2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Temizlik iyi gelmistir ama asagi inisine minnosunn
Of boyle beklemek cok heyecanli olmali, bizimki de inse de azicik heyecan yasasak

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ya artık heyecan kalmadı.. Sdc bekliyorum işte.. Sanki doğmayacakmıs psikolojisine giriryorum baZen! Doğmasa da sorun değil bi 9ay daha tasırım bana zor gelmedi cok sukur.. Ama ayaklarım gergedan ayagına bagladı artık! Basamıyorum yururken ayagımın ustunda bı balon sallanıyor gıbi! Ödemden ötürü doğmasını istiyorum Hem de HEMeN!!!

benimkide az oynuyor hatta sırf bu yüzden zırt pırt doktora koşuyorum artık doktorumda durumdan sıkıldı resmen belli ediyor.sol yanına yat say diyor her defasında bir saat içinde 3 kere oynaması yeterli dedi banada.yerleri daraldığı için sanırım daha çok ittirme kaktırma şeklinde oluyor hareketleri

benımkı cok tembel yıyıp sola yatsamda keyfı olursa gunduz oynuyor tatlı yıyıp sol yana yatmaktan son ay cok kılo aldım ama aksam ve gecelerı cok hareketlı gunduzde ben de ne yapayım kızıyom kendıme ama karnıma parmaklarımla tık tık hafıf vuruyorum bakıyorum o da vuruyor rahat edıyorum oferta gecmıs olsun dusmussun aman dıkkat et ben de hep sol bılegımden destek alıp kalktıgım ıcın bılegım be bas parmagımı ıncıttım hafıf sıs ıkı gundur hareket ettıremıyorum agrıyor

lılacsofıe ve oferta bence cok sanslısınız ıkıncı bebekte oluyor hem deneyımlısınız ben bebegıme yetemeyecegım ıcın cok korkuyorum esım cok pımpırıklı mıllet kayınvalıdeden ceker ben kocadan cekıyom herseye karısıyor yok soyle emzırılıyor yok yarım saatte emzırcen yok senın nıye sancın yok herkes dogurdu sen kaldın yok nıye sag tarafa yattın neden balıgını yemedın ıcım dısım balık cevız oldu allh gercekten bana son zmnda peygamber sabrı verdı zaten 9 ay boyunca gocebe hayatı yasadım hala bana esım 40 gun annen baksın 40 gun benım annem kalsın bız bakamayız dıyoo benım bunalıma gırecegıme o gırdı hastanede bır gece yatırıyolar benım esım uc gun yatırcakmıs dra oyle dedı normalde normal dogurabılırmısım ama esım ılla sezaryan olcak dıyo bırde dra neden 40 haftaya sezaryan bıraktınız dıyo sankı cok bılıyor drum bıle bana hamılelık gunlerını mumla arıcaksın dıyor hele bır dogurayım bır ayaklanayım o zmn yapcagımı bılıyom da sımdı tatsızlık cıkmasın

Cok gecmis olsun canim benim görduklerim ve aklima gelen dogum yapan arkadaslar : dimaam, fuldenirem, emineyildiz, sweetseptember, YaqmurDamlasi ve psikologanne... bugun bir arkadasta sezeryan olucakti nicki unuttum gözden kacirdiklarim vardir benim yazmadiklarimi baska arkadaslar yazabilir devamini bende gördukce yazarim.

ultrasyondan dogumun baslayip baslamadigini anliyamaz canm ama bebisinin basinin ne kadar asagida oldugunu tahmin edebilir cunki kafasi gözukmeez artik... Dogru tahmin eden NST dir ve kac cm acildigini anlamak icin de cati muayenesi gerekli.

asagidaki takvimde 38inci haftada oldugunu söyluyor.. bebis öndenmi gidiyor ki ? bebisten bebisede degisyor sanirim bu oynama durumu benimki bazen hareketsizken bazen asiri hareketli hatta sabah kesin suyunu patlaticak dedim okadar hareket ettiki canim yandi oturamadim uzanamadim oflayip durdum ama suan tik yok ne sanci kaldi ne bisey

Cok gecmis olsun canim iyiki annen yanindaymis... senin tansiyonunda vardi aman dikkat et bas dönmesine sebep oluyor elinden geldigince yanliz cikmamaya calis... sekerin oldugu icin ve tansiyonunda biraz yuksek ciktigi icin bebis 37-38 arasi alinsa daha iyi gibi... hayirlisi olsun insallah o gelisimini 37 de tamamliyor zaten...artik korkmana gerek yok.

Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar
Hayirli olsun... Allah anali babali buyutsun insallah...

çok teşekkürler beste yüreğime su serptin artık allah hayırlısını versin dicem . dr lada konuşucam dediğin gibi haftaya 36+4 oluyorum muayanede kasılırsam 37+4 te birkezdaha muayane etmesini isticem olmazssa sezaryan yapalım dicem.kabul eder teklifimi diye umuyorum.

