Sagol canim benimmm amin cumlemizi ayirmasin insallah darisi basina:))Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sizi hiç ayrı komasın, sıkıca sarıl bebişine hepimizin yerine :)
Sagol guzelimm. Bu arada kimseyi takma kocana guven. Allaha sigin. Cumle alem yanimda kocam kadar kimse olamadi. Oda yetiyo bebegim hic uzulmee hersey olacagina variyo.annemmm kiamam bn ona 300 0 kg olmus oh hadi kurduldun bitti bol sutun saglikli gunlerin olsun...anali babali buyutsin
Ohh annesi masallah hayirli olsun:)Kızlar açılmam olmadığı için sezeryanla aldılar bebeğimi. İkimizde çok iyiyiz çok şükür 3 kg 50 cm maşallah kuzuma. Ayrıntılı anlatırım öpüyoruz hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Forumu takip edemiyorum Allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah dualarim sizinle... dogurmus olanlarda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah...
Benim sancilar 4-5 dk da 1 e dustu suyumda hafiften geliyor son hazirliklari yapip hastaneye gidicez 1-2 saate umarim acilmam olmustur 3 gundur cekiyorum bu sancilari dualarinizi eksik etmeyin kizlar... hastanedeki gelişmelerden firsat buldukca haberdar ederim sizleri bu arada hic heyecanli degilim ama biliyorum taa ki ebeleri hemsireleri görene kadar surucek bu sakinligim :))
ee cikmis gibi canim:) tesekkur ederimm:))maşallah gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.rüyamda senin doğum yaptığın haberini aldığımı ve papatyaorj arkadaşımızın hala doğmadı demesini gördüm..nekadar etkileniyoruz birbirimizden aklımıza takılıyor valla
Allah yardimcin olsun canim yaaLohusa depresyonuna girmissiniz kizlar allah yardimciniz olsun
Ben de dogum yaptim bi basima eve geldim oglum 2 gundur kuvezde solunum sikintisi var ogluma dua edin kizlar hiç değil se sifa niyetine bi fatiha okuyun buhun kandil rabbim insallah kabul eder
Kızlar açılmam olmadığı için sezeryanla aldılar bebeğimi. İkimizde çok iyiyiz çok şükür 3 kg 50 cm maşallah kuzuma. Ayrıntılı anlatırım öpüyoruz hepinizi
Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
bugün kuaföre gittim oğlum için süslendim püslendim ohhh kendimide çok iyi hissettim doğrusu.pazar günü tekrar gideceğim saçlarımı fönleteceğim kaç bıyık işinide o güne bıraktım pazartesi oğlumu fıstık gibi karşılamak niyetindeyim.heyecan çok arttı.yaptığımız planlara görede oğlumda doğumdan sonra hemen yanıma gelecek dedesi getirecek.kuzucuğumdanda çok ayrı kalmayacağım.bu kadar çabuk geçtiğine günlerin böyle hızlı geçmesine inanamıyorum.4 gün sonra iki tane yakışıklının annesi olacağım hayal bile edemezdim çok mutluyum.allah bekleyen doğuran tüm arkadaşlarımın yanında olsun.mayıs anneleri sizi çok seviyorummm
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Kızlar açılmam olmadığı için sezeryanla aldılar bebeğimi. İkimizde çok iyiyiz çok şükür 3 kg 50 cm maşallah kuzuma. Ayrıntılı anlatırım öpüyoruz hepinizi
Forumu takip edemiyorum Allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah dualarim sizinle... dogurmus olanlarda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah...
Benim sancilar 4-5 dk da 1 e dustu suyumda hafiften geliyor son hazirliklari yapip hastaneye gidicez 1-2 saate umarim acilmam olmustur 3 gundur cekiyorum bu sancilari dualarinizi eksik etmeyin kizlar... hastanedeki gelişmelerden firsat buldukca haberdar ederim sizleri bu arada hic heyecanli degilim ama biliyorum taa ki ebeleri hemsireleri görene kadar surucek bu sakinligim :))
Amin canimm insallah inan baska bisey tarifsiz garip Rabbim sizede nasip etsin bu guzel duyguyu
Tesekkur ederim canimm. Heyecanlanip duygulanmamak elde degilki
Sagol canimm darisi basina
Sagol canimcim. Etmesin valla bakmaya doyamiyorum.
