Bıraz daha koyabılırsın bence cnm
off illa kalk yine diosun arabaya koycaz yarin cantalarida ondan kalk otur helak oldum..neyse 3,,5 te senin icin ekliyim hadi....Ona ıyı degıl dıyorlar bebegı sıkıstırıyormuymus neymıs. Benım de 5 parmaktan fazla asagıda.
Canim sen 6 mayısta sezeryan olcaktin yanlıs hatırlamıyorsam nen var grip mi oldun, ben de grip gibiyim bi aksilik olmazsa iki hafta sonra sezeryan istiyorum dr a yarın gidicem ama grip olunca sezaryana almiyorlar diye duymuştum bakalım hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
off illa kalk yine diosun arabaya koycaz yarin cantalarida ondan kalk otur helak oldum..neyse 3,,5 te senin icin ekliyim hadi....
benim 4,5 parnak asada ;))
ewet 6 mayis sezaryen tarihim canim....hastasan genel anestezi wermeyip epidural yapiolar ama sezaryene engel degil......fakat ben ii m orda hasta olan annem bahsettigim canim....
Geçmiş olsun annene, epidurale engel değil mi iyi sevindim :)
Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
Ya bilmiorum ki sanirim yeni indi :)) Ben cok anlayamadim, sadece daha sik tuvalete gitmeye basladim bi ara simdi o da daha normale dondu.. Gecen Cuma gunku kontrolde doktor alttan muayene etti ve bebek asagi inmis dedi ama daha acilma yok dedi.. Ama ben hala ayaklarimi ust uste koyabilioruum ? Kanala girdigi anlamina gelmiyor heralde bu durum di mi?
Nisanin gelmis ama bu demek olmuyorki nisan gelir gelmez dogurucaksin.... nisani gelipte gunlerce hatta haftalarca doguramayan arkadaslar var burda.
Bi Desiderle ben kaldim saniyordum bugun Desiderinde suyu gelince bi ben kaldim diye uzulmustum :)) Neyseki yanliz degilmisim insallah gelir bebisler 40 i gecirmesinlerde... Cinsiyeti nedir bebisin?
Cok tatli olmus gule gule kullanin :)
Merak etme yakın değil benim de 3 yıl. İnş çok güzel geçer sağlocakla alırsın kıcağına ben korkuyodum hiç korktuğum gibi olmadı geçti bittiBugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı38+1 ız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
kızlar bu ayak ayak üzerine atma olayı nasıl ben kacırdım galiba bana döndü diyeli cok oldu hatta kanalda diyeli de ultrason da bile gösterdi 36. Haftada huni gibi bi görüntü ve bebegin kafası vardı hala dogurcam
Ya biri yazmisti ama kim hatirlayamiyorum, yere oturup bacaklarini uzatip , bi ayagin parmaklari uzerine diger ayaginin topugunu koymaya calisiosun.. Iki ayagini ust uste getiriosun yani.. Eger yapamiosan bebek asagi inmis demekmis galiba... Oyle biisler iste:)
Hangi uygulamayı kullanıyosun son çıkanı yükledim ben artık gorebiliyorum eski versiyonu kullanmayap yap bn nasilsa goremiorum ;)))
Valla billa fit değilim yaa 80e merdiven dayadım 😨benimki de çok yukarda belki iner önümüzdeki günlerde nefes aldırmıyor bana41 kere maasallah fit anne..... Son resmi görünce bana çok aşağıda tasıyorsun, asagı ınmıs dıyenlerın ne demek ıstedıgını anladım. Yarın resim koyarım fırsat bulabilirsem ben de.
Ya biri yazmisti ama kim hatirlayamiyorum, yere oturup bacaklarini uzatip , bi ayagin parmaklari uzerine diger ayaginin topugunu koymaya calisiosun.. Iki ayagini ust uste getiriosun yani.. Eger yapamiosan bebek asagi inmis demekmis galiba... Oyle biisler iste:)
Benimkide kiz olucak hayirlisiyla... Birde kiz bebisler 2 hafta önce dogar derler bizimkiler kurali bozdu :)yok canım yanlız değilsin :) umarım herşey yolunda gider sezeryan olmk istemiyorum..benim bebiş kız snınki?
