- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Cok guzel olmus canm eline saglik... Bebis magazasinda hazirlarini göruyordum ama bence seninki o görduklerimden dahada tatli olmus...
Masallah cok tatli Ömer pasa
Butun gunum hastanede beklemekle gecti skildikca acip resmine baktim Ömercigin benimde bebisim böyle olucak minicik diye sevdim sevindim :)))
Hadi gözun aydin canm bir avazda alirsin kucagina insallah darisi basima...
Insallah dogru zamani bekler prenses zaten artik gelsede gelisimini tamamladi insallah.... hep erken dogum riskin vardi erkende gelmesini bekliyordum ama bak bekledi masallah
Tek korkum bu mayisa kalmak ama hem mayisin ilk gunu dogurmayi istiyorum hemde suan suyum gelsin hastaneye gideyim istiyorum :)))
Dogum habercisi o ama ne zaman gelicegini belirlemez gunler sonrada haftalar sonrada dogum baslayabilir...
Keske benimkide gelse öyle bir belirti
Bazi doktorlarin isi korkutmak zaten... masallah tombis bir prensesiniz olucak sezeryan normal hic farketmez yeterki saglikla alalim bebisleri elimize... bizim burada kilosu 4 ude gecse normalle dogurtuyolar ya neyse
Al bendende okadar artik bisey gelsin istiyorum kasilma disinda hicbir belirtim yok
Bu akinti sari kirmizi renk arasi degilse korkmana gerek yok.... beyaz kremsi bir akintiysa 1 aydir bendede oluyor o.
Masallah hersey yolunda ilerlemis insallah doguma kadarda sonrasinda da hep böyle devam eder proteinin kaybolmasina ayri sevindim benn 2 gunde bir bu hamile halimle oraya buraya idrar tasimaktan yorgun dustum aynisi baskasinin basina gelsin istemem
kilosu da iyi masallah artik istedigin zaman gel minik pasabiz gunu yaklasanlara haksizlik olucak ama
Az kalmis pazaryesiye gun belli olmus gözun aydin :) 2 kardesin ilk karsilasmalari ilk oyunlari cok heyecanli insallah cokta iyi anlasicaklardir.
Karnim skiliyordu derken kasiliyor muydu acaba benim tek belirtim o kasilma simdilik
Cok gecmis olsun canim bunu esine yapanlarda Allahindan bulsun... ve anladigim kadariyla esin sana evine dogmamis kizina asik bir adam :) Rabbim sizi birbirinize bagislasin.... bugunlerde bizlerin sinirli stresli olmasi normal her es katlanamiyor bu duruma benim esim benden beter oldu coook stresli su son gunlerimde depresyona sokmaya niyetlendi sanki hic anlayisli degil artik
Insallah sutun bol bol gelir emzirmeye devam canim... kaynanana gelince gayet iyi demissin guzel bir sekilde skildigini dile getirmissin... hakli olarak.
4 gun kaldi zaten 4 gun boyunca agir islerden kacin,dinlen... 4 gun sonra ver kendini temizlige :)))
Allah anali babali buyutsun insallah... Gögus yaralari icin bildigimiz sogani 2 ye bölup göguse suyunu dökun ve ustunde kurusun diyolar ama bebisler o sogan kokusundan sonra rahatsiz olurlar mi bilmiyorum...
Hangi is oldugunu cok merak etmistim sonu cok iyidi videonun....
sabah kalktigimda siddetli bas agrim vardi ilacla gecmeyince hastaneye gittim yine ve tum gunumuz orada gecti idrarda protein ve s1n1rda olan tansiyonum cikti... kandaki degerler normal....
