slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
o ses te neydi oyle catirt die ay die geri oturdum kalkarken bahsettiginiz ses bu sesti sanirim apis aram kuturdedi cok garip ay cok heycanlandim) )
( ama dogurmucam ki dogurmucam ki 42 yi de bekletse dogurmucam ki li lay looo la li loooo )))
Rabbim icinden geceni hayirli kilip nasip etsin ins.canim sagsalim kavusursun.,.
Bende cok zorlanmaya basladim artik bazen yattihim yerden kalkinca yuruyemiyorum afedersinizde cati kemiklro agriyo hemdr nasil adet agrisiyls birlikte iki buklum yuruyorum.
Doktor bana nisan 30 a kadr bekliyorum dedi ama bakalim.Tam gun verse keske.Cok agirlastim artik dogsun istiyorum sagsalim ins.yaa ke.dimi cok kotu hissediyorum.Yuruyemiom,oturamiyorum,donemiyorum.Gunde 5den fazla lavobaya gidiom belki biran once gelisiimini tamamlasin istiyorum yaa.Galiba strese girdim son zamanlarin.,.
Rabbim hayirlisiyla saglikla birbirinize ayrilmamak uzere kavusmanizi nasip rtsin ins.canim cok sevindim.,.
Masallah hic ayirmasin Rabbim sizi ins.Cok sevindim ve heyecanlandim dogrusu.,.)
cnm hayırlı olsun bebeğin , inş. kısa zmn da geçer sarılığı , bebeğin kilosu nasıl ve küveze koydular mı cnm , muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış cnm benm de suyum sınırda olak erken bşi olursa di sordumslm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
cnm arkadaşın muhtemel doğum tarihi benmle aynıymış 22 mayıs , çarşamba günü suyu gelip doğum yapmış çarşamba günü 34+ 6 dıydık cnm yani 35 hafta bitmiş gibi bişeyAllah anali babalı büyütsün, çabuk atlatırsiniz ınş, kaç haftalikken doğdu bebisiniz
Kanala girerkenmi oyle ses cikariyormus.kacirmisim ben oralari
gunde 5 kez falan cis icin mi ben belki 20 sefer girorum abartmiom 30 rahat cikar saysam git otur kalk git otur kalk rap pidi rap rap)
walla canim su cati kemikler falan war ya bebeisin geccegi iste onlar hazirlandigi ici genisliomus genislerken de agri yapiomus....bazi arkadaslar catir kitir sesler duyduunu bahsetmisti yatarken donerken falan bende ayaga kalkerken duydum ilk kez agrilarim wardi hep son iki haftadir....
Ayyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
(NOT: BU arada hala bebişin bir ismi yok :))
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
o ses te neydi oyle catirt die ay die geri oturdum kalkarken bahsettiginiz ses bu sesti sanirim apis aram kuturdedi cok garip ay cok heycanlandim) )
( ama dogurmucam ki dogurmucam ki 42 yi de bekletse dogurmucam ki li lay looo la li loooo )))
E ogrendigim iyi oldu bende duyarsam falan telaslanmam.benim gunun 25 mayis ya ben her seyi en son yasiyorum.sizler deneyim oluyorsun6z bana
cnm hayırlı olsun bebeğin , inş. kısa zmn da geçer sarılığı , bebeğin kilosu nasıl ve küveze koydular mı cnm , muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış cnm benm de suyum sınırda olak erken bşi olursa di sordum
cnm arkadaşın muhtemel doğum tarihi benmle aynıymış 22 mayıs , çarşamba günü suyu gelip doğum yapmış çarşamba günü 34+ 6 dıydık cnm yani 35 hafta bitmiş gibi bişey
Gözun aydin csnim Allah ayirmasin birdaha insalla.. bizim yerimizede cek kokusunu icine Ömer bebisin..Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun proteinin kaclarda ?merhaba kızlar
benim de idrarda protein çıktı
gebelik zehirlenmesi olabilir
bize çok dua edin
Gecmis olsun.. tsnsiyonun kaclarda suan malesef bendede ayni sorun var... tandiyon idrarda protein bas dönmesi ve sag ust karinda agri kontrole gidiyorum bugunlerde sıkça umarim atlatiriz bu durumuHerkese merhaba bugün izne ayrıldim çok sükür, kontrolüm vardı vücudumda ödem cok fazla olusuyor bas agrım var tansiyonum da yüksek cikti gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor kilo fazla aliyorum bi nedeni de buymuşbebegim 2 haftada 26 gr tek almis bol bol dinlenmem gerekiyor tam vaktinde izne ayrilmisim yani. benimle ayni belirtileri gösterenler dikkat etsin, hayirlisiyla saglikli bir şekilde dogum yapariz insallah
Galiba strese girdim.Herhalde cok agirlastim die yerimden kalkmak istemiom nerdeyse kalkuncaa iki bujlum oluyom kasiklarim adet sancisiyla kasilio ve cati kemiklerim cok agrio haddinden fazla bir haftadir cekiyorum herhalde artik hic donemiom yataktada kalkip otarafa yatmak bile daha kolay geliyo imdatt. Biran once gelissin bebisim istiommm
Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyohepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?