Canım ya zannetmem bu kıloda dogacagını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gecen hafta muayeneye gittigimde yuru hareket et bol bol asagi insin bebek dedi doktor. Senin de yeni mi indi bebisin gozun aydin saglikla al kucagina
Ya bilmiorum ki sanirim yeni indi :)) Ben cok anlayamadim, sadece daha sik tuvalete gitmeye basladim bi ara simdi o da daha normale dondu.. Gecen Cuma gunku kontrolde doktor alttan muayene etti ve bebek asagi inmis dedi ama daha acilma yok dedi.. Ama ben hala ayaklarimi ust uste koyabilioruum ? Kanala girdigi anlamina gelmiyor heralde bu durum di mi?
Maşallah çok güzeller
Korkma canım dr unla irtibat halinde ol yarın bebisin geliyor bak ne heyecanlı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suni sanci da ayni sekilde yapilabiliyor ama oda dedigim gibi acil durumlarda suni de sezeryanda...Ya ben sunu anlamadim.. Tamam Amerika'da da hep normal dogum bekleniyor, sezaryen normal sartlarda yapilmiyor. Ama suni sanci da mi verilmiyor orada? Yani tamam sezaryen yasak ama dogum neden tetiklenmiyor ki? Bu arada bayadir yazamadim ama takipteyim hepinizi:) Benim de karnim asagi inmis, doktor 2 hafta icinde gelebilir bebis dedi.. Beklioruz bakalim.. Agrim sancim da yok ama hala... Saedece cook arada boyle bir bicak saplanmasi gibi bir his oluyor asagilarda sonra geciyor... Hala hastane cantam hazir degill :/ Bu arada taze annelerin hepsini tebrik ediyorum! Darisi basimiza:)
Nisanin gelmis ama bu demek olmuyorki nisan gelir gelmez dogurucaksin.... nisani gelipte gunlerce hatta haftalarca doguramayan arkadaslar var burda.Kızlar geçen hafta mukus plug dediğimiz özür dileyerek söylüyorum şeffaf sümüksü ama kopmayan kıvamda nişanım gelmişti.bugünde açık kahve sürekli akıntım gelmekte.yarın sabah kontrolüm var.sizde de oldu mu böyle birşey.korkmalımıyım😱yoksa normal mi?internetten baktığımda buna da nişan deniyormuş galiba.doğru mu?
Bi Desiderle ben kaldim saniyordum bugun Desiderinde suyu gelince bi ben kaldim diye uzulmustum :)) Neyseki yanliz degilmisim insallah gelir bebisler 40 i gecirmesinlerde... Cinsiyeti nedir bebisin?kızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum
Cok tatli olmus gule gule kullanin :)Eki Görüntüle 1093279 bunlarda benim keceden yaptigim hediyelik magnetlerim :) tabi foto eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum
Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki ayrıca kilosu çok güzel daha fazla beklerse belki hem senin hem onun için iyi olmaz ... Burda bir arkadaşın 1500 gram doğdu bebeği 2800 doğan da sağlıklı 3 kg doğan da ... Kilodan çok sağlıklı olsun dşye dua etmek en güzeli 3650 gram diyorsun en fazla yanılma payı 300 gram olsa bile 3350 gayet iyi ... Ben sağlıklı olsun diye dua ediyorum nasıl ki yaşantımızda herkesin kilosu farklıysa bebeklerin de doğum kiloları birbirinden farklı ... Hepsinin aynısı olmasını bekleyemeyiz... Uzun lafın kısası hiç kafana takacak bişey yok gayet rahat ol :))
Ne kadar yakın ki?
Korkma artık yarın kavuşuyorsun inşallah.
ıkı sezaryan arası kac ay canım. ılk dogumu ne zmn yaptın... Ben druma sordum ıkıncıyı ne zaman yapalım. Dogumdan sonra 6 ay gecsın oyle dedı. Sen hemenmı hamıle kaldın
Cok guzeller gule gule eskitirsiniz insallah :)
Merhabalar muhtemel doğum tarihim 27 Mayıs, şuan 35+5 im ve dün çatı muayenesi oldum daha doğrusu olamadım , normalde ilişkide de kasılıyorum dr a da söyledim 2 kez denedi ama seni muaynee edemiyorum, bunu yaptırmıyorsan normal doğumuda yapamazsın dedi. Eğer normal doğum da ısrar edersen ve doğumdada kasılırsan çocuk spastik doğabilir oksijensiz kaldığı için gibi bişler dedi .ben sezeryan olmaktan çok korkuyorum birde bakacak kimsem yok. artı malesef kilolu bir hamileyimde toparlanamam diye de korkum var bana ne öneririsiniz çokkk çaresizim resmen ... dünden beri düşünmekten hiç uyuyamadım kafayı yicem. haftaya tekrar muayene edicem o zaman kadar kendini gevşetmeye çalış yoksa sezeryan yaparım ama illa normal istersen sorumluluk kabul etmem bebek riske girer diyor .... offffffffffffffff offffffffffff:2::18:
bana bir akıl verin yol gösterin ne olurr((((((((
gunaydin guzel anneler ben kiximi 24.04.2014 de 13;45 de kucagima aldim spinal sezeryan oldum cok rahatti gazim o gun cikti gece ertesi gun ciktik aksam hastaneden hersey yollunda bugun dr knt var bakalim kizim 3.260 gram 50cm dogdu 38+3 de dogdu ada hanim cok guzel bir dogumdu allah herkese nasip etsin tez vakitte kurtarsin dogum yapan anneleride tebrik ediyorum takip edemiyorum bu arada hemen sutim geldi sukurler olsun emiyor kizim bol bol dinlenin uykusuz gunler geliyor :))
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar maşallah hepinizeSelam canlar,
Pazartesi sabaha karsi 2de bidigimi epudural sezaryenle kucagima aldim, yaklasik 24 saat sanci cekmeme ragmen bebis tesrif etmeyince daha da uzatmadikikimiz de iyiyiz, hastaneden taburcu olmayi bekliyoruz, hersey yolunda cok sukur, sutumuz de var...Bugunu yasatan, bu melegi bana emanet eden Rabbime sukurler olsun...
Bu arada delikanlim 3500 gr, 52 cm dogdu, bi gun onceki ultrasondan daha agir geldi....
Bu sure zarfinda doguran diger arkadaslari teb
rik ederim, Allah saglik sihhat versin, anali babali buyutsun... Bekleyen canlara da bi avazda dogum dilerim...
Gorusmek uzere
Offf bugün ayağım kaydı düşer gibi oldum bi yerimi vurmadım ama aniden bacaklarım iki yana ayrıldı. Bebek hareket ediyosa iyidir değil mi? Bisey olmamistir heralde diyorum ama kafamdan da atamıyorum bi türlü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecen haftalarda konuşmuştuk hani şu sol ayagın topugunu sağ ayagın basparmağı ustune koymayı ..........artık yapamıyorum :))
2.5 yıl bence yakın degıl ama benı cok korkuttu doktor
Benım de tam 3 yıl. Sezeryan yerımde hıcbır agrı gerılme vs olmadı, senın durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?