- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
bende tuhaf duygular içindeyim şimdi yazdıklarının tamamını okudum ağlıyorum duramıyorum demişsin ya herşey olabilir diye.ben nasıl kuzumu bırakacağım bilmiyorum o kadar küçük ve masumlarki.bazen allahın gücüne gitmesin ama neden ikinci çocuk istedim diye kendime kızıyorum oğluma baktıkça sanki ona haksızlık olacak gibi geliyor ne yapayım.artık ona olan ilgim bölünecek zaten çalışan anneyim aman ne bileyim çok karışık duygularım.ve işin kötüsü kimse anlamıyor bu halimi birine anlatsam hamile kaprisi gibi değerlendiriyor ikinci çocuğu yapan bir ben miymişim filan diyorlar.ama içimdeki fırtınaları anlatmam imkansız.aslında epiduralden çok korkuyorum ama sırf uyutulmamak için bile genel anestezi almak istemiyorum bu sebeplerden.canım rüyanda hayra yoralım.nesh çok güzel yorumlamış zaten.bütün bunlar yaşadığımız kaygılardan oluyor.allah yardımcımız olsun az kaldı
ahh anne olmak ne zor ne zor.hepimiz aynı haldeyiz galiba.
amin canım inşallah.
hadi canım inşallah hayırlı haberler alırız senden.
Ben de epidural olacağım için çok mutluyum, asla uyutulmak istemiyorum. Tüm duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum, hepsini içimde yaşıyorum ama ikinciyi istediğin için kendini hiç suçlamamalısın çünkü; bizim sevgimizi, ailemizin sıcaklığını bizden sonra bile o iki kardeş yaşatacak öyle düşün. Çevremde sevgi dolu, bilinçli, iyi ailelerde hep kardeşlerin birbirine çok düşkün ve yardımcı oldugunu gördüm. İnşallah bizim çocuklarımız da, biz ileride birgün olmasak ta aile olarak hep birarada olup, o sevgi ve bağlılığı yaşayacaklar.
Canım kişiden kişiye değişiyomuş sana dua ediyorum inş hiç ağrın sızın olmaz kimseye muhtaç olmazsın
39 un bıtmesıne az kaldı ama ben de hala tık yok ne sancı ne nişan 2 mayısta epıdural sezaryan var dr daha fazla bekletemem dedı ben de tamam dedım ama garıp garıp ruyalar goruyorum herkes gun sayıyor kaldı dort kaldı uc offfffffffffffffffffffff sancımda yokkı normal dogurayım herseyın hayırlısı kızlar bırsey sorcam benım bebek sabah erken bıraz oynuyor sonra ses yok bır de aksam 9dan sonra oynuyor normal mı dr gunde 15 kere hareket etmesı gerek dedı sızınkılerın hareketı nasıl cok mu az mı
39 un bıtmesıne az kaldı ama ben de hala tık yok ne sancı ne nişan 2 mayısta epıdural sezaryan var dr daha fazla bekletemem dedı ben de tamam dedım ama garıp garıp ruyalar goruyorum herkes gun sayıyor kaldı dort kaldı uc offfffffffffffffffffffff sancımda yokkı normal dogurayım herseyın hayırlısı kızlar bırsey sorcam benım bebek sabah erken bıraz oynuyor sonra ses yok bır de aksam 9dan sonra oynuyor normal mı dr gunde 15 kere hareket etmesı gerek dedı sızınkılerın hareketı nasıl cok mu az mı
eveeet. ben senin sezeryan olacağını bilmiyordum canım pardon..
bu arada böbrek olacağı aklıma geldi. 23 nisan gecesi doktora gittik. böbrek ultrasonum çekildi.. bir şey çıkmadı şükür. ağrılarım çok şiddetli olduğu için serum bağladılar. açılmam da yoktu. derken birden suyum geldi. 3 günlü sancının ardından 5 saatlik suni sancı ve rahim ağzı açıcılarla doktorlara göre çok kolay, bana göre ise beni öldürün diye yalvartan ömrümden ömür götüren bir şekilde doğum yaptım.
doğduğu an ağrılarım kesildi ama dikişler beni çok zorladı. şu an oturuyorum kalkıyorum hiçbir sıkıntım yok. sadece dikiş yerlerim bazen acıyor. inşallah iltihap kapmadan dikişlerim iyileşir.
doğum hikayemi yazarım belki bir gün ama şu aralar çok yorgunum. herkese hayırlı doğumlar. sütüm de tam olarak 3. gün geldi. hatta uyansa da emzirsem diye bekletecek kadar çok. sütü de dert etmeyin, stres yapmayın.
