akşamdan beri bende yaşıyorum...canımı yakıyor...
Merhaba kizlar nasilsiniz 34 haftalik oldum 4 hafta kaldi mayis 20de dogum cok heyecanliyiz bebegim 2200 olmus kilosu normal dedi doktor doguma kadar 1 kilo daha alir dedi hastane oda suslemesi icin haftasonu goruscem bi yerle bakalim dogum fotorafcisi istiyodum ama masallah baya pahali agzim acik kaldi bakalim uygun bulursam anlascam biriyle bulamazsam arkadasimi sokmayi dusunuyorum oda kan tutar beni diyo :))) iki kizim var kizlarda hicbirsey yapamadim ne oda suslemesi nede baska bisi hersey icimde kaldi bu bebegimde istiyorum bide son cocugum guzel olsun istiyorum hersey... doktorum kordonlarini baglatmayi dusunurmusun dedi kabul etmedim karsiyim bu duruma cunku neolur neolmaz Allah evlatlarima omur versin ama insanin basina ne gelecegi belli olmaz diye dusunenlerdenim.. sertlesmeler benim hala oluyo karnimda bu normal dedi doktor bebegin hareketleri artik eskisi gibi degil buda normal cunku yeri daraldi bebisimingecen gun doktora garibim dogsada oda rahatlasa daracik yerde dedim yaniliyosun o halinden gayet memnun emin ol dedi. dudaklarim silikonlu gibi oldu kizlarda boyle olmamistim ama oglusumda baya baya guzellestim 20 kilo aldim ama dudaklar super oldu :)) dogumdan sora sisler inerse yaptircam diyorum ben kalin dudakli nnkadar guzelmisim :)) bu arada dogum yapan arkadaslar olmus canlarim ya Allah anali babali buyutsun hayirli evlatlar olsun insallah
ayni seyleri ben de yasiyrm once ader sancisi gbi bicak kesigi gbi agri oluyo snra karnim sertlesio bi turlu rahatlayamyrm.bgn doktora nst bi sorun ckmadi.ama doktorum her an bekle hazlrkli ol doguma dedi.bgn 36+4 oldk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlaım cnm,demekki gerek duymamış bizim dr da
sorma cnm y,benim de sabahtan beri moralim bozuk,tansiyonun kaç
bu arada ben 36+4 teyim ama bebiş 36+1 de ve çok zayıf,2 haftada sadece 100gram almış,biz de dr sormayı unuttuk,niye gelişmemiş diye,dr a da başka bi ile gidiyoruz,1 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum
Kızlar bebek hareketleri yerine bol bol karnımda sertleşme olmaya başladı doktora gitmedim bu hareketler başlayınca bişey yoktur diye karnımda sertleşme ve toplanma hissi var ağrı yok sorunda yoktur diye düşünüyorum bu son haftalar çokmu evham yapıyorum acaba bu kasılma ve toplanma hissi sizdede oluyormu
Çok sık değil ama oluyor canım. Diyorum yine hazırlık çalışmaları başladı oysa ben sezeryan olacağım boşuna bu hazırlıklar ama... Bir taraftan da sezeryan yerimden korkmasam bu sefer normal doğurabilirim diyorum çünkü astım krizlerim hiç yok bu sefer inanamıyorum. En çok yaka silktiğim şeydi oysa önceki hamileliğimde azap olmuştu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saglikli bir gebelikte en az 8 kilo alinmaliymis canim.ben 4. ayda 4 kilo aldim aniden sonra bi al bi ver yaptim iste.kilo verilir canim saglikli olsunlada
Canım benim bildiğim kadarıyla 2-3 günlük gerilikleri dotorlar hiç önemsemiyor. Hatta ölçüm farklılıkları bile olabiliyor. Benim doktorum iki hafta ve daha geriyse detaylı inceleme yapıyoruz bir sorun var mı diye demişti. Eğer sorun olsa, hemen alırlar bu haftalarda çünkü dışarıda daha hızlı gelişiyorlar. Yine de doktorun seni rahatlatacak şeyleri söylemeli daha çok konuşmalıydı herhalde.
