Arkadaşlar;
Doğuranlar, sancısı tutan, suyu nişanı gelenler..... Bebişler arka arkaya geliyorlar, hiç Mayıs annemiz olmayacak mı acaba:))))
Biz daha ultrasonda gorup birine doyamiyoruz varliklari 1-2 seneye deger iki tane melek var hayatinda:) biz daha bebek bezlerini ogrenicez paketleri acmadim da kirlenmesin diye icinden ne cikacak bilmem:) biz dogumdan sonrada siz tecrubelilerin basini cok agritiriz:)
Dr. Dun o kadar kesin konustuki bugun bilet almisti iptal ettik cok uzuldu. Gelebilmesi icin dogum yapmam lazim babalik izni icin dogum belgesini faxlamasi lazim. Sali dogum olursa gelir. Buyuk ihtimal onumuzdeki haftasonu insallaaahhh:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz mayıs sonu anneleri olarak sancagi tasimaya kararliyiz insaallah :18:
Ben de mayis annesi olamayip haziran annesi olmaktan korkuyooruumm..
saglikli sihhatli dogsunlar daa nisan mayis haziran hepsi kabulümüzz napalim artik hayirlisii..)
Naber kizlar topikte acaba simdi ne oldu die aciorum sayfalari.....manotonluktan ciktik artik baksaniza kimin ne yazcagi belli degil.....bende hersey ayni ayni adet agrisi ayni kasilma ayni uykusuzluk pazar gecesi dr.muz yurt disindan donuyor yarin geceden sonra istedigi wakit gelebilir kizim ;;))) daha sakinim daha tewekkule biraktim herseyi artik.....dun esimle biraz atistik biliorum cok ustune gittim sonra cumadan gelirken bi eroinman dayanmis girtlagina para istemis arabaya saldirmaya kalkmis neyse ki hic bi sorun yok....bende gec kaldi die bagrindim simdi cok pismanim tabiki bana taaa gece anllati gunduz wakti haplanmis yol kesiolar bole memleketi iicne tukureim rakiyi yasaklarken arkalarina bakmiolar hic heralde ;;(((( sadece sizi dusundum dio )) allahim herkesi sewdiine bagislasin......ben cok farkli bagliyim kocama yani beni icin elinin tersi ile ittigi cok sey war ve bu benim sirtimda yuk ve minnetkarlik oluo tabiki..iste boyle ayni zaman da diger hamisler kglar kiyaslamalar cok gerio ...tahamul sinirim doldu tabiki artik...kimseyle muhabbet etmek bile gelmio icimden..bilmiorum cok mu bencilim cok mu uyuzum...calan tel.acmak istemiorum yani insanlardan kacmak istiorum heleki konu kizim kocam we para olunca insanlari balkondan atmak yada agzim dolu sayip sovsem diorum sila gibi ; )) aama bende kizim da iyiyiz kocamda ii morelim ii allah hepimizin yuzunu guldursun ;; ))))
saol tatlim sorma yaa bi kasilmamiz war zaten baskada bisi yok...sanki asa kayip dursun die serum yiyen bizim kiz degil dunya umrunda degil simdi.....dinlen canim hic dinlenemiosun sen hastanede dinlencen wallageçmiş olsun zaman ne kadarda kötü oldu güpegündüz yolmu kesiyorlar artık.allah korusun hepimizi.okuyunca babama yapılanlar geldi aklıma üzüldüm.
bende bugün bir tuhafım kuzenimin bebek mevlütü vardı çok yoruldum arada gezinmekten.oğlum bu gece anneannede kalıcam dedi iyi oldu şimdi uzandımda biraz dinleniyorum.karnıda acayip kasılmalar devam ediyor benden nişan geleli 10 gün olacak nerdeyse hala doğum belirtim yok ama karnımın kasılması dışında tabi.
Sen ne yaptin canim nasil gidiyor annelik. Sutun gelmeye basladi mi?
saol tatlim sorma yaa bi kasilmamiz war zaten baskada bisi yok...sanki asa kayip dursun die serum yiyen bizim kiz degil dunya umrunda degil simdi.....dinlen canim hic dinlenemiosun sen hastanede dinlencen walla)
hemsirem prenses napio gunden gune fark etmistir bici bici yapti mi sen nasilsin)
evet bugün bir haftaya doğurcam diyince bana nasıl baktıklarını görmen lazımdı.karnımda küçük kiloda az aldım daha zamanım var sanıyorlarmış söyleyince şok oldular aman sen otur filan demeye başladılar çok komikti durum.
