anladım canım, 2 yıldır devamlı kontrol altındayım,
kaç farklı doktora gittiysem odada sadece sekreteri vardı, ne yapacağımı gösterip yan tarafa
geçerlerdi.
anladığım kadarıyla çatı muayenesi doktorun odasında değilde, doğumhanede falan oluyor demek ki.
hemşire de yardım ettiğine göre, çünkü doktorun odasında hiç hemşireyle karşılaşmadım bugüne kadar.
inanıyorum canım sana, dediğin gibidir mutlaka muayane anları...inşaallah senin gibi kolay atlatırım bende.
24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
Spinal sezeryan ile 3.400gr. dogdu.
Tek sikintimiz sutumuzun hala gelmemesi ve boynumda olusup beni uyutmayan agri...
Rabbim'e dua ediyorum tez zamanda sut cesmelerimizden kizimin rizki bol bol akmaya baslasin diye :)
canim tabi ki bunyeden bunyeye fark war bu kabulum.....fakat eger olumlu gidersen illa etkisi olur....bana sekreter ne kadar heweslisin ilk kez bu sekil gulen gordum dedi bende dr. bu muaynenin doguma az kaldiginda yapilcagini ve sezaryeni tarihi vb.herseyin yani sonun geldigi zaman yapilcagini solemisti sona geldim cok mutluyum....dedim guldu...eger muayne odanda o koltuk warsa dogum sandalyesi yani sekreter yardim eder bunu ortun bu terlik falan die anlatio ya o ara oturmanada yardimci oluo banada sekreter yardim etti.....bi kez de acil gittim rahim gewsemis mi kasilmadan die bakti bu sefer odasi kapali oldugundan dogumhanede bakti ozamanda hemsire yardim etti....ikiside acimadi....eger sekreter cikmaya kalkarsa cekinirsen die falan bi sn yardimci olurmusu de sakin zorlama tek oturmak icin kendini belini ...tatlim..
ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.
Rabbim yardım etsin canım, dualarımız seninle, belirtiler doğuma hazırlık gibi ama açılmanda yokmuş, hakkında hayırlısı olsun canım, en kolayından doğum nasip olsun inşaallh
ayyy kizlar bole fot.paylasmak cok morel oluo demi gulsumde atmis ne guzel ben unitrsam hatirlatin.....fot.gorunce icimizdekinin nasil oldugunu hayal etmege olumsuzluklari unitmaya basliiozzz...
allah allah o nie acaba insallah gecer bitanem hemen.....bol sutun olsun masallah allah anaali babali buyutsun ....
kizbaska bisi deseydim yaaa keske git bi dogur dedim gittin ya dogurmaya.....hayirli haberler....
24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
Tek sikintimiz sutumuzun hala gelmemesi ve boynumda olusup beni uyutmayan agri...
Rabbim'e dua ediyorum tez zamanda sut cesmelerimizden kizimin rizki bol bol akmaya baslasin diye :)
ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.
hayirli kolay sancilar dogumlar diliyorum bitanem sana saka bi yana bence super gidiosun bu morelle dewam tatlimmmmm ;;Kizlar acilmam yoktu ama nisan falan gelmeden once cati muayenesi yapti yani geldigim gibi muayenebyapti acilma yok dedi sonra nstye girdim.Nsteden cikinca biranda midem bulandi istifra ettim beraberibde ishal ve nisan geldi.
Bestekizz iiki demissin senin duana ihtiyacim varmis demek kiz birazdaha dua et pit die dogurim hemen.
Bu arada kasiklarima hafiften sanci girmeye basladi doktor doguma gitms idrar sonuclarini gosteremedm gosterip eve gitmek istiom bi dua alsam ustumu degistirsem rahatlarim sancilarimi evde beklemek istiom doktorda oyle dedi.Neyse kizlar gelismelerden bildiririm sizi ins.Dua,edin canlar en kisa zamanda dogum hikayemi anlatiyim sizlere.,.,.Cok ihtiyacim var dualariniza.,.Buarada cok heyecanliyim yaa.,.,
canım, en güzel kolay doğumlar senin olsun bugün.Kizlar acilmam yoktu ama nisan falan gelmeden once cati muayenesi yapti yani geldigim gibi muayenebyapti acilma yok dedi sonra nstye girdim.Nsteden cikinca biranda midem bulandi istifra ettim beraberibde ishal ve nisan geldi.
