2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
39 un bıtmesıne az kaldı ama ben de hala tık yok ne sancı ne nişan 2 mayısta epıdural sezaryan var dr daha fazla bekletemem dedı ben de tamam dedım ama garıp garıp ruyalar goruyorum herkes gun sayıyor kaldı dort kaldı uc offfffffffffffffffffffff sancımda yokkı normal dogurayım herseyın hayırlısı kızlar bırsey sorcam benım bebek sabah erken bıraz oynuyor sonra ses yok bır de aksam 9dan sonra oynuyor normal mı dr gunde 15 kere hareket etmesı gerek dedı sızınkılerın hareketı nasıl cok mu az mı

Bizde de hareketler epey yavasladı ya da azaldı ama son haftalarda oyle oluyor sanırım. Yıne de sen sık sık tok karnına, sırtıstu ya da sol tarafına yatıp kontrol et cnm. Sık kontrol son haftalarda cok önemli. Allah korusun minik meleklerimizi.

benimkide az oynuyor hatta sırf bu yüzden zırt pırt doktora koşuyorum artık doktorumda durumdan sıkıldı resmen belli ediyor.sol yanına yat say diyor her defasında bir saat içinde 3 kere oynaması yeterli dedi banada.yerleri daraldığı için sanırım daha çok ittirme kaktırma şeklinde oluyor hareketleri

hayırlı olsun :)) normal doğum yapmışsın galiba doğum hikayeni sabırsızlıkla bekkliyorum.. darısı başımıza:)

cnm nedenini sorma demişsin,ailevi sebepler olduğunu düsündüm Allah hakkımızda hayırlısı bizim ve bebeğimiz için en iyisi ne ise onu versin

yok canikom ailewi degil ozel den yazim dedim telden bulamadim ;;)) normal dogum ve sezaryen icin okuduklarim kabusum olmustu ama atlattim....burda paylasmak istemedim hani kimsenin kararlarina etki etmesin endiselendirmesin diye.. )

Aşağıdaki takvimde 39.hafta görünüyorsun ama hangisi doğru? Eğer 37.haftadayken doktor alalım dediyse herhalde bir gördüğü bildiği muhakkak vardır. Eğer doktorun uygun goruyorsa risk yoksa istersen bekle; suyun gelir sancın olursa acil sezeryan yapar. Bhn de çok endişeliydim senin gibi, doktorum bana acil durumda aynen planlı gıbı sezeryanı yaparız gece yarısı da olsa sabaha karsı da olsa dert etme dıyınce bıraz rahatladım.

annemle biraz işimiz vardı yolda yürüken dengemimi kaybettim başımmı döndü anlamadım ama pat diye düştüm yere.elimle tutunmaya çalışırken bileğimi burktum ve omuzumu zedeledim sanırım fena ağrıyor.popomum üstüne düştüm Allahtan yere oturuverdim karnımı korumak isterken.annem yanımdaydı iyiki oda çok korktu neyseki bişey olmadı artık ağırlığımı kendimi taşıyamaz haldeyim galiba.30 nisanda kontrolüm var bakalım eğer şartlar uygunsa belki daha erkene alırız sezeryan tarihimizi.abime kalsa şekerden dolayı 37.hafta dolunca alalım hiç riske girmeyelim diyor oda 2 mayıs yapıyor bakalım son kontrolde belli olacak her şey.ben birde doğuma abimin yanına Lüleburgaza gideceğim kızlar kendi takip doktorum yapmayacak doğumu.orda ilk defa tanışacağım bir doktor tarafından yapılacak ama tabi abim yanımda olacağı için hiç endişe duymuyorum.ani bir durum olursa ancak burda kendi hastanemde doğururunm sanırım.bir gece kalıp döneceğim inşallah.

bugün annemin evine park beşiğide kurduk benim yatağımıda hazır edeceğiz bir iki parça eşyamıda oraya taşıyacağım.sonrada gelsin diye bekleyeceğiz kuzucuğu.keşke kendi evimde karşılasaydım yavrumu ama durumları biliyorsunuz sizde.artık evim bana kalınca geçeceğiz bebeklerimle evime.sonrada kayınvalideler gelecekmiş kalmaya.benim ne misafirim nede çilem bitmeyecek bu misafir konusunda galiba...en azından doğumdan sonra annemdeyim çok mutluyum bu yüzden çok.

