2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende tuhaf duygular içindeyim şimdi yazdıklarının tamamını okudum ağlıyorum duramıyorum demişsin ya herşey olabilir diye.ben nasıl kuzumu bırakacağım bilmiyorum o kadar küçük ve masumlarki.bazen allahın gücüne gitmesin ama neden ikinci çocuk istedim diye kendime kızıyorum oğluma baktıkça sanki ona haksızlık olacak gibi geliyor ne yapayım.artık ona olan ilgim bölünecek zaten çalışan anneyim aman ne bileyim çok karışık duygularım.ve işin kötüsü kimse anlamıyor bu halimi birine anlatsam hamile kaprisi gibi değerlendiriyor ikinci çocuğu yapan bir ben miymişim filan diyorlar.ama içimdeki fırtınaları anlatmam imkansız.aslında epiduralden çok korkuyorum ama sırf uyutulmamak için bile genel anestezi almak istemiyorum bu sebeplerden.canım rüyanda hayra yoralım.nesh çok güzel yorumlamış zaten.bütün bunlar yaşadığımız kaygılardan oluyor.allah yardımcımız olsun az kaldı

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tebrik ederim sizi. Sarilik en kısa zamanda geçer inşallah. Mutlu günler :)

eveeet. ben senin sezeryan olacağını bilmiyordum canım pardon..

bu arada böbrek olacağı aklıma geldi. 23 nisan gecesi doktora gittik. böbrek ultrasonum çekildi.. bir şey çıkmadı şükür. ağrılarım çok şiddetli olduğu için serum bağladılar. açılmam da yoktu. derken birden suyum geldi. 3 günlü sancının ardından 5 saatlik suni sancı ve rahim ağzı açıcılarla doktorlara göre çok kolay, bana göre ise beni öldürün diye yalvartan ömrümden ömür götüren bir şekilde doğum yaptım.

doğduğu an ağrılarım kesildi ama dikişler beni çok zorladı. şu an oturuyorum kalkıyorum hiçbir sıkıntım yok. sadece dikiş yerlerim bazen acıyor. inşallah iltihap kapmadan dikişlerim iyileşir.

doğum hikayemi yazarım belki bir gün ama şu aralar çok yorgunum. herkese hayırlı doğumlar. sütüm de tam olarak 3. gün geldi. hatta uyansa da emzirsem diye bekletecek kadar çok. sütü de dert etmeyin, stres yapmayın.

Biraz zor olmus ama kurtulmussun bebisin de saglikli oh gozunaydin :) masallah diyelim ona :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sabah doğuma gireceğim nasipse. Dualarınızı esirgemeyin. Geliyor sonunda prensim :)

Allah kolaylik versin.. saglikla kavusun insallah :)

Gozunaydiiiin :)
Insallah minik kisa surede atlatir canim..
Allah yarfimciniz olsun..

Gozunuzaydiin
Gecmis olsun..insallah en kisa zamanda keyifli zamanlara gecmis olursunuz..

Beni de simdi uuzak bi akrabam aradi,acmadim..
Hic aramamistir bu 2. Gecen haftayla..
Insanlar neyin kafasinda,olsa duyacaklar :)

Zaten dunden beri herseye agliyorum..
Zaten bende meraktayim..
Zaten ozledimde kuzumu..
Zaten doguncada basimiza toplansinlar istemiyorum..
Off off !

Gozun aydinn cok gecmis olsun. En kisa surede toparlanirsin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler cevap için , haklısın kesinlikle ama bu benim korkumu yenmemi endişelerimi hafifletmemi sağlamıyor. sırf ben gevşeyemiyorum diyede çocuğum sezeryanla doğacak ,ne olduğunu anlayamacak, sezeryanla doğan çocuklar şoka giriyor diyolar doğum ritüeli başlamadığı, o hormanel salgıları hissetmediği için bişiler. dr umda bayan beni daha iyi anlar diye düşündüm ama oda benim gevşeyememden ötürü rahatsız oldu resmen bilerek yapıyorum sanki , bugüne kadar sürekli yapıcı konuşan dr gitti uğraşmak istemeyen dr geldi sanki bi şans verdi haftaya kadar rahtlamaya çalış yoga moga bişiler yap dedi salladı beni . sonrada gaz vermek için bebişin normal doğumu etmiyormu dedi . orda koptum zaten duygusal olarak neyse artık olacağına varacak işte allah a dua ediyorum herşeyin hayırlısı için :18:

cnm nedenini sorma demişsin,ailevi sebepler olduğunu düsündüm Allah hakkımızda hayırlısı bizim ve bebeğimiz için en iyisi ne ise onu versin

hay masallah ya super bi haber bu...dikkat ettigin puf nokta war mi canikom...ay masallahhh aksin o sutler gidigindan pasanin....

canim dusundugum
balim masal oyku bade idi
ama kizim DURU ;)) listeden alakasiz )

Deren......