NST ye baglandim en az 20 olmasi gereken sancim 10 u gecmiyordu bilehep 1 ila 8 arasiydi..... birden karnim sertlesti kasilma yasadim makineye baktim hemen 70 i gördum coook sevindim iste sancim var dedim ama 1 dk kadar bile surmedi bidahada görmedim sanciyi filan...10 un altinda cikip durdu hep...
bebisime ultrasyonda bakti doktor hersey normal gayet iyi diye diye ayrintili inceledi... cinsiyeti biliyormusunuz diye sordu evet 18. haftada bir kizimiz olucagini ögrendigimizi söyledik....
esimde göruyormusunuz sizde kiz oldugunu dedi......... dogru bir prensesiniz gelicek yanitini beklerken biz....bizim bu haftalarda görmemiz pek mumkun degil genelde 16 ila 20 hafta arasi daha iyi sonuc alinir dedi ve bebegin cinsiyetini söylemedi.
Benim bildigim cinsiyeti her zaman görunur tmm 2d ultrasyondu ama görmemek mumkunmu ki ?
Bi yandanda neden saklasinki cinsiyetini diyorum görse söylemesi gerekirdi. ama herseyini tamamladigi bu haftalardada görmemek pek inandirici gelmedi bana
Karnim skiliyordu derken kasiliyor muydu acaba benim tek belirtim o kasilma simdili
Kizlar merhabalar
Yaklasik 14 saatlik dalgalardan sonra bebegime kavustum cok sukur...kolay oldugunu soyleyemem, ama bebegimi ben aldim cikar cikmaz ve dunyanin en gusel duygusuymus. O da kordonu kesildikten hemen sonra emmeye basladi zaten... Bu saate kdr bnm memeler yara oldu bile :)))))
Darisi hepinizin basina insallah
Kizlar merhabalar
Yaklasik 14 saatlik dalgalardan sonra bebegime kavustum cok sukur...kolay oldugunu soyleyemem, ama bebegimi ben aldim cikar cikmaz ve dunyanin en gusel duygusuymus. O da kordonu kesildikten hemen sonra emmeye basladi zaten... Bu saate kdr bnm memeler yara oldu bile :)))))
Kizlar merhabalar
Ben de çok heyecanlıyım. Özellikle Mayısın ilk yarısındaki anneler olarak, heran kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi.
Zaman nasıl bu kadar çabuk geçti bilmiyorum, offf çok heyecanlıyım... Haftaya pzt ben de kavusacagım kuzuma ve aklımdaki ennnn büyük endişelerden biri sağlıkla onu kucağıma alabilmek ve diğeri de iki çocuklu hayat nasıl olacak sorusu???
Bizim iki çocuklu macera başladı çaktırmadan kollayıpduruyoz çok hareketli sevindi bebeğe ama başından ayrılmıyo ya da koşuyo nereye koştuğuna bakmadan biri uyuyo biri uyanıyo iki gün oldu doğuralı ara ara kestirdim sadece uyumak zor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhabalar
Kizlar merhabalar
Cok guzel olmus canm eline saglik... Bebis magazasinda hazirlarini göruyordum ama bence seninki o görduklerimden dahada tatli olmus...(
psikologanne gözün aydın hayırlı olsun canım sende yapmışsın doğum.sabah gözümü açar açmaz bakıyorum doğuran varmı diye çok heyecanlı olmaya başladı burası :18:
Kizlar merhabalar
Kizlar merhabalar
Gunaydin herkese iyi pazarlar. Taze annelernhepinizin gozuaydin. Saglikla mutlulukla buyutun insallah. Benim de dun kontrolum vardi ilk kez nst ye girdim sanci cikmadi erken dogum beklemiyorum dedi ama sonra benim oglan bi tarafta toplanip kucuk bi tepecik olusturdu dedi gun icinde cok oluyor mu, 10-15 arasi normal dedi. Saymadim ama oluyordur diye soyleyince normalde 8 mayista izne ayrilacaktim ama 5 mayista artik izne baslayalim dedi esim de sikinti varsa 1 hafta once sonra onemli degil diyince calisamaz raporumu yazdiben hem uzuldum hem sevindim. Cunku gercekten yoruluyordum ama cok ani oldu bu da birde dogumdan sonra kullanacagim izin azaldi diye uzuldum ucretsiz izin kullanamicam belki neyse zamani gelince dusunuruz Simdiki onceligimiz bebisimizin saglikli zamanda dunyaya gelmesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?