Canım iyi gidiyor. Emme sorunumuz var hala. Emmediği için sütümde az geliyor tabi. Kayınvalidem üstüme gelemiyor fazla. Gerçi artık bunalıma soktuktan sonra bi anlamı kalmadı. 4-5 gün önce büzdeyken ben odada emzirmeye çalışırken geldi yine şöyle emzir böyle emzir. Dayanamadım artık. " yeter ben artık bunları duymak istemiyorum sıkıldım bu muhabbetten anne. Doktor nasıl diyorsa öyle yapacağım. Bende üzülüyorum ben istemezmiyim bebeğim emsin lütfen artık bu konuda bana hiçkimse bişey söylemesin" dedim. Çok dolmuştum artık.eşimde vardı hatta. Sonra gitti hatta gidermende zaten ben işe yaramıyorum burda gideyim falan dedi. Biraz sürat yaptık ikimizde birbirimize. O gün hiç aramadı ertesi gün geldi.şimdi biraz daha dikkat ediyor yine üstüme gelirse yine söylerim. O gün akşam eşim dedi annem çok üzüldü ama. Bende dedimki ben üç gündür üzülüyorum ne yapayım bende bunaldım artık hem ben ağır bişeyde söylemedim dedim. O da sustu. Yarın annem bi günlüğüne gidecek ne yapacağız onu düşünüyorum şimdiden. Umarım beni sıkıp bunaltmaz.
Canım iyi gidiyor. Emme sorunumuz var hala. Emmediği için sütümde az geliyor tabi. Kayınvalidem üstüme gelemiyor fazla. Gerçi artık bunalıma soktuktan sonra bi anlamı kalmadı. 4-5 gün önce büzdeyken ben odada emzirmeye çalışırken geldi yine şöyle emzir böyle emzir. Dayanamadım artık. " yeter ben artık bunları duymak istemiyorum sıkıldım bu muhabbetten anne. Doktor nasıl diyorsa öyle yapacağım. Bende üzülüyorum ben istemezmiyim bebeğim emsin lütfen artık bu konuda bana hiçkimse bişey söylemesin" dedim. Çok dolmuştum artık.eşimde vardı hatta. Sonra gitti hatta gidermende zaten ben işe yaramıyorum burda gideyim falan dedi. Biraz sürat yaptık ikimizde birbirimize. O gün hiç aramadı ertesi gün geldi.şimdi biraz daha dikkat ediyor yine üstüme gelirse yine söylerim. O gün akşam eşim dedi annem çok üzüldü ama. Bende dedimki ben üç gündür üzülüyorum ne yapayım bende bunaldım artık hem ben ağır bişeyde söylemedim dedim. O da sustu. Yarın annem bi günlüğüne gidecek ne yapacağız onu düşünüyorum şimdiden. Umarım beni sıkıp bunaltmaz.
Arkadaşlar;
Doğuranlar, sancısı tutan, suyu nişanı gelenler..... Bebişler arka arkaya geliyorlar, hiç Mayıs annemiz olmayacak mı acaba:))))
tawrin cok hos hem ortaya konusmus hemde rahatsizligini dile getirmissin.....ayni bu tawrini koru yanlizken de esinede bi si derse benim anlayisa ihtiacim war ben herkesten cok uzuluorum ii ce kafayimi yiyim de......bol siwi tuket canim allah yardimcin olsun.....ben sezaryenide tarihide kaptim bu arada))
Ben sırf o iyuzden yarıh yazmadım ne yapalım aklında tutsunlar ınsanlar dogum tarıhını kızımınbebek şekerinin üzerine Mayıs,2014 yazdırdım. umarım gelmez ondan önce :) 1mayıs eşimle nişan yıldönümümüz, 13mayıs evlilik yıldönümümüz :) hadi bakalım bebiş kaç mayıs olacak umarım mayıs olur:26:
Cok guzel olmus canm eline saglik... Bebis magazasinda hazirlarini göruyordum ama bence seninki o görduklerimden dahada tatli olmus...Eki Görüntüle 1088317
Kuşları paylaşmıştım,son günlerin uğraşı bitirdim dönenceyi :)
Malum oyalanacak bişyler olmalı..
