2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
akşamdan beri bende yaşıyorum...canımı yakıyor...

ayni seyleri ben de yasiyrm once ader sancisi gbi bicak kesigi gbi agri oluyo snra karnim sertlesio bi turlu rahatlayamyrm.bgn doktora nst bi sorun ckmadi.ama doktorum her an bekle hazlrkli ol doguma dedi.bgn 36+4 oldk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Sezeryan mi olacaksin tam tarih vermissin de. Ben de 20 mayista dusunuyorum sezeryan olacagi icin. Senle ayniyiz yani. Aklima takilan masallah bebegin 2200 grammis. BBende gecen hafta gittim 34 haftalik bebegim 2200 gram cikti doktorum kilosu az dedi. Anlamadim gitti. Herkes normal diyor da. Sen de boyle yazinca icim rahatladi acikcasi. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.

doğum yakınmı demek istiyor?:18:cuma kontroldeydim kanala girmişmi dedim hayır dedi.şimdi ise bu sancılar yerleşme çabasımı die dusunmuyor değilim cuma gunu yine kontrolum...akşamdan beri rahat değilim bugun gezdim geldim ama kendimi rahatlatamadım ....içim huzursuz kendimi dinliyorum surekli

Canım benim bildiğim kadarıyla 2-3 günlük gerilikleri dotorlar hiç önemsemiyor. Hatta ölçüm farklılıkları bile olabiliyor. Benim doktorum iki hafta ve daha geriyse detaylı inceleme yapıyoruz bir sorun var mı diye demişti. Eğer sorun olsa, hemen alırlar bu haftalarda çünkü dışarıda daha hızlı gelişiyorlar. Yine de doktorun seni rahatlatacak şeyleri söylemeli daha çok konuşmalıydı herhalde.

Saglikli bir gebelikte en az 8 kilo alinmaliymis canim.ben 4. ayda 4 kilo aldim aniden sonra bi al bi ver yaptim iste.kilo verilir canim saglikli olsunlada

Tabi keşke biz almasak ta sadece onlar büyüseler karnımızda ama olmuyor işte. Ben kiloyu verebiliyorum ama emzirirken aldığımdan dolayı zaman alıyor. Tekrar hamile kaldığımda belki 1-2 kilo fazlalığım vardı yoktu.
Bu sefer (burdan kızlarla niyeti bozduk eğer 3.cüye niyetlenmezsek:) kesinlikle evlenirken ki formuma dönmeye kesinnnn kararlıyım.

bende sanki bu defa normal doğurabilirim gibi hissediyorum.oğlumda hiç böyle kasılma ağrı sancı bişey yoktu günümü almıştım tıpiş tıpış sezeryana gitmiştim.şimdi hergün acaba bugün ne olacak diye bekler oldum çok tuhaf.:26:

Vallahi doktorun verdiği gün bile 39+4 nerdeyse zaten normal doğum tarihi.... O kadar bekler miyim hiç bilmiyorum. Aniden suyum gelse doğum başlasa filan cidden çok içimde kalacak normal yapmamak bu sefer. Çünkü cidden sebep yok normal yapmamak için bu sefer. Sadece sezeryan yeri için riskli diyorlar. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, o da olmaz diyorsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ....

evet canim sezeryan Allah izin verirse bi aksilik olmazsa aslinda 15 le 20 si arasi dedi ben 20 istedim nekadar dursa okadar iyi birde erkek kardesimin dogum gunude 20 mayis ahlaki zekasi herseyi ona benzesin istiyorum :)) biraz baatil ama ne biliyim iste canim kilosunu doktor soyledikten sora ben gelip birde evde haftalara gire kilo tahminine bakiyorum normal yani zaten 34 haftadan sonra haftada 250 gram aliyolar bebekler cok dert etmemek lazim şu kilo olayina en takik annelerden biri benimdir heralde ama bebek kilo alsin diye yediklerim hep bana geldi suan 20 kilo aldim ve daha 4 hafta var alirim yine diye dusunuyorum saglikli olsunlarda insallah kilo okadar onemli degil takmiyorum artik sende takma

39+4 çok geç değilmi gerçektende o arada sancın başlayabilir gerçektende.benimkini 38 hafta dolmadan alacaklar 37 + larda alırlar sanırım.şeker yüzünden erken olması gerekliymiş senin 5 mayıstı sanırım benimde 7 mayıs gibi olacak.

Ayyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
(NOT: BU arada hala bebişin bir ismi yok :))

bu sancilar baslagnda doguma hazrlk baslar ve her an geleblr dedi 3 haftan var ama oncesnde de geleblr normal dogum tam bi supriz dedi.suyun nisanin sancin baslarsa gel dedi.hayrlisi dedm artk beklyrm kizim ne zaman gelrse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kasıklarımda baskı hissi var içerde bişeyler oluyo ama ne anlamadım yaöğleden beridir var sancı yok ama sanki bebek aşağı doğru itiyo acaba kanalamı giriyo anlamadım 35 haftalığım bu arada

kizlar yaaa bizim ufaklik 2 gundur hareketsiz kasilmasi bol ama hissediorum arada hareketini ondan rahatim...2..3 gundur falan surekli hickirio sanirim eskiden emindim hickirik olduguna su icince yuruyuce geciodu simdi gunde rahat 3 kez ve uzun suruo napsam gecmio dik dik dk dik dik allahim diorum bugun oturdum agladim can mi cekisio die ) ;)) bu kadar sik ve uzun normal mi ya....zaten beni ii ce dogum stresi sardi ben korkmuorum ama ona bisi olucak dogum da bisi olucak hastane yetersizmi bole abuk subuk seler kfamda yazip kimsenin morelinide bozmak istemiorum...zaten herkes yetrnce stresli...

benim bi tarihim bile yok 36 +1 oldum oysaki bunada oturup aglayasim war....

cnm inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
bu arada bizim bebiş kanala doğru ilerlemiş,bebiş beklemez dedi dr
bu arada benim 3,4 gündür çatıda ağrı,aşırı kasılma ve bel ağrısı var
daha 36 dayyız,kilosu da az,nasip artık
Rabbim yanımızda olsun

Bugün annemin bi gecelik daha alalim istegiyle kirmadim,almaya gittigimiz yerde bi hamile bayan daha vardi,hafifce basimi egip karnima baktim resmen..7 bucuk aylikmis tabii gogsunun altindan basliyor gobek..
Bana bakti son zamanlarimiz dedim,dönüp 'anne bak onlarin bebis gelmek istiyor galiba artik ' dedi..
Karnim o kadar asagidaki,son gunlerde herkes ayni seyi soyluyor :))

Rahime batmalari 2 hafta once yasamistim hicbisy cikmadi..

Bu hafta daha yuksek sesli bi sekilde kuyruk sokumumdan sesler cikiyor,rahatliyorum..

Hareketleri cok asagida hissediyorum,öyle ki gaz yürür gb oluyor asagida oynadikca kıtırdıyor...Bilemedimm..

Artik cok ozledim kokusunu bilmek istiyorum,o kaydirdigi minicik ayaklarini opmek istiyorum..
Bi yandanda simdi ona bisey olacaksa once bana olmali,ama dogunca savunmasiz olacak ya onun hüznü basıyor...

Canım çok heyecanlı herşey gönlünce olsun
Allah bir avazda kurtarsın :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebek solda diye ayağıma baskı yapıyormuş nst de kasılma çıkmadı kalp atışları da normal ağrı hissedersen gel dedi Dr alttan da muayene oldum 1 cm açılmam varmış haftasonu için korkuyordum bugün başıma geldi evimize gönderildik en azından 2hafta daha bekler inşallah oğluşum bizden haberler bu kadar kızlar

Geçmiş olsun canım benimde bir hafta önce nişanım geldi ama hala ses yok bizdede karnımdaki kasılmalar toplanmalar hariç birşey yaşsmıyorum inşallah bir iki hafta beller bu aceleci bebeler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar elimde şişeler vardı onlardan kolonya şişesi yaptım, mevlüt okunursa gelenlere şekerle vermek için, nasıl görünüyorlar bakar mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…