2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sabah kalktigimda siddetli bas agrim vardi ilacla gecmeyince hastaneye gittim yine ve tum gunumuz orada gecti idrarda protein ve s1n1rda olan tansiyonum cikti... kandaki degerler normal....

NST ye baglandim en az 20 olmasi gereken sancim 10 u gecmiyordu bile hep 1 ila 8 arasiydi..... birden karnim sertlesti kasilma yasadim makineye baktim hemen 70 i gördum coook sevindim iste sancim var dedim ama 1 dk kadar bile surmedi bidahada görmedim sanciyi filan...10 un altinda cikip durdu hep...

bebisime ultrasyonda bakti doktor hersey normal gayet iyi diye diye ayrintili inceledi... cinsiyeti biliyormusunuz diye sordu evet 18. haftada bir kizimiz olucagini ögrendigimizi söyledik....
esimde göruyormusunuz sizde kiz oldugunu dedi......... dogru bir prensesiniz gelicek yanitini beklerken biz....bizim bu haftalarda görmemiz pek mumkun degil genelde 16 ila 20 hafta arasi daha iyi sonuc alinir dedi ve bebegin cinsiyetini söylemedi.
Benim bildigim cinsiyeti her zaman görunur tmm 2d ultrasyondu ama görmemek mumkunmu ki ?
Bi yandanda neden saklasinki cinsiyetini diyorum görse söylemesi gerekirdi. ama herseyini tamamladigi bu haftalardada görmemek pek inandirici gelmedi bana

Son düzenleme:

Senin bekleyişin hepimizi etkiledi canım inan ama ben çok yakında buraya girdiğimde doğum yaptığın haberini alacağımı hissediyorum. Şimdi yazarken baktım 40 haftalık olmussun bile, gerçi takvim biraz önden gidiyor ama...
Pekii doğumu başlatması için birşey söylüyorlar mı; yürüyüşler vs gibi. Tansiyonunu etkilemiyorsa yavas yavas uzun yuruyusler yapsan faydası olur mu acaba?

Insallah canım ben de hep o anı düşünüyorum. Oğlumdaki heyecanı görebiliyorum. Hastaneye giderken onu ne yapsam bilemeyip düşünüyorum. Okula göndersem mi emin değilim. Yoksa evde mi beklese hemen görmek mi isterim, ağrım olursa biraz iyileşince mi görmesini isterim bilemiyorum (

Ben de bayıldım. İşte anne olunca gerçekten göreceksiniz ki abartısız bu işimiz.

Bende de makinada hiç sancı yok. Evdeyken gunde 5-6 kere oluyor ama sancı olmadan aniden suyu nisanı gelen de var.
Cinsiyet konusunda yazdıgına sok oldum ben, nasıl yanı olabılır mı sence oyle bırsey gercekten gormeseler doylerler mıydı kız dıye onceden??? Sen o zaman yanında bır cıft te mavı ya da beyaz kıyafet te bulundur cnm:)

Karnim skiliyordu derken kasiliyor muydu acaba benim tek belirtim o kasilma simdili

Bu garip bisey kasilma degilsi kasilmalar daha farkli oluyordu bebek toplaniyo uyusuyo tmm kasilmalarim vardi ama hergun oluyo az az bu iki gundur vardi icime bi sıkıntı düşüyor du boyle sanki iki tane el karnimi sıkıştırmaya calisiyor ittiriyor gibiydi.Anlatabildimmi acaba¿Aynisini yasayan varmi acaba¿?

Günaydın kızlar nasışsınız
Mesaj gönderen herkese teşekkür ederim dün biraz ağrılıydım pek giremedim bugün daha iyiyim
Yeni doğumlar mı olmuş çoook sevindim
Psikoloğumuzu gördüm sadece bakabilrsem bakıcam geçmişe. Yaa çok ilginç çok güzel bi duygu. Hamilelik bitti çok mutluyum walla. Darısı başınıza :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çook sevindim gözün aydın benimkiler de acıyo ya

canımmm çok sevındım.. umarım 14 saat 14 dk gıbı gelmıştir sana.. Allah sana ve esıne bagıslasn yavrunu saglık sıhhatle buyutmek nasıp etsın ınsallah!

