Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
Sonunda :) ne zaman sezeryanın canım. Az daha normal doğruyacaktı doktorun :) genel anesteziye mi karar verdin :)
kızlar ya ben hiç bilmiyorum yardımcı olun.hangi bebek bezi daha iyi. kac numara alınacak.ıslak mendil hangisini alıyorsunuz.iyisi hangisi.kremi pudrası hangi marka alıyorsunuz.bunların yanında daha neler alıyorsunuz.banada fikir verin
Tansiyon önemli dikkat et.bol bol dinlen canım iznede çıkmışsın iyi olmuş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzdan sakın,
nurgulalper gözün aydın canım
bu hafta inşallah güzeliklerle sağlıkla güzel haberlerle geçer Allah hepimizin günlerini gecelerini yapacak işlrini kolaylaştırsın
ben de burda ilk dogumlar ii kotu yorumlar okudum ya moonsres falan....sonra yuzum degisti heralde esim nen war dedi korkma biz ne istersek onu yaptiricaz falan dedi ama ben titriom o titrio sonra beni sakin yanliz birakma 1 sn bile bak sensiz kalamam dedim gozlerim doldu....begendigim canta reklami wardi bu cantadan almadan ölursem sen al emi kizimla saklayin dedim basladim aglamaya bi baktim bu da aglio cok garip bi duygu cok;; )))
gecmis olsun hayatim tam zamani bol bol dinlen ozman.....
bazı durumlarda rahat olmak lazım haklısın. bunu başarabilmeyi diliyorum yoksa kendi kendimi yoktan yere lohusalık depresyonuna sokucamQUOTE]
ben o denli pimpirikliyim de dogumdan sonra ki hic bisiyden korkmuorum...kizimla yemek yapar uyur gezerim aglarim dus alirim vb. hep bole planlarim war umarim dusundugum gibi de cikar....sende bole dusun oglene kadar is guc sonrada gzerim mezerim gibi planlar yap tatlim...
Gözun aydin csnim Allah ayirmasin birdaha insalla.. bizim yerimizede cek kokusunu icine Ömer bebisin..
Cok gecmis olsun proteinin kaclarda ?
Tansiyonun yoktur insallah .
Gecmis olsun.. tsnsiyonun kaclarda suan malesef bendede ayni sorun var.. tandiyon idrarda protein bas dönmesi ve sag ust karinda agri kontrole gidiyorum bugunlerde sıkça umarim atlatiriz bu durumu
Tesekkür ederim herkese tansiyonum 16 ya cikmisti tahlil sonuclarini göstermedi bundan sonra cikti istiyicem simdi daha iyiyim dikkatli olmak lazim yalniz kalmamaya calisiyorm bi yerlerde düserim diye:\
Aynıymıs gunlerımız cınsıyetı ne bebegının benım kız
Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
14 saat mi cok pozitif gormedim seni hayatim sanirim cok yolunda gitmeyen seler yasadin allah yardimcin olsun bu saatten sonra kolay gecsin daha da bol sutun olsun insaallhhhh kocaman olsun kuzucuk hemen ;;Kizlar merhabalar
Yaklasik 14 saatlik dalgalardan sonra bebegime kavustum cok sukur...kolay oldugunu soyleyemem, ama bebegimi ben aldim cikar cikmaz ve dunyanin en gusel duygusuymus. O da kordonu kesildikten hemen sonra emmeye basladi zaten... Bu saate kdr bnm memeler yara oldu bile :)))))
Darisi hepinizin basina insallah
canim bir dr daha gitsen eminim oda farkli seler die bilir....sanirim yani ben bile bunu diosam kulak wer bayan panik olan ben tewekkule biraktim artik herseyi allahim senin takdirin de hayirli zaman neyse o ani nasip et de.....bebegim zorda sa cikmasina yardim et de.....icini ferah tut.....Ayy masallah sizr bir gun yoktum nrler olmus sayfalar ucmuss..bende baska bi ile gittim doktora yolculuk biraz yiprati beni ..neyse doktor bakti bebise suyu az ama tehlikeli degil dedi bol sivi al vr cay kahve azalt dedi..dogum pozisyonunu almis ama kanala girmis diyemeyiz dedi erken dogum riski varda diyyemeyiz dedi sanci gelirse dogar zaten dedi..tatli bi doktordu en azindan moral bozucu konusmadi 35#3 te 2900 kiloyuz iyimi kizlar..simdikafam karisti biri riskli diyo biride herhangi bi risk yok diyo gerci takdir allahin insallah bir iki hafta daha gecer az daha buyur kuzum..
