2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Eki Görüntüle 1093279 bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok çok tatlı olmuşlar, herkes bayılacak.

çooook teşekkür ederim kızlar. başta bırakacaktım valla umutsuzluğa kapılmıştım, iyi ki varsınız. sevgiler

Son haliyle gerçekten çok güzel oldular.

normalde kac bilemiyrm ama beni de ates basiyr, terliyrm baya. atesim cikti sanip olcuyorum ama 35,5-36,0 arasinda degisiyr. normal sanirim.sizinde.

Aynı şekilde ateş basıyor, ter boşanıyor bır anda...

Bebek ve anne cantasını ayrı yaptım. Bebek cantasına hastane cıkısı setlerını, bez, ıslak mendil, yedek tulum ve bodyler koydum.
Kendı cantama gecelik takımlarımı, sabahlık, terlık, taçlar, makyaj ve temızlık malzemelerı, tek kullanımlık sezeryan kulodları, normal alt ve ust camasırlar, corap vb koydum.

Biberon, emzik, gogus kalkanı bır de manuel pompamı sterıl edıp koyucam ama beklıyorum henuz bugun yarın yaparım.

hatta o ates basmalarda bazen yuzum ve bogazimi sariyr ve nefes alamiyorum. bakalim son zamanlarimiz. sanirim ondan oluyor bunlar. benimki kanala girdi bekliyor. ne zaman keyfi olursa gelecek.

Ağırlık merkezi değil benim aptallığım resmen! Topuklu terliklerle yeni silinmiş granit merdivenden elim kolum dolu inmeye kalkışıyorum. Bu nasıl bi akıl... Annem de ilk "poponun üstüne mi düştün?" Diye sordu..
Ya ben takmazdim ama gecen burda biri yazmıştı, kadın düşmüş bebeği ölmüş falan ben ondan çok etkilendim çok üzüldüm... Yüzdük kuyruğuna geldik, sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bahsettiğin konuyu hatırlıyorum ama o karnının üstüne düşmüştü.ben spor ayakkabıyla kaydım topuklu terlik cidden iddalıymış canım ne diyim sana.dikkat etmek lazım son haftalardayız allah korusun hepimizi.

kizlar hastaneye bebek icin bir islak mendil birde bezin en alt sirasini koydum posetiyle yeterli dimi....kendimin bezi mendili ayri ;;))))

kızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum
Ooo o 3 günde neler olur ki hem 42.haftayı bulan doğumlar var stres yapma bence inşallah nasıl olduğunu anlamadan hızlıca açılır dogurursun bir avazda
Canim dün benimde bacaklarım ayrılıyor az daha son anda toparladim ama heyecan ve korkudan titredim resmen allah korusun bizleri de bebişlerimizi de

Yaa geçenlerde ben de alıntı yaptım yazdım yazdım bi baktım hicbirsey yok sinir oldum valla...allah bir kolaylığı verir melekler kismetleriyle bereketli gelirler inşallah maddiyat konusu insanı yoruyor altından kalabilir inşallah biz de tek maaşa düştük 2 aydır

Çok bilen çok konuşan ve büyük konuşan insanlara allah gösteriyor valla benim çevremde de var böyle tipler allah bizim sonucunu Hayretsin.

Bir panorama yapayım bari
22.hafta 28.hafta 37.hafta

Eklentiler

• $1398798828216.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $1398798866071.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $1398798910117.webp
    6 KB · Görüntüleme: 58

yap yap bn nasilsa goremiorum ;)))

41 kere maasallah fit anne..... Son resmi görünce bana çok aşağıda tasıyorsun, asagı ınmıs dıyenlerın ne demek ıstedıgını anladım. Yarın resim koyarım fırsat bulabilirsem ben de.

Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin

ahh canım üzülme ne olur geçici bir sorundur.kaç haftalıktınki sen.dualarım seninle.inşallah biran önce kavuşursun yavruna.

41 kere maasallah fit anne..... Son resmi görünce bana çok aşağıda tasıyorsun, asagı ınmıs dıyenlerın ne demek ıstedıgını anladım. Yarın resim koyarım fırsat bulabilirsem ben de.

benimkide çok aşağıda göğsümün altı tamamen boşaldı resmen beş parmak aşağıda bizimkide...eğer daha zamanım olsa destek korse alacaktım

Ah Kıyamam ben ona yaa Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de

Umarım kavusmussunuzdur

Canim Allah anali babali büyütsün abimin oğlu da 3 gün kuvezde yattı çıktı şimdi turp gibi maşallah yüreğini ferah tut, bu arada kaçınci haftada doğum yaptın telden giriyorum takvim görünmüyor

hay allah bu nie ki simdi kg da masallah ii allah saglik sifa wrsin bol sutun olsun tatlim uzulme gecicek buda tez vakitte insallah...
bence yeterli olur.ben kendime orkid gece için olandan koydum sen bez derken ne koydun merak ettim

aynı bennnnnn

canim tam o dedigini kast ettim ;))) bi paket koydum bende ondan 10 lu mu ne.......bide normal islak mendil koydum sagimi solumu silmeye bide dediler ki hasta bezi aldiriolarmis ilk saatlerde altimiza yaymaya oralarda pagali olur dedileer bide onu alicam yarin yada cumartesi...bilmiorum benden isterlermi her hastanede istiolar mi ama napim orda para harcamaktansa getirim ewe kullanilmazsa

Canim sen 6 mayısta sezeryan olcaktin yanlıs hatırlamıyorsam nen var grip mi oldun, ben de grip gibiyim bi aksilik olmazsa iki hafta sonra sezeryan istiyorum dr a yarın gidicem ama grip olunca sezaryana almiyorlar diye duymuştum bakalım hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…