kızlar sizinde endişeleriniz varmı uykularınız kaçıyormu, nasıl bakarım ne yaparım gibi....
benim 5 yaşında bir oğlum var ama 3 yaşındaki gibi ilgi istiyor oyun istiyor, küçükle ilgilenirsem onu ihmal edicem gibi endişeler taşıyorum uykularım kaçıyor.
bazen o kadar halsiz oluyorum ki bir tane oğlumla bile ilgilenemiyorum ikisine nasıl bakıcam diyorum....
İşte benim Paşam Ömer Taha'm
Yükleye bilmişimdir inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yok merak etme ben son mohikan olarak mayıs hatta haziran annesi olmaya ciddi bir adayımArkadaşlar;
Doğuranlar, sancısı tutan, suyu nişanı gelenler..... Bebişler arka arkaya geliyorlar, hiç Mayıs annemiz olmayacak mı acaba:))))
Bndee 37+5 im bnde çol mrk ediorum ne zaman doğacakkkkDoğumları duydukca benıde heycan bastı ıyıce 37+5 olduk bakalım ne zaman gelecek bebegımız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bestekız hakikaten çok tatlısın :) su azlığından bahsedilmiş. Bnm suyumda alt sınırdaymış ama bnm dr o kadar rahat ki ne normal olur ne sezaryan hiç bişi demedi vajinal muayene de yapmadı. Suyum alt sınırdayken bnm normal doğum yapmam riskli mi
o nişan işte canım, tıbbi ismi gibi düşün tıkaçı, dün sabah benim öyleydi, bu sabah kanlı versiyonu geldi (midesi bulanan arkadaslarımdan peşinen özür dilerim:) doktorum açılma&doğum başlamış dedi bana... yani güzel haber, belki senin de suni sancıya ihtiyacın olmayacak:)
bak psikolog anne de dün geldi dedi, bugün doğurmuş şükür
En azından ben Mayıs ta dogururum :)) ama sonuna kalmak istemiyorum şu anda 35+5 iz
maşallah ne tatlı öyleAllah bağışlasın:)
ben eve döndüm şekerler, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... bebiş serumdan sonra hareketlendi, benim sancım da az olunca doktor evimizin uzaklığını sordu, 20 dakika diyince git evine sancı çoğalınca gel dedi... şimdi bişey yok... bu gece beklesin yarın gündüz gelsin istiyorum bebişim...yoruldum, çok mu tembelim ne
psikolog annenin gözü Aydın olsunmaşallah, darısı başımıza
hepinizi öperim
ayyy ne güzel bebişlerimiz çoğalıyoo.sanırım bizimkide pazartesi gelecek.keşke bugün yarın kendi sancım gelsede suni sancıya falan gerek kalmasa...bu mukus tıkacı mı neydi konuşulmuşta.sanırım benden de öyle bişeyler geliyo ama doğum habercisi mi değil mi bunu yaşayan oldu mu kızlar yaa nişan değil demi bu kanlı değil yanii şeffaf gibi koyu sarı ıyyyy
o nişan işte canım, tıbbi ismi gibi düşün tıkaçı, dün sabah benim öyleydi, bu sabah kanlı versiyonu geldi (midesi bulanan arkadaslarımdan peşinen özür dilerim:) doktorum açılma&doğum başlamış dedi bana... yani güzel haber, belki senin de suni sancıya ihtiyacın olmayacak:)
bak psikolog anne de dün geldi dedi, bugün doğurmuş şükür
Endişe ne demek bildiğin iyice korkmaya başladım, üstelik daha ilk çocuğum olacak. Ya bakamazsam, ya iyi bir anne olamazsam, gazı olursa naparım, göğüslerim yara olursa nasıl emzirmeye devam ederim vs vs.. Böyle saçmasapan birsürü şey
Allah utandırmasın inşallah hiç birimizi...
