2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim benim kurunu yapma çok bunaldin biliyorum. Hickirik bebegin cigerlerini geliştirirmis hem benimki de sürekli hickiriyo
Allah kucağına almayi nasip etsin bize yazmayı unutma

Gözün aydın canım inşallah biraz daha durur bebis

Kızlar bugün dr a gittim tahlil yazdirmaya USG de baktı dr bebek pozisyonda ama kanala girmemiş BDT 9 cm den büyük 35+3 teyim 36+6 çıkıyor kafası daha 4 5 hafta var nasıl dogurcam ben bu koca kafalı fıstığı 😕annesine benzeyecek kafası bu arada benim gobegim göğüs altından basliyor ciciklerime tekme yiyorum resmen nefes alırken çok zorlanıyorum...

yavrular dogurmadan göbişlerinizin videosunu çekin derim ben kumanda koyup üzerine videoya alıyorum çok zevkli...hele hıckırdığı zaman zipliyor kumanda....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lavanta keselerim :) kız bebek ismi öneriniz varsa paylaşabilir misiniz? kafam karmakarışık

Eklentiler

• $20140421_204604.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $20140421_204629.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53

yani karaciğer enzimlerinde problem yoksa bebek icin problem teskil etmez degil mi? insallah canim.. yarin 11i bekliyorum..

Son düzenleme:
Ayni durumdayim bende Eslerimiz hala icimizde bi canli olduguna alisamadi belliki :)) özellikle ilk cocuk olunca bebekmi cikicak burdan diyolar görmeden inanmiyolar gibi...
Gecen gece saat 10 da hadi uyuyorum sende gec kalma dedi bende uzanmisim tv izliyorum tmm iyi geceler dedim...
sonra tam gidicekken yatagina karnimdan ani hareket geldi... disaridan rahatca görunucek bir tekme geldi bebisten...
Sonra esim yaklasip karnima bakti gözleride faltasi gibi kalmis o bebismiydi öyle karnini firlatan evet bebisti deyince elledi oksadi ne ilginc simdi bi canlimi var icinde dedi 10 da yaticam diyen esim 11 i geciyordu yatagina gittiginde

Doktorum öyle isteyince ısrar etmedim hatta nerdeyse 7 Mayıs dedi bana. Çok güveniyorum ona ama 39+4 ü beklemez bence de... Sorun değil ama oğlumun önünde su, kan vs gelir, gece sancılanırım korkar yavrucak.

Benim tansiyon sadece bır kere 14-9 cıktı. Kalp atısım yuksektı.

Bana da 15'inde alalim dedi ama benim gunum 28inde bitiyor. Bir hafta once olsun yeeter dwdim ben de erken alip rahatsiz etmek istemiyorum :) Gerci doktorumla tam konusmadik bbenimde dgunum 22 mayis ama ayni gun olsun istemedim. Kiloya da takmiyorum pek ama doktorum bozyle soyleyince esimle annem basima eksiyor surekli. Is yapmama yedigime ictigime karisiyolar. On kilo aldim ben de. 3 kiloyu gorsem yeter hayirlisiyla gelsinler de :)

Papatya lilacsofia bebislerin hazirliklari cok guzel

nurgulalper omerine kavusmana ve problem olmamasina cok sevindim

Oferta dr gunde 10 hareket yeter dedi.yeri dar diye

ve 40 gun logusa yalniz birakilmaz meselesi beni rahatsiz etti.esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu.hayal gucumuzle basetmek zorundayiz.

Sedoss saglikla ve kolay al kucagina insallah

deme yaaa ustune bi de faydali bisi demekki )) ;)) off offf

Ben hiç doğuracak gibi değilim valla heralde en son anne ben olucam :))

Canim takvimini göremiyorum ama benim daha 5 haftam var BDT ye kanala girmemiş kuzu ben ağrı hissediyorum ama sancı değilmiş o açılmaya bakmadım henüz dr erken doğum durumun yok dedi...23 mayisi bekliyoruz bebis de beklerse ben de birçok kişinin doğurduğunu görenlerden olacağım sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağlıkla kucağınıza alın inş.ismiyle gelsin...bol sutlu gunler

deme yaaa ustune bi de faydali bisi demekki )) ;)) off offf

artık buyudukleri için hıçkırıkları çok daha belirgin tabii..benimki başaşağıda kanala girmemiş ama hıçkırıklarınıda tam bikini bolgesi dediğimiz pubik bolgede hissediyorum yan yattığım zaman hemen başlıyolr.
dogduktan sonrada çok hıçkıracaklar....her hıçkırmada bir arpa boyu buyurlermiş buyu kızıkm buyu dıyorum hep; kilosu az cunku

sorma pit pit olan dok dok vuruo hickirirken zaten kizim hic te nazik degil hareketleri de gum gum patlatio walla.....
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.

gozun aydin allahh bian once saglik ve sut nasip etsin boll boll anali babli buyusun insallh....

Amma bu kadarcik bilgiyle bizden kurtulucagini mi sandin dostum ;( ;(( ;;(((

Rabbim icinden geceni hayirli kilip nasip etsin ins.canim sagsalim kavusursun.,.
Bende cok zorlanmaya basladim artik bazen yattihim yerden kalkinca yuruyemiyorum afedersinizde cati kemiklro agriyo hemdr nasil adet agrisiyls birlikte iki buklum yuruyorum.
benim bi tarihim bile yok 36 +1 oldum oysaki bunada oturup aglayasim war....
Doktor bana nisan 30 a kadr bekliyorum dedi ama bakalim.Tam gun verse keske.Cok agirlastim artik dogsun istiyorum sagsalim ins.yaa ke.dimi cok kotu hissediyorum.Yuruyemiom,oturamiyorum,donemiyorum.Gunde 5den fazla lavobaya gidiom belki biran once gelisiimini tamamlasin istiyorum yaa.Galiba strese girdim son zamanlarin.,.
Rabbim hayirlisiyla saglikla birbirinize ayrilmamak uzere kavusmanizi nasip rtsin ins.canim cok sevindim.,.
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Masallah hic ayirmasin Rabbim sizi ins.Bebegine ve sanada saglik ve mutluk versin ins.Cok sevindim ve heyecanlandim dogrusu.,.)

Son düzenleme:
o ses te neydi oyle catirt die ay die geri oturdum kalkarken bahsettiginiz ses bu sesti sanirim apis aram kuturdedi cok garip ay cok heycanlandim ) )

( ama dogurmucam ki dogurmucam ki 42 yi de bekletse dogurmucam ki li lay looo la li loooo )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…