cnm nedenini sorma demişsin,ailevi sebepler olduğunu düsündümAllah hakkımızda hayırlısı bizim ve bebeğimiz için en iyisi ne ise onu versin
bende tuhaf duygular içindeyim şimdi yazdıklarının tamamını okudum ağlıyorum duramıyorum demişsin ya herşey olabilir diye.ben nasıl kuzumu bırakacağım bilmiyorum o kadar küçük ve masumlarki.bazen allahın gücüne gitmesin ama neden ikinci çocuk istedim diye kendime kızıyorum oğluma baktıkça sanki ona haksızlık olacak gibi geliyor ne yapayım.artık ona olan ilgim bölünecek zaten çalışan anneyim aman ne bileyim çok karışık duygularım.ve işin kötüsü kimse anlamıyor bu halimi birine anlatsam hamile kaprisi gibi değerlendiriyor ikinci çocuğu yapan bir ben miymişim filan diyorlar.ama içimdeki fırtınaları anlatmam imkansız.aslında epiduralden çok korkuyorum ama sırf uyutulmamak için bile genel anestezi almak istemiyorum bu sebeplerden.canım rüyanda hayra yoralım.nesh çok güzel yorumlamış zaten.bütün bunlar yaşadığımız kaygılardan oluyor.allah yardımcımız olsun az kaldı
ahh anne olmak ne zor ne zor.hepimiz aynı haldeyiz galiba.
Ben de epidural olacağım için çok mutluyum, asla uyutulmak istemiyorum. Tüm duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum, hepsini içimde yaşıyorum ama ikinciyi istediğin için kendini hiç suçlamamalısın çünkü; bizim sevgimizi, ailemizin sıcaklığını bizden sonra bile o iki kardeş yaşatacak öyle düşün. Çevremde sevgi dolu, bilinçli, iyi ailelerde hep kardeşlerin birbirine çok düşkün ve yardımcı oldugunu gördüm. İnşallah bizim çocuklarımız da, biz ileride birgün olmasak ta aile olarak hep birarada olup, o sevgi ve bağlılığı yaşayacaklar.
bende bunları düşünüyorum inşallah çok iyi anlaşan abi kardeş olurlar.benim abimle aramda 10 yaş fark var resmen jenerasyonlarımız farklı öyle çokta sıkı fıkı sayılmayız yani.benimkiler arasında 4.5 yaş olacak bide iki erkek inşallah çok iyi anlaşırlar hep bunun için dua ediyorum.oğlum yalnız kalmasın bu hayatta bir can yoldaşı olsun istedim hep zaten.ama işte ne bileyim o kadar alışmışız ki onun tek olmasına şimdi iki oğlum olacak garip geliyor bazen.hatta geçen kuzey gelip aynen şu cümleyi söyledi öldüm gülmekten."Anne artık iki çocuklu olacaksın sen" çok tatlıydı o bile alıştırmışta bu fikre kendini ben hala debeleniyorum işte ne bileyim.
herkese selam canlarım ben bugun kontrole gittim ultrasonda 37+6 çıktı ve 2900 gr dedi doktor ama doğum başlamış yarın alalım dedi ilkide sezeryan olduğu için bir kaç gün bekleyelim dedim biz beklesekte o beklemeyecek gibi görünüyor dedi ama bende hiç sancı felan yok sadece bugün 2 kez wc ye gittim bu doğum belirtisiyse birde size sorum ultrasondan doğum başlayıp başlamadığı belli olurmu? offf çok heyecanlıyım hem ağlamak istiyorum hep gülmek nasıl bir şey bu anlamadım lütfen benim için dua edin sıkıntısızca bebeğimi alayım kucağıma 2 bebek ama bir korku heyecan var işte engel olamıyorum
annemle biraz işimiz vardı yolda yürüken dengemimi kaybettim başımmı döndü anlamadım ama pat diye düştüm yere.elimle tutunmaya çalışırken bileğimi burktum ve omuzumu zedeledim sanırım fena ağrıyor.popomum üstüne düştüm Allahtan yere oturuverdim karnımı korumak isterken.annem yanımdaydı iyiki oda çok korktu neyseki bişey olmadı artık ağırlığımı kendimi taşıyamaz haldeyim galiba.30 nisanda kontrolüm var bakalım eğer şartlar uygunsa belki daha erkene alırız sezeryan tarihimizi.abime kalsa şekerden dolayı 37.hafta dolunca alalım hiç riske girmeyelim diyor oda 2 mayıs yapıyor bakalım son kontrolde belli olacak her şey.ben birde doğuma abimin yanına Lüleburgaza gideceğim kızlar kendi takip doktorum yapmayacak doğumu.orda ilk defa tanışacağım bir doktor tarafından yapılacak ama tabi abim yanımda olacağı için hiç endişe duymuyorum.ani bir durum olursa ancak burda kendi hastanemde doğururunm sanırım.bir gece kalıp döneceğim inşallah.
bugün annemin evine park beşiğide kurduk benim yatağımıda hazır edeceğiz bir iki parça eşyamıda oraya taşıyacağım.sonrada gelsin diye bekleyeceğiz kuzucuğu.keşke kendi evimde karşılasaydım yavrumu ama durumları biliyorsunuz sizde.artık evim bana kalınca geçeceğiz bebeklerimle evime.sonrada kayınvalideler gelecekmiş kalmaya.benim ne misafirim nede çilem bitmeyecek bu misafir konusunda galiba...en azından doğumdan sonra annemdeyim çok mutluyum bu yüzden çok.
