2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.

Gözünüzaydıınn :) maşallah miniğee..

Sonunda :) ne zaman sezeryanın canım. Az daha normal doğruyacaktı doktorun :) genel anesteziye mi karar verdin :)

kasilmam wardi gittigimizde bakalim acilman warsa normal dogurturum ben seni cok kolay olur dedi ben bastim feryadi agladim falan ))) ben sezaryen istiorum hatta uyuyarak girip cikmak istiorum dedim.....bukadar endiselisen zaten normal dogum olmaz dedi 6 mayis tarihimiz.....ben genel istiorum ama bakalim bi aksilik cikmaz insallah....

Prima premium care 1 numara 2-5 kg icin olanini aldim.
Prima hassas ciltler icin islak mendil aldim beyaz paketi.
dalin bebe pudrasi aldim disi yeşil.
Sebamed bebek sampuani bebek bakim kremi bebek sabunu bebek yagi aldim. Hele ki sebamedin 500 ml bebek sampuani acayip uzun gidiyor. Bu yazdiklarimi n11. Com dan kozmetikburada magazasindan aldim cok da uygundu hatta kargo bedava hediye falan da yollamislardi
sebamed pisik kremi de varmis ama bakim kremi de ayni etkili dediler. Bunlari aldim aklima gelen bunlar
Yine aklima biseler geldi m. Care de 3 al iki ode kampanyasi vardi avent in cam biberonunu ikili emzigini ve 6 ay ve ustu biberon basligini aldim. Chicco dan da kaucuk emzik, emzik kutusu ve emzik zinciri almistim heves edip. Baska da bise gelmedi aklima..

Son düzenleme:
Tansiyon önemli dikkat et.bol bol dinlen canım iznede çıkmışsın iyi olmuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14 saat mi cok pozitif gormedim seni hayatim sanirim cok yolunda gitmeyen seler yasadin allah yardimcin olsun bu saatten sonra kolay gecsin daha da bol sutun olsun insaallhhhh kocaman olsun kuzucuk hemen ;;))) allahim anali babali buyutsun ...
canim bir dr daha gitsen eminim oda farkli seler die bilir....sanirim yani ben bile bunu diosam kulak wer bayan panik olan ben tewekkule biraktim artik herseyi allahim senin takdirin de hayirli zaman neyse o ani nasip et de.....bebegim zorda sa cikmasina yardim et de.....icini ferah tut.....
ben hic birsey kullanmiorum tatlim...vitamini dr kesti...kan ilacim bnm midemi majfedio die ben icemedim.kasilmam ugusuklugum icin bisi yazcakmisiniz dedim grrek yok dedi...suan tamamen allahligim anlicagin....o yuzden ic dediyse ic madem ama aralarini uzun tut birbirilerini etkilemesin...
ben prima primeum 1 numara aldim canim hassas ciltler icin bez beyaz paket...sonra bu ay 2 numarasinida aldik aynisinin yine...islak mendil de ayni priemum hassas ciltler icin aldim chicco hassas ciltler icin aldim bide janhsis aldim hepsi yeni dogan hassas ciltler icin bakalim hangisinden mem nun kalorsam ona dewam ederim 3.er paket falan aldim...pisik yag sampuan falan da chicco ve nivea aldim tum urunlerini hangisinden memnun kalirsam ona dewam ederim...ama sebamed in metini de duydum..birde sadece pisik yanik icin hametan alicam tecrubele sabit bir gunde yanik gibi pisigi gecirio....yani prima hametan genel ii markalar...emzik kaucuk aldik anne memesi gibi yumusak chicco biberonda avent chicco cam aldim...ne marka alirsan al cam almaya ozen goster....baska bisi kaldimi ))
Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.

allah anali babali buyutsun bol sutun olsun insaalllahhh hayatim bol sutler...amin

Benim annem doğumdan sonra üç gün- beş gün kalırım dedi bana çok endişeleniyorum gerçekten. Allah inşallah beni muhtaç etmez erkenden ayaklanırım, kızım sakin bebek olur, oğlum da anlayışlı olur da, kimseye muhtaç olmamm(((

Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere

Allah bağışlasın hoşgelmiş kuzucuk:)

Sonunu tahmin ettiğim halde birden ağlamaya başladım

Ben eşime izleteyim dedim, sonuna doğru ağlamaya başladım hemen kaçtım yanından.

Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
masallah allah anali babali buyutsun tombise bak beee bol sutun olsun canim....

amin canim sabah uyandim ben de sadece bu konuyu dusundum bugun....baska kafaya takcagim bisi kalmadi ya......esim annemi aradi anne gel yapilcaklari edilcekleri bi konusalim falan die gelmedi....dun dedem gitti annem den sirasi bitti yani ben bi kac gun kafasini dinlesin die dusunurken hani bide bende yorulmasin az daha idare edeim derken o bugun ananeme gitmis temizlik yapmaya....4 tezem se pazar yapiodur aileleriyle....sanki onun bi ailesi kocasi oglu kizi yok ya.....hic umrunda degil gibiyim..esim de ii ce sinir olmaya basladi senin yardima daha cok ihtiyacin war die....ben hic kimseye minnet etmem hayatim allah mecbur birakmasin ven ewimde yanliz is yapmaktan yemek yapmaktan zewk aliorum dua et sagligim ii olsun dedim....gucluyum ki sormayin gitsin yazarken bile titriom gucume gidio ama napim...lafta yapariz ederiz oh biter gider ama ortada yapcak yok...ve cok zor bir insan annem 3 kaynanaya bedel diebilirim ;)) ...yani tek we ilk cocugum ama ben bile allahim kizimi sakin bebek olsun ben o gun ayakta dolanmaya baslim kimseye muhtac birakma beni diorum ...ama muhtac olmasamda sanirim insan biraz ilgi beklio dusunuldgunu bilmek istio....aa yanlizmisin dediklerin allah cezanizi wersin size ne diesim gelio tel.kapiyip agliorum annemi ariorum ama bisi diemiorum ;(((

Oyy gözünüzaydınn :) Maşallah meleğinee..
Allah sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin..

Beste sakin ol derim, seni çok iyi anlıyorum. 2 gün önce benzer bit durumdan dolayı size yazdım, ağlamaktan içim çıktı. Sonra noldu, nişanım geldi, yatacaksın dedi dr. Annen eşin akraban kimse bebeğinden kıymetli değil şu an. Doğurana kadar sen ve bebeğin olsun konsantrasyonun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…