Kizlar hamilelerin ateside normal insanlarinki gibi 37 derece olmali diye okudum ben asiri bir sekilde terliyorum ve vucudum kayniyor sanki sicaktan atesim 37 leri gecicek derken 34 cikiyor normal mi bu?
Maşallah çok güzelleroğluşumun gardrobu :)
odasına uygun tasarlayıp yaptırdığım kapı süsü :)
kendi tasarımımız ve üretimimiz olan bebek şekerimiz :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba, yarin 38+5 te sezeryan olacagim inş. Ama bu sabah kalktigimda sag ayagimda solun 2 kati bir sislik vardi doktorumu aradim,agri kizariklik yada nefes almada problem olup olmadigini sordu , su anda yok. Herhangi biri okursa hastaneye gelmemi soyledi damar tikanikligi olabilir dediaranizda benzer bir durum yasayan varmi? Dogumdan bir gun once cok.moralim.bozuldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kan alma sebepleride organlarima zarar verip vermediklerine bakiyolarmis biraz bile zarar vermisse alirlarmis ya o zararin gelmesini beklemekte sacma..
ama 1 degil 2 degil bu 10 gunde 4 doktorun 4 hemsirenin 2 de ebenin elinden gectim hepsine göre preeklempsi ilerlemedigi icin kendiliginden dogumun basladigini bekleyebilirmisiz... demekki dedigin gibi normal deyip kabullenicem aci gercekleri
Almaktan yana degiller yok anne vucudu hazir degil yok zaten bebek hazir olsa kendi gelir diyolar.. ve acil olmazsa dogurtmuyolar...
isin komik yani gecen ebeye sordum burada bir bebegin kilosu kac olunca sezeryana alinir diye öyle bir s1n1r yok dedi... cogu dogmayana kadar bilmiyor bile dedi benim gözler faltasi gibi acildi kapanmadi
aynen canım ya aşağıya okdar bası varki heh suyum patlıcak diyorum gece olunca insan kendini daha çok dinliyor kesenin patlama sesini bile duymuştum.gene oyle olacak zannediyorum.karın kasım yırtılacakmış gibi acıyor.helede iki gundur eklenen feci bel ağrısı tamam kanala oturdu gelme çabaları var dedirtyor bana ..ama yok gelmeyeceksen acı cektirme kuzum diye seviyorum
Canım bebeğin 40 haftalık doğan bebekten bile daha kilolu maşallahgenelde 40. haftada bile üç üç buçuk kilo doğuyorlar.Bence hiç korkmamalısın.Zaten 37. haftadan itibaren sadece kilo alıyorlar.Organlar tam gelişmiş oluyor.
Selam kızlar doktordan ancak gelebildim, 12 de kontrolümüz vardı saat 11.30 gibi kızartmalı bir yemek yedim evden çıktım, doktordan çıkarken her akşam yaşadığım kaşıntı başladı, döndüm dedim ki ben çok kaşınıyorum, hemen beni geri oturttu; Ne zamandır var, Neden söylemedin, Yemeklerden sonra mı oluyor, Özellikle akşamları mı oluyor vs. vs. bissürü bissürü test istedi benden. Diyabetten daha tehlikeli bir rahatsızlık dedi, ayak ve ellerimden başlayıp tüm vücuduma yayılan bir kaşıntı yaşıyorum. Karaciğerle ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklanıyormuş test sonuçlarımız yarın çıkacak aslında 8 gün sonraya gün vermişti fakat test sonuçları riskli çıkarsa daha erken alabiliriz dedi. Bu sorunu yaşayan ve benim gibi önemsemeyen arkadaşlara rehberlik etmek için anlattım, umarım faydalı olur. Bu arada nst ye bağlandık sancı çıkmadı çok şükür, kızım boynundaki kordonları çözmemiş bu yüzden sezaryen istediğimi söyledim doktora, 3013gr olmuş 36+6 dayız, boyunu tabi ki bilemiyorum :)
