8 dkkada bir gelen dalgalarla bebeğime yaklasıyorum... Ebemiz yolda, dualarınızı bekliyorum...
İşte benim Paşam Ömer Taha'm
Yükleye bilmişimdir inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yükleye bilmişimdir inş
kızlar sizinde endişeleriniz varmı uykularınız kaçıyormu, nasıl bakarım ne yaparım gibi....
benim 5 yaşında bir oğlum var ama 3 yaşındaki gibi ilgi istiyor oyun istiyor, küçükle ilgilenirsem onu ihmal edicem gibi endişeler taşıyorum uykularım kaçıyor.
bazen o kadar halsiz oluyorum ki bir tane oğlumla bile ilgilenemiyorum ikisine nasıl bakıcam diyorum....
Yükleye bilmişimdir inş
doğumlar arttı maşallah biz de gunumuzu beklemiicez 6 mayısa aldık sezeryan tarihimizi tonton kızım onden gidiyor zaten rabbim utandırmadın inşallah.17 gun once alınacak kızım nasip olursa,bi sıkıntı olmaz değil mi arkadaşlar?
Yükleye bilmişimdir inş
Kızlar biz kontrolden geldik. 39 doldu bugün 40. Haftaya girdik. Bebek kanala inmemiş. Doktor bu saatten sonra zor dedi. Suyu azalmış. Bide kilosu 3 buçuğu geçmiş. Bende minyon tipliyim. Normal çok istedim ama nasip değilmiş. Pazartesi'ye gün verdi sezaryen için. Herşeyin hayırlısı artık. Umarım yanlış karar vermemişimdir. Körü körüne ısrar etmeninde bir anlamı yok diye düşündüm. Doğru mu düşünmüşüm :)
Aynı sıkıntılar bendede var canım oğlum 4 yaşında en çok ikisinede yetemezsem diyorum asıl en büyük sıkıntım hamileliğimin başından beri geceleri deliksiz uyuyorum çocuk doğuncada öyle olacak diye korkuyorum
Yükleye bilmişimdir inş
selam kızlar, 29 nisan sezeryan tarihim demiştim ya bugün aradım 30 nisana kaydırabilirmiyiz dedim olur ama 1 nisan şehir dışında olacağı için başka bir doktor tarafından taburcu edilirsiniz dedi okey dedim.
şimdi biraz pişmanlık var, plesenta yaşlanması suyumun az olması falan kafama göre iş yaptım,.
ameliyata aynı doktorum girecek ama içim rahat değil...
canim pisman olcak bisi yok ki 1 gun ile bi zarar olsa dr zaten nayn derdi......taburcu edicek dr. cok ta onemli degil sen kendini biliceksin ve sikayetin warsa kowsada cikmazsin.....senin oglun benim kocam ewde fala cok duskunuz birbirimize herseyi agzina weririm donuna kadar hazirlarim falan bilmiorum napicam sanirim bnde cabuk zayiflayanlardan olucam.....kızlar sizinde endişeleriniz varmı uykularınız kaçıyormu, nasıl bakarım ne yaparım gibi....
benim 5 yaşında bir oğlum var ama 3 yaşındaki gibi ilgi istiyor oyun istiyor, küçükle ilgilenirsem onu ihmal edicem gibi endişeler taşıyorum uykularım kaçıyor.
bazen o kadar halsiz oluyorum ki bir tane oğlumla bile ilgilenemiyorum ikisine nasıl bakıcam diyorum....
bnm ne sucum war goremiom ama buldum kardesime ekrani cek watsaptan at dicem ay adami kk sokuom ya ;;İşte benim Paşam Ömer Taha'm
Yükleye bilmişimdir inş
Selam bacilar:)
Size hastaneden baglaniyorum, bu sabah harbi nisanim geldi, pembe falan... Zaten kontrolum vardi, nst de orta duzey sancim cikti, fakat bebisim uyuyordu sanirim...doktor muayenede dogum baslamis dedi... Bebisin durumuna tekrar bakilacak nstde ama once serum veriyorlar uyuyorsa hareketlensin diye...
Allah yardimcimiz olsun canlarim...galiba psikologanne doguma gitmis, telefondan pek net takip edemiyorum... Bi avazda dogursun insallah...
Bi gelisme olursa yazmaya calisirim, hepinizi operim))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biz kontrolden geldik. 39 doldu bugün 40. Haftaya girdik. Bebek kanala inmemiş. Doktor bu saatten sonra zor dedi. Suyu azalmış. Bide kilosu 3 buçuğu geçmiş. Bende minyon tipliyim. Normal çok istedim ama nasip değilmiş. Pazartesi'ye gün verdi sezaryen için. Herşeyin hayırlısı artık. Umarım yanlış karar vermemişimdir. Körü körüne ısrar etmeninde bir anlamı yok diye düşündüm. Doğru mu düşünmüşüm :)
Yükleye bilmişimdir inş
tatlim sence o cadi bana sezaryen tarihi werir mi ?? ogun ulaasamayinca acil durumda esentepe gidince ve cok guzel agirlanincada esim ennem babam ablam dahil olmak uzere seni hem istemedigin dogum sekline zorlayip psikonu bozuo hem daha ozel olmasina rahmen ulasilamio esentepe de kal dedi......zaten ben artik dusunemez haldeydim....esentepedeki de gecen hafta oyle yapinca doguramicam hic sanmistim....ama bu hafta hersey cok guzel di ve tarihimizi werdi....;)))
elbette dogru dusunmussun...canim onemli olan burda bir bebek dunyaya getirmek illa normal dogum yapmak degil bu onceligimizi unutma.....riskli beklemektense grekirse boydan boya kessinler ne olur ki kim werir o 9 ayi bize o bebekleri asla takilma.....su azligi cok riskli biliosun....bu hayirlimis gonlunu ferah tut...cahilmiyiz canim normal dogcak eskiden olsa suyunu mu bilcektik diyelim eskidenmis o o yuzden 3 hamilelikten biri olu doguyordu.....eskiden virt virt yapip koylerde sokakda buyuo du cocuklar...cok isterdim o dogal yasamda olmayi ama malesef artik bu cagdayiz ve riske aticak ewlatlarimiz yok ;)) rahat ol
dun karnim tas gibi oluyr, sonra kanala bicak giriyr ve birsey bosalacakmis gibi oluyor demistim. kontrol sonrasi yazarim demistim.
oglum cok sukur gelisimini tamalamis. masallah herseyi yolundaymis. bu satten sonra her an gelebilirmis.anlayacaginiz bizimki kanala girmis beklyr) henuz acilma yok ama yerine yerlestigi icin kanala sanci giryrmus ve birsey bosalacakmis gibi oluyrmus.
sonra basladi normal dogumu anlatmaya. kesiye kadar anlatti. sanci gelince nasil nesfe alacagimi vs anlatti. eger hersey yolunda giderse NORMAL DOGUM dedi kizlar. cokkkkk mutluyum. igne oluyrum diye bir farkim olmayacakmis. her dogum gibi birsey yolunda gitmezse o zaman sezeryama donermis. sanci, kanama, bebek hareketinde azalma ya da su gelmesi olursa beklemeden hastaneye gidecekmisim.
artik her an dogurabilirsin dedi. eger bu hafta dogmazsa 37+5 de cati muayenesi yapacakmis.
not; mthfrc677t heterozigot va pai homozigot. aspirini 35+5 de biraktim. 0.4claxena doguma kadar devam dedi. kesmeyecek igneyi.
Yükleye bilmişimdir inş
Yükleye bilmişimdir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?