Sana yat dinlen diye rapor verdiler senin yaptiklarina bak:)) dikkat et canim gelsin diye bekliyoruz ama vakit erken olunca icinde ne firtinalar kopuyor. Yarin hayirli haberlerle gelirsin insallah:)
Canım çok haklısın ilk gğnlerde hep çok dikkat ediyorum belki de dinlenmek hoşuma gidiyordu, ama ben çok yoğun bir şekilde çalışıyordum bir kaç haftadan sonra boşluğa düştüm resmen tv izlemeyi çok sevmiyorum kitap okuyorum sürekli zaten ama artık dayanamıyorum böyle yatmaya uzanmaya inşallah bebeğime sıkıntı vermiyorumdur..

Okuyorum canım evet hangi doğum hayırlı ise Allah hepimize onu nasip etsin, önemli olan bebeklerimizi sağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alabilmek :)

Ben hiç doğum yapmadım ama çok merak ettim nasıl anlamış acaba, suyu felan mı azalmış yoksa bebek beslenemez hale mi gelmiş. Birşey söylemedi mi??

Canım Allah korumuş resmen hamileleğin son dönemlerinde vertigo olabiliyor dedi doktorum geçen sefer ki kontrolde ben de sürekli baş dönmesi yaşıyordum. İnşallah bebişte ve sen de bir sıkıntı olmamıştır, bebişini evde karşılama olayına da üzülme artık ne olur. Nasılsa senin evin önünde sonunda gideceksin evine, onların canını daha fazla sıkmasına lütfen izin verme..

Çok geçmiş olsun, nasıl bir rahatsızlık bu bebeğine bakarken sana sıkıntı çıkaracak cinsten bir rahatsızlık mı?

sizler simdiye dek gorduum en dusunceli en merhametli en adil annelersiniz endiselerinizi tam hossedemesemde anliorum ve sizler mukkemmel annelikler yapicaksiniz dert edip kafaniza takmayin supersiniz sizleer ;;))) neleri war goruoz allah hepimizin yardimcisi olsun...

..ayrica bi akinti bi kasinti hafif bel agrisi adet sancisi ve kasilma bugun de dewam etmekte ii ce sinirimi bizmaya basladi fakat morelim hala ii carsamba kontrol war haydi alalim dese kese ;;))) pat die amma guzel olur kimseye haber wermemis olur cikinca ceee die ararim yaaaa....

birde yatarken duz yattigimda hic rahatsiz degilim artik kizlar ya duz yatasim geliio hep uykumda engel olamiom ;)

,,ruyamda 10 bilmem kac cm acigim war bebege degiom dio ebe ikin cikcak dio hayyy ben gayet gulerek ben dr.mu beklicem sezaryen le alcak diom ya....pes dedim wallaaa kendime sastim kaldim...

Ebenin yanindan geldim tansiyonum dinlenmis halimle 15/10 olmasina ragmen cumaya randevu verdi basin agrirsa dogumhaneye kontrole git dedi yine
Her gittigimde 2-3 tup kan aliyolar sonuclarim temiz cikiyor... buraya gelsem olmaz mi dedim en azindan tansiyon ve idrardaki protein durumuna bakip ona göre gitmem gereklimi gereksizmi karar verirsin dedim carsambaya gitmeyi istiyordum... persembe tatilmis cumaya verdi cadaloz cuma gunune kadar sorun yasarsam yine dogumhane yine kan alicaklar

Son düzenleme:
Canim benimkide eskiye gore hatta gecen haftaya gore bile daha az hareket ediyor. Benimki gece hic hareket etmiyor resmen uyuyor sanki ustune mi yattim diye saat basi kalkip kontrol ediyorum onceden hafif sallayinca tepki verirdi artik oda yok.
Bendede agri sanci yok ama suyum geliyor. Dr saliya kadar bekleyelim sanci gelir belki dedi ama yok:) hayirlisi nasilsa oylesi olsun canim uzme canini benim esimde sezeryan icin israr ediyor:)

Herkese merhaba kizlar
24 nisanda suyum ve nisanim gelince sezeryana hemen alindim epidural spinal kombine.oglumuza kavustuk iyiyiz biraz dikis acim var o kadar
Hayirli ve gecmis olsun. Gozun aydin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ruyanda bile normal dogumu görmussun nedir senin su normal dogumdan cektigin ama tarihi kaptin artik kimse karisamaz sana
Duz yatmaya gelince bende öyleydim ama su son 1 haftadir istesemde duz yatamiyorum ki cok agriyor karnim ve sirtim gerci sag solda yatamiyorum ya

Gercekten en guzeli acmamak telefonu, duymamak. Bos bos sorular konusmalar ne gecicekse ellerine.
Simdi hassasiz ya acaba dogumdan sonra daha mi fena olcaz acaba? Ben simdi tahammul edemiyorum insanlarin konusmalarina, dogumdan sonra daha beter olacak sanirim. Esimin ailesi de bizde olacak, gelen giden de olur, odama kapanir emzirir uyurum napim. Dedim esime kimse tepemde konusmasin, ben susturamazsam sen sustur lutfen..
Dogum sonrasi bu haller dogumun kendisinden cok korkutuyor beni resmen :) belki de bu korku yuzunden bebisimin hala gelesi yoktur..

