2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim tabi ki bunyeden bunyeye fark war bu kabulum.....fakat eger olumlu gidersen illa etkisi olur....bana sekreter ne kadar heweslisin ilk kez bu sekil gulen gordum dedi bende dr. bu muaynenin doguma az kaldiginda yapilcagini ve sezaryeni tarihi vb.herseyin yani sonun geldigi zaman yapilcagini solemisti sona geldim cok mutluyum....dedim guldu...eger muayne odanda o koltuk warsa dogum sandalyesi yani sekreter yardim eder bunu ortun bu terlik falan die anlatio ya o ara oturmanada yardimci oluo banada sekreter yardim etti.....bi kez de acil gittim rahim gewsemis mi kasilmadan die bakti bu sefer odasi kapali oldugundan dogumhanede bakti ozamanda hemsire yardim etti....ikiside acimadi....eger sekreter cikmaya kalkarsa cekinirsen die falan bi sn yardimci olurmusu de sakin zorlama tek oturmak icin kendini belini ...tatlim..

Kızlar yaa benim sancım mı var bilemedim. Şimdiye kadar hiçbir belirtim yoktu. Şimdi karnımın alt tarafına kramp gibi ağrılar giriyor. Başta gaz sancısı zannettim ama değil galiba. Nasıl başlıyor doğum sancıları. Böylemi..

Allah anali babali büyütsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım şimdi daha iyi anladım,sağol açıklaman için. çok haklısın kasmadan kendimi yardım da isteyerek o günü atlatacağıma inanıyorum, inşaallah, umarım :) ama böyle kolay pozitif muayene hikayeni duymak rahatlatıyor valla.

inşaallah senin için doğumun ve sonrası da böylesine kolay olur .

ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.

Rabbim yardım etsin canım, dualarımız seninle, belirtiler doğuma hazırlık gibi ama açılmanda yokmuş, hakkında hayırlısı olsun canım, en kolayından doğum nasip olsun inşaallh

Kizlar acilmam yoktu ama nisan falan gelmeden once cati muayenesi yapti yani geldigim gibi muayenebyapti acilma yok dedi sonra nstye girdim.Nsteden cikinca biranda midem bulandi istifra ettim beraberibde ishal ve nisan geldi.
Bestekizz iiki demissin senin duana ihtiyacim varmis demek kiz birazdaha dua et pit die dogurim hemen.
Bu arada kasiklarima hafiften sanci girmeye basladi doktor doguma gitms idrar sonuclarini gosteremedm gosterip eve gitmek istiom bi dua alsam ustumu degistirsem rahatlarim sancilarimi evde beklemek istiom doktorda oyle dedi.Neyse kizlar gelismelerden bildiririm sizi ins.Dua,edin canlar en kisa zamanda dogum hikayemi anlatiyim sizlere.,.,.Cok ihtiyacim var dualariniza.,.Buarada cok heyecanliyim yaa.,.,

hayırlı olsun, tez zamanda sütün gelir canım merak etme

ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.

Nstede sanci yok ama hafiften kasiklarima girmwye basladi sanci cok hafif bakalim nezamana cogalicak bekliyoruz ins.

hayirli kolay sancilar dogumlar diliyorum bitanem sana saka bi yana bence super gidiosun bu morelle dewam tatlimmmmm ;;))

canım, en güzel kolay doğumlar senin olsun bugün.

sancıları evde beklemek fikri benimde hoşuma gidiyor, hadi Allah işini rast getirsin, gündüz saatlerinde hikayeni okuyor oluruz inşaallah.

38 haftalık olmussun artık problem olmaz cnm Allah'ın izniyle, sağ salim alırsın yavrunu kucağına...

Sakin olmaya çalış canım, inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alacaksın yavrunu.

arkadaşlar 1 KIZ 1 ERKEK ikizlerime MİNA-TUNA koycaz sizce nasıl... bir de SİMAY-BERKAY düşündük.ama bnm BERKAY hiç hoşuma gitmedi.
Mina ve Tuna cok guzeller ayni sekilde Miray Tunay da olabilir ikiside guzel...

Alinsa bile gelisimi tamamlanmis korkma canim dogru zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini..

Allah anali babali buyutsun insallah... insallah bebisin sutude hemen gelirde emmeye baslar...

Surpriz ustune surpriz yasamissin canim insallah sorunsuz bir sekilde alirsin minik pasayi eline...
Sen bile benden önce dogurucaksin ya alicagin olsun

ahahaaaa)
halt etmişiz papatyacım, kusura bakma
Ögle yemegimi yiyemedim yarida kaldi amaaa sayenizde mcus plugun ne oldugunu ögrendim yarin öburgun gelse neye benzedigini biliyorum artik
psikologanne anlatiminlada anlamis oldum neye yaradigini bunu bilmiyordum vucudumuzda mucizeler yasiyoruz bilmedigimiz :))

Son düzenleme:
Alinsa bile gelisimi tamamlanmis korkma canim dogru zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini..

Sagol canim benim insallahhh..

8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...

Gozun aydin. Bir avazda kurtulur kavusursun insallah yavruna. Allah yardimcin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...

Canımmmmmm şimdi gördüm ve şoktayım! Gelmeyecek bu bebiş diyordun bak üzmedi annesini. İnşallah şimdi çoktan cennet kokuluna kavuşmuşsundur. Allah ayırmasın cnm bekliyoruz haberini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…