2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Endişe ne demek bildiğin iyice korkmaya başladım, üstelik daha ilk çocuğum olacak. Ya bakamazsam, ya iyi bir anne olamazsam, gazı olursa naparım, göğüslerim yara olursa nasıl emzirmeye devam ederim vs vs.. Böyle saçmasapan birsürü şey
Allah utandırmasın inşallah hiç birimizi...

İşte benim Paşam Ömer Taha'm

Yükleye bilmişimdir inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

41 kere maşallahh çok tatlıki ama buuu :)

Arkadaşlar;
Doğuranlar, sancısı tutan, suyu nişanı gelenler..... Bebişler arka arkaya geliyorlar, hiç Mayıs annemiz olmayacak mı acaba:))))
Yok yok merak etme ben son mohikan olarak mayıs hatta haziran annesi olmaya ciddi bir adayım

Son düzenleme:
Yeni annelere tebrikler. Allah anali babali büyütmeye nasip eder inşallah.

Bende Perşembe rutin muayeneye gittim beni nerdeyse yine hastanede tutacaklardi. Kalp atışları izlenirken bebeğin cok hareketsiz deyip tutacaklardi. Bende şu an yine çok kötü Sinüzit oldum 3 gündür ayakta duracak halim yok yine zar zor muayeneye gittim birde beni o halimle 4 saat orada uğraştırdılar. Sonunda tekliflerine karşı evde oğlum ve hasta annem var bakıcı yok deyip yarın sabahtan tekrar gelirim dedim eve döndüm. Ertesi gün gittim kızım gayet hareketliydi. Önceki gün az su içmiştim ve hastalıktan dolayı da az hareket olabilir. Cok şükür dün de birşey yok gidebilirsin dediler. Bazen şu hekimleri anlamıyorum insanı boş yere tedirgin etmeyi çalışıyorlar. Ultrason iyi kalp atışları iyi ölçümler iyi kan değerleri ok ama yok az hareket etti diye sezaryanda alalım derler. 36+5 oldum ve kızım 3500 gr olmuş bile. 3 hafta sonra gunüm doluyor o zamana kadar kesin 4 kiloyu geçer 😄normal dogum o halde bana yine hayal oldu demek. Tabiki birde diyabet oluşumundan bebek biraz irilesti. Bir ara iyi gidiyordu ama hamileliğin sonuna doğru seker ayarları yine cok degisebilirmis ki bende de öyle oldu. İnsulini bir türlü sabit tutamadık.

Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Az kaldı degil mi?

canim o senin tatliligin....normal dogum riskli degildir suyla alakasi yoktur fakat dr su cok az riskli 40 haftanin bitmesi biz 38 de alalim derse dr alinmali demek istedim ben...cunku simdi normal dogum icin beklemek gerekir ya ee suyu azalmis bebek suyu bitmis akwaryumdaki baliga benzer demisti bana dr.um.....ee bu kadar acik bi olayda normal dogumu beklemek sacma.....senin suyun sinirin cok altinda riskli bir durumun olsa bence dr.un uyarirdi.....benim bi ay az bi sinirda bu ay ilk kez normal cikti...hep az di zorla durtup hareket ettiriodum...oynamazsa gel diodu cunku....cok zor bi surec elimde 1 lt sise surekli sivi aldim su ictim wc de uyukladim resmen 9. ayi bitircem insallah....bence dedigim gibi risk teskil etcek kadar bitmemis demek ki insaalh bole gider de dogumunu bekler kuzun...

inşallah gerek kalmaz.doktora gittim söyledim ama açılma var falan demedi başlamış açılmaya çalışıyor dedi.şimdi bundan ne anlarsan anla yani benim doktorda bi garip.ya vardır ya yoktur.dua ediyorum bugün yarın sancı,su,nişan gelsin bişeylerde ne gelirse gelsin kabulüm :18:

kızlar acil cevap lütfen.. sabahtan beri yapışkanlı bir akıntım var kusura bakmayın biraz açık yazacağım uzayan ve iç çamaşırımda sanki uhu gibi ypşkan izi kalıyor rengi şeffaf. wc ye girince söylemesi ayıp peçeteyede geliyor. normal mi bu yoksa endişeleneyim mi

En azından ben Mayıs ta dogururum :)) ama sonuna kalmak istemiyorum şu anda 35+5 iz

Hayırlısı cnm:)

Çok heyecanlı, bugün yarın doğum başlayacak yani değil mi, bir avazda kurtulun inş...