Ayy çok geçmiş olsun okurken fena oldum vallahi. Ben de oğluma 6 aylık hamileyken resmen ayağım takıldığı için yerden havalanıp havalanıp karnımın üstüne pat diye düşmüştüm ama Allah koruyor işte. Çok az kalmış doğuma. Sezeryan günü sabah mı yola çıkacaksın doğum için tam anlamadım.

rüyalar rüyalarrrr.... doğum tarihi yaklaştıkça rüyalarım abuk subuk bi hal aldı..atlıyorum zıplıyorum doğuruyorum doğuramıyorum kafam çok karışık 19:

evet sabah oğlumu okula bırakıp yola devam edeceğiz Lüleburgaza doğru.Öğlen gibi bebeği alacaklar akşamındada eşim geri dönecek ben annemle kalacağım.ertesi gün bir aksilik olmazsa çıkarırız dedi abim.bakalım planlar böylede sürpriz olmazsa bu arada.

canim yaaa okadar cok insana sordum herkesten aldigim cewap spinal hemen etki etsin diye beyin omiriligine giden siradan vuruluomus ve anestezici ile alakali bii hamlede beyne kacip agri yapiomus....benim hastanem yari ozel we anesteziciyle tanismak istedim tanisamadim bu durumda ilk goren olmak cok istememe rahmen bu riski goze almicam...ama sen yine ayni yerde yaptircaksan bence bi sorun cikmaz....

Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar

Kizlar gebelikten dolayi elimde karpal tunel sendromu diye bisey olustu.iki hafradir sag elimi kullanamiyorum.israrla doktorada gitmedim ameliyat diyebiliyormus. Of daha doguma 3 hafta var ya napcam ben.bu arada dogum yapan arkadaslar hayirli olsun.YAGMURDAMLASI kizinin ismi ne oldu.en son hatirladigim bir turlu karar veremiyordun.

Slm guzel hamisler ben mart annesiyim
Merakimdan girdim o heyecanlarinizi okumakicin
Kavusmayi beklemek hem zor hem cok tatli
Oglum 50 gunluk oldu epid.sezeryan oldum
Dogumum mukemmel gecti sonrasida oyleydi
Merak ettiginiz bi konu varsa taze anne olarak
Yardimci olabilirim rabbim hepinize kucagina
Almayi kokusunu icinize cekmeyi nasip etsin
Yok bole biseyyy

offf benim gibi dusunen olduuna cok sewindim dun bnde acmadim tel.imi samimi olsalar basim ustune ama deli oluorum resmen....nefret ediom insanlardan....hatta giderken kimseye solemiyelim dedim annem kizdi ama istemiorum kimseyle konusmak kimseyle gorusmek faydalarindan cok zararlari war...aramis dio ki ay doguramadin mi daha sanane be tarihi 35 sefrr sordu zaten ayzemir oldusan bnm ne sucum war doguramadim ben daha ezikim
ayy canim dikkatli ol allah yardimcin olsun...gecmis olsun...bende ayni hantalliktayim ve heryere carpiorum...hakkinda hayirli olsun iicin rahatsa mesafeyi dusunmee .
Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar

ayy masalahh allahhh anali babali buyutsu bol sutler...

bende sezeryan olmak zorunda kalabilirim toparlanamamaktan çocuğuma bakakamamaktan korkuyorum ne kadar zamanda toparlandın ? ağrn sızın ne zaman bitti yada bitt mi?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…