ben hic birsey kullanmiorum tatlim...vitamini dr kesti...kan ilacim bnm midemi majfedio die ben icemedim.kasilmam ugusuklugum icin bisi yazcakmisiniz dedim grrek yok dedi...suan tamamen allahligim anlicagin....o yuzden ic dediyse ic madem ama aralarini uzun tut birbirilerini etkilemesin...Haa kizlar bide bise danismak istiyorum..ben gunde iki magnezyum kullaniyorum kasulmalara karsi..bu gittigim doktor kalsiyum yazmis sordugumda sabah magnezyumu al aksam kalsiyumu dedi ama icime pek.sinmedi..boyle kullanan varmi hem kalsuiyum hem.magnezyum..birde doktor karnin sert kalsiyum yumusatir dedi..kalsiyum kemikler icin faydali degilmi bilemedim kafam karisti
ben prima primeum 1 numara aldim canim hassas ciltler icin bez beyaz paket...sonra bu ay 2 numarasinida aldik aynisinin yine...islak mendil de ayni priemum hassas ciltler icin aldim chicco hassas ciltler icin aldim bide janhsis aldim hepsi yeni dogan hassas ciltler icin bakalim hangisinden mem nun kalorsam ona dewam ederim 3.er paket falan aldim...pisik yag sampuan falan da chicco ve nivea aldim tum urunlerini hangisinden memnun kalirsam ona dewam ederim...ama sebamed in metini de duydum..birde sadece pisik yanik icin hametan alicam tecrubele sabit bir gunde yanik gibi pisigi gecirio....yani prima hametan genel ii markalar...emzik kaucuk aldik anne memesi gibi yumusak chicco biberonda avent chicco cam aldim...ne marka alirsan al cam almaya ozen goster....baska bisi kaldimikızlar ya ben hiç bilmiyorum yardımcı olun.hangi bebek bezi daha iyi. kac numara alınacak.ıslak mendil hangisini alıyorsunuz.iyisi hangisi.kremi pudrası hangi marka alıyorsunuz.bunların yanında daha neler alıyorsunuz.banada fikir verin
Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
hayırlı olsun canım.bol bol sütlü günler dilerim.Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
Bnm de kız nasipse :) ilk bebeğin mi
Canım inş kolay olur benim ailem burda ona rağmen için gidiyo aç mı tok mu ıykusu saati geçti vs diye ama kendi başıma olsam hiç bakamazdım emzirme işinden başka bişi yapamıyom zaten ağrılardan. Biraz önce oğlum heyecan üstüme koştu uzanıyodum ister istemez elimi siper ettim sert oldu biraz ağrına gitti ağladı çok üzüldüm ama çizgi filme daldı hemen. İlgilenmeye çalışıyorum kıskanmış gibi değil ev kalabalık olduğundan sanırım 2 kız bi erkek kardeşim bi de annem burda ilgileniyolar çok şükür dayısı parka götürdü kızlar da rahat rahat bebek seviyolar
Sonunu tahmin ettiğim halde birden ağlamaya başladım
Kızlar bazı arkadaşlar banyo konusunda kararsızdı bende yazim dedim hastanede oğlumu yıkadıla...
Cnm masallah kavusmussun bebgine darisi
bize..ya benmde gogus uclarim kucuk yani hic yok degilde kucuk yani acaba tutabilirmi mememi diye kaygidayim..silikon uc dusundum ama az cikariyosa gerrk olurmuki..zaten brnmki azcik var kizla rkucuk olan ucu alabiliyolarmi bebeler yaa..bide bu skinti var dimi
Muhtemelen daha rahat alır. Cunku sadece gogus ucundan degıl, areola denılıyordu sanırım kahverengı kısmından alarak emmesını saglıyorsun. Buyuk olursa da zor alıyor cnm.
Gözünüz aydın, maaşallah Allah bağışlasın...Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
masallah allah anali babali buyutsun tombise bak beee bol sutun olsun canim....Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
Benim annem doğumdan sonra üç gün- beş gün kalırım dedi bana çok endişeleniyorum gerçekten. Allah inşallah beni muhtaç etmez erkenden ayaklanırım, kızım sakin bebek olur, oğlum da anlayışlı olur da, kimseye muhtaç olmamm(((
masallah allah anali babali buyutsun tombise bak beee bol sutun olsun canim....
amin canim sabah uyandim ben de sadece bu konuyu dusundum bugun....baska kafaya takcagim bisi kalmadi ya......esim annemi aradi anne gel yapilcaklari edilcekleri bi konusalim falan die gelmedi....dun dedem gitti annem den sirasi bitti yani ben bi kac gun kafasini dinlesin die dusunurken hani bide bende yorulmasin az daha idare edeim derken o bugun ananeme gitmis temizlik yapmaya....4 tezem se pazar yapiodur aileleriyle....sanki onun bi ailesi kocasi oglu kizi yok ya.....hic umrunda degil gibiyim..esim de ii ce sinir olmaya basladi senin yardima daha cok ihtiyacin war die....ben hic kimseye minnet etmem hayatim allah mecbur birakmasin ven ewimde yanliz is yapmaktan yemek yapmaktan zewk aliorum dua et sagligim ii olsun dedim....gucluyum ki sormayin gitsin yazarken bile titriom gucume gidio ama napim...lafta yapariz ederiz oh biter gider ama ortada yapcak yok...ve cok zor bir insan annem 3 kaynanaya bedel diebilirim ;)) ...yani tek we ilk cocugum ama ben bile allahim kizimi sakin bebek olsun ben o gun ayakta dolanmaya baslim kimseye muhtac birakma beni diorum ...ama muhtac olmasamda sanirim insan biraz ilgi beklio dusunuldgunu bilmek istio....aa yanlizmisin dediklerin allah cezanizi wersin size ne diesim gelio tel.kapiyip agliorum annemi ariorum ama bisi diemiorum ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?