Ben de yaşıyorum akıntı sanıyorum ama bilmiyorum.....

Benim zaman zaman akıntı gibi geliyor, kanlı değil. Bana tıkaç gibi gelmedi ama?

Hayırlısı ne zamansa cnm kısmet:)

Tesekkur ederim :)
Albumdede,cicilerdede fotolarda farkedersin canim,cok suslu alli pullu sevemiyorum :)
Seven icin guzel fikir ama

Sevindim bisy cikmadiginaa :)
Hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah minigin :)

Sevmek degilde ne bileyim ısıkli falan olsa diye hayal ettim birden:)
Tesekkur ederim bende sevindim ne yalan soyleyim :)
ohhh gözün aydın canımcımmmm beklesin bakalım yaramaz
Sagoll canim benimmmm babasi gibi yaramaz:)

Pisikolog anne saat 15:15 itibari ile dogurdu duyurulur :)

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun zorlanmamistir insallah nerdeyse 12 saat surmus.

Geçmiş olsun cnm. Biraz daha bekleyecek demek ki, biliyordur en doğrusunu kuzucuğun, annesi:)

Sagolasin canimm:) Biliyomus benim prensesim :) esim hep sakin geri cevirme bugun derse gir doguma falan dedi ben hep korktum dunden beri hayirlisi ne ise olsun diye dua ediyodum dr. Bas asagi donmus gorunce saliya kadar takipteyiz hareketlerinide takip et dedi:)

Son düzenleme:

Ben de çok heyecanlıyım. Özellikle Mayısın ilk yarısındaki anneler olarak, heran kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi.
Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti bilmiyorum, offf çok heyecanlıyım... Haftaya pzt ben de kavusacagım kuzuma ve aklımdaki ennnn büyük endişelerden biri sağlıkla onu kucağıma alabilmek ve diğeri de iki çocuklu hayat nasıl olacak sorusu???

ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.

Rabbim yardım etsin canım, dualarımız seninle, belirtiler doğuma hazırlık gibi ama açılmanda yokmuş, hakkında hayırlısı olsun canım, en kolayından doğum nasip olsun inşaallh

kizbaska bisi deseydim yaaa keske git bi dogur dedim gittin ya dogurmaya.....hayirli haberler....

hayirli kolay sancilar dogumlar diliyorum bitanem sana saka bi yana bence super gidiosun bu morelle dewam tatlimmmmm ;;))

canım, en güzel kolay doğumlar senin olsun bugün.

sancıları evde beklemek fikri benimde hoşuma gidiyor, hadi Allah işini rast getirsin, gündüz saatlerinde hikayeni okuyor oluruz inşaallah.

Hadi hayırlısıyla canım allah yardımcın olsun inşallah çok yormaz miniğin seni

38 haftalık olmussun artık problem olmaz cnm Allah'ın izniyle, sağ salim alırsın yavrunu kucağına...
Sakin olmaya çalış canım, inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alacaksın yavrunu.

