- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
Ayyyy bende bankaciyim ozellikle hamile hamile bankada calismak cok zor neyse ki son 8 isgunum kaldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun kontrolum vardi. Sezeryan tarihi netlesecekti. Ben 3 gundur bebek eskiye nazaran daha az hareket ediyor dedim. Megerse yine ters donmus basi yukarda. Tabi sorun bu degil bu hafta ici iki kez akintim oldu biraz fazla ic camasiri islanacak kadar. Turnusollu ped koydurdu ve surpriz tabi suyum siziyor. Yarin hazirlikli gel dedi. tekrar bakacak eger asiri geliyorsa alirim dedi. Ama suyun miktari iyi pazartesiye kadar idare eder cok gelmezse o durumda pazartesi alirim dedi. Ben o an dumur oldum. Ne kilosu ne boyu ogrenemedim ne yapicamida bilemedim. Kaldim orda oyle hic beklemiyordum boyle birsey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet zaten son kontrolde dr soylemisti bi daha ki randevuda nasil Masaj yapacagini anlaticam demisti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ust uste supriz olmus biraz ama 38 bitiyor sonucta sezeryan icin normal durum. İnsallah yarin sorun olmaz da pazartesiye kalir biraz alistirirsin kendini
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
41 kere masallah subanallah allah anali babali buyutsun bol sutun olsun dilerim....
normal dogum sandalyesine cikiosun canim...basamagi falan war zaten sana eslik edio bi hemsire bi sekreter falan ben bacaklarmi onun atmasini istedim kaldiramadim...ve bukadr dr gelio derin nefes aliosun hayatim 123 bitti...kızlar çatı muayenesi için çatala mı çıkılıyor, çatı muayenesi olan arkadaşları umarım yanlış anlamışımdır.
nasıl çıkılır ki o yüksek sandalyeye, zaten zor hareket ediyoruz, 2 hafta sonrada benim çatı muayenesi var :26:
Bugun kontrolum vardi. Sezeryan tarihi netlesecekti. Ben 3 gundur bebek eskiye nazaran daha az hareket ediyor dedim. Megerse yine ters donmus basi yukarda. Tabi sorun bu degil bu hafta ici iki kez akintim oldu biraz fazla ic camasiri islanacak kadar. Turnusollu ped koydurdu ve surpriz tabi suyum siziyor. Yarin hazirlikli gel dedi. tekrar bakacak eger asiri geliyorsa alirim dedi. Ama suyun miktari iyi pazartesiye kadar idare eder cok gelmezse o durumda pazartesi alirim dedi. Ben o an dumur oldum. Ne kilosu ne boyu ogrenemedim ne yapicamida bilemedim. Kaldim orda oyle hic beklemiyordum boyle birsey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
41 kere masallah subanallah allah anali babali buyutsun bol sutun olsun dilerim....
normal dogum sandalyesine cikiosun canim...basamagi falan war zaten sana eslik edio bi hemsire bi sekreter falan ben bacaklarmi onun atmasini istedim kaldiramadim...ve bukadr dr gelio derin nefes aliosun hayatim 123 bitti...
o kagidi ewde mi bekledin canim akana kadar hastanede mi kaldin...allah yardimcin olsun bitanem...
24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
Spinal sezeryan ile 3.400gr. dogdu.
Tek sikintimiz sutumuzun hala gelmemesi ve boynumda olusup beni uyutmayan agri...
Rabbim'e dua ediyorum tez zamanda sut cesmelerimizden kizimin rizki bol bol akmaya baslasin diye :)
normal dogum sandalyesine cikiosun canim...basamagi falan war zaten sana eslik edio bi hemsire bi sekreter falan ben bacaklarmi onun atmasini istedim kaldiramadim...ve bukadr dr gelio derin nefes aliosun hayatim 123 bitti...
o kagidi ewde mi bekledin canim akana kadar hastanede mi kaldin...allah yardimcin olsun bitanem...
Tek sikintimiz sutumuzun hala gelmemesi ve boynumda olusup beni uyutmayan agri...
Rabbim'e dua ediyorum tez zamanda sut cesmelerimizden kizimin rizki bol bol akmaya baslasin diye :)
yumurta takibi, adetliyken muayene, düşük falan derken sayısız muayene oldum o çatalda, zorlanarak çıkardım hep niyeyse, her seferinde çok üzüldüm psikolojim bozuldu
bende sedyede bakılıyordur sanıyordum çatıya
napalım, evlat için katlanıcaz artık, inşaallah bir kez bakmak yeter doğuma kadar
Kizlar hastanedeyim.Saat 1:30da karnim acimaya basladi sanki sıkıyorlarmış gibiydi saat 8de hataneye geldim.Hala sancim var nstye girdim sonuclari gostercem.Biraz once birde midem bulandi devami iste.,.,.anlatmiim midenizi bulandirmiim aninda ishal ama su gibi.Hasta var,simdi.Sonuclari soylerim ins.Bide mukus gibi bi salgi geldi idrar mi anlamadigim bi sivi ile.Rengini goremedim ama yogundu.Dua edin kizlar hemencicik dogurayim ins.Kurtulmak istiom artik.,.Ühüü Ühüü
6 mayısta doğumun doruktamı olacak? o durum netleşti mi? o tarihte benide kontrole çağırdısen bebişini kucağına alacaksın bense bekleyişlerde olacağım.zaten moralim bozuk bebek kilo almıyor dio
Kizlar hastanedeyim.Saat 1:30da karnim acimaya basladi sanki sıkıyorlarmış gibiydi saat 8de hataneye geldim.Hala sancim var nstye girdim sonuclari gostercem.Biraz once birde midem bulandi devami iste.,.,.anlatmiim midenizi bulandirmiim aninda ishal ama su gibi.Hasta var,simdi.Sonuclari soylerim ins.Bide mukus gibi bi salgi geldi idrar mi anlamadigim bi sivi ile.Rengini goremedim ama yogundu.Dua edin kizlar hemencicik dogurayim ins.Kurtulmak istiom artik.,.Ühüü Ühüü
...
allah allah o nie acaba insallah gecer bitanem hemen.....bol sutun olsun masallah allah anaali babali buyutsun ....24.04.2014 sabah 09.30'da kizim geldi, hos sefa geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?