2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim bence en iyi karari doktorun vericektir 100/1 bile risk varsa sezeryan ol derim...ki bence bu durumda sezeryan daha iyi gibi görunuyor...

Cok gecmis olsun....Benekli kasintilar mi bunlar acaba? arkadasimdada vardi ayni durum gebeligin son gunlerinde cikiyormus ilac yazmislardi kirmizi benekler vardi vucudunda..buza bastirip duruyorrdu.

Cati muayenesi dedikleri seyi bende oldum :) 5-10 saniyelik birseydi kendimi kastigim icin ertesi gunu biraz aci duydum... rahat olmaya bak...
sol bacaginin agrisi belki bebisin soldadir diye oluyordur veya ayakta durdugun zaman 2 ayaginin ustunde esit durmadigin icin de olabilir benimki genelde bileklerimde oluyor...

Benimkide tam tersi kalabaligi seviyor misafir varken karnimi ordan buraya göturuyor :)) belli olmasin diye hirkayla dolaniyorum evin icinde yoksa herkesin gözu karnima kayip duruyor ne oynak bebis varmis icinde diye :)))

benim kızımın gelmeye niyeti yok sanırım. bekledikçe iyce stres oldum kendimi temizliğe vurdum
Bende 9 aydir yapmadigim temizligi yapmaya basladim gelsin diye...ananas yemeye basliycam faydasini görenler olmus

insallah bebisinin hareketleri normale dönmustur canim biz farketmesekte onlar hareket edebiliyor gecen nst ye baglandigimda fark ettim ne kadar hareketli oldugunu kalp ritmi kaybolup duruyordu tabi hepsini farketmiyordum ben... sende surekli farketmeyebilirsin bu minik hareketleri...
kasilma toplanma bendede oluyor karnim tas kesiliyor ve sanki bebis karnimi tasla itekliyor gibi ama biraz dinlenince normale dönuyor.

Bende 1 haftadir olan bir durum daha cok baski yapiyor oraya sanki ve artik acitan turden sanirim dogumun yakin oldugunun habercisi daha önce böyle bisey yasamamistim..

Korkutma kendini canim hepimiz ayri ayri sorunlar yasiyoruz malesef bazen iste geliyor gelicek derken bi bakmisiz daha coook varmis gelmesine....insallah senin bebisinde zamaninda gelir..

o dogum fotografcilari banada cok pahali geliyor biz onun yerine biraz fazla paraya kiyip iyi bir kamera aldik hem dogumda hemde dogumdan sonra kullanabilecegimiz birsey olsun istedik....
kordonu baglatmamaklada cok iyi yapmissin doktorun sormasi bile yanlis...
Halamin kizi henuz 25 indeyken 4 cocugu vardi ve kordonunu baglatmak istedigini söylemisti doktoruna...
Doktoru ben baglamam cok istiyorsan baska doktora gidebilirsin diyip azarlamisti onu sebebini soruncada doktorun yanina baska bir kadin gelmis henuz 30-35 lerinde ve malesef 3 cocugunuda depremde kaybetmisti esiyle yapayanliz kalmis....kordonunuda baglatmis... kuzenimin doktoruna yalvarmis ne olur yardim edin bir evladim olsun gitmedigim yer kalmadi bari siz yardim edin diye....
malesef kordon baglandiktan sonra öyle bir imkan kalmiyor siz siz olun baglatmayin kordonu korunmanin birsuru cesidi mevcut artik Allah dusmanima bile vermesin evlat acisini....

Hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde alirsin insallah minigi eline... bizimde hala isim kesinlesmedi cok utaniyorum

kızlar elimde şişeler vardı onlardan kolonya şişesi yaptım, mevlüt okunursa gelenlere şekerle vermek için, nasıl görünüyorlar bakar mısınız?

Eki Görüntüle 1080957
Renkli Kurdalelerle cok tatli durmuslar bence.. ama o kurdaleler baglansa bence daha bi guzel olurlardi

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
Cok gecmis olsun ve Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin... amaaaa Beste arkadasin dedigi gibi 2 kelime yazip kacmakla olmaz dogum hikayenide bekliyoruz en kisa zamanda

Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
Hayirlisiyla eline alirsin insallah prensesleri ne guzel ikiz annesi olmana ragmen sabirli cikip beklemis minnoslar...

war mi kizlar konu olarak yada tablo olarak ben aklimda tutamiom artik ta doguranlari bole beklenen tarihi suydu bu tarihte dogur du gibine bilim
Mneee arkadasti sanirim tablo hazirliyan ne guzel gecen siralamisti ilkinden son dogum yapana kadar 7 kisininki mevcuttu...

Son düzenleme:

yok canim benim benekli falan degil baya icten gelen bi kasinti disardan bi degisiklik yok vücudumda ama uyutmuyor kasontidan dus alip yatmistim bu saate kadar uyumusum kasinarak uyandim az once arrik sabaha kadar.kasinirim...

yok canim benim benekli falan degil baya icten gelen bi kasinti disardan bi degisiklik yok vücudumda ama uyutmuyor kasontidan dus alip yatmistim bu saate kadar uyumusum kasinarak uyandim az once arrik sabaha kadar.kasinirim...
Cok gecmis olsun insallah beneklidir diye gecirdim icimden cunki hamileligin son zamanlarinda normal olan bir durummus o ....
Doktor kontrollerini ihmal etme insallah iyi bir sonuc alirsin...