41 kere maşallahh çok tatlıki ama buuu :)
Yok yok merak etme ben son mohikan olarak mayıs hatta haziran annesi olmaya ciddi bir adayım
Tesekkur ederim :)
Albumdede,cicilerdede fotolarda farkedersin canim,cok suslu alli pullu sevemiyorum :)
Seven icin guzel fikir ama
Sevindim bisy cikmadiginaa :)
Hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah minigin :)
Sagoll canim benimmmm babasi gibi yaramaz:)ohhhgözün aydın canımcımmmm beklesin bakalım yaramaz
Pisikolog anne saat 15:15 itibari ile dogurdu duyurulur :)
Geçmiş olsun cnm. Biraz daha bekleyecek demek ki, biliyordur en doğrusunu kuzucuğun, annesi:)
Sevmek degilde ne bileyim ısıkli falan olsa diye hayal ettim birden:)
Tesekkur ederim bende sevindim ne yalan soyleyim :)
Sagoll canim benimmmm babasi gibi yaramaz:)
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun zorlanmamistir insallah nerdeyse 12 saat surmus.
Sagolasin canimm:) Biliyomus benim prensesim :) esim hep sakin geri cevirme bugun derse gir doguma falan dedi ben hep korktum dunden beri hayirlisi ne ise olsun diye dua ediyodum dr. Bas asagi donmus gorunce saliya kadar takipteyiz hareketlerinide takip et dedi:)
ayy canımm heyecan yaptım okuyunca senle bir gün var aramızda inşallah biran once doğum başlarda kurtulursun nst de çıktımı bişey peki.haber ver mutlaka.
Rabbim yardım etsin canım, dualarımız seninle, belirtiler doğuma hazırlık gibi ama açılmanda yokmuş, hakkında hayırlısı olsun canım, en kolayından doğum nasip olsun inşaallh
kizbaska bisi deseydim yaaa keske git bi dogur dedim gittin ya dogurmaya.....hayirli haberler....
hayirli kolay sancilar dogumlar diliyorum bitanem sana saka bi yana bence super gidiosun bu morelle dewam tatlimmmmm ;;))
canım, en güzel kolay doğumlar senin olsun bugün.
sancıları evde beklemek fikri benimde hoşuma gidiyor, hadi Allah işini rast getirsin, gündüz saatlerinde hikayeni okuyor oluruz inşaallah.
Hadi hayırlısıyla canım allah yardımcın olsun inşallah çok yormaz miniğin seni
38 haftalık olmussun artık problem olmaz cnm Allah'ın izniyle, sağ salim alırsın yavrunu kucağına...
Sakin olmaya çalış canım, inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alacaksın yavrunu.
Surpriz ustune surpriz yasamissin canim insallah sorunsuz bir sekilde alirsin minik pasayi eline...
Sen bile benden önce dogurucaksin ya alicagin olsun
Canım ne yaptım doğum oldumu senide çok merak ettim
Doğum icin bekleyen arkadaşlara Allah yardim etsin kolay doğumlar nasip olsun. Bizim gibi hic belirtisi olmayanlarda film izler gibi izleyelim :))
Merhaba kızlar anca girebildim maalesef paşam saklambaç oynadı yine bizimle.Çok yaramaz oldu saat 9'a kadar gözaltında tuttular hafif sancıları baslamış dedi saat 5 gibi gözaltında tutmalarının nedeni idrarımda 3 protein aynı anda tansiyonum .,.Dünden beri karnım acıyor saat öğlen 1:30 dan beri ara ara sancı girdi ben önemsemedim doğum sancısı bele kasığa girer die duymuştum meğer herkezde farklı oluyormuş.Akşam 8 de acile gitttim dayandım okadar açılman falan yok bebiş 3000 kg olmuş boyunu ölçemedim aşşağıda dedi.Hafif baş dönmesi var dünden kalan doktor muayenede ishalim ve mide bulantısı olup olmadığını sordu sadece ishal ağrısı var hafif ama 3 gün önce hafif ishal olmuştum şimdi geçmiş olduğunu söyledim.Nsteye gönderdi çıktım aradan 1 kaç dakka geçti aniden midem bulandı karnım ağrıdı lavobaya koştum koştuğum gibi istifra ettim aynı anda bi ıslaklık hissetttim kaçırdım sandım okadar fazlaydıki lavobaya girdi rengini göremedim ama hiç anlayamam diğiyordum fakat okadar farklıki nişan gelmesi hiç korkmayın çok belli oluyor.Nstedeyken kasığımdan belime hafif sancılar girdi sanki sıkıyorlarmış kasıklarımı gibi arasıra kasıklarımda kasıldı herhalde doğum sancısı dedim.Hareketleri vardı ama bazı kişilerde farklılık gösteriyormuş bu ben çok merak ediyordum bazı çocuklar doğum zamanı bile hareket halinde olabiliyormuş(BİLGİNİZEee).Hala uzun aralıklarla devam ediyor karın,kasık bel sancıları aralarının sıklaşmasını bekliyoruz bakalım nezamn süpriz yapıcak ogluşum.Allah'ım yardımcın olsun.heyecanlandımm.. Bdt lerimiz arasinda 1 gün var. Dün benimde nişanım geldi, şu anda kasıklarım ağrıyor.. Kolaylıklar diliyorum, bizi habersiz bırakma..
