2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar sizinde endişeleriniz varmı uykularınız kaçıyormu, nasıl bakarım ne yaparım gibi....

benim 5 yaşında bir oğlum var ama 3 yaşındaki gibi ilgi istiyor oyun istiyor, küçükle ilgilenirsem onu ihmal edicem gibi endişeler taşıyorum uykularım kaçıyor.

bazen o kadar halsiz oluyorum ki bir tane oğlumla bile ilgilenemiyorum ikisine nasıl bakıcam diyorum....

İşte benim Paşam Ömer Taha'm

Yükleye bilmişimdir inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398507313627.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $1398507336396.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33

Aynı sıkıntılar bendede var canım oğlum 4 yaşında en çok ikisinede yetemezsem diyorum asıl en büyük sıkıntım hamileliğimin başından beri geceleri deliksiz uyuyorum çocuk doğuncada öyle olacak diye korkuyorum

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. iki gündür tansiyonum bana yüksek gelmisti korktum özele gittim tansiyon 14-10 çıktı kadın doğum aciline gitmemi önerdi zehirlenme riski olabilir diye. bu arada ultrason sonuçları ilginç geldi ben 34+6 daydım. dr kilosu 2650 dedi bende sevindim çünkü 3 hafta önce iri bebek demişlerdi 32+2 de 35 haftalık çıkmıştı. sonra ultrason kağıdını aldım elime yolda gelirken bir baktım bebek kilosu 3650 yazıyor boyu 50 cm beklenen doğum tarihi 8 mayıs yazıyor. (normalde 31 mayıs) hangisi doğru bilememdim. akşamda acile gittim tansiyon ölçtüler 13-8 çıktı 2 kez normal yani. ultrasona girdim bebek normal sorun yok dediler. ilk defa nst ye girdim o da normalmiş hiçbirsey öğrenemeden geri geldim.
ama iki gündür bebeğim sanki eskisi gibi hareket etmiyor ya da ben stres yaptım ondan hissedemiyorum. ne zormuş son ay korku heyecan endişe hersey var artık sağlıkla almak istiyorum bebeğimi kucağıma sizlerler beraber.

Selam bacilar:)

Size hastaneden baglaniyorum, bu sabah harbi nisanim geldi, pembe falan... Zaten kontrolum vardi, nst de orta duzey sancim cikti, fakat bebisim uyuyordu sanirim...doktor muayenede dogum baslamis dedi... Bebisin durumuna tekrar bakilacak nstde ama once serum veriyorlar uyuyorsa hareketlensin diye...

Allah yardimcimiz olsun canlarim...galiba psikologanne doguma gitmis, telefondan pek net takip edemiyorum... Bi avazda dogursun insallah...

Bi gelisme olursa yazmaya calisirim, hepinizi operim))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm sağlıkla al bebeğini kucağına. benim bebişde iri biraz sanırım sezeryn olacak. dr tarihi neye göre belirledi.

Kızlar biz kontrolden geldik. 39 doldu bugün 40. Haftaya girdik. Bebek kanala inmemiş. Doktor bu saatten sonra zor dedi. Suyu azalmış. Bide kilosu 3 buçuğu geçmiş. Bende minyon tipliyim. Normal çok istedim ama nasip değilmiş. Pazartesi'ye gün verdi sezaryen için. Herşeyin hayırlısı artık. Umarım yanlış karar vermemişimdir. Körü körüne ısrar etmeninde bir anlamı yok diye düşündüm. Doğru mu düşünmüşüm :)

Ben de asla doktorun söylediğine ters düşüp milyonda bir bile olsa bebeğin hayatını riske atabilecek bir karar vermeye cesaret edemezdim... Ben de aynısını yapardım açıkçası...

Topic açıldığından beri yazdığım ilk endişelerim benim kızlar. Ben de burada 2.çocuğu olan çok az anne var sanıyordum.

Yükleye bilmişimdir inş

Tatlı masum kuzu Allah bağışlasın...

SAIKING hayırlı kolay bir doğum dilerim cnm, guzel hbrler bekliyoruz:)

canim pisman olcak bisi yok ki 1 gun ile bi zarar olsa dr zaten nayn derdi......taburcu edicek dr. cok ta onemli degil sen kendini biliceksin ve sikayetin warsa kowsada cikmazsin.....senin oglun benim kocam ewde fala cok duskunuz birbirimize herseyi agzina weririm donuna kadar hazirlarim falan bilmiorum napicam sanirim bnde cabuk zayiflayanlardan olucam..... ))) endiseler gercekten uyku kacircak modda hele 2 gecedir gecenin ortasinda hickirio hadi kizim yeter kizim derken ben uykum dagilio bu sefer gelsin dusunceler....cabuk ayaklancam mi kimsye muhtac kalcammi kizima annelik yapabilcemimi kocama kadinlik yapabilcemmi eski duzenimiz olucak mi hemen ;))) le le sakine ;;))

Yükleye bilmişimdir inş

bnm ne sucum war goremiom ama buldum kardesime ekrani cek watsaptan at dicem ay adami kk sokuom ya ;;)))

hayirli bi awazda dogumlar diliorum bitanem

elbette dogru dusunmussun...canim onemli olan burda bir bebek dunyaya getirmek illa normal dogum yapmak degil bu onceligimizi unutma.....riskli beklemektense grekirse boydan boya kessinler ne olur ki kim werir o 9 ayi bize o bebekleri asla takilma.....su azligi cok riskli biliosun....bu hayirlimis gonlunu ferah tut...cahilmiyiz canim normal dogcak eskiden olsa suyunu mu bilcektik diyelim eskidenmis o o yuzden 3 hamilelikten biri olu doguyordu.....eskiden virt virt yapip koylerde sokakda buyuo du cocuklar...cok isterdim o dogal yasamda olmayi ama malesef artik bu cagdayiz ve riske aticak ewlatlarimiz yok ;)) rahat ol

Yükleye bilmişimdir inş

aglamak istiorum feryat etmek istiorum allahim bu kadar mi ii gelir bir baskasinin cocugu nasil bu kadar icimi oksayabipirr allahim nasil bir mucizsin sen ne kadar tatlisin o boncuk gozleri yerim ben yutarim 41 kerebmasallah subanallah nasilda korkutmustu bizi nefes almai beceremedi ama fir fir bakmaktan gri kalmamis welet isir bunun poposunu annesi.....nazarlardan saklasin allah masallahhh

bundan sonraki surecinde hep böyle guzel geçmesi dileklerimle canım az kaldı sabret...

Bestekız hakikaten çok tatlısın :) su azlığından bahsedilmiş. Bnm suyumda alt sınırdaymış ama bnm dr o kadar rahat ki ne normal olur ne sezaryan hiç bişi demedi vajinal muayene de yapmadı. Suyum alt sınırdayken bnm normal doğum yapmam riskli mi

ayy kanala bile girmiş bebeğin, herşey yolunda maşaallah. iğneye aspirine rağmen normal doğum ihtimalinin olmasına çok sevindim, normal ve kolayca doğumun olur inş.

Yükleye bilmişimdir inş

maşaallah ömer taha' ya, nede güzel bakıyor, çok güçlü görünüyor valla, nazar değmesin, güle güle büyüsün inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…