2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım ya zannetmem bu kıloda dogacagını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki ayrıca kilosu çok güzel daha fazla beklerse belki hem senin hem onun için iyi olmaz ... Burda bir arkadaşın 1500 gram doğdu bebeği 2800 doğan da sağlıklı 3 kg doğan da ... Kilodan çok sağlıklı olsun dşye dua etmek en güzeli 3650 gram diyorsun en fazla yanılma payı 300 gram olsa bile 3350 gayet iyi ... Ben sağlıklı olsun diye dua ediyorum nasıl ki yaşantımızda herkesin kilosu farklıysa bebeklerin de doğum kiloları birbirinden farklı ... Hepsinin aynısı olmasını bekleyemeyiz... Uzun lafın kısası hiç kafana takacak bişey yok gayet rahat ol :))

bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum

Ben gecen hafta muayeneye gittigimde yuru hareket et bol bol asagi insin bebek dedi doktor. Senin de yeni mi indi bebisin gozun aydin saglikla al kucagina

Ya bilmiorum ki sanirim yeni indi :)) Ben cok anlayamadim, sadece daha sik tuvalete gitmeye basladim bi ara simdi o da daha normale dondu.. Gecen Cuma gunku kontrolde doktor alttan muayene etti ve bebek asagi inmis dedi ama daha acilma yok dedi.. Ama ben hala ayaklarimi ust uste koyabilioruum ? Kanala girdigi anlamina gelmiyor heralde bu durum di mi?

kızlar bu ayak ayak üzerine atma olayı nasıl ben kacırdım galiba bana döndü diyeli cok oldu hatta kanalda diyeli de ultrason da bile gösterdi 36. Haftada huni gibi bi görüntü ve bebegin kafası vardı hala dogurcam

Maşallah çok güzeller

Korkma canım dr unla irtibat halinde ol yarın bebisin geliyor bak ne heyecanlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet heyecanliyim gercekten buz koydum indi biraz, sabah sezeryan oncesi doppler cekilecek hayirlisi bakalim :) hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorum..

Suni sanci da ayni sekilde yapilabiliyor ama oda dedigim gibi acil durumlarda suni de sezeryanda...
Eltimde gebelik zehirlenmesi cikti hastaneye gittigi gibi seruma bagladilar 2 gun boyunca tansiyonun dusmeyince suniyle dogurttular...
ama sukur benimki okadar ileride degil idrarimdaki protein ya ortalarda yada dusuk cikiyor eger oda tansiyonum gibi yukseklerde gezseydi suni gerekebilirdi
ama suan bile risk oldugu icin en ufak bas agirisinda hastaneye gitmem gerektigini söyluyolar....

Sanci dedikleri sey bende var sanirim artik 2 gundur disariya ciktigimda tamamen geciyor evdeyken sancim oluyor cok ilginc :))
bende hastane cantami 38 e girdigim gun hazirlamistim... gec bile kaldim diyordum

Nisanin gelmis ama bu demek olmuyorki nisan gelir gelmez dogurucaksin.... nisani gelipte gunlerce hatta haftalarca doguramayan arkadaslar var burda.

kızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum
Bi Desiderle ben kaldim saniyordum bugun Desiderinde suyu gelince bi ben kaldim diye uzulmustum :)) Neyseki yanliz degilmisim insallah gelir bebisler 40 i gecirmesinlerde... Cinsiyeti nedir bebisin?