Selam kızlar doktordan ancak gelebildim, 12 de kontrolümüz vardı saat 11.30 gibi kızartmalı bir yemek yedim evden çıktım, doktordan çıkarken her akşam yaşadığım kaşıntı başladı, döndüm dedim ki ben çok kaşınıyorum, hemen beni geri oturttu; Ne zamandır var, Neden söylemedin, Yemeklerden sonra mı oluyor, Özellikle akşamları mı oluyor vs. vs. bissürü bissürü test istedi benden. Diyabetten daha tehlikeli bir rahatsızlık dedi, ayak ve ellerimden başlayıp tüm vücuduma yayılan bir kaşıntı yaşıyorum. Karaciğerle ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklanıyormuş test sonuçlarımız yarın çıkacak aslında 8 gün sonraya gün vermişti fakat test sonuçları riskli çıkarsa daha erken alabiliriz dedi. Bu sorunu yaşayan ve benim gibi önemsemeyen arkadaşlara rehberlik etmek için anlattım, umarım faydalı olur. Bu arada nst ye bağlandık sancı çıkmadı çok şükür, kızım boynundaki kordonları çözmemiş bu yüzden sezaryen istediğimi söyledim doktora, 3013gr olmuş 36+6 dayız, boyunu tabi ki bilemiyorum :)
esim dioki nie geliosan gel diosu sen sezaryen istemion mu)) ya diorum keske bole sancim suyum gelse hani o hazir oldugu anda oh girsem sezaryene alsalar daha ne isterim keske oyle denk gelse....ama yok belki 3 gecedir ne itmesi ne kakmasi ne wurmasi bitti siwi bi akinti kasinti kasilma adet agrisi hepsi birden ay okadar caresiz kaliorum ki acsam acup bakamam ne derdi war allahim diorum sen buyuksun.....yardim et ;; ))))
canim bende 10 gundur bununla ugtasiyorum 37+1 deyim bugun test tekrarlandi yarin cikacak kolestaz deniyor bu hastaliga gercekten ciddo bouutlara varabilen bir karaciğer hastaligi. 1 hafta icinde alinacak sanirim benimkide cunku hic gecmeyen gittikce artan bir hastalikmis
Ya ben sunu anlamadim.. Tamam Amerika'da da hep normal dogum bekleniyor, sezaryen normal sartlarda yapilmiyor. Ama suni sanci da mi verilmiyor orada? Yani tamam sezaryen yasak ama dogum neden tetiklenmiyor ki? Bu arada bayadir yazamadim ama takipteyim hepinizi:) Benim de karnim asagi inmis, doktor 2 hafta icinde gelebilir bebis dedi.. Beklioruz bakalim.. Agrim sancim da yok ama hala... Saedece cook arada boyle bir bicak saplanmasi gibi bir his oluyor asagilarda sonra geciyor... Hala hastane cantam hazir degill :/ Bu arada taze annelerin hepsini tebrik ediyorum! Darisi basimiza:)
gecen haftalarda konuşmuştuk hani şu sol ayagın topugunu sağ ayagın basparmağı ustune koymayı ..........artık yapamıyorum :))
Canım senin sonuçların ne çıktı?canim bende 10 gundur bununla ugtasiyorum 37+1 deyim bugun test tekrarlandi yarin cikacak kolestaz deniyor bu hastaliga gercekten ciddo bouutlara varabilen bir karaciğer hastaligi. 1 hafta icinde alinacak sanirim benimkide cunku hic gecmeyen gittikce artan bir hastalikmis
kızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum
Super derın valla benım 3 haftam kaldıhayırlısıyla al bebısını
Ben de 36. haftamdayım canım erken doğum riskim var.Bebeğim doğum kanalında olduğu için ve rahim ağzı yetmezliğim olduğu için zaten bir iki ıkınmada dışarı çıkacak.Sürekli yatıyorum ve sürüyle ilaçlar alıyorum ertelemek için.Ona rağmen sancılarım ve kasılmalarım var.Aslında ben de sezeryan istiyorum.Çok zor bir hamilelik geçiriyorum.Bebeğimi hiçbir şekilde riske atmak istemiyorum.Birbirimizi habersiz bırakmayalım.10 mayısa kadar dayanabilirsem 37. haftam olacak.Bakarsın aynı anda doğurabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?