bende sanki bu defa normal doğurabilirim gibi hissediyorum.oğlumda hiç böyle kasılma ağrı sancı bişey yoktu günümü almıştım tıpiş tıpış sezeryana gitmiştim.şimdi hergün acaba bugün ne olacak diye bekler oldum çok tuhaf.:26:
evet canim sezeryan Allah izin verirse bi aksilik olmazsa aslinda 15 le 20 si arasi dedi ben 20 istedim nekadar dursa okadar iyi birde erkek kardesimin dogum gunude 20 mayis ahlaki zekasi herseyi ona benzesin istiyorum :)) biraz baatil ama ne biliyim iste canim kilosunu doktor soyledikten sora ben gelip birde evde haftalara gire kilo tahminine bakiyorum normal yani zaten 34 haftadan sonra haftada 250 gram aliyolar bebekler cok dert etmemek lazim şu kilo olayina en takik annelerden biri benimdir heralde ama bebek kilo alsin diye yediklerim hep bana geldi suan 20 kilo aldim ve daha 4 hafta var alirim yine diye dusunuyorum saglikli olsunlarda insallah kilo okadar onemli degil takmiyorum artik sende takmaMerhaba. Sezeryan mi olacaksin tam tarih vermissin de. Ben de 20 mayista dusunuyorum sezeryan olacagi icin. Senle ayniyiz yani. Aklima takilan masallah bebegin 2200 grammis. BBende gecen hafta gittim 34 haftalik bebegim 2200 gram cikti doktorum kilosu az dedi. Anlamadim gitti. Herkes normal diyor da. Sen de boyle yazinca icim rahatladi acikcasi. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
Vallahi doktorun verdiği gün bile 39+4 nerdeyse zaten normal doğum tarihi.... O kadar bekler miyim hiç bilmiyorum. Aniden suyum gelse doğum başlasa filan cidden çok içimde kalacak normal yapmamak bu sefer. Çünkü cidden sebep yok normal yapmamak için bu sefer. Sadece sezeryan yeri için riskli diyorlar. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, o da olmaz diyorsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ....
doğum yakınmı demek istiyor?:18:cuma kontroldeydim kanala girmişmi dedim hayır dedi.şimdi ise bu sancılar yerleşme çabasımı die dusunmuyor değilim cuma gunu yine kontrolum...akşamdan beri rahat değilim bugun gezdim geldim ama kendimi rahatlatamadım ....içim huzursuz kendimi dinliyorum surekli
39+4 çok geç değilmi gerçektende o arada sancın başlayabilir gerçektende.benimkini 38 hafta dolmadan alacaklar 37 + larda alırlar sanırım.şeker yüzünden erken olması gerekliymiş senin 5 mayıstı sanırım benimde 7 mayıs gibi olacak.
Canım benim bildiğim kadarıyla 2-3 günlük gerilikleri dotorlar hiç önemsemiyor. Hatta ölçüm farklılıkları bile olabiliyor. Benim doktorum iki hafta ve daha geriyse detaylı inceleme yapıyoruz bir sorun var mı diye demişti. Eğer sorun olsa, hemen alırlar bu haftalarda çünkü dışarıda daha hızlı gelişiyorlar. Yine de doktorun seni rahatlatacak şeyleri söylemeli daha çok konuşmalıydı herhalde.
Ayyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
(NOT: BU arada hala bebişin bir ismi yok :))
Kızlar bebek solda diye ayağıma baskı yapıyormuş nst de kasılma çıkmadı kalp atışları da normal ağrı hissedersen gel dedi Dr alttan da muayene oldum 1 cm açılmam varmış haftasonu için korkuyordum bugün başıma geldi evimize gönderildik en azından 2hafta daha bekler inşallah oğluşum bizden haberler bu ekadar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?