Canim benim kurunu yapma çok bunaldin biliyorum. Hickirik bebegin cigerlerini geliştirirmis hem benimki de sürekli hickiriyokizlar yaaa bizim ufaklik 2 gundur hareketsiz kasilmasi bol ama hissediorum arada hareketini ondan rahatim...2..3 gundur falan surekli hickirio sanirim eskiden emindim hickirik olduguna su icince yuruyuce geciodu simdi gunde rahat 3 kez ve uzun suruo napsam gecmio dik dik dk dik dik allahim diorum bugun oturdum agladim can mi cekisio die) ; )) bu kadar sik ve uzun normal mi ya....zaten beni ii ce dogum stresi sardi ben korkmuorum ama ona bisi olucak dogum da bisi olucak hastane yetersizmi bole abuk subuk seler kfamda yazip kimsenin morelinide bozmak istemiorum...zaten herkes yetrnce stresli...
Allah kucağına almayi nasip etsin bize yazmayı unutmaAyyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
(NOT: BU arada hala bebişin bir ismi yok :))
Kızlar bebek solda diye ayağıma baskı yapıyormuş nst de kasılma çıkmadı kalp atışları da normal ağrı hissedersen gel dedi Dr alttan da muayene oldum 1 cm açılmam varmış haftasonu için korkuyordum bugün başıma geldi evimize gönderildik en azından 2hafta daha bekler inşallah oğluşum bizden haberler bu kadar kızlar
ben 32.haftada yaşadım çok yoğun değildi ama aklıma geldikçe kaşınıyor nokta nokta yara yapıyordum safra vekaraciğer enzimlerine bakıldı temiz çıktı.başka sebeplerden dolayı ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.içinde steroid var kaşıntınada iyi gelecek demişti doktorumgercekten çok buyuk ölçude rahatlattı.dermotolojı bitkisel ilaçlar filan hiçbiri fayda etmiyormuş...bol duş su rahatlatıyor doğumdan sonra geçiyormuş...
ben de burda ilk dogumlar ii kotu yorumlar okudum ya moonsres falan....sonra yuzum degisti heralde esim nen war dedi korkma biz ne istersek onu yaptiricaz falan dedi ama ben titriom o titrio sonra beni sakin yanliz birakma 1 sn bile bak sensiz kalamam dedim gozlerim doldu....begendigim canta reklami wardi bu cantadan almadan ölursem sen al emi kizimla saklayin dedim basladim aglamaya bi baktim bu da aglio cok garip bi duygu cok;; )))
gecmis olsun hayatim tam zamani bol bol dinlen ozman.....
bazı durumlarda rahat olmak lazım haklısın. bunu başarabilmeyi diliyorum yoksa kendi kendimi yoktan yere lohusalık depresyonuna sokucamQUOTE]
ben o denli pimpirikliyim de dogumdan sonra ki hic bisiyden korkmuorum...kizimla yemek yapar uyur gezerim aglarim dus alirim vb. hep bole planlarim war umarim dusundugum gibi de cikar....sende bole dusun oglene kadar is guc sonrada gzerim mezerim gibi planlar yap tatlim...
Cok guzel atlaticaz insallah bu dogum meselesini yeterki guzel dusunelim... Biz duygusallastik diye eslerimizde duygusallasti belliki :) Bak esin aglams bile moralde veriyor ne guzel :) benimkide hastaneden önce kavga cikardi cok sinirlendirdi.... hastane cikisindada durumuma acimis belliki canim bitanem deyip durdu
Ayni durumdayim bende Eslerimiz hala icimizde bi canli olduguna alisamadi belliki :)) özellikle ilk cocuk olunca bebekmi cikicak burdan diyolar görmeden inanmiyolar gibi...Bende fark ettim benim esimin de bi degisti psikolojisi cok garip oldu bazenleri bana soruyor anlatiyor hatta ne gaeip hic bisi yoktu gezioduk dolasioduk simdi karninda bi bebek var bi canli o.Bi canlinin icinde bi canli daha var ne kadar garip die konuso arasira.,.
39+4 çok geç değilmi gerçektende o arada sancın başlayabilir gerçektende.benimkini 38 hafta dolmadan alacaklar 37 + larda alırlar sanırım.şeker yüzünden erken olması gerekliymiş senin 5 mayıstı sanırım benimde 7 mayıs gibi olacak.
