2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
o ses te neydi oyle catirt die ay die geri oturdum kalkarken bahsettiginiz ses bu sesti sanirim apis aram kuturdedi cok garip ay cok heycanlandim ) )

( ama dogurmucam ki dogurmucam ki 42 yi de bekletse dogurmucam ki li lay looo la li loooo )))

Kanala girerkenmi oyle ses cikariyormus.kacirmisim ben oralari

gunde 5 kez falan cis icin mi ben belki 20 sefer girorum abartmiom 30 rahat cikar saysam git otur kalk git otur kalk rap pidi rap rap )

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
cnm hayırlı olsun bebeğin , inş. kısa zmn da geçer sarılığı , bebeğin kilosu nasıl ve küveze koydular mı cnm , muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış cnm benm de suyum sınırda olak erken bşi olursa di sordum
Allah anali babalı büyütsün, çabuk atlatırsiniz ınş, kaç haftalikken doğdu bebisiniz
cnm arkadaşın muhtemel doğum tarihi benmle aynıymış 22 mayıs , çarşamba günü suyu gelip doğum yapmış çarşamba günü 34+ 6 dıydık cnm yani 35 hafta bitmiş gibi bişey

Galiba strese girdim.Herhalde cok agirlastim die yerimden kalkmak istemiom nerdeyse kalkuncaa iki bujlum oluyom kasiklarim adet sancisiyla kasilio ve cati kemiklerim cok agrio haddinden fazla bir haftadir cekiyorum herhalde artik hic donemiom yataktada kalkip otarafa yatmak bile daha kolay geliyo imdatt.Biran once gelissin bebisim istiommm

Kanala girerkenmi oyle ses cikariyormus.kacirmisim ben oralari

walla canim su cati kemikler falan war ya bebeisin geccegi iste onlar hazirlandigi ici genisliomus genislerken de agri yapiomus....bazi arkadaslar catir kitir sesler duyduunu bahsetmisti yatarken donerken falan bende ayaga kalkerken duydum ilk kez agrilarim wardi hep son iki haftadir....

gunde 5 kez falan cis icin mi ben belki 20 sefer girorum abartmiom 30 rahat cikar saysam git otur kalk git otur kalk rap pidi rap rap )

5 den fazla ama oyle bildigin 5 degil canim gidiom tam kalkicam bidaha gelio cok garip bazen acaba suyummu diyom okadar yani hergittigim 3-5kez geliyo.Kalkamadigim icin oturdugum yerden tutyom cok zor lavobaya bile gidemiom yaslandim,bennnn.,.

E ogrendigim iyi oldu bende duyarsam falan telaslanmam.benim gunun 25 mayis ya ben her seyi en son yasiyorum.sizler deneyim oluyorsun6z bana

arkadaşlarım zaman ayırıp yazdığınız cevaplar için çok teşekkür ederim. yarın kontrolum var doktorumla iyice konuşucam her şeyi sorucam. sonra da Allahımdan hayırlısını diliycem. gönlüm 30 nisandan önce kendi sancımın gelmesi ve en doğal şekilde doğumumu gerçekleştirebilmekten yana. Allahım bebeğimi bana bağışlasın tabi ki hepimizinkini. sağlıkla kucağımıza alalım da. doğum şekli bir araç amacımıza ulaşmak için. yarın doktorla konuştuktan sonra tekrar yazarım.

haydi hayırlısı canım. bol sütler diliyorum. bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.

gözün aydın canım. sarılığı da bir an önce atlatırsınız inşallah. maşallah mis kokuluna.

o ses te neydi oyle catirt die ay die geri oturdum kalkarken bahsettiginiz ses bu sesti sanirim apis aram kuturdedi cok garip ay cok heycanlandim ) )