ınankı sen gece 1.30 ta "dalgalarım geldı hastanedeyım" dedıkten sonra hep senı dusundm.. anneme 2 de 1 "hala dogurmadımı hala dogurmadımı " deyıp duruyordum.. sonra bı arkadas 15.15 te dogurdugunu yazınca şok oldum! 14 SAAT!!! işte o zaman dha da meraklaNDIM.. hala da merakla beklıyorum nıye o kdr uzun surdu yoksa normalı bu mu? gece gıttıgınde doktorun mu yoktu? yoksa yeterlı derecede acılman mı yoktu?

sorularım bıtmez artk

Canım hayırlı olsun. Seni,bebisini ve aileni tebrik ediyorum. Maşallah kuzuna anneyi bekletmis ama sütunude hemen içmiş :)

Bizim iki çocuklu macera başladı çaktırmadan kollayıpduruyoz çok hareketli sevindi bebeğe ama başından ayrılmıyo ya da koşuyo nereye koştuğuna bakmadan biri uyuyo biri uyanıyo iki gün oldu doğuralı ara ara kestirdim sadece uyumak zor

İşte en çok bunları merak ediyorum. Çok zor olacağını tahmin ediyorum. Umarım bu sefer annem en azından dönüşümlü olarak ta olsa bir ay kalır. Yoksa sütümü sağıp biberonla içirsin diye bebeği yardımcıya mı vereceğim, yoksa bunca zaman herşeyiyle ilgilendiğim oğlumun ihtiyaçlarını artık onun karşılamasını mı bekleyeceğim((( off offffff...... Umarım hersey dusundugumden daha kolay olur.

Rüyama girdin canım, zor bir doğum oluyordu öyle gördüm, doğum sürenin çok uzun olduğunu düşünüp etkilendim herhalde.
Umarım şimdi ikiniz de iyisinizdir. Güle güle büyütün inşallah...

Son düzenleme:

Amiinn insallah..
Gozunuzaydinn :)
Masallah ikinizede :) hikayenizi dort gozle bekliyorum :)

Cok guzel olmus canm eline saglik... Bebis magazasinda hazirlarini göruyordum ama bence seninki o görduklerimden dahada tatli olmus...(

Tesekkur ederiim :)

psikologanne gözün aydın hayırlı olsun canım sende yapmışsın doğum.sabah gözümü açar açmaz bakıyorum doğuran varmı diye çok heyecanlı olmaya başladı burası :18:

Gunaydin herkese iyi pazarlar. Taze annelernhepinizin gozuaydin. Saglikla mutlulukla buyutun insallah. Benim de dun kontrolum vardi ilk kez nst ye girdim sanci cikmadi erken dogum beklemiyorum dedi ama sonra benim oglan bi tarafta toplanip kucuk bi tepecik olusturdu dedi gun icinde cok oluyor mu, 10-15 arasi normal dedi. Saymadim ama oluyordur diye soyleyince normalde 8 mayista izne ayrilacaktim ama 5 mayista artik izne baslayalim dedi esim de sikinti varsa 1 hafta once sonra onemli degil diyince calisamaz raporumu yazdi ben hem uzuldum hem sevindim. Cunku gercekten yoruluyordum ama cok ani oldu bu da birde dogumdan sonra kullanacagim izin azaldi diye uzuldum ucretsiz izin kullanamicam belki neyse zamani gelince dusunuruz Simdiki onceligimiz bebisimizin saglikli zamanda dunyaya gelmesi

Amma da kotu cumleler kurmusum kusura bakmayin :))

psikologanne gözün aydın hayırlı olsun canım sende yapmışsın doğum.sabah gözümü açar açmaz bakıyorum doğuran varmı diye çok heyecanlı olmaya başladı burası :18:

Günaydın Oferta. Forumdan takip edebildiğim kadar sende diyabetli gebeydin ve sanırım doğum yaptın degil mı? Doğum sonrası seker geldigi gibi gitti mi?

Son düzenleme:
Ayy masallah sizr bir gun yoktum nrler olmus sayfalar ucmuss..bende baska bi ile gittim doktora yolculuk biraz yiprati beni ..neyse doktor bakti bebise suyu az ama tehlikeli degil dedi bol sivi al vr cay kahve azalt dedi..dogum pozisyonunu almis ama kanala girmis diyemeyiz dedi erken dogum riski varda diyyemeyiz dedi sanci gelirse dogar zaten dedi..tatli bi doktordu en azindan moral bozucu konusmadi 35#3 te 2900 kiloyuz iyimi kizlar..simdikafam karisti biri riskli diyo biride herhangi bi risk yok diyo gerci takdir allahin insallah bir iki hafta daha gecer az daha buyur kuzum..

Haa kizlar bide bise danismak istiyorum..ben gunde iki magnezyum kullaniyorum kasulmalara karsi..bu gittigim doktor kalsiyum yazmis sordugumda sabah magnezyumu al aksam kalsiyumu dedi ama icime pek.sinmedi..boyle kullanan varmi hem kalsuiyum hem.magnezyum..birde doktor karnin sert kalsiyum yumusatir dedi..kalsiyum kemikler icin faydali degilmi bilemedim kafam karisti

Maşallah ne güzel. Allah analı babalı büyütsün :)

gözünaydın canım maşallah, darısı bizim başımıza,

Hayırlısı ile alalumda bebişlerimizi kucağımıza... bnde 2 hafta önce ayrıldım 35 te yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…