Çok isim düşündük; arya demiştik sonra saçma geldi, en son İpek ile Deren arasındaydık.

Benim prensesimin adı da ELVİN olacak inşallah

benim 1 kız 1 erkek ikizlerim olacak.MİNA-TUNA düşündük.

Sezen olacak ismi minik kizimizin,insallah :)

Çok güzel isimler bende bade ismini çok sevdim internette aşk kutsal sevgi anlamı var bide içki şarap anlamı var.Biraz ikinci anlamlarından dolayı ailede tepki aldı ben oysa anlamını bilmeden sevmiştim bakalım bide eşim ebru diyor ama pek sinmedi içime ne zor işmiş

Biz bulamadık. Yüzüne bakıp karar verelim dedi eşim. Çok zor bi durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En son bende öyle yapcam herhal :26:

ilk gebeligimde de yaşamıştım bu sorunu uyku arasında giren krampla uyanmak uzun süre de gevsemiyor ve günlerce agrıyor kasılan yer bu gebeligimde sadece 1 kere olmuştu hatta her ihtimalle karşı bir arkadaşımın igne batır kramp girdiginde acıyı hissetmiyorsun ve gevşiyor dedi diye yatak başımda igne bulunduruyordum aylarcada olmamıştı kısmet bu güneymiş aniden bagırarak uyandım igneyi zor aldım ve batırdım igneyi batırınca da hemen gevşedi dr bunun için magnezyum ilacı veriyor fakat ben içermiyorum kokuyor ben dogurmak için beklerken kramp falan offff

Canım kişiden kişiye değişiyomuş sana dua ediyorum inş hiç ağrın sızın olmaz kimseye muhtaç olmazsın

herkes iyidir inşaAllah ..ben hastayım boğaz ağrım öldürüyor
yaa cuma çıkmadan listeyı güncellerim demiştim ama bir anda çıkmamız gerekti hepinizden özür diliyorum ...
1 kaç sayfa okuyabildim anca doğum yapanlar olmuş herkesi tebrik ediyorum
tabii birde okuyamadıklarım var muhtemelen doğum yapanlar vardır onlarıda tebrik ediyorum ve çok öpüyorum

bir ricam var kızlar; cumadan bu yana doğum yapanları yazarsanız, listeyi güncelleyebilirim öpüyorum herkesi

gecmis olsun canim o kadar sikinti yasamana cok uzuldum normal cok mu istedin o kadar seyi yasattilar tatlim ya....neyse ki gozun aydin allahhh anali babali buyutsin insallah daha da bol sutun olsun insallah....

herkese selam canlarım ben bugun kontrole gittim ultrasonda 37+6 çıktı ve 2900 gr dedi doktor ama doğum başlamış yarın alalım dedi ilkide sezeryan olduğu için bir kaç gün bekleyelim dedim biz beklesekte o beklemeyecek gibi görünüyor dedi ama bende hiç sancı felan yok sadece bugün 2 kez wc ye gittim bu doğum belirtisiyse birde size sorum ultrasondan doğum başlayıp başlamadığı belli olurmu? offf çok heyecanlıyım hem ağlamak istiyorum hep gülmek nasıl bir şey bu anlamadım lütfen benim için dua edin sıkıntısızca bebeğimi alayım kucağıma 2 bebek ama bir korku heyecan var işte engel olamıyorum

amin insallah en hayirlisi ne ise o olsun bitanem...sezaryen ve normal dogum eksilerini bi cok kaynaktan okuyabilirsin sezaryenin eksi si daha az.....sadece annenin narkoz alip kesilmesi...o bebegin soklanmasi erkenden alinan bebekler icin diye biliyorum ornek weriyorum 40. haftaya girerken aldir hatta suyun gelsin o an alsin yani bebis o hormonlari salgilasin anladin mi.sezaryen ile alinan bebekler soka giriyor diye de genelleme yapma bence bunca dogum oldu burdada disarda da hic duymadim demekki 40 cocuktan 1 oluosa bu diger tum risklerle ayni kaldi ki ben normal dogum sakincalarini okuyup sezaryen isteyen insan onca dikise sadece bebegim dr iki eliyle sag salim alsin die katlanicam...oyle bir ihtimal olsa istermiyim ...bu senin elinde olmayan bisi die anladim hayatim...o yuzden dr. ugrasmak istemio die dusunemedim refleks ile sen orda kasilsan bebegi dr nasil alsin hayatim boyle dusun....ya kendini gercekten rahatlat ( ise yariyor ise yada bebisi hic o riske strese atma derim ) yada allaha birak canim normal dogum gonullusu olup bunlari yasamana cok uzuldum kendimce bildiklerimi paylasmak istedim.bence kesinlikle dr.nla karar wer kolaya kacio die dusunme canim..yoksa 9 ay seni normal doguma tesfik etmez ki kismet son hafta karar weririz fala der neler okuoz burda....hakkinda hayirlisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…