Masallah canmOoo o 3 günde neler olur ki hem 42.haftayı bulan doğumlar var stres yapma bence inşallah nasıl olduğunu anlamadan hızlıca açılır dogurursun bir avazda
Canim dün benimde bacaklarım ayrılıyor az daha son anda toparladim ama heyecan ve korkudan titredim resmen allah korusun bizleri de bebişlerimizi de
Yaa geçenlerde ben de alıntı yaptım yazdım yazdım bi baktım hicbirsey yok sinir oldum valla...allah bir kolaylığı verir melekler kismetleriyle bereketli gelirler inşallah maddiyat konusu insanı yoruyor altından kalabilir inşallah biz de tek maaşa düştük 2 aydır
Çok bilen çok konuşan ve büyük konuşan insanlara allah gösteriyor valla benim çevremde de var böyle tipler allah bizim sonucunu Hayretsin.
Bir panorama yapayım bari
22.hafta 28.hafta 37.hafta
Allah yardimciniz olsun merak etme annesi bir an önce kendini topluycak minik bey yeterki moralini yuksek tut ki sutun gelsin....Kızlar bugün sabah 08.45 Sezar'yan oldum 3.550 gr 52 cm doğdu oğlum.ama çok üzgünüm oğlumu kucağıma alamadım nefes alıp vermesinde problem olduğu için küveze konuldu çok ağladım sütüm gelmiyor daha oğluma dahi dokunamadım ne olur dua edin
Protein ve yuksek tansiyon bendede var ama hic hastanede kalmam gerekmedi kötu hissedersen kalabilirsin demislerdi.... senin tansiyonun biraz dusuk gbi geldi bana bugunlerde kontrol altinda olmanda fayda var doktor kontrolunun haftada 2 defa yapilmasi gibi...kızlar bugün kadın doğum hastanesine gittim kontrol için. bebeğim iki hafta önden gidiyor her zamanki gibi herseyi normal kan ve idrar verdim ntsye bağlandım (şükür normal çıktı )kan değerim düşük çıktı yine. ama beni korkutan idrarda 100 mg protein çıktı zaten 5. aydan beri vardı tansiyonum 9-6 çıktı. dr yatış yapalım kontrol altıına alalım dedi bende istemedim ama korkuyorum şimdi de allah korusun birsey olur mu diye. benim gibi bu sorunu olanlar ne yapıyorsunuz.
develete gidenler size doğum için zaman söylüyorlar mı ya da sezeryan için gün verdiler mi. bu arada karnım bayağı aşağı indi günüme var ama erken gelir mi dr hiçbirsey demedi ki offf
Bu beyaz akinti dedigin mcus plug denilen sumuksu akinti degil sanirim kremsi bir akintiysa her hamilelikte son aylarda gelebiliyor... ama sirtindan kasiklarina dogru olan sanci dogum belirtisi bebisin gelisi yakin gibi.kizlar bgn yapiskan beyaz bi akintim oldu snra sirtimdan kasiklarima bi kac kez agri oldu.acile gttm bi parmak acilmam oldgnu dogumun yakin oldgnu soyledi doktor.yarn da gelir 2 haftaya da dedi oyyy cok btkinim cok gergnm bi yandan da heycanli var mi ayni durumda olan bnm gbi
Hangi uygulamayı kullanıyosun son çıkanı yükledim ben artık gorebiliyorum eski versiyonu kullanma
Valla billa fit değilim yaa 80e merdiven dayadım 😨benimki de çok yukarda belki iner önümüzdeki günlerde nefes aldırmıyor bana
Hay Allah ya inşallah kısa zamanda kavuşursun geçmiş olsun dualarım sizinle
Hic merak etme annesi oglunu alicaksin kucagina biraz sabir lazim sadece insallah... sadece yuksek tansiyondan dolayimi alindi oglun ve tansiyonun kaclardaydi acaba?Çok sağolun kızlar alıntı yapamıyorum uyuyamıyorum şuan hastahanedeyim oğlum 37.4 günlük yüksek tansiyondan dolayı erken alındı ona kavuşamamak çok zor Allah yardım etsin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?