2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar hamilelerin ateside normal insanlarinki gibi 37 derece olmali diye okudum ben asiri bir sekilde terliyorum ve vucudum kayniyor sanki sicaktan atesim 37 leri gecicek derken 34 cikiyor normal mi bu?

normalde kac bilemiyrm ama beni de ates basiyr, terliyrm baya. atesim cikti sanip olcuyorum ama 35,5-36,0 arasinda degisiyr. normal sanirim.sizinde.

Maşallah çok güzeller

Korkma canım dr unla irtibat halinde ol yarın bebisin geliyor bak ne heyecanlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlarrr vee nıhayettt bende evımdeyım artıkk,, ınşallah kalan az zamanımda heseyımı hazzırlayabılcem.. daha trıh bellı değil aama 10 mayıs gıbı görünüyor bakalım hayırlsıyla ınşallah,, hastane çantasına neler koydunuz yardımcı olabılrımsınız ben daha hazırlmadım da :)

Selam kızlar doktordan ancak gelebildim, 12 de kontrolümüz vardı saat 11.30 gibi kızartmalı bir yemek yedim evden çıktım, doktordan çıkarken her akşam yaşadığım kaşıntı başladı, döndüm dedim ki ben çok kaşınıyorum, hemen beni geri oturttu; Ne zamandır var, Neden söylemedin, Yemeklerden sonra mı oluyor, Özellikle akşamları mı oluyor vs. vs. bissürü bissürü test istedi benden. Diyabetten daha tehlikeli bir rahatsızlık dedi, ayak ve ellerimden başlayıp tüm vücuduma yayılan bir kaşıntı yaşıyorum. Karaciğerle ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklanıyormuş test sonuçlarımız yarın çıkacak aslında 8 gün sonraya gün vermişti fakat test sonuçları riskli çıkarsa daha erken alabiliriz dedi. Bu sorunu yaşayan ve benim gibi önemsemeyen arkadaşlara rehberlik etmek için anlattım, umarım faydalı olur. Bu arada nst ye bağlandık sancı çıkmadı çok şükür, kızım boynundaki kordonları çözmemiş bu yüzden sezaryen istediğimi söyledim doktora, 3013gr olmuş 36+6 dayız, boyunu tabi ki bilemiyorum :)

Kızlar geçen hafta mukus plug dediğimiz özür dileyerek söylüyorum şeffaf sümüksü ama kopmayan kıvamda nişanım gelmişti.bugünde açık kahve sürekli akıntım gelmekte.yarın sabah kontrolüm var.sizde de oldu mu böyle birşey.korkmalımıyım😱yoksa normal mi?internetten baktığımda buna da nişan deniyormuş galiba.doğru mu?

Ya ben sunu anlamadim.. Tamam Amerika'da da hep normal dogum bekleniyor, sezaryen normal sartlarda yapilmiyor. Ama suni sanci da mi verilmiyor orada? Yani tamam sezaryen yasak ama dogum neden tetiklenmiyor ki? Bu arada bayadir yazamadim ama takipteyim hepinizi:) Benim de karnim asagi inmis, doktor 2 hafta icinde gelebilir bebis dedi.. Beklioruz bakalim.. Agrim sancim da yok ama hala... Saedece cook arada boyle bir bicak saplanmasi gibi bir his oluyor asagilarda sonra geciyor... Hala hastane cantam hazir degill :/ Bu arada taze annelerin hepsini tebrik ediyorum! Darisi basimiza:)

Son düzenleme:

esim dioki nie geliosan gel diosu sen sezaryen istemion mu )) ya diorum keske bole sancim suyum gelse hani o hazir oldugu anda oh girsem sezaryene alsalar daha ne isterim keske oyle denk gelse....ama yok belki 3 gecedir ne itmesi ne kakmasi ne wurmasi bitti siwi bi akinti kasinti kasilma adet agrisi hepsi birden ay okadar caresiz kaliorum ki acsam acup bakamam ne derdi war allahim diorum sen buyuksun.....yardim et ;;))))

Canım ya zannetmem bu kıloda dogacagını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım, hamilelikte özellikle son haftalarda gebelik kaşıntısı normal, ama bu kaşıntı karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyorsa riskliymiş.

senin haftan güzel, 37 olmuşsunuz, test sonuçlarına göre bebeğin hemen alınsa bile Allahın izniyle sorun olmaz bu haftalarda,kilosuda çok güzel maşaallah.

arkadaşımın da geçen sene önce el ve ayaklarında başladı kaşıntısı sonra tüm vücuduna yayıldı 10 gün içinde,
test sonucu karaciğer enzimleri yüksek çıktı ve bebeğini 35+5 civarlarında acilen aldılar, ve bebeği çok sağlıklı doğdu, şimdide 1 yaşında ve çok sağlıklı. o yüzden sen hiç endişelenme, inşaallah güzel haber alırsın yarın sonuçlardan.

canim bende 10 gundur bununla ugtasiyorum 37+1 deyim bugun test tekrarlandi yarin cikacak kolestaz deniyor bu hastaliga gercekten ciddo bouutlara varabilen bir karaciğer hastaligi. 1 hafta icinde alinacak sanirim benimkide cunku hic gecmeyen gittikce artan bir hastalikmis

bak alt açıklamalarda bunları yazıyor erken doğum belirtisi diyor ama doktoruma göre dahha var doğuma...zaten daha kanalda değil.anlamadım gitti...doğursamda herkes rahatlasa psikolojisine girdim sanırım.

Arkadaşlar ben 1.5 aydır bu kaşıntıyla uğraşıyorum benimki pupp hastalığı..

gecen haftalarda konuşmuştuk hani şu sol ayagın topugunu sağ ayagın basparmağı ustune koymayı ..........artık yapamıyorum :))

Ben gecen hafta muayeneye gittigimde yuru hareket et bol bol asagi insin bebek dedi doktor. Senin de yeni mi indi bebisin gozun aydin saglikla al kucagina

Son düzenleme:
gecen haftalarda konuşmuştuk hani şu sol ayagın topugunu sağ ayagın basparmağı ustune koymayı ..........artık yapamıyorum :))

Aaa onu yapinca inmemis yapamayinca inmis mi oluyor bebekkk
Benimmi gecen hafta inmemisti yuruyus yapiyorum surekli insin diye hareket ediyorum bol bol.
Ay insaallah benimki de inerrr

kızlar doğumuma sadece 3 gün kaldı ama ben dha doğuramadım tık bile yok. npcm bilmiyorum

Canım senin sonuçların ne çıktı?
AST değeri 5-34 referans aralığı, benim 67
ALT değeri 0-55 referans aralığı, benim 153
ALKALEN FOSFATAZ 40-150 referans aralığı benim 181
İdrarda Protein 0-15 referans aralığı, benim 30

10 mayısta buluşsak mı dersin :) rabbim inşallah hayırlısıyla doğmalarını nasip eder..ben bu cumartesi tekrar doktora gidicem tarihi kesinleştiricez..heyecan endişe korku yumağı oldum resmen bi taraftan doğsun istiyorum ağrım sızım bitsin bi taraftan da keşke ayrılmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…