Ben de çok heyecanlıyım. Özellikle Mayısın ilk yarısındaki anneler olarak, heran kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi.
Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti bilmiyorum, offf çok heyecanlıyım... Haftaya pzt ben de kavusacagım kuzuma ve aklımdaki ennnn büyük endişelerden biri sağlıkla onu kucağıma alabilmek ve diğeri de iki çocuklu hayat nasıl olacak sorusu???
kızlar acil cevap lütfen.. sabahtan beri yapışkanlı bir akıntım var kusura bakmayın biraz açık yazacağım uzayan ve iç çamaşırımda sanki uhu gibi ypşkan izi kalıyor rengi şeffaf. wc ye girince söylemesi ayıp peçeteyede geliyor. normal mi bu yoksa endişeleneyim mi
Psikologanne ve diğer doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
bizim bebek iri 32+2 de 2400 çıktı dün gittim özele dr 2650 dedi ama ultrason kağıdında 3650 yazıyordu. ama doğum için birsey demedi gece acile gittim o da birsey demedi. sanırım sen özele gidiyosun ben sehir değiştrdim şu an kadın doğum hastanesine başlayacağım salı randevum var artık bende tarih istiyorum eğer sezeryan olacaksa aklımda ki tarih de 10-16 mayıs arası
Ben nisanda hic beklemiyordum mayis annesi olcam diyorum acikcasi ama saglikli olacaksa olsun ona birsey olmasinda. Aylardir dogum anini bekliyoruz birsey mi oldu telaslari bitecek ama biran dogum deyince onu benden alacaklar diye kotu oldumbakiyorum geriye evet cabuk gecti ama icindyken gecmek bilmiyor:) ben cok zorlandim esime oflayip puflamak bile iyi geliyormus yoklugu zor:)
Iki cocuklada baslarda zor olur kacarin yok sende farkindasindir eminim ister istemez ilgi bekleyecek buyugu ben kardesimin ustune basarmisim hep istemedigim icin:)) simdi gozunun icine bakarim. Sen eskiden demire ait olan zamandan kucuge ayirdigin icin babaya is dusuyor biraz. Ama senin oglun cok ılımli bir cocuk bu sureci uzun tutacagini sanmiyorum. Abi kardes oynamayi cabuk ogrenecekler sende onlari izleyerek kahveni iceceksin:))
İnşallah dediğin gibi olur ama onların oynamalarını izlemek için sanırım en az 1-2 senem var. Bu hafta steril aletlerini, sağma makinelerini, ana kucağını vs çıkarttım depodan. Onlara baktıkça tek tek oğlumla geçtiğimiz aşamaları hatırladım. Bebek bezinin neresinden açılacağını bir süre bulamayınca, vah Aslıcım yandın unutmussun sen bu işleri dedim:))
Senin eşin de yok değil mi cnm yanında, ne zaman kavuşacaksınız inş.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?