( ama dogurmucam ki dogurmucam ki 42 yi de bekletse dogurmucam ki li lay looo la li loooo )))

ya şu sesi bi de ben duysam :) öyle merak ediyorum ki :)

slm kızlar doğum yapan yeni arkadaşlara hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşşş. sizlere bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
doğuma 40 gün var son adet tarihine göre ama bebek 2-3 hafta önden gidiyor. iri bebek olacağından sezeryan olabilirim. sezeryan tarihi neye göre belirleniyor ki
birde karnım aşağı indi göğsümden bayağı ayrıldı bu doğumun yaklaşması anlamına mı geliyor. bebeğin hareketlkeri normal ama ben ağırlaştım hersey zor gelmeye başladı. çok ayakta kalınca ve sürekli oturunca ayaklarım şişiyor dinlenince geçiyor. tansiyonum normal şu an.
diğer sorumda şuan 34+3 günlüğüz 2 haftada bir mi dr gitmeliyim.
son olarak eğer bebeğim gelmeye kalkarsa ya da allah korusun herhangi bir sebepten sezeryan olursam bebeğim küveze alınır mı ya da bir sorun olur mu tahminen kilosu şu an 2800-3000 arası boyu da 48-50 cm. gelişimini ne zaman tamamlıyor tehlikenin kalkması için

E ogrendigim iyi oldu bende duyarsam falan telaslanmam.benim gunun 25 mayis ya ben her seyi en son yasiyorum.sizler deneyim oluyorsun6z bana

ewet canim 1 hafta bile cok sey fark ettiriyor....insanin basina ne gelicegini bilmesi nerde korkup nerde normal karsilacagini bilmesi cokk ii oluo...

war mi kizlar konu olarak yada tablo olarak ben aklimda tutamiom artik ta doguranlari bole beklenen tarihi suydu bu tarihte dogur du gibine bilim

Teşekkür ederim cevabın için Cnm telefondan girdiğim için goremiyorum su an hamilelik takvimlerini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Gözun aydin csnim Allah ayirmasin birdaha insalla.. bizim yerimizede cek kokusunu icine Ömer bebisin..

merhaba kızlar
benim de idrarda protein çıktı
gebelik zehirlenmesi olabilir
bize çok dua edin
Cok gecmis olsun proteinin kaclarda ?
Tansiyonun yoktur insallah .

Gecmis olsun.. tsnsiyonun kaclarda suan malesef bendede ayni sorun var... tandiyon idrarda protein bas dönmesi ve sag ust karinda agri kontrole gidiyorum bugunlerde sıkça umarim atlatiriz bu durumu

valla son bir haftadır ağırlaşmanın ne demek olduğunu iyi anladım ben. önceden de çok ağırlaştım falan diyordum ama. eğer görürsen 39-40. haftaları o zaman durum çok daha vahim arkadaşım haberin olsun.

Masallah hayirli olsun.Allah anali babali buyumeyi nasip etsin...
Ne guzel bi bebek daha olmuss...
Nurgulalperin omeri de ewe gelmis....
Agrilarimiz sizilarimiz var ama olsun.hepsi gobusumuzde bebisimiz oldugu icin.yakinda ins saglikli sihhatli hepimiz kucagimiza alicaz.
gerci benim 29 mayis daha var ama olsun.
Kizlar strese sokmayin kendinizi....
hersey guzel olacak...

plasenta eskimesi ne demek ya.. doktor bugün bana plasenta eskimeye başlamış dedi. daha mı eskimesin? hayla doğurmadım ben. herkesler doğuruyor.. nasıl mayıs annesisiniz siz arkadaşlar. mayısı niçin beklemiyor kimse.

Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..

herkese iyi geceler ... 2 gündür giremiyordum , bugün öğlen yarısına kadar, son 1 saattirde diğer yarısını okudum bitirdim
nurgulalper çok sevindim şükür kavuştunuz, bir daha hiç ayrılmayın inşaAllah
sedosss canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
galefir sende sürpriz yapmış oldun bize meleğin sağlıkla büyüsün inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…