Haa kizlar bide bise danismak istiyorum..ben gunde iki magnezyum kullaniyorum kasulmalara karsi..bu gittigim doktor kalsiyum yazmis sordugumda sabah magnezyumu al aksam kalsiyumu dedi ama icime pek.sinmedi..boyle kullanan varmi hem kalsuiyum hem.magnezyum..birde doktor karnin sert kalsiyum yumusatir dedi..kalsiyum kemikler icin faydali degilmi bilemedim kafam karisti
İşte en çok bunları merak ediyorum. Çok zor olacağını tahmin ediyorum. Umarım bu sefer annem en azından dönüşümlü olarak ta olsa bir ay kalır. Yoksa sütümü sağıp biberonla içirsin diye bebeği yardımcıya mı vereceğim, yoksa bunca zaman herşeyiyle ilgilendiğim oğlumun ihtiyaçlarını artık onun karşılamasını mı bekleyeceğim((( off offffff...... Umarım hersey dusundugumden daha kolay olur.
bende sabah birini aksam birini kullandım canım ama kasılmalarım hemen gecti.sorun olmaz benim magnezyum bitti kalsiyum az kaldı.
kızlar ya ben hiç bilmiyorum yardımcı olun.hangi bebek bezi daha iyi. kac numara alınacak.ıslak mendil hangisini alıyorsunuz.iyisi hangisi.kremi pudrası hangi marka alıyorsunuz.bunların yanında daha neler alıyorsunuz.banada fikir verin
Günaydın Oferta. Forumdan takip edebildiğim kadar sende diyabetli gebeydin ve sanırım doğum yaptın degil mı? Doğum sonrası seker geldigi gibi gitti mi?
Kızlar bazı arkadaşlar banyo konusunda kararsızdı bende yazim dedim hastanede oğlumu yıkadılar şampuan bebe yağı 2 paket bez ( ben birini verdim) yatak koruyucu ve cam biberon istediler biberonu falan kullanmadılar bile damardan beslemişler hiç birini geri vermediler malesef neyse sağlık olsun.... banyosunu yaptırdılar hastaneden çıkarkende hergün yıkayın çabuk toparlar dediler bizde yıkadık gobeği falan 1 haftada düstü biz ilk oğlumdada yikamıstık gayet rahat ve sakin di... emmeye gelince bir türlü memeyi tutamadı ucu pek yok silikon uc alıp kullandım 2 gün o ucu biraz çıkardı oglum çektikce:) sonra kendi aldı memeyi cok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bazı arkadaşlar banyo konusunda kararsızdı bende yazim dedim hastanede oğlumu yıkadıla...
Cnm masallah kavusmussun bebgine darisi
bize..ya benmde gogus uclarim kucuk yani hic yok degilde kucuk yani acaba tutabilirmi mememi diye kaygidayim..silikon uc dusundum ama az cikariyosa gerrk olurmuki..zaten brnmki azcik var kizla rkucuk olan ucu alabiliyolarmi bebeler yaa..bide bu skinti var dimi
yok canım ben daha doğum yapmadım.şeker doğumdan sonra inşallah gider çok zor bu şekilde yaşamak günde 4 defa insülün yapıyorum ve dozunu sürekli artırdığımız halde düzene girmiyor şekerim.doktorum gebelik şekerinin normal şeker hastalığı ile apayrı bir şeker hastalığı türü olduğunu söyledi.son haftalar çok önemli bu yüzden bebeği miyadından önce alacaklar.sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum.
çok sevindim canım zamanla dahada düzene girecek.bende doğurmak istiyorum artık.
Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
Bndee 37+5 im bnde çol mrk ediorum ne zaman doğacakkkk
Kizlar merhabalar
Yaklasik 14 saatlik dalgalardan sonra bebegime kavustum cok sukur...kolay oldugunu soyleyemem, ama bebegimi ben aldim cikar cikmaz ve dunyanin en gusel duygusuymus. O da kordonu kesildikten hemen sonra emmeye basladi zaten... Bu saate kdr bnm memeler yara oldu bile :)))))
Darisi hepinizin basina insallah
Kızlar bazı arkadaşlar banyo konusunda kararsızdı bende yazim dedim hastanede oğlumu yıkadıla...
Cnm masallah kavusmussun bebgine darisi
bize..ya benmde gogus uclarim kucuk yani hic yok degilde kucuk yani acaba tutabilirmi mememi diye kaygidayim..silikon uc dusundum ama az cikariyosa gerrk olurmuki..zaten brnmki azcik var kizla rkucuk olan ucu alabiliyolarmi bebeler yaa..bide bu skinti var dimi
Biraz zor oluyo alması ben iki çocuktada ilk 3 gün falan silikon uç kullandım bu arada çocuk emmeyi öğreniyo uçda çıkmıs oluyo sonra hemen normal aldılar memeyi....ama bazı cocuklarda uca alıştığı zaman onsuz emmeye biliyolarmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?