Surpriz ustune surpriz yasamissin canim insallah sorunsuz bir sekilde alirsin minik pasayi eline...
Sen bile benden önce dogurucaksin ya alicagin olsun

Canım ne yaptım doğum oldumu senide çok merak ettim

Doğum icin bekleyen arkadaşlara Allah yardim etsin kolay doğumlar nasip olsun. Bizim gibi hic belirtisi olmayanlarda film izler gibi izleyelim :))

Allah'ım yardımcın olsun.heyecanlandımm.. Bdt lerimiz arasinda 1 gün var. Dün benimde nişanım geldi, şu anda kasıklarım ağrıyor.. Kolaylıklar diliyorum, bizi habersiz bırakma..
Merhaba kızlar anca girebildim maalesef paşam saklambaç oynadı yine bizimle.Çok yaramaz oldu saat 9'a kadar gözaltında tuttular hafif sancıları baslamış dedi saat 5 gibi gözaltında tutmalarının nedeni idrarımda 3 protein aynı anda tansiyonum .,.Dünden beri karnım acıyor saat öğlen 1:30 dan beri ara ara sancı girdi ben önemsemedim doğum sancısı bele kasığa girer die duymuştum meğer herkezde farklı oluyormuş.Akşam 8 de acile gitttim dayandım okadar açılman falan yok bebiş 3000 kg olmuş boyunu ölçemedim aşşağıda dedi.Hafif baş dönmesi var dünden kalan doktor muayenede ishalim ve mide bulantısı olup olmadığını sordu sadece ishal ağrısı var hafif ama 3 gün önce hafif ishal olmuştum şimdi geçmiş olduğunu söyledim.Nsteye gönderdi çıktım aradan 1 kaç dakka geçti aniden midem bulandı karnım ağrıdı lavobaya koştum koştuğum gibi istifra ettim aynı anda bi ıslaklık hissetttim kaçırdım sandım okadar fazlaydıki lavobaya girdi rengini göremedim ama hiç anlayamam diğiyordum fakat okadar farklıki nişan gelmesi hiç korkmayın çok belli oluyor.Nstedeyken kasığımdan belime hafif sancılar girdi sanki sıkıyorlarmış kasıklarımı gibi arasıra kasıklarımda kasıldı herhalde doğum sancısı dedim.Hareketleri vardı ama bazı kişilerde farklılık gösteriyormuş bu ben çok merak ediyordum bazı çocuklar doğum zamanı bile hareket halinde olabiliyormuş(BİLGİNİZEee).Hala uzun aralıklarla devam ediyor karın,kasık bel sancıları aralarının sıklaşmasını bekliyoruz bakalım nezamn süpriz yapıcak ogluşum.
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş.Bol bol sütlerle doldursun Allah sizi.Bebişinizede sağlık versin inş.
Bana dua eden etmeyen tüm arkadaşlarımdan teşşekkür ediyorum inş. en hayır ile en kısa zaman da alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Son düzenleme:

Ben nisanda hic beklemiyordum mayis annesi olcam diyorum acikcasi ama saglikli olacaksa olsun ona birsey olmasinda. Aylardir dogum anini bekliyoruz birsey mi oldu telaslari bitecek ama biran dogum deyince onu benden alacaklar diye kotu oldum bakiyorum geriye evet cabuk gecti ama icindyken gecmek bilmiyor:) ben cok zorlandim esime oflayip puflamak bile iyi geliyormus yoklugu zor:)
Iki cocuklada baslarda zor olur kacarin yok sende farkindasindir eminim ister istemez ilgi bekleyecek buyugu ben kardesimin ustune basarmisim hep istemedigim icin:)) simdi gozunun icine bakarim. Sen eskiden demire ait olan zamandan kucuge ayirdigin icin babaya is dusuyor biraz. Ama senin oglun cok ılımli bir cocuk bu sureci uzun tutacagini sanmiyorum. Abi kardes oynamayi cabuk ogrenecekler sende onlari izleyerek kahveni iceceksin:))

O akıntı normal. Bende tüm gebelik boyunca mevcuttu. Nişan gelse biraz kahverengimsi hafif kanlı olur.