Aynen canim hayal gibi ameliyattan cikinca hemen kucagima verdiler inanamadim. Daha yeni yeni evet benim kizim bu diyebiliyorum o kadar guzel ki insan inanamiyor. Esim pazartesi rest cekip gelmisti aslinda ben esimin yaninda olcam diye:) beraber gitmistik muayeneye:)
Tesekkur ederimm canimm
kızlar selam :)
29.04.2014 tarıhınde dogurdum yavrumu..
ınanın herseyı bır bır not aldım sıze yazmak ıcın..
ama halen toparlanamadım tam anlamıyla..
herseyı tek tek yazcam ınsallah.. şu dikiş agrım bır gecsın de..
hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Allah.
bu zamana kadar yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. hakkınızı helal edin :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
Bu arada artık o kadar doğum haberinin arasında benim muayne haberim pek ilgi çekmeyecek ama yazayım ya canım çekti
Öhüm öhümmm36+1 deyiz bugün çatı muaynemizi olduk şükür zor değil ama gıcık bişey haliyle :) sen rahat doğurursun dedi çok sevindim. Rahim incelmeye, rahim boyu kısalmaya başlamış. Kızım da kanala girmiş çok şükür. Plasenta doğal olarak kireçlenmeye başlamış ama sıkıntı değil bu haftalarda beklediğimiz birşey dedi. Nst de sorun çıkmadı sancı mancı bişeycikler yok . Uzun yürüyüşlere devam dedi 1-1,5 saat yürümeye çalış günde, plates topu üzerinde ki hareketlerini yapmaya devam et dedi. Falan filan :) yani benim doğum 28 mayısı biraz geçip hazirana bile kayabilirmiş a dostlar, unutmayın beni olur mu
Amin canimm insallah inan baska bisey tarifsiz garip Rabbim sizede nasip etsin bu guzel duyguyu
Tesekkur ederim canimm. Heyecanlanip duygulanmamak elde degilki
Sagol canimm darisi basina
Sagol canimcim. Etmesin valla bakmaya doyamiyorum.
Aynen canim hayal gibi ameliyattan cikinca hemen kucagima verdiler inanamadim. Daha yeni yeni evet benim kizim bu diyebiliyorum o kadar guzel ki insan inanamiyor. Esim pazartesi rest cekip gelmisti aslinda ben esimin yaninda olcam diye:) beraber gitmistik muayeneye:)
Tesekkur ederimm canimm
Bilincli insanlari cok bilmis gb gorup ezerler,bilmesende cahil derler bide..
Halbuki kendilerini karsilarindakinin yerine koyabilmek kadar basit bi hamle varken,herseyi is gb gormek acinilasi..Hic aynayi kendilerine tutmazlar..
Minigin ne kadar buyudugunu ve sıkıstıgını hissediyorum 2 gundur :) yakin gb gelisi..
Nisan mi sandim diyorum buara olmadikca :) degilsede koyu olmasada kanamaydi sanirim,kontrole gittigim icin icim rahat..
Artik gelsin istiyorum..Aksam ayak serce parmagini hayal ediyordum :)
Esimde guldu o nerden geldi aklina diye :)
Miniminnacik diye geziyorum ortalarda :)
Seninde az kaldi canim kavusmana :) ruyam geldi aklima geliyor guzel kizin,sana benzeyecek bence :)[/QUOTE
Ahhh çok sağol canımmm:)) Sağlıklı, eksiksiz olsun da balım.... Buarada bence abisinin kopyası olacak.
Veee o serçe parmaklar var yaaa ahh onlar birer antep fıstığı oluyor tam yemelikkk göreceksin cnm:)))
Maşallah sana göbüşün baya büyük nasıl taşıyosun ben ağırlaşıp uorulmuştum baya erken gelmesine sevindim hem de kendi isteğiyle gelmesine.
Canım göbeğim gerçekten çok büyük. Üstelik bebek çok aşağıda ve hatta ne zamandır doğum kanalında ama hareketleri taşımam çok rahat. Sanırım kasılmam yok karnım sert değil henuz ondan. Fakat son bır haftadır artık cok cok cabuk yoruluyorum, tıpkı ilk üç aydaki gibi...
Ohh ohh ne güzel iyi haberler var bugün ne güzel bir gün. Canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebişin biz byrdayız haziran bile olsa)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?