anlaım cnm,demekki gerek duymamış bizim dr da
sorma cnm y,benim de sabahtan beri moralim bozuk,tansiyonun kaç
bu arada ben 36+4 teyim ama bebiş 36+1 de ve çok zayıf,2 haftada sadece 100gram almış,biz de dr sormayı unuttuk,niye gelişmemiş diye,dr a da başka bi ile gidiyoruz,1 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum
evet canim sezeryan Allah izin verirse bi aksilik olmazsa aslinda 15 le 20 si arasi dedi ben 20 istedim nekadar dursa okadar iyi birde erkek kardesimin dogum gunude 20 mayis ahlaki zekasi herseyi ona benzesin istiyorum :)) biraz baatil ama ne biliyim iste canim kilosunu doktor soyledikten sora ben gelip birde evde haftalara gire kilo tahminine bakiyorum normal yani zaten 34 haftadan sonra haftada 250 gram aliyolar bebekler cok dert etmemek lazim şu kilo olayina en takik annelerden biri benimdir heralde ama bebek kilo alsin diye yediklerim hep bana geldi suan 20 kilo aldim ve daha 4 hafta var alirim yine diye dusunuyorum saglikli olsunlarda insallah kilo okadar onemli degil takmiyorum artik sende takma
Canim benim kurunu yapma çok bunaldin biliyorum. Hickirik bebegin cigerlerini geliştirirmis hem benimki de sürekli hickiriyo
Allah kucağına almayi nasip etsin bize yazmayı unutma
Gözün aydın canım inşallah biraz daha durur bebis
Kızlar bugün dr a gittim tahlil yazdirmaya USG de baktı dr bebek pozisyonda ama kanala girmemiş BDT 9 cm den büyük 35+3 teyim 36+6 çıkıyor kafası daha 4 5 hafta var nasıl dogurcam ben bu koca kafalı fıstığı 😕annesine benzeyecek kafası bu arada benim gobegim göğüs altından basliyor ciciklerime tekme yiyorum resmen nefes alırken çok zorlanıyorum...
yavrular dogurmadan göbişlerinizin videosunu çekin derim ben kumanda koyup üzerine videoya alıyorum çok zevkli...hele hıckırdığı zaman zipliyor kumanda....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hiç doğuracak gibi değilim valla heralde en son anne ben olucam :))
Ayyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
deme yaaa ustune bi de faydali bisi demekki)) ; )) off offf
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
sorma pit pit olan dok dok vuruo hickirirken zaten kizim hic te nazik degil hareketleri de gum gum patlatio walla.....artık buyudukleri için hıçkırıkları çok daha belirgin tabii..benimki başaşağıda kanala girmemiş ama hıçkırıklarınıda tam bikini bolgesi dediğimiz pubik bolgede hissediyorum yan yattığım zaman hemen başlıyolr.
dogduktan sonrada çok hıçkıracaklar....her hıçkırmada bir arpa boyu buyurlermişbuyu kızıkm buyu dıyorum hep; kilosu az cunku
Rabbim icinden geceni hayirli kilip nasip etsin ins.canim sagsalim kavusursun.,.Ayyyyy kızlar yarın büyük gün kaç haftalık bekleyişin sonunda yarın inşallah hayırlısıyla alıcam minnoşumu kucağıma, biraz korkuyorum biraz stresliyim bi garibim açıkçası hiç bitmez gibi gelen günler bitti artık 2 kişilik bir aile olmayacağız küçük bir yumurcak katılacak aramıza... çok şükür allaha diyorum bi yandan, bir yandan da korkmadan edemiyorum, umarım allah utandırmaz iyi bir anne olurum yavrucağıma ,neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım, yoldaşlarım iyi ki tüm bu süre boyunca sizler vardınız....
Bende cok zorlanmaya basladim artik bazen yattihim yerden kalkinca yuruyemiyorum afedersinizde cati kemiklro agriyo hemdr nasil adet agrisiyls birlikte iki buklum yuruyorum.kızlar kasıklarımda baskı hissi var içerde bişeyler oluyo ama ne anlamadım yaöğleden beridir var sancı yok ama sanki bebek aşağı doğru itiyo acaba kanalamı giriyo anlamadım 35 haftalığım bu arada
Doktor bana nisan 30 a kadr bekliyorum dedi ama bakalim.Tam gun verse keske.Cok agirlastim artik dogsun istiyorum sagsalim ins.yaa ke.dimi cok kotu hissediyorum.Yuruyemiom,oturamiyorum,donemiyorum.Gunde 5den fazla lavobaya gidiom belki biran once gelisiimini tamamlasin istiyorum yaa.Galiba strese girdim son zamanlarin.,.benim bi tarihim bile yok 36 +1 oldum oysaki bunada oturup aglayasim war....
Rabbim hayirlisiyla saglikla birbirinize ayrilmamak uzere kavusmanizi nasip rtsin ins.canim cok sevindim.,.Kızlar bebek solda diye ayağıma baskı yapıyormuş nst de kasılma çıkmadı kalp atışları da normal ağrı hissedersen gel dedi Dr alttan da muayene oldum 1 cm açılmam varmış haftasonu için korkuyordum bugün başıma geldi evimize gönderildik en azından 2hafta daha bekler inşallah oğluşum bizden haberler bu kadar kızlar
Masallah hic ayirmasin Rabbim sizi ins.Bebegine ve sanada saglik ve mutluk versin ins.Cok sevindim ve heyecanlandim dogrusu.,.slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?