2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ayyyy bende bankaciyim ozellikle hamile hamile bankada calismak cok zor neyse ki son 8 isgunum kaldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizimkiler insafsızdı biraz ben hamile değil gibi çalıştım. O yüzden nazını yap, işlerini mümkün mertebe rölantide götür. Madalya takmıyorlar..

Ust uste supriz olmus biraz ama 38 bitiyor sonucta sezeryan icin normal durum. İnsallah yarin sorun olmaz da pazartesiye kalir biraz alistirirsin kendini

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet zaten son kontrolde dr soylemisti bi daha ki randevuda nasil Masaj yapacagini anlaticam demisti

Ya ben bu perine masajini denedim, hem usendirici geldi her gun her gun, hem de acitti.. Boyle her gun aciticagima kesinin acisi olur napim dedim biraktim

Ust uste supriz olmus biraz ama 38 bitiyor sonucta sezeryan icin normal durum. İnsallah yarin sorun olmaz da pazartesiye kalir biraz alistirirsin kendini

Evet canim insallah pazartesiye kalir alismaktan ote biraz daha kalsin orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1087462
Herkese teşekkürler

41 kere masallah subanallah allah anali babali buyutsun bol sutun olsun dilerim....
normal dogum sandalyesine cikiosun canim...basamagi falan war zaten sana eslik edio bi hemsire bi sekreter falan ben bacaklarmi onun atmasini istedim kaldiramadim...ve bukadr dr gelio derin nefes aliosun hayatim 123 bitti...

o kagidi ewde mi bekledin canim akana kadar hastanede mi kaldin...allah yardimcin olsun bitanem...

24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
Spinal sezeryan ile 3.400gr. dogdu.
Tek sikintimiz sutumuzun hala gelmemesi ve boynumda olusup beni uyutmayan agri...
Rabbim'e dua ediyorum tez zamanda sut cesmelerimizden kizimin rizki bol bol akmaya baslasin diye :)

Ped gibi canim. Nst cektir gel bunuda koy dedi 45 dk. Kaldi ve o aradada geldi yani demekki hep oluyo. Hastanedeydim yani. Yarin sabah tekrar koyup evde beklicem bi kac saat ondan sonra gidicem yanina. Cumlemizin yardimcisi olsun canim.

Gozun aydin canim. Tez vakittede sutun gelsin insallahh

6 mayısta doğumun doruktamı olacak? o durum netleşti mi? o tarihte benide kontrole çağırdısen bebişini kucağına alacaksın bense bekleyişlerde olacağım.zaten moralim bozuk bebek kilo almıyor dio

maşallah ikinizede rabbim bol bol süt nasip etsin kızoşun da lıkır lıkır ceksin inşallah kasma kendini ısrarla emzir ilk günler biraz ugraşmak ister canım

Kizlar hastanedeyim.Saat 1:30da karnim acimaya basladi sanki sıkıyorlarmış gibiydi saat 8de hataneye geldim.Hala sancim var nstye girdim sonuclari gostercem.Biraz once birde midem bulandi devami iste.,.,.anlatmiim midenizi bulandirmiim aninda ishal ama su gibi.Hasta var,simdi.Sonuclari soylerim ins.Bide mukus gibi bi salgi geldi idrar mi anlamadigim bi sivi ile.Rengini goremedim ama yogundu.Dua edin kizlar hemencicik dogurayim ins.Kurtulmak istiom artik.,.Ühüü Ühüü

Simdi acildeyim catiya sedyede bakıldı.Acilmam yok mus bu arada.

ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.

6 mayısta doğumun doruktamı olacak? o durum netleşti mi? o tarihte benide kontrole çağırdısen bebişini kucağına alacaksın bense bekleyişlerde olacağım.zaten moralim bozuk bebek kilo almıyor dio

tatlim sence o cadi bana sezaryen tarihi werir mi ?? ogun ulaasamayinca acil durumda esentepe gidince ve cok guzel agirlanincada esim ennem babam ablam dahil olmak uzere seni hem istemedigin dogum sekline zorlayip psikonu bozuo hem daha ozel olmasina rahmen ulasilamio esentepe de kal dedi......zaten ben artik dusunemez haldeydim....esentepedeki de gecen hafta oyle yapinca doguramicam hic sanmistim....ama bu hafta hersey cok guzel di ve tarihimizi werdi....;)))

Rabbim yardım etsin canım, dualarımız seninle, belirtiler doğuma hazırlık gibi ama açılmanda yokmuş, hakkında hayırlısı olsun canım, en kolayından doğum nasip olsun inşaallh

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tebrik ederim sizi.

Hosgelmis minnos, masallah size. Bir an once sutun cosar agilarin da gecer umarim.

normal dogum sandalyesine cikiosun canim...basamagi falan war zaten sana eslik edio bi hemsire bi sekreter falan ben bacaklarmi onun atmasini istedim kaldiramadim...ve bukadr dr gelio derin nefes aliosun hayatim 123 bitti...

...

anladım canım, 2 yıldır devamlı kontrol altındayım,
kaç farklı doktora gittiysem odada sadece sekreteri vardı, ne yapacağımı gösterip yan tarafa
geçerlerdi.

anladığım kadarıyla çatı muayenesi doktorun odasında değilde, doğumhanede falan oluyor demek ki.
hemşire de yardım ettiğine göre, çünkü doktorun odasında hiç hemşireyle karşılaşmadım bugüne kadar.

inanıyorum canım sana, dediğin gibidir mutlaka muayane anları...inşaallah senin gibi kolay atlatırım bende.

ayyy kizlar bole fot.paylasmak cok morel oluo demi gulsumde atmis ne guzel ben unitrsam hatirlatin.....fot.gorunce icimizdekinin nasil oldugunu hayal etmege olumsuzluklari unitmaya basliiozzz... allah allah o nie acaba insallah gecer bitanem hemen.....bol sutun olsun masallah allah anaali babali buyutsun ....

kizbaska bisi deseydim yaaa keske git bi dogur dedim gittin ya dogurmaya.....hayirli haberler....

gözünaydın canım maşallah, bol bol sütün olur tez zamanda inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…