Belki heyecanlanırda gelir kızım dedim ama tık yok :)
Eki Görüntüle 1088322
Buda artık son göbiş,gectiğimiz haftadan :)
Masallah cok tatli Ömer pasaİşte benim Paşam Ömer Taha'm
Yükleye bilmişimdir inş
Hadi gözun aydin canm bir avazda alirsin kucagina insallah darisi basima...Selam bacilar:)
Size hastaneden baglaniyorum, bu sabah harbi nisanim geldi, pembe falan... Zaten kontrolum vardi, nst de orta duzey sancim cikti, fakat bebisim uyuyordu sanirim...doktor muayenede dogum baslamis dedi... Bebisin durumuna tekrar bakilacak nstde ama once serum veriyorlar uyuyorsa hareketlensin diye...
Allah yardimcimiz olsun canlarim...galiba psikologanne doguma gitmis, telefondan pek net takip edemiyorum... Bi avazda dogursun insallah...
Bi gelisme olursa yazmaya calisirim, hepinizi operim))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah dogru zamani bekler prenses zaten artik gelsede gelisimini tamamladi insallah.... hep erken dogum riskin vardi erkende gelmesini bekliyordum ama bak bekledi masallahKizlar saliya kadar takipteyiz almadi bebegimi:) ilk pede bakti suyun geliyo alalim seni dedi. suyumda hala sizma var ama miktari gayet iyi bariz bir azalma yok. enfeksiyon testi falan yaptirdi cok yuksek ise alirim dedi. Oda yuksek cikmadi antibiyotik verdi. Sizma olan yerden bebege enfeksiyon bulasmasin diye. Eger sali gunude suyumda azalma gormezse cumayi bekleriz dedi. Bu arada benim catlak kizim bas asagi donmus nasil beceriyo hergun donmeyi bilmiyorum dr cok sasirdi:))
Tek korkum bu mayisa kalmak ama hem mayisin ilk gunu dogurmayi istiyorum hemde suan suyum gelsin hastaneye gideyim istiyorum :)))Arkadaşlar;
Dogum habercisi o ama ne zaman gelicegini belirlemez gunler sonrada haftalar sonrada dogum baslayabilir...ayyy ne güzel bebişlerimiz çoğalıyoo.sanırım bizimkide pazartesi gelecek.keşke bugün yarın kendi sancım gelsede suni sancıya falan gerek kalmasa...bu mukus tıkacı mı neydi konuşulmuşta.sanırım benden de öyle bişeyler geliyo ama doğum habercisi mi değil mi bunu yaşayan oldu mu kızlar yaa nişan değil demi bu kanlı değil yanii şeffaf gibi koyu sarı ıyyyy
Bazi doktorlarin isi korkutmak zaten... masallah tombis bir prensesiniz olucak sezeryan normal hic farketmez yeterki saglikla alalim bebisleri elimize... bizim burada kilosu 4 ude gecse normalle dogurtuyolar ya neyseYeni annelere tebrikler. Allah anali babali büyütmeye nasip eder inşallah.
Bende Perşembe rutin muayeneye gittim beni nerdeyse yine hastanede tutacaklardi. Kalp atışları izlenirken bebeğin cok hareketsiz deyip tutacaklardi. Bende şu an yine çok kötü Sinüzit oldum 3 gündür ayakta duracak halim yok yine zar zor muayeneye gittim birde beni o halimle 4 saat orada uğraştırdılar. Sonunda tekliflerine karşı evde oğlum ve hasta annem var bakıcı yok deyip yarın sabahtan tekrar gelirim dedim eve döndüm. Ertesi gün gittim kızım gayet hareketliydi. Önceki gün az su içmiştim ve hastalıktan dolayı da az hareket olabilir. Cok şükür dün de birşey yok gidebilirsin dediler. Bazen şu hekimleri anlamıyorum insanı boş yere tedirgin etmeyi çalışıyorlar. Ultrason iyi kalp atışları iyi ölçümler iyi kan değerleri ok ama yok az hareket etti diye sezaryanda alalım derler. 36+5 oldum ve kızım 3500 gr olmuş bile. 3 hafta sonra gunüm doluyor o zamana kadar kesin 4 kiloyu geçer 😄normal dogum o halde bana yine hayal oldu demek. Tabiki birde diyabet oluşumundan bebek biraz irilesti. Bir ara iyi gidiyordu ama hamileliğin sonuna doğru seker ayarları yine cok degisebilirmis ki bende de öyle oldu. İnsulini bir türlü sabit tutamadık.
Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Az kaldı degil mi?
