Eki Görüntüle 1093279 bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çooook teşekkür ederim kızlar. başta bırakacaktım valla umutsuzluğa kapılmıştım, iyi ki varsınız. sevgiler
normalde kac bilemiyrm ama beni de ates basiyr, terliyrm baya. atesim cikti sanip olcuyorum ama 35,5-36,0 arasinda degisiyr. normal sanirim.sizinde.
selam kızlarrr vee nıhayettt bende evımdeyım artıkk,, ınşallah kalan az zamanımda heseyımı hazzırlayabılcem.. daha trıh bellı değil aama 10 mayıs gıbı görünüyor bakalım hayırlsıyla ınşallah,, hastane çantasına neler koydunuz yardımcı olabılrımsınız ben daha hazırlmadım da :)
Çok çok tatlı olmuşlar, herkes bayılacak.
Son haliyle gerçekten çok güzel oldular.
Aynı şekilde ateş basıyor, ter boşanıyor bır anda...
Bebek ve anne cantasını ayrı yaptım. Bebek cantasına hastane cıkısı setlerını, bez, ıslak mendil, yedek tulum ve bodyler koydum.
Kendı cantama gecelik takımlarımı, sabahlık, terlık, taçlar, makyaj ve temızlık malzemelerı, tek kullanımlık sezeryan kulodları, normal alt ve ust camasırlar, corap vb koydum.
Biberon, emzik, gogus kalkanı bır de manuel pompamı sterıl edıp koyucam ama beklıyorum henuz bugun yarın yaparım.
canım bende dün düştüm ayağım kaydı.artık vücüdümüzün ağırlık merkezi değiştiği için sanırım oluyor böyle.ama ben epey uçtum sonra hooop yere popomun üstüne oturdum.bir süre bişey olmamıştır dedim ama bebek az hareket edince doktora gittim şükür bişey yokmuş.sen tamda düşmemişsin bebekte hareket ediyorsa bişey yoktur merak etme bence.
Ağırlık merkezi değil benim aptallığım resmen! Topuklu terliklerle yeni silinmiş granit merdivenden elim kolum dolu inmeye kalkışıyorum. Bu nasıl bi akıl... Annem de ilk "poponun üstüne mi düştün?" Diye sordu..
Ya ben takmazdim ama gecen burda biri yazmıştı, kadın düşmüş bebeği ölmüş falan ben ondan çok etkilendim çok üzüldüm... Yüzdük kuyruğuna geldik, sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooo o 3 günde neler olur ki hem 42.haftayı bulan doğumlar var stres yapma bence inşallah nasıl olduğunu anlamadan hızlıca açılır dogurursun bir avazdakızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum
Canim dün benimde bacaklarım ayrılıyor az daha son anda toparladim ama heyecan ve korkudan titredim resmen allah korusun bizleri de bebişlerimizi deOfff bugün ayağım kaydı düşer gibi oldum bi yerimi vurmadım ama aniden bacaklarım iki yana ayrıldı. Bebek hareket ediyosa iyidir değil mi? Bisey olmamistir heralde diyorum ama kafamdan da atamıyorum bi türlü.
kizlar sabah beri okudum yazdim cewapladim alintiladim ey hak bir cuwal altin birak ;;;)))
hic biri yok yaww dedim bunlar beni ne demege yok sayio harbiden okumazliga mi wuuruolar alintilamadan cewaplamis olan wardir die geri bi baktim annaaammmmmm yok ya benim yazdiklarim netten mi telden mi bilmem walla ;;))) ama gunahinizi aldim yani yer acildi yenileruni isleyebilirsiniz ))
Dogum yapan arkadaslarim bu gub kiler pek pozitiff superler allahim o kg da bebeklrr alip bu sekil haber wermeyi nasip etsin....hepsinin saglikli sihhatli gunleri bol sutleri bol uykulari olsun dikisleri hic anlamadan hoopp gecip gidiwersin)) amin
Hala dogurmadim gordugunuz gibi gece elime tel alcak gucum yok idi kasilma adet sancisi garip akinti kasinti sabahi sabah ettim ezanda uyuya kaldim 1 e kadar uyumusum yuh okuz dedim)) ; )))
Sonra annem geldi yapilcak bisi warmi gelim mi ...sen bilirsin hastayimda ama bulasmaz ....sen bilirsin ....geldi hasta fenalasti aksama kadar yat dedim gitme bu halde ewe yapilcaklar kaldi neyse kardesim geldi aldi teslim ettim tost yaptim ilaclarini icirdim ;))) ha ha ben 9 ayini biitirmis hamileyim oysaki 2 gun once dedemle dun ananemle ugrasiodu ama bana hep pert gelio neyse doguma kadar kendine gel anne die yalwardim resmen sagligini bozana kadar ugrasti.....
Yarin randewumuz war maasimiz yatmadi 1 hafta sonra dogum war hastane parasindan basja 3 tl miz yok kenarda...allah maddi sikintidan baska dert wermesin demegi ogrendim....bu sene tam 10 yas yaslandigima kellemi kesebilirim....allha sukurler olsun...