Eki Görüntüle 1093279 bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum

Cok tatli olmus gule gule kullanin :)

Selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir her zaman okuyamıyorum artık şimdi bakıcam biraz bakalım kimler doğurmuş :)

Yok canım ben zayıf dogar dıe degılde erken dıye korkuyorum 1 Nısanda benimle aynı haftada kuzenım dogum yaptı bebegı sarılık oldu Bı yün hastanede yattı bebegı gobegı 17 gun dustu bır aylık olacak hala sarılık ondan korkuyorum yoksa kılo onemlı degıl

ıkı sezaryan arası kac ay canım. ılk dogumu ne zmn yaptın... Ben druma sordum ıkıncıyı ne zaman yapalım. Dogumdan sonra 6 ay gecsın oyle dedı. Sen hemenmı hamıle kaldın

Yok canım ıkı dogum arası ıkıbucuk yıl doktor daha bekletemem kılo alır rahîm yırtılır gıbı seyler soyledı korktum

Offf bugün ayağım kaydı düşer gibi oldum bi yerimi vurmadım ama aniden bacaklarım iki yana ayrıldı. Bebek hareket ediyosa iyidir değil mi? Bisey olmamistir heralde diyorum ama kafamdan da atamıyorum bi türlü.

seninle aynı haftadayız bende muayeneden korkuyorum ama dr saçmalamış yani seni korkutmak için özelliklemi söyledi bunları ,muayeneye giderken zeytinyağı sürün kayganlaşıp muayene daha rahat olur ben öyle yapmayı düşünüyorum

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar maşallah hepinize

canım bende dün düştüm ayağım kaydı.artık vücüdümüzün ağırlık merkezi değiştiği için sanırım oluyor böyle.ama ben epey uçtum sonra hooop yere popomun üstüne oturdum.bir süre bişey olmamıştır dedim ama bebek az hareket edince doktora gittim şükür bişey yokmuş.sen tamda düşmemişsin bebekte hareket ediyorsa bişey yoktur merak etme bence.

kizlar sabah beri okudum yazdim cewapladim alintiladim ey hak bir cuwal altin birak ;;;)))

hic biri yok yaww dedim bunlar beni ne demege yok sayio harbiden okumazliga mi wuuruolar alintilamadan cewaplamis olan wardir die geri bi baktim annaaammmmmm yok ya benim yazdiklarim netten mi telden mi bilmem walla ;;))) ama gunahinizi aldim yani yer acildi yenileruni isleyebilirsiniz ))

Dogum yapan arkadaslarim bu gub kiler pek pozitiff superler allahim o kg da bebeklrr alip bu sekil haber wermeyi nasip etsin....hepsinin saglikli sihhatli gunleri bol sutleri bol uykulari olsun dikisleri hic anlamadan hoopp gecip gidiwersin )) amin

Hala dogurmadim gordugunuz gibi gece elime tel alcak gucum yok idi kasilma adet sancisi garip akinti kasinti sabahi sabah ettim ezanda uyuya kaldim 1 e kadar uyumusum yuh okuz dedim )) ;)))

Sonra annem geldi yapilcak bisi warmi gelim mi ...sen bilirsin hastayimda ama bulasmaz ....sen bilirsin ....geldi hasta fenalasti aksama kadar yat dedim gitme bu halde ewe yapilcaklar kaldi neyse kardesim geldi aldi teslim ettim tost yaptim ilaclarini icirdim ;))) ha ha ben 9 ayini biitirmis hamileyim oysaki 2 gun once dedemle dun ananemle ugrasiodu ama bana hep pert gelio neyse doguma kadar kendine gel anne die yalwardim resmen sagligini bozana kadar ugrasti.....

Yarin randewumuz war maasimiz yatmadi 1 hafta sonra dogum war hastane parasindan basja 3 tl miz yok kenarda...allah maddi sikintidan baska dert wermesin demegi ogrendim....bu sene tam 10 yas yaslandigima kellemi kesebilirim....allha sukurler olsun...

Beni kiyasladiklari cok saglikli beslenen ama 30 kg alan zengin akrabamiz senin gobek cok kucuk derken 2800 kg da bebegini sezaryen mi oda analikmi derken genel anestezi zsezaryen ile dogurmus ;)) bayiltin beni demis kapida .....bu isler kismet iste ....buyuk konusmucan ))

Bakalim yarin dr.um bnmle neler konusucak ilk kez sormak istedigim bisi yok tewekkul ile gidicem bir tek anestesi de fikrimi solerim okadar ;)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…