Bestekizz iiki demissin senin duana ihtiyacim varmis demek kiz birazdaha dua et pit die dogurim hemen.
Bu arada kasiklarima hafiften sanci girmeye basladi doktor doguma gitms idrar sonuclarini gosteremedm gosterip eve gitmek istiom bi dua alsam ustumu degistirsem rahatlarim sancilarimi evde beklemek istiom doktorda oyle dedi.Neyse kizlar gelismelerden bildiririm sizi ins.Dua,edin canlar en kisa zamanda dogum hikayemi anlatiyim sizlere.,.,.Cok ihtiyacim var dualariniza.,.Buarada cok heyecanliyim yaa.,.,
Nstede sanci yok ama hafiften kasiklarima girmwye basladi sanci cok hafif bakalim nezamana cogalicak bekliyoruz ins.
Bugun kontrolum vardi. Sezeryan tarihi netlesecekti. Ben 3 gundur bebek eskiye nazaran daha az hareket ediyor dedim. Megerse yine ters donmus basi yukarda. Tabi sorun bu degil bu hafta ici iki kez akintim oldu biraz fazla ic camasiri islanacak kadar. Turnusollu ped koydurdu ve surpriz tabi suyum siziyor. Yarin hazirlikli gel dedi. tekrar bakacak eger asiri geliyorsa alirim dedi. Ama suyun miktari iyi pazartesiye kadar idare eder cok gelmezse o durumda pazartesi alirim dedi. Ben o an dumur oldum. Ne kilosu ne boyu ogrenemedim ne yapicamida bilemedim. Kaldim orda oyle hic beklemiyordum boyle birsey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar acilmam yoktu ama nisan falan gelmeden once cati muayenesi yapti yani geldigim gibi muayenebyapti acilma yok dedi sonra nstye girdim.Nsteden cikinca biranda midem bulandi istifra ettim beraberibde ishal ve nisan geldi.
Insallah canim birsey olmaz cok tesekkur ederim.38 haftalık olmussun artık problem olmaz cnm Allah'ın izniyle, sağ salim alırsın yavrunu kucağına...
Mina ve Tuna cok guzeller ayni sekilde Miray Tunay da olabilir ikiside guzel...arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.
Alinsa bile gelisimi tamamlanmis korkma canim dogru zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini..Bugun kontrolum vardi. Sezeryan tarihi netlesecekti. Ben 3 gundur bebek eskiye nazaran daha az hareket ediyor dedim. Megerse yine ters donmus basi yukarda. Tabi sorun bu degil bu hafta ici iki kez akintim oldu biraz fazla ic camasiri islanacak kadar. Turnusollu ped koydurdu ve surpriz tabi suyum siziyor. Yarin hazirlikli gel dedi. tekrar bakacak eger asiri geliyorsa alirim dedi. Ama suyun miktari iyi pazartesiye kadar idare eder cok gelmezse o durumda pazartesi alirim dedi. Ben o an dumur oldum. Ne kilosu ne boyu ogrenemedim ne yapicamida bilemedim. Kaldim orda oyle hic beklemiyordum boyle birsey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah anali babali buyutsun insallah... insallah bebisin sutude hemen gelirde emmeye baslar...24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
Surpriz ustune surpriz yasamissin canim insallah sorunsuz bir sekilde alirsin minik pasayi eline...Kizlar acilmam yoktu ama nisan falan gelmeden once cati muayenesi yapti yani geldigim gibi muayenebyapti acilma yok dedi sonra nstye girdim.Nsteden cikinca biranda midem bulandi istifra ettim beraberibde ishal ve nisan geldi.
Ayy canım çok güldüm..Ben demiştim ama tarif etmiyim, kızların midesini kaldırmıyım diye... Mukus tıkaç rahim ağzını mikroplardan koruyan tıkaç, rahim açılmaya, incelmeye başladıgında o da geliyor... ama dogum bikaç hafta sonra da olabilir, aynı gün de olabilir..o taahmin edilemiyo
Ögle yemegimi yiyemedim yarida kaldi amaaa sayenizde mcus plugun ne oldugunu ögrendim yarin öburgun gelse neye benzedigini biliyorum artikahahaaaa)
halt etmişiz papatyacım, kusura bakma
Hadi gözun aydinnnn...Uyanik olan bir benim canim dualarim seninle bir avazda kurtulursun insallah...8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
Alinsa bile gelisimi tamamlanmis korkma canim dogru zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini..
8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?