Masallah sorun yok. Ama dr yorumu. Bilmiyorum. Zaten normal dogumda bebek baslatiyor. Sec me hakkinda yok

Masallah sorun yok. Ama dr yorumu. Bilmiyorum. Zaten normal dogumda bebek baslatiyor. Sec me hakkinda yok

Haklısın saglıklı sıhhatli olsunlarda ne zaman isterse gelebilir..
Sen nasılsın?? Var mı ağrın sızın? Dikişler ne durumda? Sıkıntı yaratıyor mu? Uyku durumun ne? Bir de kızlar son zamanlarda lohusayken yalnız kalmayın falan diyorlar sen ne diyorsun?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üff ya sabah sabah yazdıklarım hep silindi
Kızlar doğuma gireceklerin Allah yardımcısı olsun sağlıkla alsınlar bebişlerini
Gün begün heyecan artıyor.
Mrsbeyaz gözün sydın canım senin için bi macera başlıyor
Ağırlaşan arkadaşlara da diyorum ki anne olmak ne zormuş iyi ki unutmak diye bişi var yoksa tekrar bu yollara girmeyebilirdik zor gerçekten

Yaşasın mayıs bebekleri sabırla bekledi kuzucuklar bi iki istisna hariç dimi bence öyle

Arkadasim daha oncede bahsetmistim bu icten
Gelen kasintilar benim kabusum olmustu.gecede 4 5
Kere dusa girdigim olurdu ama ne fayda son 3
Ayim 0 uykuyla gecti bu yuzden
İlk gebeligimde ve 3 hafta erken gelmek zorunda
Kaldi bebegim.karacigerle alakali olabilio
Kasintilar doktoruna bi danis derim

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
gözünüz aydın canım .muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış heycanlandım şimdi bende.

Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..

hayırlı doğumlar ne güzel kavuşuyorsun bebeğine

dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir ağrıyla sabaha kadar uğraştım.ezan sesiyle biraz dalmışım karnımda kasılma ağrı eyvah doğuruyorum dedim.günler yaklaştıkça neler gelecek bakalım başımıza.

sedoss canım sanada hayırlı doğumlar inşallah herşey çok kolay olur kavuşursun sende mis kokuluna.

Selamlar. Benimde seker var fakat doktorum 39. Haftada alınacağını söyledi. Bir ara başı aşağıda olunca hatta normal doğum deneyebilirsin kilosu 4ü bulmazsa demişti ama ne yazık ki gecen hafta kızım tekrar yan yatinca muhtemelen 39. Haftada sezaryan olacağım.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bugün 37+1'im, çoğu arkadaş 10-20 gün erkenden doğurunca bi gaza gelmiştim bende doğururum diye ama tık yok, 38.haftam bittikten sonra içim rahatlayacak istediği zaman gelebilir

Günaydın bu arada herkese, bugün benim işte ki son mesaim yarın resmi tatil çalışmıyoruz, perşembe günüde raporumu başlatıyorum

Bu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcam günaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Northstar, Mrsbeyaz, Dalokaysmom. Sedoss, Galefir, Nurgulalper ve sayamadığım bir sürü anne hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah hiç birimizin bebeği küvozde kalmasın hemen bizlerin kucağına gelsin.
Ben iyice temizlik manyağı oldum kızlar sürekli yerleri felan siliyorum, dolapları düzeltiyorum, yazlık kışlık ayırıyorum, kızımın eşyalarını hazırlamaya çalışıyorum, günde 5-6 çeşit yemek yapıyorum artık ne yaptığımın farkında değilim sanırım bu bebeğe bakma olayı beni iyice strese soktu. Arada abimin oğluna bakmak durumunda kalıyorum ( annem dişine implant yaptırdığı ve sık sık doktora görünme durumları olduğu için ), o beni daha çok strese sokuyor. Size Kemal ve Rengin'in fotoğrafını yollamak istiyorum :)

doktor tarih vermedimi canım sana, eskime ya da yaşlanma diyorlar, bildiğim kadarıyla bebişe yeterince besin gitmiyor bebiş normal hızında gelişmiyor böyle olunca, bişey demediyse demek ki kilosu yerindeymiş.

ay senle benim günlerimiz aynı nie doğuruyorsun sen
hadi sen doğuruyorsun ben neden hala çalışıyorum
hayırlısıyla kucağın al inşallah canım sezeryan olucaksın heralde, Allah kurtarsın şimdiden gözün aydın diyelim

Canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış eskiler öyle derler yani, ben bebeğimi bir kez bile göremedim rüyamda babası bile görmüş :)

Ben her sabah tuvalete korku ile gidiyorum acaba suyum gelir mi, acaba kan gelir mi nerdeyse gitmelk istemiyorum tuvalete her gün regl sancım var ama korkuyorum resmen doğurmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…