Al bendende okadar artik bisey gelsin istiyorum kasilma disinda hicbir belirtim yokinşallah gerek kalmaz.doktora gittim söyledim ama açılma var falan demedi başlamış açılmaya çalışıyor dedi.şimdi bundan ne anlarsan anla yani benim doktorda bi garip.ya vardır ya yoktur.dua ediyorum bugün yarın sancı,su,nişan gelsin bişeylerde ne gelirse gelsin kabulüm :18:
Bu akinti sari kirmizi renk arasi degilse korkmana gerek yok.... beyaz kremsi bir akintiysa 1 aydir bendede oluyor o.kızlar acil cevap lütfen.. sabahtan beri yapışkanlı bir akıntım var kusura bakmayın biraz açık yazacağım uzayan ve iç çamaşırımda sanki uhu gibi ypşkan izi kalıyor rengi şeffaf. wc ye girince söylemesi ayıp peçeteyede geliyor. normal mi bu yoksa endişeleneyim mi
Masallah hersey yolunda ilerlemis insallah doguma kadarda sonrasinda da hep böyle devam eder proteinin kaybolmasina ayri sevindim benn 2 gunde bir bu hamile halimle oraya buraya idrar tasimaktan yorgun dustum aynisi baskasinin basina gelsin istememMerhaba kızlar anca girebildim maalesef paşam saklambaç oynadı yine bizimle.Çok yaramaz oldu saat 9'a kadar gözaltında tuttular hafif sancıları baslamış dedi saat 5 gibi gözaltında tutmalarının nedeni idrarımda 3 protein aynı anda tansiyonum .,.Dünden beri karnım acıyor saat öğlen 1:30 dan beri ara ara sancı girdi ben önemsemedim doğum sancısı bele kasığa girer die duymuştum meğer herkezde farklı oluyormuş.Akşam 8 de acile gitttim dayandım okadar açılman falan yok bebiş 3000 kg olmuş boyunu ölçemedim aşşağıda dedi.Hafif baş dönmesi var dünden kalan doktor muayenede ishalim ve mide bulantısı olup olmadığını sordu sadece ishal ağrısı var hafif ama 3 gün önce hafif ishal olmuştum şimdi geçmiş olduğunu söyledim.Nsteye gönderdi çıktım aradan 1 kaç dakka geçti aniden midem bulandı karnım ağrıdı lavobaya koştum koştuğum gibi istifra ettim aynı anda bi ıslaklık hissetttim kaçırdım sandım okadar fazlaydıki lavobaya girdi rengini göremedim ama hiç anlayamam diğiyordum fakat okadar farklıki nişan gelmesi hiç korkmayın çok belli oluyor.Nstedeyken kasığımdan belime hafif sancılar girdi sanki sıkıyorlarmış kasıklarımı gibi arasıra kasıklarımda kasıldı herhalde doğum sancısı dedim.Hareketleri vardı ama bazı kişilerde farklılık gösteriyormuş bu ben çok merak ediyordum bazı çocuklar doğum zamanı bile hareket halinde olabiliyormuş(BİLGİNİZEee).Hala uzun aralıklarla devam ediyor karın,kasık bel sancıları aralarının sıklaşmasını bekliyoruz bakalım nezamn süpriz yapıcak ogluşum.
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş.Bol bol sütlerle doldursunAllah sizi.Bebişinizede sağlık versin inş.
Bana dua eden etmeyen tüm arkadaşlarımdan teşşekkür ediyoruminş. en hayır ile en kısa zaman da alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Az kalmis pazaryesiye gun belli olmus gözun aydin :) 2 kardesin ilk karsilasmalari ilk oyunlari cok heyecanli insallah cokta iyi anlasicaklardir.Ben de çok heyecanlıyım. Özellikle Mayısın ilk yarısındaki anneler olarak, heran kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi.
Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti bilmiyorum, offf çok heyecanlıyım... Haftaya pzt ben de kavusacagım kuzuma ve aklımdaki ennnn büyük endişelerden biri sağlıkla onu kucağıma alabilmek ve diğeri de iki çocuklu hayat nasıl olacak sorusu???
Karnim skiliyordu derken kasiliyor muydu acaba benim tek belirtim o kasilma simdilikDogum zamaninda kimisinin bebisi hareket etmez kimisininkide cok hareketli olabiliyormus.Iki gundur hic belirti yoktu bende sadece karnim sıkılıyordu yani oyle garip histiki sanki karnimi biri sıkıştırıyor gibi o sıkıldıkça bendE daraldım.Ertesi gun yani dun saat 1:30da midemin alti karnimin en ustunden assagiya dogru bi aci girdi aksam,9 gibide mide bulantısı(istifrada olabiliyor), ishal,ayni andada nisan geldi.Bazi insanlarda nisan dan sonra suyu gelirmis.Bazilarinin da sancısı gelirmiş benim suyum gelmedi sancılarim hala hafif cok aralikli.Herkezin dogumu ve hamileligi farkli oluyormus.