Psikologanne ve diğer doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Dogum zamaninda kimisinin bebisi hareket etmez kimisininkide cok hareketli olabiliyormus.Iki gundur hic belirti yoktu bende sadece karnim sıkılıyordu yani oyle garip histiki sanki karnimi biri sıkıştırıyor gibi o sıkıldıkça bendE daraldım.Ertesi gun yani dun saat 1:30da midemin alti karnimin en ustunden assagiya dogru bi aci girdi aksam,9 gibide mide bulantısı(istifrada olabiliyor), ishal,ayni andada nisan geldi.Bazi insanlarda nisan dan sonra suyu gelirmis.Bazilarinin da sancısı gelirmiş benim suyum gelmedi sancılarim hala hafif cok aralikli.Herkezin dogumu ve hamileligi farkli oluyormus.
Birde dun doktor idrararda pritein(benim 3 cikti) ve dusuk tansiyon (sabah 8e kadar90/50 cikti) olan bi hastaliktan suphe etti hamdolsun saat sabah 8de idrarim temiz cikti tansiyonumda normale dondu.Ins.bilgiler yarali olur.,.

hayırlısı olsun insallah canım,bizim de 35+2'de 3400 gorundu kilosu salı kontrolumuz var 36+2 olcaz erken gelme gibi bi durum olmazsa insallah 6 mayısta alıcaz kızımızı özele gisiyorum evet,sen,n icin de hayırlısı olur insallah canım

İnşallah dediğin gibi olur ama onların oynamalarını izlemek için sanırım en az 1-2 senem var. Bu hafta steril aletlerini, sağma makinelerini, ana kucağını vs çıkarttım depodan. Onlara baktıkça tek tek oğlumla geçtiğimiz aşamaları hatırladım. Bebek bezinin neresinden açılacağını bir süre bulamayınca, vah Aslıcım yandın unutmussun sen bu işleri dedim:))

Senin eşin de yok değil mi cnm yanında, ne zaman kavuşacaksınız inş.?

Merhaba sevgili mayıs anneleri, doğum fotoğrafçınızı henüz ayarlamadıysanız size bir teklifim olacak. Ben de gecen yıl haziran ayında anne oldum ve sizin heyecanınızı paylaşıyorum. İstanbul Üniversitesi İletişim mezunuyum bugüne kadarki amatör fotoğrafçılık çalısmalarımı profesyonele dönüştürmek istiyorum. Portfolyom için sembolik bir rakama (bir bakıma siftah olması için :) iki kişinin doğum fotoğraflarını çekmek istiyorum. Fotoğrafları cd de vermeyi planlıyorum. İstanbul Avrupa yakasında bir hastanede sezeryan doğum yapacakları çekebilirim. (benim bebeğimde henüz 10 aylık ve emzirdiğim için fazla uzaklara gidemiyorum).
Mesajlarınız bekliyorum.

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Sevgiler...

Biz daha ultrasonda gorup birine doyamiyoruz varliklari 1-2 seneye deger iki tane melek var hayatinda:) biz daha bebek bezlerini ogrenicez paketleri acmadim da kirlenmesin diye icinden ne cikacak bilmem:) biz dogumdan sonrada siz tecrubelilerin basini cok agritiriz:)
Dr. Dun o kadar kesin konustuki bugun bilet almisti iptal ettik cok uzuldu. Gelebilmesi icin dogum yapmam lazim babalik izni icin dogum belgesini faxlamasi lazim. Sali dogum olursa gelir. Buyuk ihtimal onumuzdeki haftasonu insallaaahhh:)

Merhaba güzel anneler biraz sayfanizda dolastim heyecanlandirdi bu gezinti beni... ayni seyleri 30 ocak annesi olarak yasadim ilk bebegim nasi bi heyecandir bu..... heleki dogumdan birgün öncesini kelimelerle ifade edemem korkuda cabasi tabi ama hersey gecti sezeryan oldum 3 gün zorladi sonra oda bitti yakisikli bi oglum var simdi :) onu herkeze saglikli bebekler kolay dogumlar bol sütlü günler simdiden bol sıvi alin süt icin önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…