Beni kiyasladiklari cok saglikli beslenen ama 30 kg alan zengin akrabamiz senin gobek cok kucuk derken 2800 kg da bebegini sezaryen mi oda analikmi derken genel anestezi zsezaryen ile dogurmus ;)) bayiltin beni demis kapida .....bu isler kismet iste ....buyuk konusmucan ))
Bakalim yarin dr.um bnmle neler konusucak ilk kez sormak istedigim bisi yok tewekkul ile gidicem bir tek anestesi de fikrimi solerim okadar ;)
Ooo o 3 günde neler olur ki hem 42.haftayı bulan doğumlar var stres yapma bence inşallah nasıl olduğunu anlamadan hızlıca açılır dogurursun bir avazda
Canim dün benimde bacaklarım ayrılıyor az daha son anda toparladim ama heyecan ve korkudan titredim resmen allah korusun bizleri de bebişlerimizi de
Yaa geçenlerde ben de alıntı yaptım yazdım yazdım bi baktım hicbirsey yok sinir oldum valla...allah bir kolaylığı verir melekler kismetleriyle bereketli gelirler inşallah maddiyat konusu insanı yoruyor altından kalabilir inşallah biz de tek maaşa düştük 2 aydır
Çok bilen çok konuşan ve büyük konuşan insanlara allah gösteriyor valla benim çevremde de var böyle tipler allah bizim sonucunu Hayretsin.
Bir panorama yapayım bari
22.hafta 28.hafta 37.hafta
Ooo o 3 günde neler olur ki hem 42.haftayı bulan doğumlar var stres yapma bence inşallah nasıl olduğunu anlamadan hızlıca açılır dogurursun bir avazda
Canim dün benimde bacaklarım ayrılıyor az daha son anda toparladim ama heyecan ve korkudan titredim resmen allah korusun bizleri de bebişlerimizi de
Yaa geçenlerde ben de alıntı yaptım yazdım yazdım bi baktım hicbirsey yok sinir oldum valla...allah bir kolaylığı verir melekler kismetleriyle bereketli gelirler inşallah maddiyat konusu insanı yoruyor altından kalabilir inşallah biz de tek maaşa düştük 2 aydır
Çok bilen çok konuşan ve büyük konuşan insanlara allah gösteriyor valla benim çevremde de var böyle tipler allah bizim sonucunu Hayretsin.
Bir panorama yapayım bari
22.hafta 28.hafta 37.hafta
kizlar hastaneye bebek icin bir islak mendil birde bezin en alt sirasini koydum posetiyle yeterli dimi....kendimin bezi mendili ayri ;;))))
ah ah 9 aydir sewip sewip dolaba koyuorum geri ;)))
kizlar hastaneye bebek icin bir islak mendil birde bezin en alt sirasini koydum posetiyle yeterli dimi....kendimin bezi mendili ayri ;;))))
Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
41 kere maasallah fit anne..... Son resmi görünce bana çok aşağıda tasıyorsun, asagı ınmıs dıyenlerın ne demek ıstedıgını anladım. Yarın resim koyarım fırsat bulabilirsem ben de.
Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
benimkide çok aşağıda göğsümün altı tamamen boşaldı resmen beş parmak aşağıda bizimkide...eğer daha zamanım olsa destek korse alacaktım
hay allah bu nie ki simdi kg da masallah ii allah saglik sifa wrsin bol sutun olsun tatlim uzulme gecicek buda tez vakitte insallah...Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
bence yeterli olur.ben kendime orkid gece için olandan koydum sen bez derken ne koydun merak ettim
aynı bennnnnn
kizlar sabah beri okudum yazdim cewapladim alintiladim ey hak bir cuwal altin birak ;;;)))
hic biri yok yaww dedim bunlar beni ne demege yok sayio harbiden okumazliga mi wuuruolar alintilamadan cewaplamis olan wardir die geri bi baktim annaaammmmmm yok ya benim yazdiklarim netten mi telden mi bilmem walla ;;))) ama gunahinizi aldim yani yer acildi yenileruni isleyebilirsiniz ))
Dogum yapan arkadaslarim bu gub kiler pek pozitiff superler allahim o kg da bebeklrr alip bu sekil haber wermeyi nasip etsin....hepsinin saglikli sihhatli gunleri bol sutleri bol uykulari olsun dikisleri hic anlamadan hoopp gecip gidiwersin)) amin
Hala dogurmadim gordugunuz gibi gece elime tel alcak gucum yok idi kasilma adet sancisi garip akinti kasinti sabahi sabah ettim ezanda uyuya kaldim 1 e kadar uyumusum yuh okuz dedim)) ; )))
Sonra annem geldi yapilcak bisi warmi gelim mi ...sen bilirsin hastayimda ama bulasmaz ....sen bilirsin ....geldi hasta fenalasti aksama kadar yat dedim gitme bu halde ewe yapilcaklar kaldi neyse kardesim geldi aldi teslim ettim tost yaptim ilaclarini icirdim ;))) ha ha ben 9 ayini biitirmis hamileyim oysaki 2 gun once dedemle dun ananemle ugrasiodu ama bana hep pert gelio neyse doguma kadar kendine gel anne die yalwardim resmen sagligini bozana kadar ugrasti.....
Yarin randewumuz war maasimiz yatmadi 1 hafta sonra dogum war hastane parasindan basja 3 tl miz yok kenarda...allah maddi sikintidan baska dert wermesin demegi ogrendim....bu sene tam 10 yas yaslandigima kellemi kesebilirim....allha sukurler olsun...
Beni kiyasladiklari cok saglikli beslenen ama 30 kg alan zengin akrabamiz senin gobek cok kucuk derken 2800 kg da bebegini sezaryen mi oda analikmi derken genel anestezi zsezaryen ile dogurmus ;)) bayiltin beni demis kapida .....bu isler kismet iste ....buyuk konusmucan ))
Bakalim yarin dr.um bnmle neler konusucak ilk kez sormak istedigim bisi yok tewekkul ile gidicem bir tek anestesi de fikrimi solerim okadar ;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?