Birde dun doktor idrararda pritein(benim 3 cikti) ve dusuk tansiyon (sabah 8e kadar90/50 cikti) olan bi hastaliktan suphe etti hamdolsun saat sabah 8de idrarim temiz cikti tansiyonumda normale dondu.Ins.bilgiler yarali olur.,.
Cok gecmis olsun canim bunu esine yapanlarda Allahindan bulsun... ve anladigim kadariyla esin sana evine dogmamis kizina asik bir adam :) Rabbim sizi birbirinize bagislasin.... bugunlerde bizlerin sinirli stresli olmasi normal her es katlanamiyor bu duruma benim esim benden beter oldu coook stresli su son gunlerimde depresyona sokmaya niyetlendi sanki hic anlayisli degil artikNaber kizlar topikte acaba simdi ne oldu die aciorum sayfalari.....manotonluktan ciktik artik baksaniza kimin ne yazcagi belli degil.....bende hersey ayni ayni adet agrisi ayni kasilma ayni uykusuzluk pazar gecesi dr.muz yurt disindan donuyor yarin geceden sonra istedigi wakit gelebilir kizim ;;))) daha sakinim daha tewekkule biraktim herseyi artik.....dun esimle biraz atistik biliorum cok ustune gittim sonra cumadan gelirken bi eroinman dayanmis girtlagina para istemis arabaya saldirmaya kalkmis neyse ki hic bi sorun yok....bende gec kaldi die bagrindim simdi cok pismanim tabiki bana taaa gece anllati gunduz wakti haplanmis yol kesiolar bole memleketi iicne tukureim rakiyi yasaklarken arkalarina bakmiolar hic heralde ;;(((( sadece sizi dusundum dio )) allahim herkesi sewdiine bagislasin......ben cok farkli bagliyim kocama yani beni icin elinin tersi ile ittigi cok sey war ve bu benim sirtimda yuk ve minnetkarlik oluo tabiki..iste boyle ayni zaman da diger hamisler kglar kiyaslamalar cok gerio ...tahamul sinirim doldu tabiki artik...kimseyle muhabbet etmek bile gelmio icimden..bilmiorum cok mu bencilim cok mu uyuzum...calan tel.acmak istemiorum yani insanlardan kacmak istiorum heleki konu kizim kocam we para olunca insanlari balkondan atmak yada agzim dolu sayip sovsem diorum sila gibi ; )) aama bende kizim da iyiyiz kocamda ii morelim ii allah hepimizin yuzunu guldursun ;; ))))
Insallah sutun bol bol gelir emzirmeye devam canim... kaynanana gelince gayet iyi demissin guzel bir sekilde skildigini dile getirmissin... hakli olarak.Yaptı canım bıcı bıcı ben gayet iyiyim bişeyim kalmadı sütüm az geliyor emmesini için başka bi sorun yok ah bide emse süper olacak :)
4 gun kaldi zaten 4 gun boyunca agir islerden kacin,dinlen... 4 gun sonra ver kendini temizlige :)))bebek şekerinin üzerine Mayıs,2014 yazdırdım. umarım gelmez ondan önce :) 1mayıs eşimle nişan yıldönümümüz, 13mayıs evlilik yıldönümümüz :) hadi bakalım bebiş kaç mayıs olacak umarım mayıs olur:26:
Allah anali babali buyutsun insallah... Gögus yaralari icin bildigimiz sogani 2 ye bölup göguse suyunu dökun ve ustunde kurusun diyolar ama bebisler o sogan kokusundan sonra rahatsiz olurlar mi bilmiyorum...Kizlar merhabalar
Yaklasik 14 saatlik dalgalardan sonra bebegime kavustum cok sukur...kolay oldugunu soyleyemem, ama bebegimi ben aldim cikar cikmaz ve dunyanin en gusel duygusuymus. O da kordonu kesildikten hemen sonra emmeye basladi zaten... Bu saate kdr bnm memeler yara oldu bile :)))))
Darisi hepinizin basina insallah
Hangi is oldugunu cok merak etmistim sonu cok iyidi videonun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?