2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sizi hiç ayrı komasın, sıkıca sarıl bebişine hepimizin yerine :)
Sagol canim benimmm amin cumlemizi ayirmasin insallah darisi basina:))

annemmm kiamam bn ona 300 0 kg olmus oh hadi kurduldun bitti bol sutun saglikli gunlerin olsun...anali babali buyutsin
Sagol guzelimm. Bu arada kimseyi takma kocana guven. Allaha sigin. Cumle alem yanimda kocam kadar kimse olamadi. Oda yetiyo bebegim hic uzulmee hersey olacagina variyo.
Ohh annesi masallah hayirli olsun:)

Hayirli haberlerle gel insallah canim:)

ee cikmis gibi canim:) tesekkur ederimm:))
Allah yardimcin olsun canim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr sizde lohusa depresyonuna girmissiniz
Ben 20 gunde zor ciktim herkese herseye aliniyodum
Ogluma bakip bakop agliyodum simdi dusunuyorumda
Neye agladimi guluyorum ama elde olan bisey degil
Resmen 20 gun gozumden saniye goz yasi eksik olmadi
Bence sebebibi kisitlanmak sakin hayatin bi anda
Darmaduman oluyor heledebenim gi i duzen delisiyseniz
Cok sukurki bizaman sonra duzeliyo bebeginizin uykulari
Duzene giriyor o uyurken islerinizi goruyosunuz az daha
Buyudugunde uykusumu var acmi herseyi cozuceksiniz cok
Aaz zamsm sonra

canım dogum tarihlerimiz aynı seninle allah bagıslasın kuzunu saglıkla buyut insallah..

selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Oyy maşallah ikinizedee

Bizde seni seviyoruzzzz :)) zamqn çok çabuk geçti hakkaten bende inanamıyorum.. Süslenmekle de iyi yapmışsın insan hafifliyor resmen bende salı günü gittim ohhh kendime geldim vala :)

Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış

Ay inanmıyorum daha geçen gün bakalım hangimiz önce anlatacak hikayrsini diye msj atmıştım bu kadar hızlı çıkacağını tahmin etmemiştim valla hayırlı olsun canım benim, maşallah kilosuda çok iyi bence.. sağlıklı güzel bi ömrü olsun neva nın inşallah, hikayenide uygun olduğunda bekliyorum bu arada

İnşallah bu sakinliğin hep devam eder ve çok güzel bi doğum oldu diye msj yazarsın buraya canım.. Allah bi avazda kurtarsın inşallahh.. Dualarım seninle..

ohh ne güzel kuzular sağlıkla gelmeye devam ediyor Rabbim hepsini hayırlı evlat kılsın inşaAlah

papatya ne yaptı ki inşaAllah sağlıkla kavuşur yavrusuna

kızlar neshi gören varmı aranızda yoksa sende mi brütüs hayırla inşaAllah

kızlar selam :)

29.04.2014 tarıhınde dogurdum yavrumu..
ınanın herseyı bır bır not aldım sıze yazmak ıcın..
ama halen toparlanamadım tam anlamıyla..
herseyı tek tek yazcam ınsallah.. şu dikiş agrım bır gecsın de..

hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Allah.

bu zamana kadar yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. hakkınızı helal edin :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..

Baştan beri babişine düşkün bu kız diyordun zaten:) Demek ki babasını bekledi doğmak için:)))

canım daha az önce seni soruyodum bende ... içime doğmuş demek ki. Allah bağışlasın anne babasıyla mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşaAllah söylemeden geçemicem mayısı beklemem diyodun vallaha bilipte söylemişsin sanki maşaAllah size

Bu arada artık o kadar doğum haberinin arasında benim muayne haberim pek ilgi çekmeyecek ama yazayım ya canım çekti
Öhüm öhümmm 36+1 deyiz bugün çatı muaynemizi olduk şükür zor değil ama gıcık bişey haliyle :) sen rahat doğurursun dedi çok sevindim. Rahim incelmeye, rahim boyu kısalmaya başlamış. Kızım da kanala girmiş çok şükür. Plasenta doğal olarak kireçlenmeye başlamış ama sıkıntı değil bu haftalarda beklediğimiz birşey dedi. Nst de sorun çıkmadı sancı mancı bişeycikler yok . Uzun yürüyüşlere devam dedi 1-1,5 saat yürümeye çalış günde, plates topu üzerinde ki hareketlerini yapmaya devam et dedi. Falan filan :) yani benim doğum 28 mayısı biraz geçip hazirana bile kayabilirmiş a dostlar, unutmayın beni olur mu

selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama

Kızlar ikinizi de tebrik ederim maşallah size ve yavrulariniza :)

Ohh ohh ne güzel iyi haberler var bugün ne güzel bir gün. Canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebişin biz byrdayız haziran bile olsa )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy hayırlı olsun canım, sesin çıkmayınca bende şüphelenmiştim :))) anne ve babacığıyla geçireceği mutlu, güzel bi ömrü olsun efe paşanın inşallah..

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Okudukça dahada heyecan basıyor beni. Bugün annemdeki yatağımı ve bebeğin ordaki beşiğini hazırladık resim koymayı becerebilirsem koyayım

Allah analı babalı buyutsun bugun bende aklımdan gecirmiştim gözukmuyor die.ne mutlu size bol sutlu gunller size

Nesh canım hayırlı olsun sende kavuştum meleğine boş bol sütlü günler dilerim

doğum yapanlar tablomuzun son halii :))
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmurdamlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.
35.

kızlar görmüş olduğunuz üzre 30 uda devirmiş bulunuyor ''mayıs anneleri'' maşaAllah

Son düzenleme:
Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…