Ayy çok geçmiş olsun okurken fena oldum vallahi. Ben de oğluma 6 aylık hamileyken resmen ayağım takıldığı için yerden havalanıp havalanıp karnımın üstüne pat diye düşmüştüm ama Allah koruyor işte. Çok az kalmış doğuma. Sezeryan günü sabah mı yola çıkacaksın doğum için tam anlamadım.
Ben de oğlumda spinal oldum hiç öyle ağrı yaşamadım. Şimdi burda iki arkadaş oldu sanırım aynı şekilde, ben de endişelendim soracagım doktoruma tekrar nedne olurmus dıye. O vakte kadar dogurmazsam 1 mayısta kontrolum.
offf benim gibi dusunen olduuna cok sewindim dun bnde acmadim tel.imi samimi olsalar basim ustune ama deli oluorum resmen....nefret ediom insanlardan....hatta giderken kimseye solemiyelim dedim annem kizdi ama istemiorum kimseyle konusmak kimseyle gorusmek faydalarindan cok zararlari war...aramis dio ki ay doguramadin mi daha sanane be tarihi 35 sefrr sordu zaten ayzemir oldusan bnm ne sucum war doguramadim ben daha ezikimBeni de simdi uuzak bi akrabam aradi,acmadim..
Hic aramamistir bu 2. Gecen haftayla..
Insanlar neyin kafasinda,olsa duyacaklar :)
Zaten dunden beri herseye agliyorum..
Zaten bende meraktayim..
Zaten ozledimde kuzumu..
Zaten doguncada basimiza toplansinlar istemiyorum..
Off off !
ayy canim dikkatli ol allah yardimcin olsun...gecmis olsun...bende ayni hantalliktayim ve heryere carpiorum...hakkinda hayirli olsun iicin rahatsa mesafeyi dusunmee .annemle biraz işimiz vardı yolda yürüken dengemimi kaybettim başımmı döndü anlamadım ama pat diye düştüm yere.elimle tutunmaya çalışırken bileğimi burktum ve omuzumu zedeledim sanırım fena ağrıyor.popomum üstüne düştüm Allahtan yere oturuverdim karnımı korumak isterken.annem yanımdaydı iyiki oda çok korktu neyseki bişey olmadı artık ağırlığımı kendimi taşıyamaz haldeyim galiba.30 nisanda kontrolüm var bakalım eğer şartlar uygunsa belki daha erkene alırız sezeryan tarihimizi.abime kalsa şekerden dolayı 37.hafta dolunca alalım hiç riske girmeyelim diyor oda 2 mayıs yapıyor bakalım son kontrolde belli olacak her şey.ben birde doğuma abimin yanına Lüleburgaza gideceğim kızlar kendi takip doktorum yapmayacak doğumu.orda ilk defa tanışacağım bir doktor tarafından yapılacak ama tabi abim yanımda olacağı için hiç endişe duymuyorum.ani bir durum olursa ancak burda kendi hastanemde doğururunm sanırım.bir gece kalıp döneceğim inşallah.
bugün annemin evine park beşiğide kurduk benim yatağımıda hazır edeceğiz bir iki parça eşyamıda oraya taşıyacağım.sonrada gelsin diye bekleyeceğiz kuzucuğu.keşke kendi evimde karşılasaydım yavrumu ama durumları biliyorsunuz sizde.artık evim bana kalınca geçeceğiz bebeklerimle evime.sonrada kayınvalideler gelecekmiş kalmaya.benim ne misafirim nede çilem bitmeyecek bu misafir konusunda galiba...en azından doğumdan sonra annemdeyim çok mutluyum bu yüzden çok.
Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar
Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar
Slm guzel hamisler ben mart annesiyim
Merakimdan girdim o heyecanlarinizi okumakicin
Kavusmayi beklemek hem zor hem cok tatli
Oglum 50 gunluk oldu epid.sezeryan oldum
Dogumum mukemmel gecti sonrasida oyleydi
Merak ettiginiz bi konu varsa taze anne olarak
Yardimci olabilirim rabbim hepinize kucagina
Almayi kokusunu icinize cekmeyi nasip etsin
Yok bole biseyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?