Gecmis olsun... elini agir islerdede kullanmamaya calis... pc deki klavye yemek dograma caydanlik tasima elini bukucek seylerden kacinirsan agrisi asiriya kacmaz... ayni durum kaynanamdada vardi 2 elinide ameliyat yaptilar suan iyi sukur agrisi yok ama yasi buyuk oldugu icinde cok dikkat ediyor kullandigi yemek bicagi özel olanlardan aksi taktirde bazen acir...

papatyaorjdan alıntı
asagidaki takvimde 38inci haftada oldugunu söyluyor.. bebis öndenmi gidiyor ki ? bebisten bebisede degisyor sanirim bu oynama durumu benimki bazen hareketsizken bazen asiri hareketli hatta sabah kesin suyunu patlaticak dedim okadar hareket ettiki canim yandi oturamadim uzanamadim oflayip durdum ama suan tik yok ne sanci kaldi ne bisey

canım sata gore 38. haftanın besıncı gunundeyım yanı 38 bıtmıs 39. haftanında besıncı gunu ıcındeyım takvımdede zaten 39 dıyor. ıkı gun sonra 39 bıtıp 40 a gırcem zaten bu hesaplamayı zor ogrendım ama drda aynısını dıyo ben bır ay gırememıstım buraya geldıgımde sıfremı unuttum yenı sıfre alınca takvımı yenıledım yanlıs olabılır belkıi... 40 ın ıcındeyken sezaryan olcam kısaca

Benden öndesin simdi demekki bende yanliz kaldim Desider le doguramadik gitti diyordum :)) benim 40 olmama 5 gun var.
Hayirlisiyla sorunsuz eline alirsin insallah prensini

hay allah grcmis olsun uzuldum cok ama sasirdim da hangi dr gitmedin hayatim nie ihmal ediosun...
canim dogumun nerde oldu hangi hastane bas agriin bel agrin oldumu epiduralle ilgili....birde sutun ne zaman geldi.....simdi sana geleim )) allah anali babali buyutsun bol sutlu saglikli gunleriniz olsun...

canim burda olsa o cocugu kirk kere almislardi 15,,10 yuksek bi tansiyon yok kan yok idrar yok tahlil bi dunya risk war nie hala senide bebegide bu kadar yoruolar bu ilk sitemimdi....

...heralde orda bunlar cok normal seyler hayatim belki de o yuzden yurt disindaki cocuklar bomba gibi saglikli normal karsilanan seyler ki bu kadar rahatlar...wardir bi bildikleri alah hayirli gunler nasip etsin canim tecrubeliler hep yasiolar bunlari diye icini rahatlatcaksin artik hayatim ;))

Heey ben de doğurdum listeye unutmayın 25 nisanda :))

İnşallah canım, sana dua ettim inşallah hemen ağrılarından kurtulup güzel bir lohusalık geçirebilirsin.
Sağol cnm dualarınız kabul oldu hemen bugün iyiyim çoook şükür

Herkese merhaba kizlar

Hayırlı olsun cnm gözün aydın benim gibi olmuş seninki de

Bugun cokmu bahsettim ne kaynanam demin aradi ama tatli dille guzelce durumumu sordu yine preeklempsi durumunu merak ediyor ve sagligimi sorup duruyor annem gibi hadi dogsun artik hadi haber bekliyoruz diye strese sokmuyor...az öncede gecmis olsun kendini strese sokma bebek dogacagi zamani biliyordur kendini hazir hissedince gelicek dedi ve saglimizi sordu sagolsun da 2 gunde 1 sormasi bana cok geliyor... annemlerde msj atmis aksam hemen uyuma ariycaz demisler pesin pesin :))
annemin tansiyondan filan haberi yok suan gunde 1 ariyorken 10 olurdu korkudan söyleyemiyorum kadina:)))

ben geldim doğuramadan geldim bugün suni sancı verecekti doktorum kaçtım.bebeğim büyüdükçe rahim yukarı çıkmış bebek kanalda değilmiş.karnımda inmemiş.sancılarım durmuş.eee benim miniğim beklemek istiyo galiba.doktorumda gidecek ama napalı artık kısmetimize ne olursa . doğum biden başla mı ki yoksa daha bekler mi günümüzde az kaldı şaşırdım şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…