geçmiş olsun canım.... tansiyonun kaç? bebeğin kaç kilo şu anda? iki haftada 26 gr. hele de son haftalarda çok az,çok dikkat et kendine....
benimkinin de kilosu iki hafta geriden geliyor hep...cuma kontrolüm var bakalım ne olacak?....

nurgul arkadaşım, bebeğinde problem olmamasına ve yanına geliyor olmasına çok sevindim canım...

Tansiyon önemli dikkat et.bol bol dinlen canım iznede çıkmışsın iyi olmuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sevindik canim ind.Hayirli saglukli bi bebis olur.Son ayriliginiz olur ins.

bazı durumlarda rahat olmak lazım haklısın. bunu başarabilmeyi diliyorum yoksa kendi kendimi yoktan yere lohusalık depresyonuna sokucam

gözün aydın canım çok sevindim. bundan sonra hiç ayrılık yaşamayın inşallah.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzdan sakın,
nurgulalper gözün aydın canım

bu hafta inşallah güzeliklerle sağlıkla güzel haberlerle geçer Allah hepimizin günlerini gecelerini yapacak işlrini kolaylaştırsın

Gözünaydın canım , çok sevindim, hep dua ettim size, sarılıp koklayacaksın yavrunu, inşallah bir daha böyle ayrı kalmazsınız.

Nurgulalper ayyyy cok sevindim bebegine kavusuyosn ne guzelll,.,kizlar merak ettim yenidogan unitesi ve kuvez farklimi..birde her arastirma hastanesinde yenidogann unitesi oluyomu sanirim kuvez heryerde oluyoda yenidogan her yerde yok dimi.malum erkwn.dogum riskim var her ihtimali arastirmam lazim.birde cok kotu faranjit olmusum oksuruyorum cok kotu gicik seklinde arkaarkaya umarim bebege.zarar vermezz( doktora gittim ilac yazamam :18:ama.pastil kullanabilirsin dedi strepsils die bi marka kullanan oldumu pastil?

gözün aydın cnm, Allah bir ömür boyu yavrundan ayırmasın..darısı bize kaldı son 10 gün:)))))) hala oğlum dönemedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…