2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...

Hadi hayırlı olsun arkadasım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüt inşallah :) senin hikayene cok ihtiyacım var :))) güzel haberlerini duyalım inşallah :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Psikologanne hayırlı haberlerini bekliyoruz bi nefeste kurtul inşallah.
Kaseker canım korkma bebişin tamamlamıştır gelişimini. Bi haber varmı gelişme yazdında göremedimmi bilemedim. Hayırlısı olsun canım benm.
Gulsum 84 çok tatlı oğluşun maşallah rabbim nazarlardan korusun. Hayırlı evlat olsun:)
Nişanı gelen sancıyla uğraşan tüm kardeşlerim rabbim yardmcnz olsun kolaycacık doğuverin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1088317

Kuşları paylaşmıştım,son günlerin uğraşı bitirdim dönenceyi :)
Malum oyalanacak bişyler olmalı..
Belki heyecanlanırda gelir kızım dedim ama tık yok :)

Eki Görüntüle 1088322

Buda artık son göbiş,gectiğimiz haftadan :)

Son düzenleme:
Psikologanne belki almışsındır yavrunu kucağına allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 de gidicem canim tekrar. Gun icinde sesim cikmazsa bilki doguma girmisimdir:) pazartesiye kalirsa yazarim tekrar.

Donence cok guzel olmus canim yaa ama bir ikisinin ustune parlak pul falan mi koysan.
Bu arada son gobis demissin Allah soyletmistir belki

Kızlar Dr işe doğum şeklini konuştuk normal dedi sorun çıkarsa sezeryan yaparım onun dışında gün vermem bebek ne zaman gelmek isterse dedi tam da düşündüğüm gibi oldu randevuları 3 günde 1'e düşürdü şuan nst sonuçlarını bekliyorum bağlandım oğlum tekme atarken Dr kalp atışını göremedi ömrümden ömür gitti resmen 😔 çok şükür duydu nst de gümbür gümbür yavrum doğursak da kurtulsak

Doğum icin bekleyen arkadaşlara Allah yardim etsin kolay doğumlar nasip olsun. Bizim gibi hic belirtisi olmayanlarda film izler gibi izleyelim :))

Off ben doğuramıcam galiba. Dün alt karnımdaki ağrılar gaz ağrısıydı sanırım. Bugün hiç bişey yok. Birazdan doktora gitcez. Bebek geçen hafta 3380 kg idi. Bu hafta 3 buçuğu geçmiştir. Benim boyumda kısa sezaryen diyecek kesin. Ben sezaryen istemiyorum ama kilolu olursada korkuyorum doğuramıcam diye. Kızlar bi akıl verin ne yapayım..

Kaseker ozman hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm:) yaa alıntı yapamamakta ne kötü bişeymiş:))

Günaydın kızlar şimdi dr dan geldim geçmişi okuyamadım inşallah problem yoktur bugün kayinpederimin 40i okunacak gece ancak okurum...

36+1 deyiz 2800gr olmuş kuzu 1hafta geriden geliyor minigimin yanaklarını kocaman ama annesine çekmiş maşallah.nst cekmedi bir sonraki kontrolde 37+3te çekecek eğer sancı çıkarsa çatı muayenesi yapacakmis şimdilikhersey normal görünüyor dedi plasenta kireclenmeye başlamış suyumuz yeterliymis bebek yukardaymis baş gelisli erken doğum riski yok 4 haftam var doğuma tabi bir sürpriz olmazsa...Bu ay fazla kilo almışsın dedi kendi baskulumde 3 dr da 4kg almış gorunuyorum gece tatlı krizlerine giriyorum çikolata yiyorum dedim kızdı haklı olarak. Uyku saatlerimi sordu 3buçuk-10 dedim ona da kızdı 11 12 gibi yatmış ol uyuyamasan da dedi...öyle işte şimdilik bizden bu kadar

Kaseker ozman hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm:) yaa alıntı yapamamakta ne kötü bişeymiş:))

Insallah hayirli haberlerle gelirim canim.
Sagi solu kurcala canim yapiliyor bende gec kesfettim alinti isini:)
Alinti yapacagin mesajin ustune dokununca sol ustte zarf cikiyor bende bi dene:))) telefondan girmek zor valla

Allah'ım yardımcın olsun.heyecanlandımm.. Bdt lerimiz arasinda 1 gün var. Dün benimde nişanım geldi, şu anda kasıklarım ağrıyor.. Kolaylıklar diliyorum, bizi habersiz bırakma..

dun karnim tas gibi oluyr, sonra kanala bicak giriyr ve birsey bosalacakmis gibi oluyor demistim. kontrol sonrasi yazarim demistim.
oglum cok sukur gelisimini tamalamis. masallah herseyi yolundaymis. bu satten sonra her an gelebilirmis.anlayacaginiz bizimki kanala girmis beklyr ) henuz acilma yok ama yerine yerlestigi icin kanala sanci giryrmus ve birsey bosalacakmis gibi oluyrmus.
sonra basladi normal dogumu anlatmaya. kesiye kadar anlatti. sanci gelince nasil nesfe alacagimi vs anlatti. eger hersey yolunda giderse NORMAL DOGUM dedi kizlar. cokkkkk mutluyum. igne oluyrum diye bir farkim olmayacakmis. her dogum gibi birsey yolunda gitmezse o zaman sezeryama donermis. sanci, kanama, bebek hareketinde azalma ya da su gelmesi olursa beklemeden hastaneye gidecekmisim.
artik her an dogurabilirsin dedi. eger bu hafta dogmazsa 37+5 de cati muayenesi yapacakmis.

not; mthfrc677t heterozigot va pai homozigot. aspirini 35+5 de biraktim. 0.4claxena doguma kadar devam dedi. kesmeyecek igneyi.

selam kızlar, 29 nisan sezeryan tarihim demiştim ya bugün aradım 30 nisana kaydırabilirmiyiz dedim olur ama 1 nisan şehir dışında olacağı için başka bir doktor tarafından taburcu edilirsiniz dedi okey dedim.
şimdi biraz pişmanlık var, plesenta yaşlanması suyumun az olması falan kafama göre iş yaptım,.
ameliyata aynı doktorum girecek ama içim rahat değil...

benimde sanki vajinamdan bıçak sokuyrlar gibi sancı giriyor ve karnım taş gibi sertleşiyor... 1,5-2 haftadır ara ara sancı çekiyorum.
bugünde ablam ameliyat oldu onu göremeye gidicem hastaneye tramvayla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…