8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
Nstede sanci yok ama hafiften kasiklarima girmwye basladi sanci cok hafif bakalim nezamana cogalicak bekliyoruz ins.
2 de gidicem canim tekrar. Gun icinde sesim cikmazsa bilki doguma girmisimdir:) pazartesiye kalirsa yazarim tekrar.Psikologanne hayırlı haberlerini bekliyoruz bi nefeste kurtul inşallah.
Kaseker canım korkma bebişin tamamlamıştır gelişimini. Bi haber varmı gelişme yazdında göremedimmi bilemedim. Hayırlısı olsun canım benm.
Gulsum 84 çok tatlı oğluşun maşallah rabbim nazarlardan korusun. Hayırlı evlat olsun:)
Nişanı gelen sancıyla uğraşan tüm kardeşlerim rabbim yardmcnz olsun kolaycacık doğuverin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1088317
Kuşları paylaşmıştım,son günlerin uğraşı bitirdim dönenceyi :)
Malum oyalanacak bişyler olmalı..
Belki heyecanlanırda gelir kızım dedim ama tık yok :)
Eki Görüntüle 1088322
Buda artık son göbiş,gectiğimiz haftadan :)
Eki Görüntüle 1088317
Kuşları paylaşmıştım,son günlerin uğraşı bitirdim dönenceyi :)
Malum oyalanacak bişyler olmalı..
Belki heyecanlanırda gelir kızım dedim ama tık yok :)
Eki Görüntüle 1088322
Buda artık son göbiş,gectiğimiz haftadan :)
Kaseker ozman hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm:) yaa alıntı yapamamakta ne kötü bişeymiş:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hastanedeyim.Saat 1:30da karnim acimaya basladi sanki sıkıyorlarmış gibiydi saat 8de hataneye geldim.Hala sancim var nstye girdim sonuclari gostercem.Biraz once birde midem bulandi devami iste.,.,.anlatmiim midenizi bulandirmiim aninda ishal ama su gibi.Hasta var,simdi.Sonuclari soylerim ins.Bide mukus gibi bi salgi geldi idrar mi anlamadigim bi sivi ile.Rengini goremedim ama yogundu.Dua edin kizlar hemencicik dogurayim ins.Kurtulmak istiom artik.,.Ühüü Ühüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?